Manchester United FC 2021–2022 – it’s time to win trophies

  • 316 644
  • 3 029

Barney

Jäsen
Eniten tuossa avauskokoonpanossa häiritsee se, että tuossa ei tunnu olevan oikein mitään punaista lankaa. Meillä on laitureina kaksi pelaajaa, joiden molempien suurin vahvuus on viimeistely maalipaikoissa, mutta samaan aikaan on kentällä keskikenttä, joka ei ole optimaalinen luomaan maalipaikkoja hitaissa hyökkäyksissä. Keskikenttä soveltuisi enemmänkin korkeaan prässiin ja maalipaikkojen luomiseen nopeasti pallonriistojen jälkeen, mutta laitureina on kaksi joukkueen huonointa prässääjää.

Jos Ole halusi McFredin kentälle, niin laituripari Lingard-Sancho olisi ollut paljon loogisempi ratkaisu. Jos hän puolestaan halusi laituripari Martial-Greenwoodin kentälle, niin keskikentän pohjalle kaksikko Pogba-Matic olisi ollut paljon loogisempi ratkaisu. Nyt tästä avauskokoonpanosta kuitenkin puuttuu omaan silmääni se punainen lanka ja en oikein tiedä, että mitä tällä avauskokoonpanolla haetaan. No toivottavasti tuossa on taustalla joku ajatus, jota minä en vain tajua ja United pelaa hyvän ottelun.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Hyi helvetti #9 kaivettu avaukseen millä näytöillä? Toivon mukaan tänään on viimeinen mahdollisuus antaa jotain näyttöjä. Nyt tarvitaan näyttöjä ja energistä pelaamista eikä mitään velttoa hiihtelyä. Itse antaisin 45min aikaa saada aikaa jotain tulosta. Jos tekeminen on yhä velttoa niin lainalle vaikka Oldhamiin Unitedin maksaessa koko palkan.
 

Jeffrey

Jäsen
Eiköhän Martialille nyt myös anneta se paikka näyttää. Rasse on tulossa takaisin, Lingard juhlii ja kyllä se Sancho jossain vaiheessa tasonsa saa takaisin.

Samalla kaivataan myös kierrätystä, ja myös selkeyttä tulevien pelaaja transaktioiden suuntaan.

Toki jos voittoa ei tule, niin olen täällä itsekin ranskalaista arvostelemassa.
 

Barney

Jäsen
Sellainen peli sitten tällä kertaa. Molempien puoliaikojen alut olivat erittäin hyviä ja Everton ei päässyt mihinkään. Everton sai kuitenkin kummallakin puoliajalla pelin juonesta kiinni ja he onnistuivat luomaan jokusen maalipaikan. Ei tuo keskikenttä kyllä omaan silmääni kovin hyvin toiminut puolustussuuntaan sen jälkeen, kun Everton pääsi pallon kanssa Unitedin kenttäpuoliskolle. Hyökkäyssuuntaan sieltä nähtiin odotusten mukaisesti todella vähän peliä edistäviä syöttöjä. Pogban tultua kentälle nähtiin taas ihan järkyttävä ero hänen ja Fredin/McTominayn välillä. Pogbalta tuli jo noin lyhyessä ajassa useampi maailmanluokan syöttö, joka edisti peliä. Ikävä kyllä tuo vaihto tehtiin vain liian myöhään.

Fred antoi hyvän syötön ensimmäisellä puoliajalla siihen Cavanin maalipaikkaan ja pari kertaa hän pelasi puolustussuuntaan ihan hyvin, mutta jos pelaajalla ei ole kuitenkaan käytännössä mitään annettavaa hyökkäyssuuntaan ja 70 kiloa painava Demarai Gray heittelee häntä kaksinkamppailussa kuin märkää rättiä, niin silloin paikka ei välttämättä ole Manchester Unitedin avauskokoonpanossa. Fredin lisäksi myös Bruno oli sitä maalisyöttöä lukuunottamatta huono. Toki aika iso vastuu oli taas laitettu Brunon harteille, kun Pogba puuttui.

Greenwood aloitti kauden vakuuttavasti, mutta nyt hän on ollut jo useamman ottelun umpisurkea. Cavani prässäsi hyvin, mutta siihen se jäi. Martial oli odotettua parempi ja teki tärkeän maalin, mutta se palloton liike oli edelleenkin ihan olematonta. Ronaldo oli selvästi turhautunut, minkä seurauksena hän laskeutui jatkuvasti alas hakemaan palloa. Hänestäkin olisi saatu enemmän irti, jos hän olisi malttanut jäädä ylös odottamaan. Sancho oli hyökkäyssuuntaan mielestäni Unitedin paras pelaaja tänään. Yhden maalipaikan hän sai ja siinä viimeistely-yritys oli ikävä kyllä umpisurkea.

Todella kädenlämpöinen ottelu ja tasapeliä voidaan pitää mielestäni ihan oikeutettuna lopputuloksena. Avauskokoonpanon nähtyäni en rehellisesti sanoen ole kovin yllättynyt tästä tasapelistä. Näissä peleissä tarvitaan keskikentälle Pogba ja Bruno. Se on sitten Olen tehtävä ratkaista, että pelaako Bruno kymppipaikalla ja Pogba kutospaikalla Maticin/McTominayn kanssa vai molemmat kaksikosta kasipaikalla. Nyt lähdettiin taas tällaiseen kotiotteluun melko passiivisella avauskokoonpanolla ja siitä saatiin se lopputulos, minkä noin munaton ratkaisu ansaitsee. Valioliigan puolella mielestäni City, Pool ja Chelsea ovat ainoat joukkueet, joita vastaan on perusteltua lähteä McFredillä. Muita vastaan pitää lähteä rohkeammalla ja hyökkäävämmällä kokoonpanolla. Jos valmennus ei sitä tänään nähnyt, niin sitten he eivät näe sitä koskaan.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
.Nyt lähdettiin taas tällaiseen kotiotteluun melko passiivisella avauskokoonpanolla ja siitä saatiin se lopputulos, minkä noin munaton ratkaisu ansaitsee. Valioliigan puolella mielestäni City, Pool ja Chelsea ovat ainoat joukkueet, joita vastaan on perusteltua lähteä McFredillä. Muita vastaan pitää lähteä rohkeammalla ja hyökkäävämmällä kokoonpanolla. Jos valmennus ei sitä tänään nähnyt, niin sitten he eivät näe sitä koskaan.

Aikalailla samat ajatukset. Ei voi joka hemmetin peliin lähteä noin passiivisesti. Onko OGS pelkuri, vai mikä vaivaa?

Pelihän oli aika ajoin todella hyvän näköistä, mutta sitten vastapainoksi oli Evertonillakin useampi paikka. Onneksi puolustus blokkasi pari pahaa paikkaa.

Ei tämä kyllä millään mittarilla hyvältä näytä. Se keskikentän pohjan ankkuripelaaja puuttuu ja se näkyy todella pahasti. Greenwood on ollut tosiaan ihan yössä jo jonkin aikaa, parempi olisi istuttaa penkille. Huolestuttavan paljon kyllä miehellä otteet heittelevät.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Aika sopivaan paikkaan tulee ManUlle maaottelutauko. Nyt on menetetty pisteitä Villalle, Evertonille, Southamptonille, Young Boysille ja hävitty cupissa Hammersille. Kaks viikkoa aikaa, tosin suuri osa avauksen pelaajista on maajoukkueen matkassa ja sen jälkeen Leicester, Atalanta kahdesti, Liverpool, Tottenham ja City ja marraskuun loppuun mennessä vielä Chelsea ja Arsenal. Jokainen noista joukkueista osaa iskeä ManUa sinne minne sattuu, eli keskelle keskikenttää.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Owen Hargreaves sanoi ihan oikean pointin pelin jälkeen Fredistä: jos SAF olisi penkin takana, Fred ei pukisi seuraavaan ties-kuinka-moneen peliin. Taisi sanoa jotenkin niin, että Fergie olisi ottanut tuollaisen mokan henkilökohtaisesti. Fred pelasi tuon tilanteen täysin häkellyttävän huonosti.

Tässä ollaan ihan oikeilla jäljillä, sillä ennen tasoitusta Unitedilla peli rullasi todella, todella hyvin eikä Evertonilla ollut saumoja oikein mihinkään. Tasoituksen jälkeen peli oli kokolailla tasaista, eli vierailijat pääsivät peliin mukaan ja Unitedilla pelaaminen alkoi sakata. Tasoitusmaalin merkitys oli siis huima.

Nyt olisi se mahdollisuus, joka Donnylle pitäisi antaa!

Pogba - Ronaldo - Sancho
van de Beek - Fernandes - McTominay
Shaw - Lindelöf - Varane - AWB
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viimeisin ottelu on pakko pistää Olen piikkiin, että voittoa ei tullut. Manulla on kevyempi ohjelma, koska tippui cupista ja joukkue oli juuri voittanut taistelun jälkeen ottelun. Minun mielestäni maailman paras hyökkääjä teki juuri Ole sinulle yliajalla ratkaisumaalin, niin laitat palkinnoksi vaihtopenkille.

Kyseessä on tulosurheilu ja vielä ihan korkeimmalla tasolla, niin ei siellä peluuteta kaikki pelaa tyylillä vaan parhaat laitetaan kentälle, jos ei ole tarvetta levolle ja en näe, että Ronaldo tarvitsi lepoa vaan lisää pelejä. Hän tunnetusti haluaa pelata jokaisen ottelun ja jokaisen minuutin ja ihan syystä. Syyn on se, että joukkue pärjäisi paremmin.

Toki ihmisillä on erilaisia mielipiteitä maailman parhaasta hyökkääjästä, mutta varmasti on keskusteluissa.

Salah, Ronaldo, Messi on pelaajia, joita peluutat aina ja varsinkin avauksessa riippumatta ketä muita joukkueessa on, ihan syystä, koska he ovat maailman parhaita lajissaan ja todennäköisyydet heidän tekemälle tai avustamalle maalille on korkeimmillaan. Lisäksi vaikka eivät tee pisteitä, niin sitovat aina 2 pelaajaa vastustajalta, jolloin avautuu muille tilaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tavallaan Ronaldon penkittäminen voidaan lukea virheeksi juuri tämän argumentin takia, että "jos käytössäsi on Ronaldo, käytä Ronaldoa!". Itse kuitenkin näen ne isoimmat virheet ihan muualla. Ylipäätään viiden pelaajan vaihtaminen on aika paljon, monesti liikaakin. Syvyyttä pitäisi käyttää strategisemmin. Tämä korostuu entisestään, kun huomataan, että kokoonpano oli aivan liian puolustusorientoitunut.

Tiedettiin, että Benitezin pelikirjan ensimmäinen sivu on matalalta puolustamista ja muita sivuja ei oikein olekaan. Tähän tarvitaan murtavia syöttöjä, joissa tällä kaudella hyviä ovat olleet Varane, McTominay toisinaan, mutta eritoten Pogba ja Bruno. Fred taas on aivan tismalleen vääränlainen pelaaja tuohon tarkoitukseen ja kuten nähtiin, aivan surkea puolustamaan vastahyökkäyksiä. Vahvuudet ovat syötönkatkoissa ja miesvartioinnissa. Kumpaakaan ei tarvittu Evertonia vastaan juuri lainkaan. Oli siis tuplasti virheellistä jättää pois Pogba ja käyttää Frediä. Myös Martial oli maalistaan huolimatta huono.

Tämä oli OGS:ltä kolossaalinen moka.

Jos se toistuu jotain Watfordia vastaan, voidaan kyllä asettaa aasinhattua valmentajan päähän. Tässä on paskamainen tilanne sikäli, että vastassa on seuraavaksi sellaisia joukkueita, joita vastaan Fredin parhaita ominaisuuksia pitäisi voida käyttää, mutta toisaalta Olen pitäisi myös ehdottomasti muuttaa kokoonpanoa tuolta(kin) osin. Fredin jatkuva peluuttaminen on virhearvio, joka maksaa sekä joukkueelle, että valmentajalle itselleen. Onneksi Rashford on palaamassa, sillä se antaa Greenwoodille mahdollisuuden ottaa rauhassa ja Martialille mahdollisuuden istua penkillä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Barney

Jäsen
Itse suhtauduin ainakin Ronaldon penkitykseen ihan positiivisesti. Vaikka fysiikka onkin kovalla tasolla, niin siitä huolimatta puhutaan 36-vuotiaasta kaverista. Kolme ottelua viikon sisään on todella iso urakka kenelle tahansa pelaajalle ja kun tarjolla on vaihtoehdoksi Cavanin tasoinen pelaaja, niin lepuutusta on välillä annettava. Tässä on nyt kaksi vuotta putkeen peluutettu Bruno ja Rashford ihan puhki, joten toivottavasti virheistä on opittu. Näitä pelaajia tullaan tarvitsemaan vielä kauden edetessä ja toivottavasti keväällä on edessä vielä huomattavasti tärkeämpiä pelejä. Ei United hävinnyt ottelua Ronaldon penkityksen takia, vaan Pogban penkityksen takia.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tavallaan Ronaldon penkittäminen voidaan lukea virheeksi juuri tämän argumentin takia, että "jos käytössäsi on Ronaldo, käytä Ronaldoa!". Itse kuitenkin näen ne isoimmat virheet ihan muualla. Ylipäätään viiden pelaajan vaihtaminen on aika paljon, monesti liikaakin. Syvyyttä pitäisi käyttää strategisemmin. Tämä korostuu entisestään, kun huomataan, että kokoonpano oli aivan liian puolustusorientoitunut.

Sama homma, puhuin toki vain Ronaldosta, mutta kyllä se ongelma oli se, että penkitettiin hyvässä voittohurmiossa ollut kokoonpano niidenkin pelaajien osalta, jotka pelasivat hyvin Mestarien liigan ottelussa. Tuon UCL matsin jälkeen olisin penkittänyt varmasti Dalotin ja Bissaka kentälle ja myös Lingard olisi pitänyt olla avauksessa Sanchon paikalla. Muuten olisin mennyt samalla jengillä Shaw toki ehkä myös Tellesiin, mutta kyllä Telleskin onnistui ylöspäin vaikka ei ollut kovin hyvä omaan maaliin.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Itse suhtauduin ainakin Ronaldon penkitykseen ihan positiivisesti. Vaikka fysiikka onkin kovalla tasolla, niin siitä huolimatta puhutaan 36-vuotiaasta kaverista. Kolme ottelua viikon sisään on todella iso urakka kenelle tahansa pelaajalle ja kun tarjolla on vaihtoehdoksi Cavanin tasoinen pelaaja, niin lepuutusta on välillä annettava. Tässä on nyt kaksi vuotta putkeen peluutettu Bruno ja Rashford ihan puhki, joten toivottavasti virheistä on opittu. Näitä pelaajia tullaan tarvitsemaan vielä kauden edetessä ja toivottavasti keväällä on edessä vielä huomattavasti tärkeämpiä pelejä. Ei United hävinnyt ottelua Ronaldon penkityksen takia, vaan Pogban penkityksen takia.

Ronaldo on 36 vuotias, kohta 37 vuotias, mutta hänen fysiikkansa on yksi maailman parhaista (ainakin jalkapalloilijoista) ja osaa säästellä itseään. Ronaldo nimenomaan ei tarvitse lepoa, se on fakta. 34-35 ja 35-36 vuotiaana teki Juventuksessa 66 Serie A ottelussa 60 maalia ja nyt tänä vuonna majussa 8o / 8m EM kisat / MM karsinnat sekä 8 o / 7m Valioliiga / UCL.

Ei ole yhtään syytä olla peluuttamatta Ronaldoa missään ottelussa mistään syystä, varsinkin kun tahti on tuo. Eri asia jos ei 3 otteluun tee maaliakaan.
 

Barney

Jäsen
Ei ole yhtään syytä olla peluuttamatta Ronaldoa missään ottelussa mistään syystä, varsinkin kun tahti on tuo. Eri asia jos ei 3 otteluun tee maaliakaan.
Meidän näkemyserot tässä asiassa johtuvat todennäköisesti siitä, että sinä olet Ronaldon kannattaja ja minä olen Manchester Unitedin kannattaja. Jos tarkastellaan koko kauden mittakaavalla, niin joukkue tulee todennäköisesti hyötymään enemmän siitä, että Ronaldoa myös lepuutetaan välillä, sillä hyökkäyspäähän on useita laadukkaita pelaajia. Yli 30 minuuttia Ronaldo sai tuossakin pelissä ja hän oli sanalla sanoen surkea. Lisäksi hän sekoitti koko joukkueen peliä, kun hän laskeutui toistuvasti liian alas hakemaan palloa. Sekin johtui niistä aiemmin mainitsemistani ongelmista keskikentällä.

Ronaldo on 36 vuotias, kohta 37 vuotias, mutta hänen fysiikkansa on yksi maailman parhaista (ainakin jalkapalloilijoista) ja osaa säästellä itseään.
Tämä on nähty ikävä kyllä viime vuosina liian usein. Sen vuoksi Ronaldon tuoma lisäarvo onkin käytännössä aina miinusmerkkinen joukkueelle silloin, jos hän ei onnistu hyökkäyspäässä. Nyt kun valmentaja säästelee Ronaldoa, niin toivottavasti hänen ei itse tarvitse säästellä ja siten hän ei ole taakaksi joukkueelle niissä otteluissa, joissa hän ei onnistu hyökkäyspäässä.

Nuo nykyiset pelimäärät ovat niin älyttömiä ettei tuo Ronaldon (ja Messin) lönköttely ole yksilön kannalta huono vaihtoehto, mutta joukkue vain usein karsii siitä. Noita pelaajia on ihan perustellustikin ylipeluutettu viimeiset viisitoista vuotta, joten ilman tuota lönköttelyä he tuskin olisivat nykyisellä tasollaan enää. Wayne Rooney ei lönkötellyt ja hänen kroppansa hajosi alle 30-vuotiaana tuolla rasituksella.

Mieluummin minä otan ainakin Cristiano Ronaldon, joka pelaa esimerkiksi 30 ottelua ja on jokaisessa hyödyksi joukkueelle kuin Cristiano Ronaldon, joka pelaa 40 ottelua, joista hän on 33 ottelussa hyödyksi joukkueelle ja seitsemässä ottelussa taakka.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Meidän näkemyserot tässä asiassa johtuvat todennäköisesti siitä, että sinä olet Ronaldon kannattaja ja minä olen Manchester Unitedin kannattaja. Jos tarkastellaan koko kauden mittakaavalla, niin joukkue tulee todennäköisesti hyötymään enemmän siitä, että Ronaldoa myös lepuutetaan välillä, sillä hyökkäyspäähän on useita laadukkaita pelaajia. Yli 30 minuuttia Ronaldo sai tuossakin pelissä ja hän oli sanalla sanoen surkea. Lisäksi hän sekoitti koko joukkueen peliä, kun hän laskeutui toistuvasti liian alas hakemaan palloa. Sekin johtui niistä aiemmin mainitsemistani ongelmista keskikentällä.

Varmasti johtuu niistä. On silti vaikea nähdä, että jos sinulla pelaa kaiken voittanut ja jokaisessa ottelussa täysillä voittoa tavoitteleva yksi maailman parhaista pelaajista, että hän olisi se ongelma. Hän ei ole koskaan ollut osa ongelmaa vaan tärkeä osa, että joukkueensa on saanut pisteitä, ei koskaan, missään seurassa ikinä. Sekin, että joutuu tulemaan hakemaan alempaa palloa johtuu siitä, että sitä palloa ei saada Ronaldolle 16 sisälle niin paljon kuin pitäisi, josta sisältä hän laittaa ne pallot pussiin.

Tämä on nähty ikävä kyllä viime vuosina liian usein. Sen vuoksi Ronaldon tuoma lisäarvo onkin käytännössä aina miinusmerkkinen joukkueelle silloin, jos hän ei onnistu hyökkäyspäässä.

Tämä kaipaisi nyt lisää perusteluja, sillä väite ei pidä paikkaansa. Ronaldon tuoma lisäarvo on se, että jokainen joukkue joutuu lataamaan enemmän pelaajia Ronaldon vartiointiin kuin muita joukkueita vastaan, sama ongelma on myös Lukakun ja Salahin kohtaavilla.

Nuo nykyiset pelimäärät ovat niin älyttömiä ettei tuo Ronaldon (ja Messin) lönköttely ole yksilön kannalta huono vaihtoehto, mutta joukkue vain usein karsii siitä. Noita pelaajia on ihan perustellustikin ylipeluutettu viimeiset viisitoista vuotta, joten ilman tuota lönköttelyä he tuskin olisivat nykyisellä tasollaan enää. Wayne Rooney ei lönkötellyt ja hänen kroppansa hajosi alle 30-vuotiaana tuolla rasituksella.

He eivät lönköttele vaan valitsevat juosta kovaa vain kun on todella tarpeen eikä kuten päättömät kanat, kuten monet muut pelaajat. Eikä Rooney pelityyleineen ole mikään esimerkki. Jari Litmanenkin lahosi, vaikka ei edes pelannut. Ronaldon fysiikkaa on täysin eri tasolla ja hänen tavoite on pelata jokaisessa pelissä. Ronaldosta saa parhaan irti laittamalla hänet aloitukseen ja peluuttamalla ja peluuttamalla.

Mieluummin minä otan ainakin Cristiano Ronaldon, joka pelaa esimerkiksi 30 ottelua ja on jokaisessa hyödyksi joukkueelle kuin Cristiano Ronaldon, joka pelaa 40 ottelua, joista hän on 33 ottelussa hyödyksi joukkueelle ja seitsemässä ottelussa taakka.

Eli mitä ottelua silmällä pitäen Ronaldoa nyt lepuutettiin? Siellä on maajoukkuetauko ja 12 päivä ottelu Luxemburgia vastaan. Aika melkosta jos valmentaja lepuuttaa parhaita pelaajiaan koska reilu viikon päästä MM karsintaottelu. Tosin on siellä tiukka harkkamatsi Qataria vastaan ennen sitä.

Kyllä yleisesti valmentaja peluuttaa niitä parhaita pelaajia kansallisessa liigassa, mutta toki Ole voi omalla urallaan pelata jos haluaa.
 

Barney

Jäsen
He eivät lönköttele vaan valitsevat juosta kovaa vain kun on todella tarpeen eikä kuten päättömät kanat, kuten monet muut pelaajat.
Harmi, että nämä kaksi eivät ole vieläkään sitten ilmeisesti tajunneet prässäämisen tarkoitusta. Veikkaan, että aika moni valmentaja on sitä mieltä, että silloinkin pitäisi juosta kovaa, kun vastustajalla on pallo eikä vain raapia kiveksiä paikallaan. Kannattaa katsoa vaikka tuo parin viikon takainen Chelsea-City ottelu. Siinä Chelsean tasoinen joukkue ei päässyt koko ottelun aikana omista mihinkään Cityn prässin takia. Joukkue, jolla on kentällä Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi ei tuohon pysty, sillä molemmat näistä pelaajista varastavat puolustuspelistä, mikä tuhoaa mahdollisuudet tuon tasoiseen kollektiiviseen prässäämiseen.

Maalintekijänä Ronaldo on edelleen erinomainen, ehkä jopa maailman paras. Hän pystyy myös henkilökohtaisella taidollaan ratkaisemaan isojakin otteluita. Kilpailu on vain tällä hetkellä niin kovaa, että Valioliigan tai UCL:n voittaminen on helvetin vaikeaa, jos kentällä on edes yksi pelaaja, joka ei tee riittävästi duunia. Kun Ronaldolle annetaan riittävästi lepoa, niin hänellä on ainakin fyysiset edellytykset työntekoon. Henkisten edellytysten löytäminen jää sitten hänen omaksi tehtäväkseen. Tuskin se ainakaan sitä työmotivaatiota heikentää, kun hänelle ei annetakaan aikaisempien kausien tapaan kausikorttia avauskokoonpanoon.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Harmi, että nämä kaksi eivät ole vieläkään sitten ilmeisesti tajunneet prässäämisen tarkoitusta. Veikkaan, että aika moni valmentaja on sitä mieltä, että silloinkin pitäisi juosta kovaa, kun vastustajalla on pallo eikä vain raapia kiveksiä paikallaan. Kannattaa katsoa vaikka tuo parin viikon takainen Chelsea-City ottelu. Siinä Chelsean tasoinen joukkue ei päässyt koko ottelun aikana omista mihinkään Cityn prässin takia. Joukkue, jolla on kentällä Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi ei tuohon pysty, sillä molemmat näistä pelaajista varastavat puolustuspelistä, mikä tuhoaa mahdollisuudet tuon tasoiseen kollektiiviseen prässäämiseen.

Maalintekijänä Ronaldo on edelleen erinomainen, ehkä jopa maailman paras. Hän pystyy myös henkilökohtaisella taidollaan ratkaisemaan isojakin otteluita. Kilpailu on vain tällä hetkellä niin kovaa, että Valioliigan tai UCL:n voittaminen on helvetin vaikeaa, jos kentällä on edes yksi pelaaja, joka ei tee riittävästi duunia. Kun Ronaldolle annetaan riittävästi lepoa, niin hänellä on ainakin fyysiset edellytykset työntekoon. Henkisten edellytysten löytäminen jää sitten hänen omaksi tehtäväkseen. Tuskin se ainakaan sitä työmotivaatiota heikentää, kun hänelle ei annetakaan aikaisempien kausien tapaan kausikorttia avauskokoonpanoon.

En usko, että olemme sinänsä kaukana toisistamme tässä asiassa vaan ainoastaan katsomme asiaa eri suunnista.

Minun ajatus on se, että peluuta aina parhaita pelaajiasi. Uskon, että Olen ajatus tässä oli laittaa ns. "vanha runko" pelaamaan ja katsoa miten he pelaavat yhteen. Minusta tämä tulisi toteuttaa harjoituksissa.

Olet oikeassa, että tuohon samaan mihin City pystyi ei varmasti Manu pystyisi, mutta myös koko joukkueen materiaali muutamia pelaajia lukuunottamatta varsinkin keskikentällä on huonompi kuin Cityllä. Siksi tuota ei pitäisi tuijottaa vaan käyttää niitä omia parhaita työkaluja, eli maailman parasta hyökkääjää, jota taas muilla joukkueilla ei ole. Lisäksi Bruno ja Pogpa on Manussa, niin tälle alustalle se pitää nyt vaan rakentaa tällä hetkellä Manussa.

Cityn peli on murhaavaa puolustuksellisesti, mutta heillä taas maalinteko on ollut ongelmana.

Yksi pointtini siis oli se, että mitään syytä ei Olella ollut tappaa hyvää boostia mikä saatiin voitto-ottelusta. Toinen on se, että ei Ronaldon kohdalla ei puhuta mistään tähtipelaajasta vaan edelleen maailman yhdestä parhaista jalkapalloilijoista. Lisäksi Ronaldo pelaa parhaiten kun saa pelata alusta asti. Olisi myös elintärkeätä saada ne parhaat tässä vaiheessa kautta pelaamaan paljon otteluita yhdessä, jotta löytäisivät yhteisen sävelen.

Tottakai Ronaldoakin voi lepuuttaa, mutta nythän ei voinut olla siitä kyse kun ei ole edes lihakset kauden alussa päässeet kunnolla lämpiämään.

Ole toki saa ja hänen pitääkin peluuttaa kuten haluaa, koska hän vastaa pahimmillaan työpaikallaan seurauksista, jota en tietenkään toivo kun on sen verran sympaattisen oloinen kaveri.

Tuli sattumalta tällainen vastaan twitterissä, eli en ole ajatuksieni kanssa yksin.


 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mike Phelan tehnyt jatkosopimuksen ManUn kanssa. Nyt sopimus loppuu 2024, eli samaan aikaan kuin OGSllä. Kai tuon voi myös tukena nähdä nykyiselle valmentajalle.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Mike Phelan tehnyt jatkosopimuksen ManUn kanssa. Nyt sopimus loppuu 2024, eli samaan aikaan kuin OGSllä. Kai tuon voi myös tukena nähdä nykyiselle valmentajalle.
Samanlaista sopparia ollaan rustaamassa myös Carrickille ja McKennalle eli vahvasti näyttää siltä, että Olelle annetaan kaikki tuki.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ensimmäinen pelaajahuhu tammikuulle tulee Portugalin suunnalta. Benfican hyökkääjä Darwin Nunez olisi kiikarissa. 6 peliin 4 maalia liigassa ja 2 peliin 2 maalia UCL:ssä. Jos tuosta Cavani ja Martial lähtee niin onhan sinne yhdelle hyökkääjälle tarvetta ja tuossa olisi ihan potentiaalinen 22 vuotias Urugualainen tarjolla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Joo ja turha sanoa että tauon aikana ei tulisi mielenkiintoisia uutisia.

The Sun tietää kertoa että mikäli sytyttyisi sota, niin Carringtonin harjoituskenttä muutettaisiin lain mukaan perunapelloksi. Itse ottaisin ennemmin Turf Moorin kun ei tarvitsisi edes kääntää.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
The Sun tietää kertoa että mikäli sytyttyisi sota, niin Carringtonin harjoituskenttä muutettaisiin lain mukaan perunapelloksi.

Olisipa huvittava nähdä pelaajat kyntöauroja työntämässä. Martial etsisi ensimmäisenä nakkisuojan. Fred vetelisi jo vedettyjä alueita. Cavani hoitaisi yksin puolet tiluksista ja Bruno ohjestaisi koko ajan minkä alueen kukin hoitaa. Pogba ei tiedä olisiko messissä vai ei ja De Beekin rooli on tarjoilla vettä työmiehille. Lopulta Rolle saapuu paikalle kullatulla traktorilla ja hoitaa homman yksin.
 

Fordél

Jäsen
Lopulta Rolle saapuu paikalle kullatulla traktorilla ja hoitaa homman yksin.

Tarkennetaan vielä, että Ronaldo saapuisi paikalle kullatulla CR7-traktorilla viimeistelemään homman, ottaisi tämän jälkeen vähän hikeentyneen paidan pois ja tuulettaisi pellon laidalla paidattomana keräten kaiken mediahuomion.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eiköhän tuossa perunahommassa yksi olisi kuitenkin ylitse muiden.
 

Liitteet

  • phil.png
    phil.png
    459,7 KB · kertaa luettu: 145

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Eiköhän tuossa perunahommassa yksi olisi kuitenkin ylitse muiden.
UPEA FOTOSOPPAUS!

(Kaikkihan tietävät, että todellisuudessahan Jonesin naamakin on ollut tuossa tilanteessa kurainen, koska sillähän se aina pääasiassa kyntää).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös