HYVÄÄ JOULUA! -ketju

  • 74 842
  • 996

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Hyvää joulua, iloista Joulua, Rauhallista Joulua jokaiselle omaan tyyliin mukavan sopivasti.
Ollaan lähimmäisiä, omalaatuisia immeisiä yhteisössä, Suomessa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Hyvää Joulua kaikille. Päästäkää rakkaus sydämeenne, niin Joulu tekee sinne kodin. Poislukien nimimerkki @mikko600 jota tässä elämässä ajaa eteenpäin viha. Hänelle haluan sanoa, että täyttäköön viha niin mielesi kuin sydämmesi tänä jouluna.

Ookko sä taas kännissä?
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ookko sä taas kännissä?
En. Ja vähän pelkäsin, että meneekö huumori ohi, kun hyvän joulun toivotus yhdistettynä vihan toivomiseen ei ole poliittisesti korrektia. Kuitenkin, kun sinä siitä vihasta kirjoitit, niin ajattelin siihen vielä kerran tarttua. Ymmärrän toki ettet sinä vihaa täynnä ole, vaan itseasiassa aika järkevän oloinen kaveri. Mutta juuri tuohon järkevyyteen vedoten myös ajattelin, että tajuat kyllä sen, etten minä sinulle oikeasti vihaa toivo, kunhan mukahassuttelin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hyvää joulua koko jatkoajan orkesterille ja kiitos menneestä vuodesta seuraan, ikään, mielipiteisiin tai mihinkään muuttujaan katsomatta!
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Perinteinen aattoaamun viimeinen kauppareissu hoidettu, perunalaatikkomassa on imeltymässä ja kinkun tuoksu voimistuu. Hyviä pyhiä vaan kaikille palstalaisille, se o joulu ny!
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Rakkaat ystävät.

Tässä vaiheessa haluan henkilökohtaisesti ja sydämeni pohjasta kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikkea hyvää ensi vuodelle. Nykyään kaikki kiire ja stressi vie kaiken ajan, ja harvat löytävät enää aikaa kirjoittaa henkilökohtaisia joulutervehdyksiä, moni vain kopioi jonkun rivin tai postauksen ja hoitaa sillä tavalla tämän ”pakollisen tehtävän” pois alta. Olemme kokeneet ihan tosi hienoja hetkiä ja saavuttaneet kovia tavoitteita tänä vuonna. Joten haluan toivottaa teille kaikille rauhallista joulua ja ihan mahtavaa uutta vuotta 2021! Te olette Imatran paras tanssiryhmä!!!

Rakkaudella
Jaana
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Hyvää ja rauhallista joulua tasapuolisesti kaikille palstalaisille!
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tänään ei haukuta ketään. Tänään ei lyödä ketään. Tänään luodaan hyvää tunnelmaa. Tänään nauretaan. Tänään luodaan uusia muistoja. Tänään voidaan olla lapsia.

Toki näiden ohjeiden mukaan olisi hyvä elää jokainen päivä, mutta noudatetaan ainakin erityisesti tänään.

 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Hyvää Joulua höpönassut!
 

Glove

Jäsen
Hyvää joulun munkin puolesta.
 

Liitteet

  • IMG-20201224-WA0001.jpg
    IMG-20201224-WA0001.jpg
    17,7 KB · kertaa luettu: 490

Escapist

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado Avalanche
Hyvää joulua koko jatkoajan poppoolle. Meillä vähän suunnitelmat muuttui kun kesken riisipuuron keittämisen katkesi sähköt. Puuro jäi hellalle, jääkaapista kriittisimmät ruuat ulos ja eikun anopin ja appiukon luo puurolle. Josko nuo sähköt nyt parin tunnin sisään palaisi niinkuin elenia arvio niin päästäisiin jatkamaan alkuperäisen suunnitelman mukaan.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
On ollut vuosi. Hyvää joulua kaikille, etenkin eri seurantaketjujen väsymättömille päivystäjille. Uskottava on parempaan ja nautittava nyt tästä hetken hiljaisuudesta, tai miten kukin nyt joulunsa viettää.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rauhaisaa joulua!
Käydäänpä ensin riisipuuron ja myöhemmin kinkun kimppuun - tai kuka mitenkin parhaaksi kokee käydä kimppuun, mutta aina sillain hyvällä tavalla.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Joulupukki kävi, eli minä ite. Kun ei kukaan enää usko. Hauskaa oli silti.

Nyt tippuu kahvi, ja joulutortut ajattelin ottaa kyytipojaksi. Sitten kohta pukua päälle ja joulupöytää hiljakseen preparoimaan.

Hyvää joulua kaikille!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Uurastus joulun eteen on hiljalleen päättymässä ja on aika alkaa rauhoittumaan joulun viettoon. Ja on aika alkaa nauttimaan työnsä hedelmistä. Monet ruoat ja herkut jouluksi väsäsin mutta ihme kyllä, jääkaappitila ei ole ainakaan vielä loppunut kesken.

Tämä joulukuu on hienoa aikaa! Oikein hyvää Joulua kaikille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös