Nyt just vituttaa!

  • 2 575 058
  • 12 173

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Sitä ollaan niin vastuullisia cheerleaderien suhteen ja hihassa lukee "Turkish Airlines". Turkkihan on aivan demokratian mallimaa Euroopassa.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Petteri Linnavalli. Vittu siinä on taas sellainen jätkä somen puolella työskentelemässä ettei mitään jakoa. Suomen suurin urheilubrändi ja tämä on se mihin pystytään.

Huhhuh
Facebookin IFK someryhmien anti tuntuu olevan parempaa, kun yllämainitun. Paitsi sen yhden missä penaltyä ja banaania saa, jos vahingossakaan mainitsee jonkun muun jengin.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vituttaa munaton hallitus joka sallii yhteiskunnan halvaannuttamisen tuontitavarana saadun koronapaskan toisen aallon avulla. Olihan se sen arvoista päästää ihmiset vähän reissaamaan, kun tämän seurauksena täällä taas vetäydytyään eristyksiin ja halvaannutetaan kotimainen kulutus. Ei ihan hirveästi enää vaikuta siltä että Liigaa päästäisi aiotusti pelaamaan, ainakaan livekatsojille.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Vituttaa munaton hallitus joka sallii yhteiskunnan halvaannuttamisen tuontitavarana saadun koronapaskan toisen aallon avulla. Olihan se sen arvoista päästää ihmiset vähän reissaamaan, kun tämän seurauksena täällä taas vetäydytyään eristyksiin ja halvaannutetaan kotimainen kulutus. Ei ihan hirveästi enää vaikuta siltä että Liigaa päästäisi aiotusti pelaamaan, ainakaan livekatsojille.

Tässä sama. Tai oikeastaan ihmettää toi Finavian meininki.

Meillä duunissa pari kundia teki duunimatkan ja halusi testata itsensä kentällä. Sanoivat, että joutui etsimään sen mestan ja sitten sanottiin, että testataan vain jos on selkeitä oireita. Toinen kundeista sanoi (valehteli testatakseen tyyppiä), että hänellä on ollut kyllä vähän yskää. Ei riittänyt. Ei testattu. Siitä sitten taksiin ja kotiin...

Vaikea nähdä, että ennen rokotetta fanit pääsisi Nordikselle. Vitttu, että vituttaa.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Onko IFK:ssa mitään hyvää?

Olen lukenut täältä IFK:n dissaamista reilun 15 vuotta. Jos mua jokin vituttaisi niin paljon, kuin IFK tuntuu joitain vituttavan, niin olisin kyllä hankkiutunut tuosta vitutuksesta eroon ajat sitten. Miten kenenkään pää kestää sitä, että aina vaan vituttaa?

Koska IFK ei kertakaikkiaan tunnu muuttuvan miltään osin yhtään paremmaksi, niin pitäisikö hylätä koko paska.
Pääkaupunkiseudulla on tilaa ja huutava puute paikallisvastustajasta, niin olisiko aika perustaa jatkislaisten oma seura, jossa asiat tehdään kerrankin oikein heti alusta lähtien. Ensin tarvitaan tietysti rahoitus. Täällä on moneen kertaan todettu, että Suomen suurimmalta talousalueelta pitäisi helposti pystyä keräämään paljon nykyistä parempi kassa. Kukaan ei tietenkään tee mitään ilmaiseksi, ja koska ollaan perustamassa nykyaikaista dynaamista ja tulosorientoitunutta seuraa, niin kävisikö, että myyntiryhmä olisi freelancereita 50-50 sopimuksella? Otetaan vaikka 5 myyjää, joiden on myytävä yhteensä 40milj. vuodessa, jotta seuralle saataisiin kelvollinen 20milj. tulorahoitus. En epäile yhtään, etteikö palstalta löydy kyvykkäitä myyjiä huomattavasti enemmänkin, mutta on hyvä pitää kilpailua yllä noistakin pelipaikoista, ja siksi rajaisin myyjät tuohon viiteen. Ja jos ei tulosta, niin ulos. Eiks jeh!
Noin 155000€/viikko/nuppi pitäisi tulla uutta sponssisopimusta sisään, jotta homma rokkaisi. Ei tuo nyt mitenkään mahdottomalta tunnu Suomen suurimmalta talousalueelta. Nyt tietysti fyrkka liikkuu vähän huonommin, joten pitäiskö myyjille sallia omasta osuudestaan tinkiminen, jotta seura saisi sen, mikä seuralle kuuluu.

Utj tuntuu olevan pelkkää rahanhukkaa. Siksi ehdotan, että joukkue kasataan jatkislaisten asiantuntemuksella, ja pelaajasta maksetaan 10000€ löytöpalkkio/tehty diili. Sopimukset neuvottelee pelaajan 'löytänyt' henkilö, jolla on vastuu siitä, ettei yhtään hyvää pelaajaa pääse maakuntiin. Joukkue pitää olla kasassa juhannuksena, mutta tietysti sitä voidaan bobbyorrilla tai väinöllä täydentää, jos vapautuvat yllättäen. Junnupuolen saa hoitaa muut, ei änäriseuroillakaan mitään junnupolkuja ole.

Valmentajaksi Nokka tai #16 tai molemmat. Mottipäistä kehiin, etteivät mene muualle.
Videovalmennus ja fysio ovat eilisen juttuja. Ammattimiehet osaa venytellä kyllä itsekin, ja jokainen jatkislainen osaa lähettää livekuvaa ja stillejä suoraan valkuille kommenttien kera siitä, miten pitäisi pelata Telian lähetyksiä katsoessaan.

Markkinoinnin apuna some on aivan yliarvostettu. Nykyinen sekoilu on niin säälittävää, että olisiko parasta irtisanoutua koko touhusta, ja palata perinteiseen hallin ilmoitustaululla tiedottamiseen. Se olisi trendikästä säästäessään ilmastoa ollessaan kuormittamatta sitä turhilla biteillä. Henkilökunnasta syntyneet säästöt voitaisiin ohjata vaikka hyväntekeväisyyteen, ja värkätä uusi Joulupata-keräys jonkin hyvän tempauksen ympärille, mihin säästetty summa laitettaisiin pesämunaksi.

Mutta missä pelattaisiin? Nordis on vähän hikinen mesta, ja jos on tarkoitus vapahtaa itsensä IFK:n aiheuttamasta vitutuksesta, niin pysytään poissa sieltä. Ilmala ei tunnu oikeen hyvältä sekään. Olisiko viisainta ottaa GH-projekti haltuun, kun sekään ei IFK:n komennossa etene mihinkään. Myyjät luovat tietenkin hyvät suhteet kotimaisiin rakennuttajiin ja sijoittajiin, jolloin on luontevaa myydä samalla uutta hallia. Yleisökapasiteetti kannattaa tuplata, ja halli rakentaa tietenkin Mäntymäen kentälle, että hajurako paskaan IFK:n säilyy. Pandemian myötä muu rakentaminen sakkaa, eli työvoimaa on nyt hyvin saatavilla, joten halli saadaan pystyyn 18kk jos heti ruvetaan hommiin. Luopuisin asuntorakentamisesta, jotta halli voitaisiin tehdä maan päälle, ja aulatiloista saataisiin kivat näkymät Töölönlahdelle. Hotellin pitäisin, ja sisällyttäisin huoneen kotipelipäivinä kausarin hintaan, jottei kaikki jäisi kotisohville, vaan jokunen menisi hallin kautta ainakin ilmaiselle aamiaiselle. Konseptia voitaisiin kehittää hyvällä baarilla, joka kaljanmyynnillä tekisi yhden tai kaksi myyntimiestä tarpeettomiksi, mikä taas lisäisi kilpailua, mikä taas heijastuisi koko seuran kilpailukykyyn parantuneena asenteena. Jengi on hyvä pitää varpaillaan 24/7 - tulos tai hiuksista vittuun!

Seuraa ei omista tietenkään mitkään dinot, vaan jatkislaiset. Mutta pitäisikö omistus kumminkin jotenkin rajata IFK:n jatkislaisilta, ettei synny pienintäkään riskiä siitä, että vanha paska saastuttaisi uutta uljautta? Vai luottaa siihen, että negaajat on niin kiinni omissa toimintatavoissaan, IFK:n dissaamisen ollessa heidän koko elämänsä, ettei halut tai kyvyt riitä mihinkään muuhun? Omasta mielestäni hajautuksessa on riskinsä, ja siksi olisin tarkaan rajatun pienen fiksun omistajaryhmän kannalla. Uusi seura omaa erinomaisen taloudellisen potentiaalin tuottaa omistajillee aika hyvät hillot, joten kannattaako omistusta jakaa niin paljon, ettei kukaan saa silleen kunnolla massia, vaan kaikille jää vaan vähän, mikä rupee vituttaa, ja seuran syöksykierre on valmis, kun kukaan ei ole sata lasissa mukana. Mut pienellä porukalla, mä olen mukana - oletko sinä?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
15 vuotta (tai pikemminkin 22 vuotta) ja 1 mestaruus suurseuralla - ihme kun porukka valittaa :) Poliitikkojakaan ei sitten saa kritisoida, jos ei kansalainen itse anna näyttöjä, että pystyisi parempaan, Eläköön Luka ...
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
15 vuotta (tai pikemminkin 22 vuotta) ja 1 mestaruus suurseuralla - ihme kun porukka valittaa :) Poliitikkojakaan ei sitten saa kritisoida, jos ei kansalainen itse anna näyttöjä, että pystyisi parempaan, Eläköön Luka ...

Vaikka Narreja onkin tässä vähän moitittu diktatuurin suuntaan kumartelusta, niin onpahan lyöty tässäkin asiassa naapurille luu kurkkuun siirtymällä sujuvasti noudattamaan pohjoiskorealaista valtio-oppia.

#tobiastietää #fanitkitisee
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Kiitos tämän Pohjois-Korean ylijohtajan, Frank Mobergin, muuan Harry ’Hjallis’ Harkimo toivotettiin aikanaan suksimaan v*****n meidän toimistolta, kun tuli visioitaan esittelemään. Tiedä vaikka toisella päätöksellä oltais tänäänkin oltu ihan erilailla läntisen maailman ihailun kohteena.

Edit: Anteeksi, väärä ketju. Ei nimittäin vituta pätkääkään.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vieläkin on kyllä vitutus aikalailla tapissaan. Puoli vuotta olen tässä odottanut, että pääsisi Nordikselle katsomaan lätkää ja kun nyt sitten tuli tämmöinen turnaus niin ajattelin, että mikä jottei. Vaikka 3vs.3 onkin vain väliaikaista vieroitusoireiden vähentämistä, niin viikon aikana on innostus noussut melko korkeisiin lukemiin. Nordiksen ovista astellessani jo lämmin tunne valtasi kehon pulssi nousi korkeisiin lukemiin, kunnes näen jäätävät railot jäässä.

Siitä sitten pari tuntia tyhjällä käytävällä seisoskelua ja kylmässä katsomossa istuskelua.

Kotiin.

Koko ilta kaikki jotenkin tuntuu väärältä.

Vituttaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jotenkin tuntuu, että HIFK:n kohdalla mikään ei mene nyt nappiin ja onnistu. Junnut aloittanut kautensa heikosti, joukkueenrakennus ontuu ja korona on iskenyt talouteen ilmeisesti rajusti. Jäähallin jää ei kestä ja HIFK ei pysty näin järjestämään omaa osuuttaan turnauksessa. Kaiken kruunaa jo pitkään jatkunut surkea mediatoiminta.
 

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Eletään kyllä kovia aikoja ja muakin vituttaa, eniten tietysti tämä virus ja tää koko paskahan alkoi sieltä missä hygieniasta ei ole tietoakaan ja ravinnoksi syödään kaikki mitä kadulta ja viemäriltä löytyy. Tää ei tosiaan liity IFK:hon mutta halusin huomauttaa kun tuntuu et media ja ihmiset ovat alkaneet unohtaa kuka se todellinen paskantekijä on.

Mutta ensin täytyy klaarata väkisin se ylämäki ennen kun voi nauttia alamäestä. Mutta noo, kyl tää tästä.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Jotenkin tuntuu, että HIFK:n kohdalla mikään ei mene nyt nappiin ja onnistu. Junnut aloittanut kautensa heikosti, joukkueenrakennus ontuu ja korona on iskenyt talouteen ilmeisesti rajusti. Jäähallin jää ei kestä ja HIFK ei pysty näin järjestämään omaa osuuttaan turnauksessa. Kaiken kruunaa jo pitkään jatkunut surkea mediatoiminta.
Kyllä. Ja vituttaa se, mitä ihmeen puuhastelijoita siellä media osastolla oikein pyörii. Tälläisessä tilanteessa pitäisi joka päivä laittaa jotain positiivista IFK:hon liittyvää someen. Keksittäisiin uusia keinoja, joilla pidetään fanit ja mahdolliset tulevat fanit iloisina. Tällä hetkellä koko IFK vain odottaa sormi perseesssä ja vauhkotaan kuinka rahaa ei ole eikä tule. Vittu että tuo hyvän fiiliksen näin ennen kauden alkua. Koko organisaatio on niin koomassa koronan vuoksi ja pelkkä amatöörimäisyys ja ylimielisyys paistaa jälleen. Kyllä ne fanit sinne saapuu joka tapauksessa IFK:ta katsomaan! En tiedä mitä ne keinot on että oikeasti kiinnostaisi tuleva kausi ja joukkue ja koko IFK tällä hetkellä, eikä mun tarvitsekkaan.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä. Ja vituttaa se, mitä ihmeen puuhastelijoita siellä media osastolla oikein pyörii. Tälläisessä tilanteessa pitäisi joka päivä laittaa jotain positiivista IFK:hon liittyvää someen. Keksittäisiin uusia keinoja, joilla pidetään fanit ja mahdolliset tulevat fanit iloisina. Tällä hetkellä koko IFK vain odottaa sormi perseesssä ja vauhkotaan kuinka rahaa ei ole eikä tule. Vittu että tuo hyvän fiiliksen näin ennen kauden alkua. Koko organisaatio on niin koomassa koronan vuoksi ja pelkkä amatöörimäisyys ja ylimielisyys paistaa jälleen. Kyllä ne fanit sinne saapuu joka tapauksessa IFK:ta katsomaan! En tiedä mitä ne keinot on että oikeasti kiinnostaisi tuleva kausi ja joukkue ja koko IFK tällä hetkellä, eikä mun tarvitsekkaan.
Niin, alkaa tuntumaan kyllä siltä, että parasta olisi vaan peruuttaa seuraava kausi kokonaa, eikä lainkaan leikkiä tällä asialla. Jos kerran selväski on tullut, ettei ole resursseja pelata vajaille katsomoille, ja nyt jo on tosiaankin näin vaikeaa, niin onkpo se ihan pakko saada muutama seura konkkaan ja loput vaikeuksiin, että saisi kauden taas tätä "viihdettä"?

Olisi ehkä paras vaan vetää johtopäätökset, eikä enää tuhlata latiakaan, saati vaarantaa kenenkään terveyttä, ja siten viheltää peli poikki ja irtisnoa/lomauttaa pelaajat. Sitten mennään pari kautta junnuilla, kunnes alkaa taas olemaan kassa ja maailma (tai päinvastoin) kondiksessa. Tätä ruikutustakaan ei enää jaksasisi kuunnella, ja jos ei kerran resursseja ole, niin miksi sittensyventää ongelmia?

Kai täällä maassa on muitakin jotka joutuvat kärvistelemään olemattomilla tuloilla tai tuilla, joten ei kai pelaajat tahi joukkueiden organisaatiot ole misöään erityisasemassa sen suhteen, että pakko ehdoin tahdoin leikkiä vaikka näyttää siltä ettei ihan heti homma asetu. Ei kai kenenkään terveys pidä olla liipasimella sen vuoksi, että jengi saa vähän viihdettä. Ja erityisesti ei, koska kovin tuskaiselta näyttää, kun seura otisensa jälkeen nyt ilmoittautuu koronapesäkkeeksi.

Vaikka hallien käyttöaste tultaisiinkin hyväksymään sataprosenttisesti, niin liekö kuitenkaan porukka ihan niin innokkaasti liikkeellä.

IFK:ssakin on tehty hyvin selväki se, ettei kautta ole varaa vetää läpi esim puolella katsomolla, niin kertoohan se kaiken tarvittavan seurojen resursseista. Mä ainakin voin hyvin elää kauden pari ilman kiekkoakin. Ei kai mikään bisnes pidä olla sellainen, joka ajaa ihmisen terveyden edelle, ja sellainen "kupla-ajattelu" liigan läpiviemiseksi ei taida oikein perheellisille toimia.

Ja sen sijaan, että alkaa taas joku vinkumaan ja arvostelemaan, niin saa ihan vaan käydä keskustelua siitä, että kannattako tällaista kautta edes alkaa vetämään läpi, ja jos niin millaisilla resursseilla ja systeemeillä. Tämä sii soli vain ajatus kaiken sen pohjalta mitä nyt tapahtuu, ja mitä noista eri haastatteluista mielikuvaski syntyy. En mää niin paljon kiekko tarvitse, että sitä ehdoin tahdoin tarttisi viedä kautta läpi, jos siellä on vain negatiivisia vaikutuksia joukkueiden, kmtta ennenkaikkea pelaajien tulevaisuuteen. Yksikin pelaaja, joka joutuu uhriksi syystä tai toisesta on liikaa siitä itsekkyydestä, että kautta vietäisiin läpi vain rahan vuoksi. Ja jos tosiaankin muutkin jotuu kärvistelemään pikkurahalla, ja ollaan yleisesti sitä mieltä että sen pitää riittää, niin kai se kiekkoilijallekin tai IFK:n mediavastaavallekin riittää.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Niin, alkaa tuntumaan kyllä siltä, että parasta olisi vaan peruuttaa seuraava kausi kokonaa, eikä lainkaan leikkiä tällä asialla. Jos kerran selväski on tullut, ettei ole resursseja pelata vajaille katsomoille, ja nyt jo on tosiaankin näin vaikeaa, niin onkpo se ihan pakko saada muutama seura konkkaan ja loput vaikeuksiin, että saisi kauden taas tätä "viihdettä"?

Olisi ehkä paras vaan vetää johtopäätökset, eikä enää tuhlata latiakaan, saati vaarantaa kenenkään terveyttä, ja siten viheltää peli poikki ja irtisnoa/lomauttaa pelaajat. Sitten mennään pari kautta junnuilla, kunnes alkaa taas olemaan kassa ja maailma (tai päinvastoin) kondiksessa. Tätä ruikutustakaan ei enää jaksasisi kuunnella, ja jos ei kerran resursseja ole, niin miksi sittensyventää ongelmia?

Kai täällä maassa on muitakin jotka joutuvat kärvistelemään olemattomilla tuloilla tai tuilla, joten ei kai pelaajat tahi joukkueiden organisaatiot ole misöään erityisasemassa sen suhteen, että pakko ehdoin tahdoin leikkiä vaikka näyttää siltä ettei ihan heti homma asetu. Ei kai kenenkään terveys pidä olla liipasimella sen vuoksi, että jengi saa vähän viihdettä. Ja erityisesti ei, koska kovin tuskaiselta näyttää, kun seura otisensa jälkeen nyt ilmoittautuu koronapesäkkeeksi.

Vaikka hallien käyttöaste tultaisiinkin hyväksymään sataprosenttisesti, niin liekö kuitenkaan porukka ihan niin innokkaasti liikkeellä.

IFK:ssakin on tehty hyvin selväki se, ettei kautta ole varaa vetää läpi esim puolella katsomolla, niin kertoohan se kaiken tarvittavan seurojen resursseista. Mä ainakin voin hyvin elää kauden pari ilman kiekkoakin. Ei kai mikään bisnes pidä olla sellainen, joka ajaa ihmisen terveyden edelle, ja sellainen "kupla-ajattelu" liigan läpiviemiseksi ei taida oikein perheellisille toimia.

Ja sen sijaan, että alkaa taas joku vinkumaan ja arvostelemaan, niin saa ihan vaan käydä keskustelua siitä, että kannattako tällaista kautta edes alkaa vetämään läpi, ja jos niin millaisilla resursseilla ja systeemeillä. Tämä sii soli vain ajatus kaiken sen pohjalta mitä nyt tapahtuu, ja mitä noista eri haastatteluista mielikuvaski syntyy. En mää niin paljon kiekko tarvitse, että sitä ehdoin tahdoin tarttisi viedä kautta läpi, jos siellä on vain negatiivisia vaikutuksia joukkueiden, kmtta ennenkaikkea pelaajien tulevaisuuteen. Yksikin pelaaja, joka joutuu uhriksi syystä tai toisesta on liikaa siitä itsekkyydestä, että kautta vietäisiin läpi vain rahan vuoksi. Ja jos tosiaankin muutkin jotuu kärvistelemään pikkurahalla, ja ollaan yleisesti sitä mieltä että sen pitää riittää, niin kai se kiekkoilijallekin tai IFK:n mediavastaavallekin riittää.

Jees, onhan tuokin ihan varteenotettava vaihtoehto, jos ongelmia alkaa kasaantumaan liikaa kaikille jengeille/organisaatioille. Itse ajattelen tätä kiekkoa aikalailla kaikki tai ei mitään -meiningillä, ja vajaavaisuus on raskasta, kuten täällä on kyllä tuotu esille :D

Arvaus on että Liiga vedetään kyllä läpi, jos esim. se puolet katsoja-kapasiteetista (+/- jotain) on käytössä syyskaudella. Kevään puolella uusi tilannekatsaus sitten, ja se voikin olla aikaa, joka voi olla ihan erilainen taas.

Kauden kokonainen peruuttaminen olisi kuitenkin aika hurja päätös suorastaan, ja se tehdään vaan jos on ihanihanihan pakko. Sen verran paljon kuitenkin on tekijöitä/toimijoita asian ympärillä.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jees, onhan tuokin ihan varteenotettava vaihtoehto, jos ongelmia alkaa kasaantumaan liikaa kaikille jengeille/organisaatioille. Mä ajattelen tätä kiekkoa aikalailla kaikki tai ei mitään -meiningillä, ja vajaavaisuus on raskasta, kuten täällä on kyllä tuotu esille :D

Arvaus on että Liiga vedetään kyllä läpi, jos esim. se puolet katsoja-kapasiteetista (+/- jotain) on käytössä syyskaudella. Kevään puolella uusi tilanne katsaus sitten, ja se voikin olla aikaa, joka voi olla ihan erilainen taas.

Kauden kokonainen peruuttaminen olisi kuitenkin aika hurja päätös suorastaan, että se tehdään vaan jos on ihanihanihan pakko. Sen verran paljon kuitenkin on tekijöitä/toimijoita asian ympärillä.
Niin, kunhan pähkäilin kun kaikilla tuntuu olevan tuskaa, ja homma ei näytä rauhoittuvan, niin eikö se vaan olisi helpompaa jättää kausi väliin ja säästää fyffet parempaan aikaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Niin, kunhan pähkäilin kun kaikilla tuntuu olevan tuskaa, ja homma ei näytä rauhoittuvan, niin eikö se vaan olisi helpompaa jättää kausi väliin ja säästää fyffet parempaan aikaan.

Olisi mielenkiintoista tietää, miettiikö Liiga tätä miten vakavasti juuri nyt.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kyllä liigan otteluiden eli kauden peruminen olisi niin kova isku, että vaikea on edes arvioida. Ensinnäkin seurat kärsisivät valtavat tappiot ja joutuisivat irtisanomaan/lomauttamaan paljon henkilökuntaa. Näihin kuuluvat tietysti myös pelaajat, joiden päivittäinen leipä on kokonaan riippuvainen peleistä ja sopimuksista. Tietysti sopimuksia voi olla pelaajalle tai seuralle edullisia, mutta jos seuralla ei ole rahaa, ei pelaajan hyvä sopimuskaan tuota mitään. Lisäksi esim. HIFK:n kohdalla Restel olisi kärsimässä valtavasti monopoliasemastaan hallissa. Ei kävijöitä - entistä vähemmän asiakkaita (niitä olisi kaikkina vuosina ollut paljon enemmän, jos tarjonnan laatu ja hinta olisi ollut parempi). Koff pitkäaikaisena tukijana saattaisi jäädä pois ym. ym.
Ei kovin helpolla jätetä väliin kautta, eihän?
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Liiga yrittänee mennä kauden läpi, mutta jos seurojen talous ei kestä pelata vajaille katsomoille, niin minkäs teet? Kesken kauden konkurssiin ajautuva seura aiheuttaa enemmän hallaa Liigan kokonaistaloudelle, kuin se, että nyt rehellisesti pillit pussiin, henkilöstö lomautuksiin ja seura keskittyy tämän kauden juniorityöhön.

Mutta en osaa sanoa. Veikkausliigakin tuntuu kulkevan aika normaalisti. Tosin siinä pelit pelataan ulkosalla ja etäisyyksiä on kyllä enemmän ellei peli ole loppuunmyyty.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Veikkausliigakin tuntuu kulkevan aika normaalisti. Tosin siinä pelit pelataan ulkosalla ja etäisyyksiä on kyllä enemmän ellei peli ole loppuunmyyty.

Fudiksessa ainoastaan HJK:lla on lätkäjengeihin verrattava liikevaihto, muilla pyörii jossain 1-2 millin välillä. Lisäksi uskon ettei futispuolella rajoitteet ole niin ongelma. Noille areenoille kyllä mahtuu about normaalisti väkeä, puhutaan kuitenkin aika pienistä katsojamääristä mitä noissa käy. En vähättele futista, mutta oma mutu on ettei näitä nyt ihan voi keskenään suoraan vertailla.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liiga yrittänee mennä kauden läpi, mutta jos seurojen talous ei kestä pelata vajaille katsomoille, niin minkäs teet? Kesken kauden konkurssiin ajautuva seura aiheuttaa enemmän hallaa Liigan kokonaistaloudelle, kuin se, että nyt rehellisesti pillit pussiin, henkilöstö lomautuksiin ja seura keskittyy tämän kauden juniorityöhön.

Mutta en osaa sanoa. Veikkausliigakin tuntuu kulkevan aika normaalisti. Tosin siinä pelit pelataan ulkosalla ja etäisyyksiä on kyllä enemmän ellei peli ole loppuunmyyty.
Niin, sitä ei oikein millään paikata, jos vaikka 4-5 seuraa katoaa kartalta, jos liiga väkisin vedetään läpi. Ja IFK:n kohdallahan on selväksi tullut miten riippuvainen se on yleisöstään. Tässä joutuisi jo kaupunki tulemaan vastaan tukemalla joukkuetta taloudellisesti ja jättämällä kokonana hallivuokrat perimättä, jos meinaa IFK selvitä vajaalle hallille pelaamisesta kassa vielä suojellen. Gardenia ei tarvitse edes harkita jos sinne ei ole joukkuetta. IFK:ll akun ei ole venäläisiäkään laskuja maksamassa.

Alkaa siis olemaan fiilis, että onko järkeä vetää ehdoin tahdoin kautta, joka ei tuota (puehiden mukaan) kuin tappiota ja saattaa sekin jälleen päättyä sittenkin kesken, ja silloin kuitenkin kaikki velvoitteet rasittavat seuraa ainkan siihen asti, kun nyt voisi olla aika ja paikka -kuten postinkantaja tuossa totesikin- keskittyä junnuihin, joille ei niin suurta merkitystä ole pelataanko ottelunsa tyhjille katsomoille. Olisi siis säästön paikka ja mahdollisuus kehittää niitä junnuja joila Salmelainen meinaa meidät nostaa euroopan huippuseuraksi, ja vieläpä halvalla.

Ei tässä voi tosiaankaan jokaista sidosryhmää nyt miettiä, kun ja jos tilanne tällaisena jatkuu. Ei niitä paljoa NHL lakonkaan aikana mietitty, ja silloin motiivit olivat sentään inhmillisesti katsoen aivan toisesta maailmasta, eli koko lakkoilu olikin -nyt nähtyä vasten peilaten- lähinnä perseestä ja olikien melko kammottavaa katsoa (syvän myötähäpeän vallassa) mm yhden selänteen alituista kitinää ja natinaa noissa blogeissaan.

Kuten jo aeimmin totesin, niin yhdenkin pelaajan hengen meno on liikaa, jota vasten ei ainkaana mulla paljoa paina jääkö jonkun restellin nakit myymättä. Tuntuukin aivan typerältä edes miettiä kautta, jossa resurssit on nollissa ja jokainen päivä tuotta tappiota ja vie seuroja lähemmäs koko touhun päättymistä. En mä tosiaan niin paljon kiekkoa tarvitse.

Toki jos kausi voidaan läpi viedä turvallisesti ja taloudellisesti järkevästi, niin ok, mutta muuten ne pillit pusiin. Ei ne kiekkoilijat ainoita kärsijöitä tässä maailmassa ole kuitenkaan. Ja monelle kiekkoilijalle -kuin myös seuran muillekin vaikuttajalle- voisi itse asiassa tehdä ihan hyvää laskeutua vähän lähemmäs tavista elämässään, nin voisivat ymmärtää että aikas hyvin on asiat monellakin vaikka ei sitä milliä kaudesta tulekaan. Tylyä ehkä, mutta kova on hinta sillekin jos jollakin tosiana elämä ja ura menee siksi että on vaan ihan pakko pelata.

Ja muutenkaan en oikein tykkää nyt näistä meneillään olevista "markkinoista", joihin ei kuitenkaan ole varaa, Tuntuu jotenkin keinotekoiselta koko homma, koska muualla saa pelata vielä enemmän paska housuissa kuin täällä, ja siltikin joka ikinen päivä sa alukea kuinka täälälkin hallitus sun muut on tehnyt kaiken aivan päin persettä.

ps. Enkä mä oiekin usko että joku KOFF vetäytyy kokonaan, jos joukkueet tekevät vaikeassa paikassa kuitenkin inhmillisesti katoen melko eettisen ratkaisun. Tokihan en tiedä missä oikeasti mennään oikeasti tämän tautitilanteen kanssa, ja joidenkin päänsä verenkiertoa haitallisesti kiiltävälläl hatullaan häiritsevien foliopipojen mielestähän ei mitään koronaa edes ole, tai se on joku saakelin kausi-influenssa jota tyhmät lampaat pelkäävät. Mutta jos tilanne edelleen on kriittinen ja koko ajan tulee lisää näitä korona-altistuneita joukkueita, niin melko turhana näen vääntää kautta läpi väkisin, koska rajoitukset eivät ainakaan helpotu, jos tilanne tuollaisena kehittyy. Lisäksi käsi sydämelle kaikki nyt, ja kertokaa se todennäköisyys jolla hallille menisitte sen täyttämään jos se nyt sallittaisiin? Kellä faneista kuitenkin on esim perussairaita lähimmäisiä, joita ei voisi tavata (huonoimmassa tapauksessa) vaikkapa kauden aikana, koska korona?

jk. Nyt jos koskaan pitäisi miettiä kuumeisesti ratkaisuita esim yhteistyötssä Telian kanssa. Olisiko mahdollist akehittää virtuaalinen "kausikortti", jolla saisi jotakin erityistä palvelua/tuotetta/lähetystä sitä vastaan. Kuitenkin jotakin, mitä ei sen tavallisen "oikeuden" ostanut saisi. IFK:lla mm tuntuu olevan faneja, jotka vain rakkaudesta ostaisivat tuon kausarin, vaika vastineeksisi ei saisi kuin pullotettua alasuojien dunkkista. Kaikkien pitäisi nyt tehdä yhteistyötä, jos kausi halutaan läpi viedä. Ja sittenkään ei ole helppoa, sillä seuroja ja heidän läheisiään ei aukottomasti kyetä eristämään koko kaudne ajaksi. Kaikilla ei nyt asiat ole niin hyvin kuiin jokereilla, jotka saanevat ilamisen rokotteen venäjältä. Jos vaan huolivat.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös