Salaliittoteoriat

  • 143 077
  • 643
Voi hyvä luoja. Kyllä tosiaan täytyy syvältä kaivaa että näitä juttuja löytää. Näissä (en nyt sitten käytä salaliittoteoria-sanaa) foliohattuiluissa useimmiten unohdetaan se että tämmöisen tekopandemian luomiseen ja ylläpitoon tarvitaan tuhansien jos ei jopa kymmenien tuhansien ihmisten kohtuullisen saumaton yhteistyö. Tiedon salaaminen on erittäin ongelmallista kun jo kahden välisistä keskusteluista se toinen tuppaa vuotamaan tietoa julkisuuteen. Miten ihmeessä voidaan synkronoida ihmisen toimesta maailmanlaajuinen pandemia niin ettei siitä muka vuotaisi tietoja julkisuuteen? Ei mitenkään. Paitsi jos nyt lasketaan sen varaan että "ihmiset on tyhmiä". Toiset asiat perustuu faktoihin ja dataan, mutta silkka huttu (alternative facts) perustuu siihen että "ihmiset kirjoittaa nettiin". Faktat on siitä tylsiä että ne on faktoja.

Ei siihen tarvita kuin korruptoitunut media ja savotta on valmis. Kansalaisille syötetään paskaa tuutin täydeltä (kuten joka päivä saa lukea jos haluaa) ja homma pyörii. Lääkärit ja hoitajat saavat potkuja, kun kieltäytyvät tekemästä töitä (=osallistumasta tämän pandemian hoitoon), eikä ota piikkiä. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus työssään, mutta mullakin on lähisukulainen töissä vanhusten kanssa ja on nähnyt kuinka ilman lupaa piikitetään ”terveitä” vanhuksia ja seuraavana yönä nämä kuolee. Kuolinsyy: ”Sydänkohtaus” tai ”vanhuus”. Ruumiinavausta ei tietenkään tehdä, kun ”ei tarvitse”.

Somessa Facebook, Twitter, IG, YouTube yms. sensuroi kaiken asiaa kritisoivan tai vastaväitteen. Nämä asiat eivät pääse ikinä läpi, kun se ei ole mahdollista.

Yhdysvalloissa on tullut moninkertainen määrä rokotteista haittavaikutuksia nyt kuin aiempina vuosina yhteensä. Niistäkään ei puhuta, koska ei haluta. Suomessa samanlaisti tämä rokotehaittakeskus pimittää tietoa, kun jättää julkaisematta asioita.

Jos mitään ongelmaa ei olisi, niin miksi näistä ei puhuta julkisesti?
 
Ja minkä kortin alle vedetään "kaikki muutkin asiat"? En saa tästä nyt yhtään kiinni. Mitä ne muut asiat voisi voisivat sitten olla?

”Hei ihminen #4567. Huomasimme, että et ole ottanut tuoreinta rokotetta tautiin X. Mikäli et ole ottanut rokotetta seuraavan 24h aikana, sinun pankkitilit menevät jäihin ja ajokortti otetaan pois käytöstä”.

Yksinkertaista. Näin esimerkkinä.

Tämä siis liittyen rokotepassiin. Onko vapaata valita?
 
En noita hurjimpia väitteitäsi usko, rokotteetkin ovat lääkefirmoille todella huonoa bisnestä verrattuna elintasosairauksiin kehitettyihin lääkkeisiin

Jokainen terve ihminen on menetetty asiakas. Jos sillä ”huonolla” rokotteella tuhotaan ihmisen immuniteettia joka johtaa terveyshuoliin, niin ”kannattamaton” rokote taloudellisesti tulee 2-5 kertaisena takaisin näillä kalliimmilla lääkkeillä, mistä mainitsit.

Maailman kansa elää liian vanhaksi ja olemme liian terveitä. Se on ongelma.
 
Tuosta "väestön vähentämisestä", niin jossain määrin luotettavasti tilastoivissa maissa ei väki taida vieläkään olla koronakuolleisuuden takia vähentynyt kuin promillella tai parilla. Yli miljardin asukkaan Intiassa hurjimmat arviot - kymmenkertaiset virallisiin tilastoihin verrattuna - liikkuvat puolen prosentin vaiheilla.

Koronatartunnoissa on puhuttu parin viikon sykleinä. Rokotteita on jaettu nyt vajaa vuosi. Katotaan tilanne vuoden päästä.

Korona on tosiaan tappanut 2% tartunnan saaneista. Miksi maailmaa pidetään paikallaan ja vaaditaan ihmisiltä kaikkea, kun kyseessä on heikosti tappava tauti?
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Who do you believe when you can`t believe anyone?

I say that believe the one who says what you want to hear, and then pray they are telling the truth.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus työssään, mutta mullakin on lähisukulainen töissä vanhusten kanssa ja on nähnyt kuinka ilman lupaa piikitetään ”terveitä” vanhuksia ja seuraavana yönä nämä kuolee. Kuolinsyy: ”Sydänkohtaus” tai ”vanhuus”. Ruumiinavausta ei tietenkään tehdä, kun ”ei tarvitse”.

Tähän kohtaan oli pakko tarttua. On nimittäin varsin hupaisaa miten juuri kaltaisillesi osuu näitä lähisukulaisia ja tuttavia, joilla on kerrottavanaan asioita mitkä tukee agendaasi. Mulla on tuttavapiirissä kaksi ”rokotekriittistä”, ja kuinka ollakaan, juuri heillä on naapureita ja tuttuja, jotka tietävät kertoa rokotteiden seurauksena tulleista pahoista haitoista. Meille muille ei vastaavia tule eteen lainkaan, haitat on maksimissaan parin päivän kuumeita.

On myös jännittävää miten te pidätte lääkefirmoja isona pahana Big Pharmana, mutta kuitenkin hurraatte korkean profiilin salaliittoteoreerikoille, vaikka ei nekään tuota sanomaansa pyyteettömästi toitota. Kaikki eivät suinkaan tee bisnestä niin härskin avoimesti kuin Alex Jones, mutta kun hiukan eri hörhöjen taustoja kaivelee, niin kyllähän taustoilta lähes aina bisnes löytyy.

Yhdessä asiassa olen kyllä samaa mieltä kanssasi. Nimittäin siinä, että mitä edemmäs tässä on menty, sitä enemmän on touhu ollut yliammuttua, juuri tällä hetkellä jo surullisen surkuhupaisaa. Olenkin sanonut tutuille, että tulevaisuuden Wikipedia tulee kirjoittamaan tästä pandemiasta rumasti. Ja enempi vähempi kaikki tulevat olemaan yhtä mieltä siitä, että tämä pandemia sai ihmiskunnan ampumaan kärpästä haulikolla, jonka seurauksena tuli ihan liikaa sivullisia uhreja.

Eihän suuri osa sekoilusta ole ollut missään suhteessa mihinkään. Edelleenkään ei olla tämän puolentoista vuoden osalta kuolinluvuissa likikään pahan influenssakauden vastaavia, eikä välttämättä tulla koskaan olemaankaan. Ja nytkin kun rokotekattavuus alkaa jo olla aika hyvä, ja etenkin riskiryhmät ja vanhukset kokonaan rokotettuja, niin yhä vaan tuijotetaan tartuntalukuja. Perkele, jos influenssatestejä oltaisiin joskus tehty 20k päivätahtia, niin millaisia lukuja oltaisiinkaan nähty.

Niin en nyt sen enempää halua verrata influenssaa ja koronaa keskenään, mutta jonkinlaisena suhteellisuuden hahmotuksen apuna vaan. Ja kun nuo kuitenkin ovat suht läheistä sukua toisilleen, molemmat pahimmillaan hyvin vittumaisia. Mutta siinä missä toista pelätään, toisesta paskat nakataan. Itse olen ottanut influenssapiikin joka ikinen vuosi, mutta perhettäni lukuunottamatta lähipiirissäni hyvin harva. Ei kiinnosta influenssa tippaakaan, mutta korona pelottaa kauheasti. No onko se nyt toisaalta ihme kun katsoo miten media on aiheella koko pandemian ajan mehustellut.
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yhdysvalloissa on tullut moninkertainen määrä rokotteista haittavaikutuksia nyt kuin aiempina vuosina yhteensä. Niistäkään ei puhuta, koska ei haluta. Suomessa samanlaisti tämä rokotehaittakeskus pimittää tietoa, kun jättää julkaisematta asioita.
Jos vain ihan puhtaasti järjellä ja numeroilla pelataan eikö tuo haittavaikutukset ole ihan loogista. Ennen koronarokotetta rokotuksien määrä ollut varsin pieni vuosittain ja nyt se on varsin suuri joten todennäköisyydet sille, että tulee ilmoituksia haittavaikutuksista ( käsi kipeänä, kuumeilua) enemmän?

Miten Suomessa rokotehaittakeskus pimittää tietoa? Koska joku hermanni netissä kertoi? Vai onko vaan ihan trust me bro tason lähteet?
 
Tähän kohtaan oli pakko tarttua. On nimittäin varsin hupaisaa miten juuri kaltaisillesi osuu näitä lähisukulaisia ja tuttavia, joilla on kerrottavanaan asioita mitkä tukee agendaasi.

No montako vakavasti koronaan sairastunutta tuttua sinulla on ja montako tuttua on sairastunut kyseiseen tautiin ylipäätään?

Oletan, että ei kovin moni, joten vastavetoisesti voi todeta, että se ei kauhean paha tauti voi olla. Toki jos sulle on lähipiiriin osunut menetyksiä, niin olen pahoillani.

Siksi juuri kysynkin, miksi suojatua ns. tarpeettomalla rokotteella, kun tautikin on mitä on.

Mä en ole ottanut influenssarokotetta, koska jos tulen kipeäksi niin sairastan sen pois ja jatkan elämää. Tekee hyvää kropalle sellainen.
 
Jos vain ihan puhtaasti järjellä ja numeroilla pelataan eikö tuo haittavaikutukset ole ihan loogista. Ennen koronarokotetta rokotuksien määrä ollut varsin pieni vuosittain ja nyt se on varsin suuri joten todennäköisyydet sille, että tulee ilmoituksia haittavaikutuksista ( käsi kipeänä, kuumeilua) enemmän?

Haittavaikutusta ei pääse kirjoittamaan jos se on vain käsi tai kuume.

Pfizerin piikeistä pelkästään 300k haittailmoitusta Euroopassa toistaiseksi. Eihän se prosentuaalisesti ole iso luku, mutta en ottaisi riskiä itse. Mielummin ilman piikkiä. Nythän se vapaus valita ollaan viemässä, joka on väärin.

Noihin Suomen Fimean juttuihin voin kaivaa tässä matskua jos haluat, mutta tältä istumalta en kerkeä sitä tekemään.
 

Morgoth

Jäsen
mullakin on lähisukulainen töissä vanhusten kanssa ja on nähnyt kuinka ilman lupaa piikitetään ”terveitä” vanhuksia ja seuraavana yönä nämä kuolee. Kuolinsyy: ”Sydänkohtaus” tai ”vanhuus”. Ruumiinavausta ei tietenkään tehdä, kun ”ei tarvitse”.

Kuulostaa ihan, että Aino Nykopp on vapaana ja rokottaakin insuliinilla. Lähisukulaisillesi ei sitten ole tullut mieleen tehdä mitään tai ilmoittaa esimiehelle, että ilman lupaa piikitetään tai vaikkapa valviraan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Täällä on kyllä taas niin sakeaa settiä, että täytyy panna popparit tulille ja avata kalja. Salaliittoteorioita on mukava seurata ja naureskella, mutta vakavammin mietittynä onhan tää vähän huolestuttava trendi. Melkeinpä kaikissa teorioissa kun se päälimmäinen "fakta" on oikeiden asiantuntijoiden vähättely ja vaikkapa nyt tutkijoiden, lääkärien jne. osaamisen ja ammattitaidon täydellinen nollaaminen, samalla kun jalustalle nostetaan ties mitä yksisarvishoitajia. Ei siinä, tiede tekee virheitä ja korjaa itse itseään, mutta jonkun maailmanlaajuisen koronasalaliiton olemassaolo on taas sieltä sakeimmasta päästä. Ja kuka muka tästä on hyötynyt yhtään mitään? Rikkaat rikastuu, sehän on selvä. Mutta jokainen valoa edes vähän aistiva tajuaa, että ne rikkaat rikastuisivat ilman koronaa aivan perkeleesti enemmän. Todennäköisesti ainoat suhteelliset hyötyjät tästä koronaepidemiasta ovat salaliittoteoreetikot ja muut auktoriteettivastaiset hörhöt, jotka saa bensaa liekkeihinsä moniksi vuosiksi ja ainahan voi keksiä uuden illuminantin, kun edellinen todistetaan höpöhöpöksi.

Tää nyt on tämmönen "mun maailmassa" -näkemys: Koronarokotukseen pakottaminen ei nykymaailmassa onnistu, mutta edelleen mun puolesta näihin kulkutautimyönteisiin olisi yhteiskunnalla täysi oikeus suhtautua kuin aikoinaan lepran kanssa. Jos ei lääketieteellistä syytä ole olla ottamatta rokotetta, ei muuta kuin kaikki yhteiskunnan yhteiset palvelut seis ja varsinkin julkinen tetveydenhuolto säppiin. Mihinkään ihmisten ilmoille ei ole mitään asiaa ilman omakustanteista negatiivista koronatestiä - tai sitä rokotustodistusta. Ja sitten kaikki toiminnot muuten auki ilman rajoituksia.
 

Redimor

Jäsen
Ei siinä, tiede tekee virheitä ja korjaa itse itseään, mutta jonkun maailmanlaajuisen koronasalaliiton olemassaolo on taas sieltä sakeimmasta päästä. Ja kuka muka tästä on hyötynyt yhtään mitään? Rikkaat rikastuu, sehän on selvä. Mutta jokainen valoa edes vähän aistiva tajuaa, että ne rikkaat rikastuisivat ilman koronaa aivan perkeleesti enemmän. Todennäköisesti ainoat suhteelliset hyötyjät tästä koronaepidemiasta ovat salaliittoteoreetikot ja muut auktoriteettivastaiset hörhöt, jotka saa bensaa liekkeihinsä moniksi vuosiksi ja ainahan voi keksiä uuden illuminantin, kun edellinen todistetaan höpöhöpöksi.

Itse olen ajatellut asian näin, että etelä-afrikka kielsi Gates -säätiön tukeman rokotteen antamisen maassaan koska se vaikutti nuorten naisten lisääntymiseen haitallisesti ja oliko ukrainan terveysministeri(?) joka on lääkäri, pisti rokotteet hetkeksi (vai onko vieläkin) pannaan, niin näitä yhtäläisyyksiä vedetään nyt tähän koronan rokotteisiin.
Mikä toisaalta on siinä mielessä ihan ymmärrettävää, että on annettu ymmärtää rokotteen olevan kokeellinen vaikka nyt on selvinnyt että kyseistä rokotetta on alettu kehittämään jo vuonna 2018, milloin ei tiettävästi vielä kyseistä koronaa ole ollut olemassa?

Kaikki tällainen epäselvyyshän luo tietenkin tarinoita ja teorioita.

Siksi en ymmärrä miksei tässä hommassa voida puhua reilusti ja ilman mitään salailua asioista. Uhrien ikä, tausta, sairaudet yms. reilusti esille, jotta ymmärretään kuinka vaarallinen ja KENELLE vaarallinen tämä kyseinen tauti tulee olemaan. Se että pelataan lääkefirmojen taskuun reilusti, vaikka on selvillä että kyseinen rokote ei sitten suojannutkaan taudin saamiselta, tartuttamiselta yms. Ainoastaan siltä, ettei saa taudin vakavampaa muotoa... vaikka sitäkin nyt on ilmeisesti kuitenkin saatu kahdenkin piikin jälkeen.

Eli sanottaisiin vain, ettei maskipakko poistu ja baareissa on edelleen rajoitukset päällä.
MUTTA tässä tullaan siihen, että miksi valtiovalta jumppaa koko ajan tämän taudin kanssa? Kun kuitenkin tiedetään, että sehän lähtee heti lapasesta kun annetaan vapauksia. Miksei pyrittäisi tekemään toiminnasta yleisturvallista ja katsomaan pitemällä tähtäimellä näitä asioita? Sillä tavalla että yrityksetkin pärjäisivät eikä tarvisi aina 3 kk välein lomauttaa kaikkia.

Noh, sinänsä jännä seurata miten tämä kehittyy tämän päätäntäkauden ajan ja tuleeko vielä kahden vuoden aikana isoja vaikutuksia äänestyskäyttäytymiseen.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koronarokotuksia arvioidessa tulisi ottaa huomioon myös se, että koronarokotetut joutuvat harvemmin tehohoitoon


Jos taas ajatellaan tehohoidon kustannuksia, niin alla olevassa on


Tuolta lainattu kohta:
"Covid-potilaan hoito teho-osastolla maksaa vuorokaudessa noin kolmetuhatta euroa, ja keskimäärin potilas viipyy tehohoidossa parisen viikkoa. Teho-osastojakson ohella kuluu useita viikkoja tavallisella vuodeosastolla, ja edessä voi olla pitkä kuntoutusjakso. Esimerkiksi HUSin sairaaloissa koronapotilaan hoito perusvuodeosastolla maksaa keskimäärin 660 euroa vuorokaudessa."

Itsehän laittaisin ilmaisen hoidon kriteeriksi sen että on ottanut rokotteet ajallaan. Jos ei ota niin sitten maksaa hoidon itse.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siksi en ymmärrä miksei tässä hommassa voida puhua reilusti ja ilman mitään salailua asioista. Uhrien ikä, tausta, sairaudet yms. reilusti esille, jotta ymmärretään kuinka vaarallinen ja KENELLE vaarallinen tämä kyseinen tauti tulee olemaan.

Tässä tulee ihan ihmisten yksityisyyden suoja vastaan. Noilla tiedoilla pystyisi helposti tunnistamaan henkilöitä vaikka kuolleita onkin.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Ei siihen tarvita kuin korruptoitunut media ja savotta on valmis. Kansalaisille syötetään paskaa tuutin täydeltä (kuten joka päivä saa lukea jos haluaa) ja homma pyörii.
Pelkästään siihen "korruptoituneen median" pyörittämiseen tarvittaisiin satojatuhansia ihmisiä, jos nyt lasketaan ainoastaan maailman toimittajat mukaan. Vai väitätkö, että tässä hommassa ovat mukana ainoastaan median omistajat ja päätoimittajat (edelleen tuhansia ellei kymmeniätuhansia ihmisiä), ja kaikki ne toimitussihteerit ja rivitoimittajat ovat yksinkertaisesti tyhmiä idiootteja, jotka ottavat juttuaiheet annettuina eivätkä osaa itse ajatella lainkaan?
 
Pelkästään siihen "korruptoituneen median" pyörittämiseen tarvittaisiin satojatuhansia ihmisiä, jos nyt lasketaan ainoastaan maailman toimittajat mukaan.

Kerrotaan vaan omaa agandaa miellyttävät asiat. Tietolähteitähän kaikki käyttää ja se mikä sieltä tulee on fakta. Kun tietolähteen omistaa oikea porukka, niin sieltä tuodaan läpi juuri se mitä halutaan.

Nythän sä huomaat itse tämän. Heti, kun joku kyseenalaistaa asioita ja vaatisi selvempää asioiden kertomista, tai myös toista näkökantaa niin se kielletään eikä siitä saa puhua.

Sen takia porukkaa lähtee duuneista veke tai saa potkuja, kun ihmiset ei jaksa sitä paskaa mitä joudutaan tekemään. Sitten syntyy näitä pienempiä tiedonlähteitä, jotka ovat hörhöjä 70-90% mielestä, kun kehtaavat kyseenalaistaa.

Mä oon aina miettinyt asiat niin, että jos jotain dumataan oikein paljon, niin siellä on oltava jotain hyvääkin takana. Sama toisinpäin. Vaihtoehtoja on aina kaksi tai enemmänkin, jos vain haluaa tutkia ja selvittää.

Mulla on paljon tuttuja jotka on vetäny nämä ”hörhöilyt” oikeasti överiksi.

Mua itseäni vaan kiinnostaa, mikä tämän koronahomman taustalla on ja sitä selvittäessä löytyy syitä myös moniin muihin asioihin joista alkaa palapeli muodostua. Tiedä sitten enää mihin tulisi uskoa loppupeleissä.

Yleensä silmien ummistaminen on helpoin tie, mutta nyt se on käytännössä mahdotonta.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Vaihtoehtoja on aina kaksi tai enemmänkin, jos vain haluaa tutkia ja selvittää.
Tieteessä on lähtökohtaisesti usein monta vaihtoehtoa, mutta tieteellisellä tutkimuksella päädytään niihin todennäköisimpiin lopputulemiin. Ei ole hyvä tuudittautua tasapuolisuusharhaan. Ei esim. Maria Nordinin kertomukset koronasta ja rokotteista ole yhtä päteviä kuin Anthony Faucin, vaikka kuinka haluaisi ajatella sitä toista vaihtoehtoa.
 

theZ

Jäsen
En tiedä pimitetäänkö Suomessa haittavaikutuksia juurikaan. Täällä Fimean kooste koronarokotusten haittavaikutusilmoituksista Suomessa. Päivitetty 13.7.

"Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on: johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sen pidentymiseen, aiheuttanut pysyvän vamman, toimintakyvyn laskun tai synnynnäisen epämuodostuman."

4 846 697:ää annettua pistosta ja niistä tehty 1769 vakavaa haittavaikutusilmoitusta. Tuolla taisi olla, että vakavia haittavaikutusilmoituksia on suhteessa lieviin reilummin koska priorisoivat tietysti vakavat lievien edelle. Tietysti myös harva lähtee tekemään mitään ilmoitusta käden puutumisesta jne.

Eli vakava haittailmoitus on tehty noin kerran 2740:stä. Onko se sitten paljon vai vähän? Siihen voi joku muu ottaa kantaa. Keskiverrolle ihmiselle riski sairastua koronarokotteesta vakavasti on häviävän pieni, koska nuo haittavaikutuksetkin taudin vakavan muodon tavoin painottuvat tiettyyn ihmisryhmään. Toisaalta silti rokotteen ottamishetki on todennäköisesti yksittäisenä tapahtumana terveyden kannalta vaarallisin "tietoinen teko" mitä normaalilla ihmisellä vuoden aikana tulee vastaan. Se vaan ei ole kovin paljon vielä se. Koronarokotteen ottamatta jättäminen vaan saattaisi olla vielä vaarallisempaa kokonaisuutena mutta se ei ole "yksittäinen tapahtuma". Salaliittoteorioiden kanssa asialla on kohtuullisen vähän tekemistä. Tietysti noita haittavaikutuksia ei "salaliittojen" takia julkisuuteen juurikaan tule. Kyse on vaan saman tason salaliitosta kuin taannoinen linjaus, missä maahanmuuttajataustaisten tekemien rikosten kohdalla taustaa ei tietoisesti tuotu julki. Tietoista totuuden pimittelyä mikä tehdään siitä syystä, että jotkut ovat viisaissa päissään (tai pelkästään päissään) tulleet lopputulokseen, että kokonaisuuden kannalta on parempi toimia näin.

Ymmärrän tuota, että @Lapajäähän painottaa ja toivoisi avoimempaa keskustelua aiheista ja ihan niiden oikeilla nimillä rehellisesti. Tunnistan kyllä tuon ihmistyypin itsestäni. Tuo nykymeininki missä harrastetaan tilanteiden kokonaisarviointia kansalaisten puolesta tietysti ruokkii salaliittoteoreetikoiden mieltä. Silti se on mielestäni järkevää, vaikka ei kaikissa yksittäistapauksissa olisikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös