Odottavan aika on pitkä – keskustelua tulevista peliuutuuksista

  • 168 570
  • 832
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei jumankavita, tuleeko niitä taas lisää? Ostin Xlaatikon silloin joskus kun Origins tuli kyljessä ja aloin pelaamaan pelisarjaa alusta, vaikka pari ekaa ja ne kaks lyhempää olin pelannut aiemmin läpi. Nyt oon kerennyt jo Black Flagin ihan loppumetreille, eli rästissä olisi vielä Unity, Syndicate, Origins ja Odyssey. Saapa nähdä riittääkö elinkaari koko sarjan läpäisemiseen, jokseenkin pitkän kaavan mukaan ja vähän kerrallaan tulee pelailtua. Eli Valhallaa odottelen minäkin nyt!

AC-pelisarjalle ei liene omaa ketjua, mutta sanottakoon, että tuo ns. Act 1, jossa seurattiin Desmond Milesiä, oli kyllä huikea. Oiskohan ollut niin, että peli Desmondin saagan viimeinen peli julkaistiin 21.12.2012 (Mayojen kalenterin kääntöpäivä). Sama päivämäärä näkyi myös ekassa cut-scenessä autossa, jolla ajrttiin sinne mestaan, mitä oli edelliset pelit metsästetty. Siinä tuli oikeasti kylmät väreet, kun pääsi tökkimään jengiä taas tikareilla. Jotenkin sen jälkeen ei ole saatu ihan yhtä mukaansa vielää side/main storyä nykypäivän puolella. Tykkäsin myös huomattavasti enemmän alkuvaiheen tarkemmasta historianäkökulmasta, kuin nyttemmin hdyistä räjähtävistä miekoista, vaikka ihan kivoja nekin on. Assasins Creedin ei mielestäni tsrvitsisi joka hetkessä olla räiskyvää ja värikästä, vaan arvostaisin myös rauhallisia RDR2-tyylisiä fiilistelykohtia. Valhalla vaikuttaa lupaavalta tältäkin osin!

Mitäs Star Wars -pelejä me tällä hetkellä odotellaan? Se Squadron tms. on tulossa, mutta itseäni kiinnostaisi kyllä vetää avoimen maailman RPG:tä palkkionmetsästäjänä. Lukematon määrä erilaisia varusteita, mahdollisuus omaan tuunaamiseen jne. Tyyliin kädessä olevaa liekinheitintä pääsisi räpläämään ja vaikka säätämään painetta ja suutinaukon muotoa. Siinä sitten pitäisi itse testailla millainen liekki sopii omaan grillaustyyliin ilman mitään pelin antamia statseja. Samaa voisi jossain määrin soveltaa jet-packiin, jos sellaisen haluaa ostaa, avaruusalukseen, jos siihen haluaa panostaa tai vaikka aseisiin tai haarniskaan.

Fallen Order ei nyt lopulta ollut mikään uudelleen peluun arvoinen kokemus, joten kunnon Tähtien Sota mätöllecoöisi tilausta. Squadronista en heti syty, mutta annetaan sillekin mahdollisuus.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat


Minimivaatimukset:

  • OS: Windows 7 or 10, 64-bit
  • Processor: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
  • Memory: 8GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 780 3GB or AMD Radeon RX 470
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 70 GB HDD, SSD recommended
Suositusvaatimukset:

  • OS: Windows 10, 64-bit
  • Processor: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G
  • Memory: 12GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB or AMD Radeon R9 Fury
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 70 GB SSD
"Cyberpunk 2077 julkaistaan 19. marraskuuta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-versiot seuraavat myöhemmin perässä."

Ihan hienoa että minunkin vanhalla matolaatikolla tämä tulee pyörimään.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Täähän menee mielenkiintoiseksi, Microsoft osti juuri Zenimaxin $7.5 miljardilla: Microsoft purchases Bethesda Softworks in industry-changing acquisition

Jos nimi ei soita kelloa, niin kyseessä "ylin taso" organisaatiosta, josta löytyy mm. Bethesda Softworks ja iD Software. Mitä tämä tarkoittaa jatkon kannalta, tuleeko pelejä muille alustoille (lue: pleikkari)? Toistaiseksi ei mitään tietoa, paitsi että Elder Scrolls Online jatkaa olemassaoloaan kuten aiemminkin.

Mutta pahimmassa tapauksessa sitä ehkä joutuu ostamaan Xboxin seuraavaa Elder Scrollsia tai Starfieldiä varten (PC toki vaihtoehto, mutta kerta työn puolesta tulee käytettyä niin paljon niin mieluummin ei). Mutta molemmat varmasti ovat vielä vuosien päässä, ja ottaen huomioon mitä Bethesda on saanut aikaiseksi viime aikoina, ehkä odotan arvosteluja silti ennen uusia laitehankintoja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovat pelisarjat repäisi kyllä Microsoft omien siipiensä alle.

Doom, Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein ja Dishonored nyt esimerkkeinä mainittuna.

Eiköhän Microsoft tee jatkossa näistä ajastettuja yksinoikeuksia konsoleilleen eli joku puoli vuotta tai vuosi myöhemmin sitten saatavilla Playstationillekin. Sieltä saa kuitenkin isot rahat revittyä peleillä myöskin tai sitten vain tylysti yksinoikeudella Xboxille ja PC:lle.

Kyllä muuten Game Pass alkaa olemaan aika kova palvelu tämänkin oston jälkeen. Suht huokeaan hintaan satoja pelejä ja nyt myös nämä samantien tarjolle kuukausimaksun alle.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kovat pelisarjat repäisi kyllä Microsoft omien siipiensä alle.

Doom, Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein ja Dishonored nyt esimerkkeinä mainittuna.

Eiköhän Microsoft tee jatkossa näistä ajastettuja yksinoikeuksia konsoleilleen eli joku puoli vuotta tai vuosi myöhemmin sitten saatavilla Playstationillekin. Sieltä saa kuitenkin isot rahat revittyä peleillä myöskin tai sitten vain tylysti yksinoikeudella Xboxille ja PC:lle.

Kyllä muuten Game Pass alkaa olemaan aika kova palvelu tämänkin oston jälkeen. Suht huokeaan hintaan satoja pelejä ja nyt myös nämä samantien tarjolle kuukausimaksun alle.

Mä en edes usko että tulee uusia enää Playstationille. Mikä olisi parempaa mainosta omalle konsolille ja Game Passille kuin yksinoikeus yksiin tunnetuimmista peleistä? Aika selvästi tuli myös tässä kaupassa se ero kuinka iso firma Microsoft on. 7.5 miljardia dollaria, se on kolme miljardia enemmän kuin Disney maksoi Star Warsista. Noh, Microsoft on about biljoonan arvoinen yritys, ei siinä lopulta kaivata pleikkarin myyntilukuja, kun saadaan Game Passille helvetisti lisää tilaajia.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Alkaa tuo Game Pass alkaa olla muuten ihan perkeeleen kannattava ainakiin kuluttajalle.. Boxin tekeleet, Bethesdan JA EAn pelejä hintaan 15e/kk.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen keissi tämä kauppa kyllä. Microsofthan osti myös Obsidianin pari vuotta takaperin, joten jatkossa ovat käytännössä sisaryrityksiä Bethesdan kanssa. Microsoftilla on varmasti hyvin tiedossa kuinka arvostettu peli Obsidianin Fallout New Vegas on, vaikka joutuivat Bethesdan painostuksesta tekemään sen aivan järjettömän tiukalla aikataululla että ehti markkinoille hyvissä ajoin ennen Skyrimiä.

Samalla kun Bethesdan tuoreemmat Falloutit eli 4 ja varsinkin 76 ovat saaneet aika paljon kritiikkiä osakseen, voi hyvinkin olla että Microsoft antaa seuraavan Falloutin kehityksen Obsidianille - varsinkin, kun Bethesdalla on jo valmiiksi kädet täynnä töitä Starfieldin ja TES 6:n kanssa. New Vegasin tyylinen Fallout 5 Microsoftin tarjoamilla resursseilla olisi kyllä melkoinen märkä päiväuni meikäläiselle.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
New Vegasin tyylinen Fallout 5 Microsoftin tarjoamilla resursseilla olisi kyllä melkoinen märkä päiväuni meikäläiselle.
Itsekin mielelläni ottaisin "New Vegas 2":n per heti, mutta saas nähdä tuleeko tuota tapahtumaan. Tästä on jo sen verran aikaa, ettei ehkä ihmisillä ole tuoreessa muistissa (ja jos ei lue peliuutisia niin varmasti mennyt ohi), mutta tosiaan aikataulu oli käsittämätön (mikä näkyi lopputuotteessa, olihan se järjettömän buginen julkaisuaikaan). Silti, oli porkkana - jos peli saisi 85 Metacriticissä, niin bonareita tulee mukavasti.

...peli sai 84, bonarit jäi saamatta. Ja tosiaan diili pelistä oli könttäsumma ilman mitään royalteja. Ainakin tuohon aikaan Obsidianin suhde Bethesdaan oli "viileä", näin diplomaattisesti ilmaistuna. Toki tästä on aikaa ja henkilöstöä on vaihtunut molemmissa firmoissa, mutta en ihan heti silti näe tuota yhteistyötä tapahtuvan.

(linkki gamespot.com)
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainakin tuohon aikaan Obsidianin suhde Bethesdaan oli "viileä", näin diplomaattisesti ilmaistuna. Toki tästä on aikaa ja henkilöstöä on vaihtunut molemmissa firmoissa, mutta en ihan heti silti näe tuota yhteistyötä tapahtuvan.
Yhteistyötä ei välttämättä edes tarvita nyt kun Microsoft omistaa oikeudet Falloutiin. Bethesda varmasti haluaa jatkaa Falloutin parissa, mutta jos Microsoft näkee parhaaksi laittaa Obsidianin tai jonkun muun porukan työstämään sitä niin ei Bethesdalla ole siihen mitään sanottavaa. Toki porukkaa on vaihtunut paljon varsinkin Obsidianilla, eikä siellä enää nykyään ole paljoakaan vanhaa Black Islen porukkaa jotka olivat suurelti vastuussa New Vegasista, joten vaikka tämä skenaario toteutuisikin niin laadusta ei ole takeita. Pääsuunnittelija Josh Sawyer siellä toki vielä on.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Playstation 5 toki kiinnostaa ja erittäin todennäköisesti löytyy kämpästäni vuoden sisällä, mutta mitä pelejä siihen onkaan tulossa niin ei herranjumala taas. Joku GTA 6 olisi nyt varmasti räjäyttänyt pankin ja siitä olisin itsekkin innostunut, vaikka Rockstarin nykymeiningin mukaan se olisikin ollut varmasti ainoa tulevalle sukupolvelle julkaistava GTA, koska mitä turhaan tehdä uutta peliä kun voidaan ikuisuus lypsää kuollutta lehmää.
Sen sijaan mitä helvettiä nämä muut julkaistavat pelit ovat? Jotain lasermiekalla räiskimistä ja scifipuuhastelua kaikki. Mitä Falloutteja tai Final Fantasyja nyt nimeltään ovatkaan. Näitäkö nykyään oikeasti pelataan?

Muutenkin nykyajan pelit ovat vähän kaksiippuinen juttu. Graaffisesti näyttäviä ja sisällöltään massiivisia, mutta onko tämä pelkästään hyvä asia? Itse ainakin nautin pelata PS2 ajan GTA pelejä, kun niitä julkaistiin säännöllisesti ja olivat sisällöltään kunnossa. GTA 5 olisi ollut aivan loistava peli toki sekin, tosin kolmen päähenkilön tarina ei iskenyt, mutta kummiskin.

Tulisipa nykyään kunnon klassikkopelejä, kuten esimerkiksi Driverit. Sellainen kunnon tarinalla höystetty 70-luvulle sijoittuva Driver mieluiten, vaikkakin kyllä tämä vähän rennompi nykyaikaan sijoittuva San Francisco versiokin upposi. Hype olisi aivan erinlaista kun tietäisi, että pääsee sivuluisussa ajelemaan New Yorkin kaduilla, verrattuna siihen että "pääset" harrastamaan jotain ADHD laser räiskintää roboteilla, jotakin helvetin merihirviöitä vastaan.
Näitä sitten toki joku PewDiePie striimailee Twitchiin, miljoonan euron pelituolista, samalla huutaen täyttä kurkkua joka käänteessä kuin apina ja chatti heittää donatea ja kirkuu kun on niin nannaa, niin nannaa. Saatana että vituttaa.

Jokatapauksessa ostoon PS5 menee, pelkästään sitten F1, NHL ja tulevan GTA:n vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:
Itselläkin pelkästään NHL-pelisarjaa varten lähtee pleikkari ostoon. PC:llä tulee pelattua sitten muuten, koska harvemmin nuo yksinoikeuspelit sytyttävät. Toki uusi GTA tod.näköisesti ensin putkahtaa konsoleille niin sitten sekin. Ennen asiat olivat toisin, kun televisio ei vielä ajanut suoratoistopalveluiden virkaa, vaan tätä hoiti PS3 ja PS4.

Tosiaan, horisontissa ei nyt ole mitään erikoista peliä tiedossa. Crusader Kings 3 tuli, mutta säästelen sitä vielä. Mafian uusi versio on ostettu ja se lienee ainoa Cyberpunkin lisäksi tämän vuoden peleistä joita edes etäisesti odotan.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
Itsekin mielelläni ottaisin "New Vegas 2":n per heti, mutta saas nähdä tuleeko tuota tapahtumaan.

Ite kanssa suuri New Vegasin fani ja oikeestaan GTA: San Andreaksen kanssa ne kaksi peliä joista haluaisin saada uudet päivitetyt versiot.

Mutta tätä New Vegasin kakkososaa spekuloitiin myös Twitterin puolella ja sinne oli Obsidiankin päättänyt laittaa oman vastauksensa joukkoon, joten eihän sitä tiedä... Toivotaan että tämä jossain vaiheessa saataisiin!
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Huomenna julkaistaan Crash Bandicoot 4 ja harkinnassa on jopa ostaminen. Crash 1,2,3 ja Twinsanity olivat loistavia pelejä. Sen jälkeen taso laski järkyttävän heikoksi, mutta kaikkien ennusmerkkien mukaan tämä Crash 4, pitäisi olla paluu näihin klassikkoversioihin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Huomenna julkaistaan Crash Bandicoot 4 ja harkinnassa on jopa ostaminen. Crash 1,2,3 ja Twinsanity olivat loistavia pelejä. Sen jälkeen taso laski järkyttävän heikoksi, mutta kaikkien ennusmerkkien mukaan tämä Crash 4, pitäisi olla paluu näihin klassikkoversioihin.

Muutama tuttu on saanut pelin jo tänään. Ja ainakin sieltä tullut kehuvaa palautetta ensivaikutelmana.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
"Cyberpunk 2077 julkaistaan 19. marraskuuta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-versiot seuraavat myöhemmin perässä."
Niin monta kertaa peli on siirtynyt eteenpäin, että uskon kun näen että se on myynnissä, heh. Toivottavasti tulee 19.11 ja ilman suurempia bugeja.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Jokos ootte ehtineet pelaamaan uutta Mafiaa, miltä vaikuttaa? Tarkoitus hankkia kyseinen peli lähiaikoina.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Jokos ootte ehtineet pelaamaan uutta Mafiaa, miltä vaikuttaa? Tarkoitus hankkia kyseinen peli lähiaikoina.
Täysin lineaarinen peli, periaatteessa vielä enemmän kuin Mafia 2, jossa sentään sai kaupoista käydä vaatteet ja aseet ostamassa, sekä syömässä/juomassa ravintoloissa/kuppiloissa, tuunata autoja, mutta pohjallahan on vuoden 2002 Mafia, eikä peliä haluttu lähteä muuttamaan tarinanvedoltaan/mekaniikoiltaan. Olisin kyllä toivonut, että olisi voinut edes kaupoissa asioida, kuten Mafia 2:ssa, mutta ainakin itse hyväksyn sen, että kyseistä mahdollisuutta ei tässä pelissä ole. Tarinasta pidin todella paljon (en koskaan pelannut originaalia, koska hyppäsin koko sarjaan Mafia 2:n julkaisun aikaan ja näyttihän ykkösen grafiikat jo silloin hyvinkin kököltä), tosin harmitti kun tiesi jo valmiiksi, kuinka ykkösen on loputtava, kun kakkosen on pelannut.

Jos lineaarisuus ja kädestä pitäminen ei haittaa, on peli tarinaltaan ehdottomasti pelaamisen arvoinen ja onhan se komea maailma 30-luvun Chicago, ei kun Lost Heaven. Pelissä on toki freeride muoto, jos haluaa ajella ihan vapaasti ja kokeilla autoja, välittämättä tehtävistä, itse halutessa ajelin tehtävän aikanakin missä huvitti, jos paikasta A paikkaan B hankkiutumiseen ei ollut mitään aikarajaa annettu.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Muistakaa nyt ihmiset, että Mafia 1 on remake pelistä, joka tehtiin vuosituhannen alussa. Ei täysin uusi peli.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
En ollut myöskään pelannut Mafiaa aiemmin. Ja en ole kyllä jatko-osiaankaan pelannut. Ostin tämän Definite Editionin kun alkuperäinen peli on saanut niin paljon kehuja.

Yllätti tosiaan tuo, että suoritellaan pelkästään tehtäviä ja välillä ei pääse häröilemään mitään muuta. Aina tehtävän loppuessa alkaa uusi. Toisaalta ihan mukavaa vaihtelua tuokin tällaiselle Fallouttien ja vastaavien ystävälle, joka päätyy aina tekemään kaikkea muuta kuin pääjuonta.

13 tuntia otti pelin läpäisy (nynnynä pelasin mediumilla - ajattelin että kun pelisarja ei ole tuttu, niin en halua tappaa innostustani liialla vaikeudella). Pidin kyllä kovasti. Vähän tönkköä tuntui olevan liikuskelu ja ammuskelu välillä, mutta siltä minusta tuntuu melkein aina 3rd person peleissä. Tommy Gunilla kun päästeli menemään, niin monesti onnistuin saamaan auki asevalikon ja monesti myös kuvaruutu alkoi heitellä tyypin puolelta toiselle kontrolloimattomasti. En ole ihan varma, että mitä tein väärin, mutta pieniä juttuja nämä kuitenkin.

Hyvä juoni, hyvät ääninäyttelijät (vaikka ilmeisesti vaihtuneet alkuperäisestä ja saattavat täten aiheuttaa närää alkuperäisen faneille?) ja hyvät musiikit. Tehtävissä myös mukavasti vaihtelua. Ei vain sitä peruskaavaa, että mene paikkaan X ja tapa kaikki.

Sain kulutettua free ridessä 14 tuntia lisää, kun metsästin itselleni kaikki* achievementit. Tuossa ei ollut kyllä oikeastaan mitään järkeä. Kortteja, lehtiä ja mysteerisiä kettuja piiloteltuna ympäri karttaa, mutta maailma on muuten ihan tyhjä. Siis joo, siellä liikkuu niitä siviilejä ajelemassa rinkiä ja kävelemässä kadulla, mutta eihän siellä näin muuten ole oikeasti yhtään mitään. Vaikkapa esim. siinä Falloutissa tykkään koluta joka paikan, kun jokaisesta paikasta löytyy aina jotain kiinnostavaa / hyödyllistä. Tässä taasen et voi löytää mitään muuta kuin nuo kerättävät asiat ja näin ollen ei ole kauhean kiinnostavaa käydä juoksemassa jokaisen laiturin nokassa, että olisikohan siellä jossakin yksi sarjakuvalehti. Lopulta päädyinkin hakemaan netistä kartan johon kaikki oli merkitty ja hiljalleen kävin poimimassa jokaisen kokoelmaan talteen. Toistan jälleen, että eihän tässä mitään järkeä kyllä ollut. Mutta tulipa nyt tämäkin tehtyä.

*Jäljelle jäänyt achievement vaatii pelin läpäisyä classic-modella, eli peli pitää läpäistä vielä jossain vaiheessa ilman nynnyilyjä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tänään pitäisi ilmestyä Partisans 1941, joka on toisen maailmansodan intärintamalle sijoittuva taktinen hiiviskely.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Tänään pitäisi ilmestyä Partisans 1941, joka on toisen maailmansodan intärintamalle sijoittuva taktinen hiiviskely.

Katsoin Steamista mikä peli tämä oikein on, niin tuli mieleen ysärin lopun legendaarinen Commandos-pelisarja. Pitääpä laittaa korvan taakse ja seurata mitä tuosta Partisansista kehittyy.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Katsoin Steamista mikä peli tämä oikein on, niin tuli mieleen ysärin lopun legendaarinen Commandos-pelisarja. Pitääpä laittaa korvan taakse ja seurata mitä tuosta Partisansista kehittyy.
Mä pelasin kesällä demon läpi. Se on kyllä enemmän tutoriaali, joten vaikea sanoa onko kyseessä putkimainen vai antaako mahdollisuuksia valinnanvaraan. Jokatapauksessa hyvin tehty niiltä osin, mitä siinä näki. Erityispisteet siitä, että venäläiset puhuvat venäjää ja natsit saksaa.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Ei nyt varsinaisesti peliuutuus, mutta en keksinyt relevantimpaa ketjua - Ghost of Tsushima "Legends" tulee tänään (joskus iltapäivästä PS-kauppa on tavannut päivittyä): Ghost of Tsushima: Legends and New Game+ out October 16

Eli kyseessä ilmainen monipelilaajennus, co-op:ia enemmän mystisiä vihulaisia vastaan, joko kahdella tai neljällä pelaajalla (neljän pelaajan raidit tulossa myöhemmin), useampi class myös mistä valita. Vaatii PS+:n, mutta tämä tuskin yllättää. Samalla tulee New Game+, joitain uusia trophyja/charmeja/kosmetiikkaa tarjolla niille, jotka ovat jo sisällön käyneet läpi.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Cyberpunkin odottelu meni vieläkin pidemmälle, mutta ei haittaa tippaakaan. RDR2:n toinen pelikerta on niin pahasti kesken, että luulin jo että pitää kiirehtiä ennen kuin pääsen Cyberpunkin kumppuun.

10.12.2020 on siis Cyberpunk2077 tulossa näillä näkymin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös