Frans Tuohimaa HIFK:ssa

  • 118 876
  • 611

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Eikä oo helppoja noi pelit missä vetoja tulee harvakseltaan ja silloinkin maalipörssin kolmonen pääsee nokikkain. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Fränä on tosiaan löytänyt moodinsa.

4 pelin torjuntaprosentti on 91%.

Samaan aikaan kilpakumppanit:

Heljanko 93,06%
Karejev 88,57%
Lehtinen 88,24%
Rämö 82,61% (Vain 1 peli pelattuna)

Eipä torjuntaprosenttia kaikkea kerro, mutta onhan Fränä nyt tikissä. Kärpät -pelin jatkoerän gamesaverit kaikkein tärkeimpänä osoituksena hyvästä itseluottamuksestaz
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anteeksi Fränä kaikesta skeidasta, mitä olen sinusta suustani päästänyt, ja täällä palstalla kirjoittanut.

Kyllä Fränällä on aivan täysin mahdollista mennä tänä keväänä päätyyn asti, ja jopa suurilta osin hänen ansiostaan.

Tällä hetkellä näyttää melkein, kuin siellä olisi prime Keke maalissa. Loistavaa maalivahtipelaamista!
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Mitä ikinä kävikin, on Fränä ollut riittävä veska poffeihin. Nyt tarvitaan tuuriakin ja kyse on käänteentekevästä hetkestä ottelusarjassa. God speed.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Ylivoimaisesti meidän paras pelaaja tänään. Ilman Tuohimaata TPS olisi vienyt tämän pelin selkeästi. Antaa joka ilta mahdollisuuden voittaa ja se pitäisi käyttää hyväksi.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Pääs kyllä pahaan paikkaan kevään eka helppo.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos tilalle tulee täällä huhuissa pyörinyt Garteig niin en ole vakuuttunut, että onko upgrade Fränään. Tapparan peleistä jäi mieleen mielikuva melko ”mother nature”-maalivahdista eli hyvin epäortodoksisella tyylillä torjuva maalivahti, joka ottaa hienoja koppeja, mutta samaan aikaan saattaa päästää ihan käsittämättömiä maaleja. Voi omat muistikuvat toki pettää.

Kiitos Fränälle näistä kahdesta kaudesta ja kaikkea hyvää jatkoon. Tuohimaan stintti kuvaa aika hyvin myös koko joukkuetta hänen aikakaudellaan: epätasaista ylä- ja alamäkeä ja loppua kohden alkoi timanttinen taso löytymään.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Fränälle kuluneiden kahden kauden palveluksesta.

Ajoittain erittäin hyvä, hetkittäin todella epävarma. Piti toki ajoittain joukkuetta pelissä mukana, mutta luvattoman usein meni se helppo tai pari. Melko epätasainen kuva jäi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Fränälle! Mulle muutamalla helpolla maalilla ei ole merkitystä, kun on pelannut varmasti ja antanut omalle jengille mahdollisuudet voittoon pleijareissa. Jos ei veskariin ole kaaduttu silloin, kun pelataan mestaruudesta, hyvin on mennyt. Aina voisi teoriassa torjua kaiken, mutta kovin realistista se ei kuitenkaan ole.

Kiitos Fransille näistä kahdesta kaudesta. Fränä vaikuttaa tervepäiseltä, fiksulta ja tyylikkäältä ihmiseltä, joten on hyvin helppoa toivottaa onnea jatkoon.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapparan peleistä jäi mieleen mielikuva melko ”mother nature”-maalivahdista eli hyvin epäortodoksisella tyylillä torjuva maalivahti, joka ottaa hienoja koppeja, mutta samaan aikaan saattaa päästää ihan käsittämättömiä maaleja.

Sieltä on nyt siis Frans Tuohimaan tilalle tulossa Frans Tuohimaa?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Sieltä on nyt siis Frans Tuohimaan tilalle tulossa Frans Tuohimaa?
Tuohimaa on vajavaisen maalivahtikäsitykseni mukaan melko ”tekninen” maalivahti, joka luottaa peruspakettiinsa, kun taas Garteig enemmän luonnonlapsi? Toki, ymmärsin hassuttelusi.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Fränälle kiitos näistä kahdesta vuodesta. Nousujohteista oli, muttei aivan saavuttanut sitä liigan huippuvahdin statusta ja tasoa. Saanee kuitenkin valita useammasta hyvästä tarjouksesta. Kaikkea hyvää jatkoon.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sasha Huttunen kertoo twitterissä fränän siirtyvän koheloon. Ainakin Neftehimik tarjonnut sopimusta pöytään.

Jos tämä pitää paikkaansa, Fränän kausihan on sitten mennyt oikein hyvin ja paremmin kuin moni meikäläinen täällä arvioi. Monihan on sitä mieltä, että ei oikein taso HIFK:n ykkösveskariksi riittänyt. Itse en toki tähän asiantuntijoiden joukkoon kuulu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös