Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 317 963
  • 3 029

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mielestäni on ehdottomasti paremnassa jamassa. Sulta näyttää unohtuvan se, kuinka heikossa hapessa ManU oli kaikin puolin Moun viimeisinä aikoina. Peli oli aivan kaameaa passiivista Moumaista pelaamista, kaukana tyypillisestä ManU:n hyökkäävästä futiksesta. Pukukoppi oli menetetty. Pelaajamateriaalin taso oli kaukana nykyisestä, niin kärjen kuin leveyden osalta.

Se, että osa pelaajista pelaa nyt heikompaa ajanjaksoa, ei tarkoita etteikö tossa jengissä omisi ihan eri tavalla potentiaalia kuin Moun viimeisellä kaudella. Joukkue tarvii vain laadukkaan valmentajan, selkeän pelitavan ja ehkä muutaman vahvistuksen. Eteenpäin menosta kertoo se, että nyt ManU:iin on imua ja se pystyy kilpailemaan kovimmista pelaajista ja valmentajista. Moun jälkeen tarvittiin uusi valmentaja, täydellinen pelitaparemontti ja puolijoukkueellista uusia avauksen pelaajia. Silloin ei kuitenkaan olllut oikein mitään imua, niin pelaajien kuin valmentajien suhteen.

Olennaista on, että uusi valkku laittaa pelitavan kuntoon, mutta uskaltaa myös peluuttaa laajemmin rinkiä. Yksi syy, miksi ManU kyntää, on joidenkin pelaajien totaalinen ylikuormitus, kuten Brunon. Hänen peliajan tiputtamisen perään on huudeltu jo vuoden ajan, mutta vieläkään sitä ei ole kunnolla nähty. Joukkueessa löytyisi kuitenkin ihan hyvin leveyttä, jota pitöisi hyödyntää. Erityisesti DVB ja Lingard ovat sen tason pelaajia, että heitä voi huoletta peluuttaa.

Juu tietty. Mutta se sama Moun porukka taisteli mestaruudesta edellisellä kaudella ja seuraavan kauden muutama kuukausi oli pelkkää paskaa. Ja tuo muutama kuukausi maksoi Moun työpaikan. Ensimmäinen kappale menee osittain myös ihan yksi yhteen tämän kauden kanssa.

Ja siis, ManUlla on hyvä materiaali. Mutta se on rakennettu maksaen liikaa ja katsomatta mitä joukkue oikeasti tarvitsee. Hyökkäyksessä valinnanvaraa ja puolustus sekä keskikenttä kusee. Ei pitäisi kolmen vuoden ja monensadan miljoonan jälkeen. Tähän päälle vielä että vieläkään ei osata peluuttaa Pogbaa oikein niin ei tuosta seurajohto ja OGS saa mitenkään puhtaita papereita. Maksettu ylihintaa, hankittu pelaajia joita ei tarvita ja jätetty vahvistamatta ne osa-alueet mitä tarvitaan. Ei seura silloin ole paljon paremmassa kunnossa kuin Moun lähdettyä.
 

Barney

Jäsen
Mutta onko se paljon paremmassa kunnossa?
No on. Mourinhon viimeisellä kaudella avauskokoonpano oli tätä tasoa:

Lukaku
Martial - Lingard - Rashford
Matic - Pogba
Young - Smalling - Jones - Valencia
De Gea

Ainut mikä tuossa joukkueessa oli nykyjoukkuetta parempaa oli se, että Matic oli tuolloin huomattavasti parempi kutospaikan pelaaja. Nyt Olen aikana on saatu joukkue oikeasti kilpailukykyiseksi, on saatu oma junioriakatemia huomattavasti paremmaksi, on saatu hankittua pelaajia huomattavasti halvemmalla (vielä Mourinhon aikana oli tunnetusti United-lisät siirtosummissa), on saatu ihan erilainen imu joukkueeseen ja on onnistuttu nuorentamaan joukkueen runkoa.

Toki tällä hetkellä kun koko joukkue alisuorittaa, niin tilanne näyttää huonolta, mutta ovathan nuo pelaajat huomattavasti parempia kuin tällä hetkellä vaikuttaa. Maalille on kaksi vaihtoehtoa, joista molemmat ovat riittävän hyviä maalivahteja Unitedille. Varane on ihan maailmanluokan toppari, kuten myös Maguire on ollut maajoukkueessa ja myös seurajoukkueessa aikaisemmilla kausilla. Lindelöf nyt on vähintään samaa tasoa kuin joku Chelsean Christensen, joten ihan vahva kolmikko tuossa on jo kasassa. Neljänneksi tarvitsisi ehkä jonkun Baillya paremmin kasassa pysyvän topparin.

Shaw oli viime kaudella varmaan maailman paras vasen laitapuolustaja. Tällä hetkellä on yhdessä Maguiren kanssa ihan pihalla, mutta luulisi sen tuosta lähtevän. AWB saa paljon kritiikkiä ja kehittymisen varaa hänellä on, mutta kyseessä on silti ihan laadukas pelaaja. Dalotin perässä taisi viime kesänä olla mm. Real Madrid, joten ei hänkään nyt kovin huono vaihtoehto tuonne ole.

Hyökkäykseen on Englannin maajoukkuepelaajat Rashford, Sancho, Greenwood ja Lingard, joista kolme ensimmäistä on ihan Englannin lupaavimpia pelaajia. Brunoa on paljon kritisoitu tällä kaudella, mutta onhan hän siitä huolimatta yksi maailman parhaista hyökkäävistä keskikenttäpelaajista. Viime kaudella hän oli varmaankin maailman paras roolissaan. Ronaldo on se ongelma tuolla hyökkäyksessä, jonka tilanne pitäisi onnistua ratkaisemaan.

Keskikenttä on ollut ongelma ja sen tilanne on aika auki. Lähteekö Pogba? Löytääkö uusi valmentaja Donnylle käyttöä? McTominayn ja Fredin ympärille en lähtisi keskikenttää rakentamaan, mutta he ovat joka tapauksessa ihan hyviä leveyspelaajia. Yksi laadukas kutospaikan pelaaja tasoa Declan Rice, niin mielestäni pelaajamateriaalin suhteen tuo joukkue on valmis ihan mihin vain, toisin kuin se Mourinhon jälkeensä jättämä joukkue. Toki keskikentällä on vielä pari muutakin kysymystä, jotka uuden valmentajan pitäisi ratkaista ja tietenkin Ronaldo-ongelma.

Joukkueen pelaajamateriaali ja muutenkin koko organisaation toiminta on mennyt todella paljon eteenpäin Olen aikana. Usein tuijotetaan ihan puhtaasti vain urheilullista menestystä, mikä on toisaalta ihan ymmärrettävää, mutta jos tarkastellaan laajemmin tätä asiaa, niin nyt tuo joukkue on valmis menestymään toisin kuin silloin Mourinhon lähdettyä. Samalla nuoren rungon ja junioriakatemiaan tehtyjen parannusten myötä myös seuran tulevaisuus näyttää paremmalta. Menestystä ei onnistunut Ole Unitedille tuomaan, mutta monessa muussa asiassa hän kuitenkin onnistui.

Monta vuotta se Kloppinkin remontti kesti Liverpoolissa. Erona nyt vain oli se, että Klopp onnistui viemään projektinsa itse maaliin, kun taas Olesta ei siihen ollut. Plussan puolelle tämä aika kuitenkin kaikesta huolimatta omissa papereissani kääntyy.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mä nyt mietin tuota manageri-tilannetta, olisiko sittenkin että OGS saa jatkaa tämän kauden? Kenet sieltä tuotaisiin sisään väliaikaismanageriksi, koska kovia nimiä ei ole vapaana. Ja jotenkin on fiilis että OGSn apuvalmentajiin ei luoteta yhtään.
 

Fordél

Jäsen
Hyökkäyksessä valinnanvaraa ja puolustus sekä keskikenttä kusee. Ei pitäisi kolmen vuoden ja monensadan miljoonan jälkeen.

Olen aikalailla täysin eri mieltä. Maalivahtiosasto on kunnossa ja leveä. Puolustus on avauksen suhteen ihan hyvä. Topparit maailmanluokkaa, kunhan palaavat tasolleen ja ehjäksi. Lindelöf ihan ok tuuraaja eikä enää vakkari avaaja. Yksi asia, missä ManU haviää kovimmille kilpailijoille, on laitapakkien kyky tukea hyökkäyksiä. AWB:sta ei siihen ole ja Shaw ei ole ollut omalla tasollaan. En silti sanoisi, että puolustus kusee. Puolustuspelaaminen kusee, mutta sen saa kuntoon laadukkaalla valmennuksella.

Keskikenttä on keskikentän pohjaa lukuunottamatta ihan kunnossa. Bruno on omalla tasolla pelatessaan maailman parhaimmistoa. Pogbakin sitä olisi, mutta ei näytä ManU:ssa homma riittävästi kiinnostavan. DVB, McT, Freddy jne. ovat ihan ok täytemiehiä. Ei toi homma keskikenttäänkään kaatuisi, jos vain se keskikentän pohjapelaaja saataisiin hankittua. Ilman muuta toinen laatupelaaja ei olisi pahitteeksi. Tänään DVB osoitti, että hänestä voisi toisessa valmennuksessa ehkä olla siihen. Hyökkäys on todella hyvässä kuosissa.

Summa summarum, pienellä hienosäädöllä materiaali on kunnossa jopa pyttyjen tavoitteluun. Paljon olennaisempaa on kuitenkin materiaalin vahvistamisen sijaan laadukas valmennus.
 

Outsider

Jäsen
En ole ehtinyt vielä lukemaan, mutta tämän viikon Urheilulehdessä on mielenkiintoiselta vaikuttava juttu siitä miksi samoja keskinkertaisuuksia palkataan aina vaan uudestaan ja uudestaan managereiksi ja moni potentiaalisempi kaveri ei ikinä saa edes mahdollisuutta. Tuli vaan mieleen siitä, kun tuntuu että Unitediinkin on himoittu eniten näitä kavereita ketkä ovat saaneet tai saamassa potkut jostain tottenhameista tai leicestereista (poikkeuksena Ten Haag).

Itse menisin muuten Olella kauden loppuun, jos ja kun tulevaa ykkösvaihtoehtoa ei ole saatavilla heti, mutta peluutus on niin käsittämättömiä, että eihän tuossa vaan ole enää mitään järkeä. Donny oli heti kentän paras, kun pääsi kentälle, mutta liian moni kausikortin avaukseen omaava pelaa aivan luokattoman paskalla tasolla.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Eniten ihmetyttää että Ole ei ole saanut vielä kenkää.. Vaikea nähdä että Ole saa tämän laivan kurssia käännettyä. Sen verran kovaa ollaan vedetty karikkoon että tarvitaan uusi kippari ruoriin. Eipä tuo Olen miehistölle voi antaa puhtaita papereita..Tässä kohtaa sanon että paljon helpommi vaihtaa yksi mies kuin 11pelaajaa. Yhdessä kohtaa näytti sille että tämä projekti saa onnellisen lopun ja kaikki on mahtavaa. Kyllä viimeiset ottelut ovat olleet sellaista kuraa että oksat pois.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Itseä kaikista eniten sylettää Manun tilanteessa ettei seuralla tunnu olevan enään minkäänlaista ylpeyttä. Itselle Manu on aina ollut elegantti, iso, paha, tyylikäs ja pelottava. Nyt tilanne on aivan päinvastainen.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse menisin muuten Olella kauden loppuun, jos ja kun tulevaa ykkösvaihtoehtoa ei ole saatavilla heti, mutta peluutus on niin käsittämättömiä, että eihän tuossa vaan ole enää mitään järkeä. Donny oli heti kentän paras, kun pääsi kentälle, mutta liian moni kausikortin avaukseen omaava pelaa aivan luokattoman paskalla tasolla.
Yhdyn tähän näkemykseen. En usko että Ole saa tästä enää kelkkaa käännettyä, mutta toisaalta ei siellä ole oikein ketään tilalle. Toki tulisi kuka tahansa vaikka loppukauden sopparilla, niin se varmasti herättelisi hieman joukkuetta edes.
 

Fordél

Jäsen
Vapaanahn on edelleen sellaisia managereita, kuten Zidane, Lucien Favre, Ernesto Valverde, Marc van Bommel ja Villas Boas, joista lähes jokaisella taitaa olla kovemmat näytöt kuin OGS:lla aikanaan ManU:iin tullessa. Ongelma vaan on se, että kukaan heistä ei ole lähtökohtaisesti manageri, jonka näkisi pitkän tähtäimen ratkaisuna. Toisaalta lähteekö kukaan myöskään pätkäpestiin, tuskin. Vaikea tilanne.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Johtokunnalla oli koko maaottelutauko aikaa potkia Ole pois... No Jokohan nyt tajuaisi viimeisetkin, että se päätös on vaan tehtävä.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vapaanahn on edelleen sellaisia managereita, kuten Zidane, Lucien Favre, Ernesto Valverde, Marc van Bommel ja Villas Boas, joista lähes jokaisella taitaa olla kovemmat näytöt kuin OGS:lla aikanaan ManU:iin tullessa. Ongelma vaan on se, että kukaan heistä ei ole lähtökohtaisesti manageri, jonka näkisi pitkän tähtäimen ratkaisuna. Toisaalta lähteekö kukaan myöskään pätkäpestiin, tuskin. Vaikea tilanne.
+Ronald Koeman ja Paulo Fonseca.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Outsider

Jäsen
Vapaanahn on edelleen sellaisia managereita, kuten Zidane, Lucien Favre, Ernesto Valverde, Marc van Bommel ja Villas Boas, joista lähes jokaisella taitaa olla kovemmat näytöt kuin OGS:lla aikanaan ManU:iin tullessa. Ongelma vaan on se, että kukaan heistä ei ole lähtökohtaisesti manageri, jonka näkisi pitkän tähtäimen ratkaisuna. Toisaalta lähteekö kukaan myöskään pätkäpestiin, tuskin. Vaikea tilanne.

Maailmassa on varmasti monia kymmeniä managereita kenellä on Olea kovemmat näytöt ajalta ennen nykyistä pestiä, mutta sen nyt ei pitäisi olla minkään luokan mittari, kun uutta manageria haetaan. Juuri tähän viittasin aiemmassa viestissänikin, mutta en ymmärrä minkä takia pyöritellään väkisin jotain tuttuja nimiä joista voi melkein 100% varmuudella sanoa, että ihan turha haaveilla jatkossakaan paluusta maailman huipulle.

Zidane tosin on sen verran erilainen tapaus, että en tiedä vaikka jollain tasolla toimisikin lyhyeksi ajaksi. Loppukausi uudella managerilla olisi ainakin siinä mielessä hyvä, että voisi huoletta penkittää kenet tahansa, eikä tarvitsisi ottaa siitä mitään paineita. Tämä myös helpottaisi sitten sen seuraavan managerin työtä mikäli samalla rungolla on tarkoitus jatkaa ilman isompaa mylläystä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Katsellaan mitä seuraa, toivottavasti pitää paikkansa.

edit. Zidanen nimi pyörii esillä.
 

Liitteet

  • D41BBF06-AC20-4840-8384-D65CC345DC04.jpeg
    D41BBF06-AC20-4840-8384-D65CC345DC04.jpeg
    154,1 KB · kertaa luettu: 163

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Monta vuotta se Kloppinkin remontti kesti Liverpoolissa. Erona nyt vain oli se, että Klopp onnistui viemään projektinsa itse maaliin, kun taas Olesta ei siihen ollut. Plussan puolelle tämä aika kuitenkin kaikesta huolimatta omissa papereissani kääntyy.
Ei kai edes puusilmäisinkään manu-fani voi verrata Kloppin ja Olen pestinsä alussa käsiinsä saamia pelaajamateriaaleja?
Ole sai joukkueen täynnä maailmantähtiä ja Klopp sai muutaman laatupelaajan+keskinkertaisuuksia.
Sen jälkeen toki Liverpoolin toimisto ja Klopp ovat tehneet loistavaa työtä minimaalisilla resursseilla, kun taas ManU on hankkinut sadoilla miljoonilla osumia ja huteja.
Linkin takaa voi käydä kurkkaamassa Kloppin ensimmäisen matsin kokoonpanon. Vieläkin itkettää tuon joukkueen huonous.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
minimaalisilla resursseilla
Toki en kiistä etteikö Poolissa olisi tehty hyvää työtä, mutta miinimaaliset resurssit särähtää kyllä korvaan. Ei minimaalisilla resursseilla osteta 75 miljoonalla van Dijkeja.

Mutta esimerkiksi Poolissa on tehty hyviä löytöjä ja pystytty myymään Coutinho hyvällä rahalla eteenpäin. Samaan aikaan Maukka ei saanut hommaa toimimaan Lukakulla tai Pogpalla. Pelaajia, jotka ovat maailman luokkaa, mutta syystä tai toisesta ei homma toiminut Unitedissa. Nyt listan jatkoksi on tullo Donny van de Beek (jos nyt ei ole maailmanluokkaa, mut 40 milliä) sekä Sancho. Tosin näillä on varaa parantaa, kunhan saadaan se oikea valmennus.

OGS on tehnyt monessa asiassa hyvää työtä. Mutta ei hän ole mikään pelillinen velho. Ja varmasti löytää töitä edessä häämöttävän potkujen jälkeen. Varmaan mies on kehittynyt myös valmentajana .

Ja on kyllä paska puhetta, että kukaan ei saa hommaa toimimaan Ronaldolla. Eihän voi pelaa enää 90 minuuttia pelissä. Mutta niille tärkeille hetkille, kun haetaan maalia on ehkä yhä maailman paras. Ja tosiaan jos Ronaldon saa sitoutumaan prässiin niin homma toimii. Mutta eihän Ole saa potkuja vaan koska Ronaldo on tullut jengiin. Hän tulee saamaan potkut, koska ei uskalla peluuttaa ykkösiä. Ihan samalla peluuttaisi Rashfordin tai Brunon puhki oli Ronaldoa tai ei.

Kyllä mä näen, että Olen ongelma on se että puolustuksen organisointi on tällä hetkellä surketa. Ja se, että ei saa toimimaan hommaa keskikentällä. En vaan voi ymmärää miksei VDB ei saa mahdollisuuksia.

Jos olisin uusi manageri niin Ronaldolöe vähemmän minuutteja, joita pääsääntöisesti Mestarien liigassa. Maguire vaihtoon ja Linfelöf - Varane avaa kunhan Varane on kunnossa. Dalot, Telles, VDB, Lingard ja Cavani tuomaan alkuun kilpailu pelipaikolle. Siinä kattomaan päivän pelikuntoa ketkä on parhaat.

Kuka sitten manageriksi. Zidane nyt on huhuissa. Toisi varmaan hyvää henkeä ja uskaltanee penkittää kenet vaan. En vaan näe hänenä minään hyvänä ratkaisuna. Mielenkiintosta olisi nähdä hänet. Eihän nyt kukaan super-surkea manageri voita 3 Chämppäriä putkeen ensimmäisenä valmentajana, jos ei ole pätevä työssään. Sitten on Rodgers. Paljon hyvää Lestössä ja sitä ennen Celticissä. Sulamiset on yhä miehen juttu. Sanoisin, että olisi kuiten uppgrade. Ei varmin kortti. Sitten on ten Hag. Varmasti se mielenkiiintoisin ja ehkä parhain kortti. Ei ole varmaan kesken kauden saatavissa. Potter voisi olla yksi vaihtoehto, mutta riittääkö? Voi riittää. Tai sitten ei. Ehkä tuossa on ne vaihtoehdot alkuun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Barney

Jäsen
Mä nyt mietin tuota manageri-tilannetta, olisiko sittenkin että OGS saa jatkaa tämän kauden? Kenet sieltä tuotaisiin sisään väliaikaismanageriksi, koska kovia nimiä ei ole vapaana. Ja jotenkin on fiilis että OGSn apuvalmentajiin ei luoteta yhtään.
Tätä vaihtoehtoa olen itsekin kannattanut, mutta tämän päivän ottelun perusteella jonkunlainen muutos ja herätys pitäisi joukkueeseen tehdä. Ongelmana siinä vain on se, että hyvät valmentajat ovat tarjolla vasta kauden päätteeksi ja pelkäksi loppukaudeksi on vaikea saada riittävän hyvää valmentajaa. Paras vaihtoehto olisi ollut mennä Olella kauden loppuun asti, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että jollain tavalla on pakko reagoida.

Tätäkin kautta tärkeämpi on joka tapauksessa se seuraavan valmentajan hankinta. Väärä mies puikkoihin, niin ensi kausikin menee vihkoon ja pahimmassa tapauksessa useampikin. Eniten tässä pelottaa, että kun joku muutos pitää tehdä, niin nyt sieltä paniikissa hommataan joku Zidane ja sinne meni sitten seuraavakin kausi. Tärkein päätös seurassa on nyt se seuraava valmentaja, joten paniikkiratkaisun sijaan pitää tehdä nyt järkiratkaisu. Contelle sanottiin jo "ei kiitos", vaikka hän toivoi pestiä ja sama pitää tehdä myös Zidanen kanssa.

Joukkueen sisällä on selvästi kaikista paskahuhuista huolimatta luottoa Oleen, joten mitään samanlaista kriisiä ei ole kuin Josen kanssa. Sen lisäksi, että Bruno oli tukenut Olea fanien edessä myös useat muut pelaajat olivat olleet ottelun jälkeen liikuttuneita, mikä on todennäköisesti johtunut siitä, että he tajusivat Olen ajan todennäköisesti päättyvän tähän. Paras ratkaisu olisi varmaan ottaa se Ralf Rangnick loppukaudeksi ja ten Hag sitten kesällä, mutta seurajohto tuskin tuohon suostuu. Kunhan ei nyt tule sitä Zidanea.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikö tulisi Pogbasta hyvä pelaajamanageri?

Ennen näitä oli mm. Stuart Pearce jos en väärin muista? Pogba voisi aloittaa uuden pelaajamanageri buumin.

Erikoista on että OGS on vieläkin puikoissa.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Fergusonin jälkeen kokeilemaan on päässeet 2013-2021:

-Moyes
-(Giggs caretakerina)
-Gaal
-Mou
-Ogs

Kuinkahan moni joudutaan vielä käymään läpi.

Cityllä pari koutsia 2013-2021.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen




Eihän tässä lopulta muuta ratkaisua enää ollut. Vaikeaan paikkaan Ole tuli sisään ja nosti Unitedin ihan eritason seuraksi kuin mitä se oli silloin kun itse avaimet käteen sai. Silloisen kriisin kykeni selättämään, mutta itsensä kehittämää ei enää onnistunut kääntämään. Monelta kantilta harmi, varsinkin kun miehellä selkeästi on tietyt ominaisuudet ihan huipputasoa - valitettavasti ne ei enää kantanut vaikka pitkälle ne toikin.

Joka tapauksessa, saa se pelaajisto nyt katsoa peiliin ihan tosissaan. Toivottavasti tämä herättely nyt puree, ja tämä kausi saadaan nilkutettua loppuun asti mahdollisimman kunniakkaasti.
 

Fordél

Jäsen
Fergusonin jälkeen kokeilemaan on päässeet 2013-2021:

-Moyes
-(Giggs caretakerina)
-Gaal
-Mou
-Ogs

Kuinkahan moni joudutaan vielä käymään läpi.

Cityllä pari koutsia 2013-2021.

Moun kanssa ManU pidensi sopparia, ManU sijoittui sarjassa kakkoseksi, mutta heti seuraava kauden puolivälissä, joulukuussa Moulle annettiin potkut. OGS valmensi niin ikään ManU:n sarjan kakkoseksi ja valmentajan sopimusta jatkettiin, mutta taas joulukuun tietämillä valmentajalle joudutaan antamaan potkut.

Vähän samaa rataa on siis homma edennyt edellisten valmentajien kanssa.
Kummassakaan tapauksessa ManU:n peli ei ole tainnut häikäistä joitain yksittäisiä ajanjaksoja lukuunottamatta eikä selvää pelin jatkuvaa kehittymistä tapahtunut kummankaan valmentajan alaisuudesssa. Silti valmentajia on palkittu jatkoilla. OGS:kin kohdalla pitkä jatkosoppari vuoteen 2024 tehtiin vailla kunnon näyttöjä ja aivan liian aikaisin.

Toivotaan viisautta seuraavaan valmentajavalintaan. Toivottavasti seuraavan valmentajan kanssa maltetaan ja vasta kunnon näyttöjen jälkeen lyödään pitkää jatkosopparia kouraan. Vaatimustatason pitää olla kova, etenkin kun tuleva valmentaja saa laadukkaan materiaalin käyttöönsä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös