Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 961 822
  • 43 985

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Vilpas finaaliin kun se voitti Seagullsin 83-82. Aatu Kivimäki teki voittokorin hienon kuljetuksen päätteeksi, kun peliaikaa oli jäljellä 0,1 sekuntia.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vaikuttaapa Rosa Lappi-Seppälä aika pätevältä asiantuntijalta Härkösen viereen. Hyviä havaintoja ja omia näkemyksiä pelin aikana asiallisella artikulaatiolla. Ainoa miinus ekan takaiskun jälkeen sellanen pienimuutoinen "Kyllä Suomella on vielä mahis tulla peliin mukaan" piipertäminen. No, ei toistanut sitä juuri syntyneessä 2-0 maalissa.

Kyseessä siis Helmareiden harkkamatsi Itävallassa. Ja Lappi-Seppälä toiminut tovin valmentajana maajoukkuekuvioissakin ja nykyseltään Hongan luotsi.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vilpas voittaa historiansa ensimmäisen Suomen mestaruutensa!!!
Mikä tarina, Vilpas voittaa ensimmäisen mestaruutensa ja siihen johdattaa uransa tähän kauteen lopettava, yksi kaikkien aikojen suomalaisista koripalloilijoista, Teemu Rannikko!

Hattu päästä Teemulle ja Vilppaalle!
Salossa saattaa olla tänään bileet ja sauna lämpimänä koko loppuviikon vaikka on vasta tiistai!

Wood ja Kivimäki olivat pudotuspeleissä todella huimalla tasolla. Jompikumpi on playoffien MVP.
Selostaja puhui juuri finaalien MVP:stä?! Mä olen luullut ainakin 5 vuotta, että se olisi playoffien MVP. Hmm?

Finaalien arvokkain kerta kerrasta Wood ja koko Playoffien Kivimäki.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt Kauhajoen Antti "Jumppa" Niskanen jakaa kapteenina hopeamitalit omalle joukkueelleen.

Tätä ei ole montaa kertaa käynyt aiemmin, oliko lätkässä jossain kisoissa näin? Niskaselle tuo oli selvästi todella kova paikka, mutta hän selvisi siitä hienosti.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lähes kaksikymmentä vuotta tullut hallilla käytyä ja Vilppaan pelejä seurattu. Vihdoinkin kannu kotona. Harmi vaan, ettei paikan päälle tällä kertaa päässyt. Noh, juhlitaan koko loppuviikko !!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Elias Kuosmanen sai juuri tasurilla olympiapaikan painissa. Tai siis voitti saatuaan viimeisenä pisteen.

Tätä pidetään ilmeisen kovana juttuna. Arvi Savolainen vei 97 sarjan olympiapaikan nenän edestä, joten Kuosmanen siirtyi raskaampaan sarjaan ja kävi noukkimassa paikkansa sieltä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Suomen naiset kaivo lentopallon em-karsinnoissa 5. erän 15-13 ja päävastustaja Montenegro nurin. Makea voitto, tärkeä voitto, toteaa Mikko Hannula.
 
Suunnistuksen EM-kilpailut käydään Sveitsin Neuchâtelissa 13.-16.5.2021. Kisat alkavat tänään hetken kuluttua starttaavalla sprinttiviestillä, johon Suomi osallistuu joukkueella 1. Veera Klemettinen – 2. Akseli Ruohola – 3. Aleksi Niemi – 4. Maija Sianoja. Kilpailua voi seurata Yle Areenassa Suunnistuksen maailmancup | Suunnistuksen EM-kisat: Sprinttiviestit

Lopputulokset:
1. Sveitsi
2. Ruotsi
3. Norja
---
5. Suomi
 
Viimeksi muokattu:

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Lentopallon naisten EM-karsinnassa Suomella tänään helpompi vastus. Eka erä Kosovoa vastaan Suomelle 25-9.

Suomella edelleen erinomaiset mahdollisuudet lopputurnaukseen ja käytännössä huomisen Montenegro-pelin voittamalla kisapaikka on varma.

Jostain kumman syystä kamerahenkilöt ynnä ohjaaja poimii Kosovon liberon aika usein kuviin mitä hienoimmista kuvakulmista. En moiti.
 
Suunnistuksen EM-kilpailuissa käydään tänään Knockout-sprintin karsinta. Miesten karsinta on käynnissä ja vahvasti näyttää siltä, että Suomen miehistä Tuomas Heikkilä ja Akseli Ruohola selvittävät tiensä huomiseen loppukilpailuun.
Naisten karsinta on juuri alkamassa.

Edit.
Naisten karsinnasta jatkoon Veera Klemettinen, Maija Sianoja, Lotta Karhola, Alexandra Enlund, Inka Nurminen ja Ida Haapala.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään on suunnistuksen EM-kilpailuissa vuorossaa Knockout-sprintti. Eilen karsittiin 36 miestä ja 36 naista tämän päivän kisaan. Suomalaisia on mukana 2 miehissä ja 6 naisissa.

Knockoutin puolierävaiheessa on 6 kappaletta 6 urheilijan eriä ja jokaisesta erästä kolme nopeinta pääsee semifinaalivaiheeseen. Semifinaalissa on sitten 3 kappaletta 6 urheilijan erää ja jokaisen erän 2 nopeinta pääsevät finaaliin. Finaalissa 6 urheilijaa ottaa mittaa toistensa suunnistustaidoista ja nopein voittaa knockoutin Euroopan mestaruuden.

Puolivälierävaihe alkaa hetken kuluttua klo 14.20. Välierät ja finaalit tulee Yle TV2 -kanavalta klo 16.00 alkaen.

Edit. Tuomas Heikkilä välieriin miesten 1. puolivälierästä. Akseli Ruohola niukasti ulos jäätyään 4. sijalle omassa erässään.

Edit2. Lotta Karhola jatkoon. Veera Klemettinen myös välieriin, muut suomalaisnaiset karsiutuivat.

Edit3. Heikkilä 6. omassa välierässään, joten ei finaaliin.
Karhola välierässä 5., ei finaaliin.
Klemettinen myös ulkona finaalista.
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Verrattain laadukas Suomessa syntyneiden 4-v. lämpösten Kuopio Stakes 1609 m.

Jo karsintalähdössä vahvasti vetänyt Magical Princess otti finaalissa An-Dorran päänahkan. Kovaa mentiin, mutta kesti sisäradalta rinnalla vetäneen An-Dorran prässin.
 
Suunnistuksen EM-kisat päättyvät tänään henkilökohtaisiin sprinttikilpailuihin. Naisten kilpailu on jo käynnissä ja tv-lähetys Yle TV2 -kanavalta alkaa klo 14.10.

Edit. Todella tiukka naisten kilpailu. Kärkikolmikko 4 sekunnin sisällä. Paras suomalainen Maija Sianoja sijalla 14.
 
Viimeksi muokattu:

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Hulkko hopeeta!!!

Antti Hulkko ienee ylpeä sukulaistytöstä. Ties vaikka ottaa pienet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös