Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  • 4 693 505
  • 17 056

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Mä luulen, että apuvalmentaja esitti kiperän kysymyksen, ja Laineen vastaus lähti kuin lämärinsä. Katosi toiseen aikaulottuvuuteen, eikä koutsi saanut siitä kiinni. Vähemmästäkin tulee väärinkäsityksiä.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Mä luulen, että apuvalmentaja esitti kiperän kysymyksen, ja Laineen vastaus lähti kuin lämärinsä. Katosi toiseen aikaulottuvuuteen, eikä koutsi saanut siitä kiinni. Vähemmästäkin tulee väärinkäsityksiä.
Vihjaatko, että Laine ei ole halunnut opettaa reeneissä keskipakoisvoimalla lähtevää laukaustaan muille?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Mitä hiekkapill*ja siellä Sinitakkien valmennuksessa oikein on, eikös Torttu pahoittanu mielensä siitäkin, kun Korpisalolla meni hessu hävityn ottelun jälkeen ja hajoitti mailansa tj.

Tortorella on auktoriteettinen ja kova, mutta äärettömän reilu valmentaja, näin on sanonut moni sen jengissä pelannut. Ei se ole mikään kiusaaja, vaan jos joukkueen sisäisiä sääntöjä rikotaan, sillä pitää olla seuraukset, on nimi selässä sitten ihan mikä vain. Korpisalo rikkoi luultavasti siinä jotain joukkueen sisäistä sääntöä ja siksi niin. Tortorellahan on ylistänyt Korpisaloa usein, sieltä tulee sitä posia silloin kun siihen on aihetta.
Se miten välinpitämättömältä ja laiskalta Laine on muutenkin kentällä näyttänyt, sen perusteella ei varmasti tullut yllätyksenä sillekään että palautetta tulee valmennukselta, se kuitenkin on niiden työ.

En yhtään ihmettelisi, vaikka Laine olisi päästetyn maalin jälkeen turhautuneena adrenaliinipiikissä tuhahtanut puolustuspelaamista kritisoivalle apuvalmentajalle, että "I fu**ing know that I screwed up!" Tai sitten Torts ei arvosta sitä, että Laine esittää näkemyksensä liian suoraan ja kaunistelematta.

Kenelle tulee yllätyksenä että valmennus antaa palautetta pelaamisesta?
Kyllä ammattipelaajan pitää tietää että valmennus tulee kommentoimaan sitä miten pelaat, eikä niille pidä töksyttää takaisin jotain kuin joku kakara tms. Ne on auktoriteetti jota pitää kuunnella, ne yrittää hallita kokonaisuutta ja kehittää peliä ja pelaajia, pelaajan tehtävä on vain parantaa omaa peliään ja kehittää itseään joukkueen eduksi.
Jos Laine aikoo rakentaa yhteisen luottamuksen valmennuksen ja hänen välilleen, niin päänaukominen apuvalmentajalle, tai hänen auktoriteettinsa loukkaaminen ei todellakaan ole hyvä idea.

Koska näköjään tässä viestissä tulee hoettua sanaa auktoriteetti, niin sehän on Laineen uralla ollut vähän ollut ongelmana, auktoriteettien kunnioittamattomuus.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ekaksi ajattelin että olipa iltalehdiltä ylilyönti puhua Laineen penkityksestä julkisena nöyryytyksenä, mutta sitten kun katsoo paljonko toimittajat repii tästä aiheesta uutisia niin kyllähän tää nyt on heidän ansiostaan Laineen julkinen nöyryytys. Aluksi tarinan roisto oli tiukkapipo Tortorella mutta viimeisen juonenkäänteen mukaan nyt lokaa lentää Laineen niskaan. Se että toimittajat nyt veti pukkarin sisäiset asiat julkisuuteen ei nyt tee osapuolten hommia helpommaksi.

Eikös toimittajat kuitenkin näyttele ihan kohtuullista roolia tässä viihdebisnes-sirkuksessa. Tapahtumia, tarinoita, draamaa myydään, kansa ostaa ja kuluttaa.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
(1)
  • Tykkää
Reactions: t55m

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
"It had nothing to do with him being on the ice" sanoi Tortsi. Eli kyse ei ollut peliesityksestä:



Tuohan toki oli jo jossain aiemmin mainittukin, mutta juu johtui siitä jostain verbaalisesta annista.

Jota sitten on puitu tässä ketjussa ja Youtuben kommenteissa, maan ja taivaan väliltä on mahdollisuuksia.
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Carolina, Colorado ja Florida
Eihän ne olleet aiemminkaan. Mutta silti olit niin varma ja pidit muita hieman tyhminä.
Kyllä ne jutut niin kauan ihan huhuja ovat kunnes joku joukkueen jäsen antaa virallisesti omalla nimellään kommentin. Näin ei ollut vielä aiemmin tapahtunut, joten kyllä sellaiset anonyymeinakin höpistyt löpinät ovat kuitenkin vahvistamattomia jutusteluja ja spekulaatioita, eli huhuja.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarpeellista jankkausta ketjussa, itse päätekijöiden ja osallisten uskon kuten Tortorella sanoikin, siirtyneen asiassa toivottavasti ja onneksi eteenpäin.

Asia lienee siellä käsitelty loppuun, täällä toki ollaan varmaan vasta lämmitelty tämän tiimoilta.
 

Carlos

Jäsen
Ohio on vähän semmoista aluetta jenkeissä, että siellä ei talossa huudeta talon isännälle. Uskon että urheiluseuroissa on paljon samanlaista asennetta äidinmaidossa - valmentaja on auktoriteetti jonka pillin mukaan mennään -syteen tai saveen. Nyt on uudetkin kaverit sitten päässeet sisään joukkueeseen.

Eiköhän seuraavassa pelissä jäällä nähdä taas "Patty & Hatty".

Harvan pelaajan muuten voi odottaa tosta vaan nykäisevän hatullisen maaleja koska se vaan päätti tehdä niin. Edes kaikkien täydellisten kiekkoilijoiden äiti Crosby ei siihen pysty. Pate on vaan oma lukunsa, niin hyvässä kuin pahassa.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Annatko kaikki esimerkit tästä, lukuunottamatta sitä yhtä jonka kaikki tietävät.

Tämä, sitten se tappouhkaus junnuissa. Winnipegissä vikinä siitä että ei pelaa parhaimpien kanssa, kyllä valmentajan pitää saada tehdä tuollaiset päätökset. Kaikki tuollaisethan on juuri sitä. Vaikka ne purkaantuisi harvakseltaan julkisuuteen, ei se tarkoita sitä etteikö siellä pinnan alla sitä olisi koko ajan. Tuollainen käytös kertoo juuri siitä, kun se menee yli ja tulee purskauksena ulos, ei sellaista normaalisti tehdä jos ymmärretään että valmentaja on auktoriteetti.

Edit.

Niin ja tuo on ihan oikea tapa toimia miten nyt toimittiin, eli ei Lainetta hyllytetty kuin sen pelin loppuajaksi. Kyllä Laine siitä ottaa opikseen ja tietää paremmin missä mennään.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mites muuten toi Atkinson - Roslovic - Laine ketju toimi? Laine ja Roslovic eivät Pegissä muistaakseni juurikaan yhdessä pelanneet, mutta nyt taisivat jonkin aikaa pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös