FC Barcelona 2019–2020: nouseeko liigamestari CL-masennuksesta?

  • 156 350
  • 926

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Pique oli eilen pelikiellossa ja Lenglet sai jotain lihasvammaa kesken pelin, joten siitä eteenpäin olivat toppareina Araujo-Vidal.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Kaikki joukkueen neljä ranskalaista sairastuvalla. Onneksi Lengletin vamma ei ilmeisesti ole kovin vakava.

Viimeisestä ottelusta vielä sen verran, että de Jong näytti pelaavan nyt sillä omalla paikallaan keskikentän pohjalla. Suoritusta vaikea vielä arvioida, koska peli oli siinä vaiheessa jo ohitse kun Busquetsin tilalle tuli, mutta toivottavasti Setien rohkeasti antaa miehelle vastuuta sillä paikalla vielä chämppärinkin puolella.

Tuosta lehtikirjoituksesta liittyen Arthurin myyntiin, että siihen olisi saattanut vaikuttaa kentän ulkopuolisetkin asiat, niin ei pysty kyllä purematta nielemään. En epäile etteikö jotain ammattiurheilijan elämästä poikkeavia tempauksia olisi tapahtunut, mutta en näe mitään syytä miksi nuoren, täydellisesti Barcan palapeliin sopivan pelaajan kanssa ei oltaisi oltu kärsivällisiä. Näkisin syyn olevan pelkästään taloudellinen, Bartomeu paikkailee omia mokiaan, eikä yhtään ihmetyttäisi Bartomeun leiri suurentelisi näitä juttuja lehdille, jotta oma kilpi kiillotuisi. Ainoa asia mikä Arthurin kohdalla hieman huolestutti oli toistuvat pienet lihasvammat ja ne ylikuormittumiset normaaleilla peliajoilla, mutta vaikea uskoa että siellä Barcan lääkärihenkilöstössä olisi joku selvännäkijä joka kertoi, että nyt kannattaa myydä, ennenkuin kohta on käsissä uusi Dembele. Positiivinen asia Arthurin myynnissä on Puigin saama vastuu ja sen myötä näytöt jo tässä vaiheessa, mutta hänenkin mahdollisuutensa olisi pitänyt pystyä muutenkin antamaan, kuin Arthurin kustannuksella.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Viimeisestä ottelusta vielä sen verran, että de Jong näytti pelaavan nyt sillä omalla paikallaan keskikentän pohjalla. Suoritusta vaikea vielä arvioida, koska peli oli siinä vaiheessa jo ohitse kun Busquetsin tilalle tuli, mutta toivottavasti Setien rohkeasti antaa miehelle vastuuta sillä paikalla vielä chämppärinkin puolella.

Tuosta lehtikirjoituksesta liittyen Arthurin myyntiin, että siihen olisi saattanut vaikuttaa kentän ulkopuolisetkin asiat, niin ei pysty kyllä purematta nielemään. En epäile etteikö jotain ammattiurheilijan elämästä poikkeavia tempauksia olisi tapahtunut, mutta en näe mitään syytä miksi nuoren, täydellisesti Barcan palapeliin sopivan pelaajan kanssa ei oltaisi oltu kärsivällisiä. Näkisin syyn olevan pelkästään taloudellinen, Bartomeu paikkailee omia mokiaan, eikä yhtään ihmetyttäisi Bartomeun leiri suurentelisi näitä juttuja lehdille, jotta oma kilpi kiillotuisi.

De Jong pivoten paikalla lienee ainakin Napoli-pelissä ihan mahdollinen skenaario, koska muistaakseni Busquets on tuolloin pelikiellossa. Lengletiltä ei löytynyt varsinaista vammaa, joten toivon mukaan Barcelonan lääkärit osuvat tällä kertaa oikeaan arviossa, että pienellä levolla selvitään.

Varmasti Arthurin myynnin syy oli pitkälti taloudellinen, mutta voi tuossa kentän ulkopuolisten asioiden huhuilussa sen verran perääkin olla, että saattoihan se vaikuttaa siihen kenestä pelaajasta lähdettiin rahaa hakemaan (siis niiden joukosta, joista joku isompi summa olisi mahdollista saada).

Balon D'oria ei näemmä päivän uutisten mukaan jaeta tänä vuonna. Olisihan se ollut vähän haastavaa, kun osassa maita kausi loppui kesken. Messi ei nyt sitten parantele ennätyksiä siltä osin (voitto olisi varmaankin tosin vaatinut, että Messi hoitaisi Barcelonalle sen isokorvaisen suunnilleen yksin, kun seuran heikko kausi kotimaassa yhdistyi nyt Messin mittapuulla vähän vaatimattomiin maalilukemiin).
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Pari katsetta eteenpäin ja yksi taaksepäin.

Ensin taaksepäin, kun liiga- ja copa-kautta miettii: voi kunpa johto olisi vuosi sitten kuunnellut faneja ja antanut Valverdelle kenkää Liverpool-tappion jälkimainingeissa. Sitä tietysti ei tiedä, olisiko valinta silloinkin ollut Setien vai joku muu, ja miten olisi mennyt jos Setien olisi saanut aloittaa kesätreeneistä alkaen. (Enkä väitä, että fanien suuret joukot välttämättä aina olisivat johtoa viisaampia, aika usein ennemminkin ylireagoivia ja lyhytnäköisiä, mutta Valverden osalta olivat.)

Eteenpäin katsoessa ekana on tulossa CL ja Napoli. Pari poimintaa: Busquets ja Vidal ovat pelikiellossa, joten ihme olisi jos Puig ei saisi minuutteja, ja varmaan Arthurkin on pakko ottaa ainakin penkille. Dembeleä toivotaan mukaan (Braithwaite ei saa pelata), mutta voi olla että ehtisi vasta mahdolliseen seuraavaan peliin. Griezmannin pelikyky on myös iso kysymys, pitäisi kai olla mukana. Merkillepantavaa on, että Serie A on tosi eri rytmissä kuin La Liga, joten Napoli pelasi eilen (hävisi) ja heillä on peräti 3 peliä vielä jäljellä. He tulevat tuohon Barcelona-peliin melkein suoraan liigan jatkoksi, kun taas Barcelonalla on viikko lepoa ja 2 viikkoa valmistautumisaikaa. Kumman eduksi tämä tekijä kääntynee?

Kauempana edessäpäin on seuraava kausi. Kuka on valmentaja? Riippuuko se CL-tuloksesta? Kluivert-huhu on sittemmin tyrmätty, Blancista on monenlaista arvailua. Sitten on pelaajasiirtoja. Puolustuksessa Semedo-Cancelo-huhu on palannut, ja jos se toteutuisi, voi olla että isona syynä olisi taas sama tilinpitokuvio kuin Arthur-Pjanic-diilissä. Lisäksi huhuillaan, että Barcelona tosiaan haluaisi Eric Garcian myös Citystä ja että Umtiti lähtisi toiseen suuntaan jonnekin myyntiin tai vaikka vuokralle, kun luottoa ei ole. Araujo nousisi edustukseen. Herää toisaalta kysymys, miksei Todibo kelpaisi? En lähtisi häntä nyt myymään ennen kuin joko Garcian (tai vastaavan, pitäisi olla Todiboa parempi sitten) tulo järkevällä hinnalla on varmistettu tai joku on latonut tiskiin mottipäisen summan. Joka tapauksessa ketkä kaksi topparia Pique-Lenglet-duon lisäksi riveissä onkaan, pitää olla realistinen näkymä että vuoden-parin sisällä toinen heistä korvaa Piquen parhaan avauksen pelaajana.

Harmittaa kyllä Umtitin tilanne. Hän ehti Barcelonaan tultuaan olla hetken ihan maailmanluokkaa, mutta sitten tuli polvivaiva, ja jotain tapahtui. Taso laski, vammat uusivat. Syitä voi olla itseluottamuksen tai pelituntuman puute tai kipujen kanssa pelaaminen tai kaikki näistä. Joka tapauksessa siitä vanhasta Umtitista ei ole juuri havaintoja enää - hänestä olisi voinut olla seuralle valtavasti hyötyä.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Harmittaa kyllä Umtitin tilanne. Hän ehti Barcelonaan tultuaan olla hetken ihan maailmanluokkaa, mutta sitten tuli polvivaiva, ja jotain tapahtui. Taso laski, vammat uusivat. Syitä voi olla itseluottamuksen tai pelituntuman puute tai kipujen kanssa pelaaminen tai kaikki näistä. Joka tapauksessa siitä vanhasta Umtitista ei ole juuri havaintoja enää - hänestä olisi voinut olla seuralle valtavasti hyötyä.

Umtiti oli jo Barcan ykköstoppari, Piquen edellä. Ihan sitä maailman kirkkainta kärkeä ja samoissa puheissa Koulibalin, Ramosin, Chiellinin ja Godinin kanssa. Todella, todella iso sääli nuo vammat. Muistan kun ensimmäisen ison polvivamman jälkeen huhuiltiin miehestä tarjotun 80 miljoonaa, ja ainakin itse olin hyvin vahvasti myymistä vastaan. Jälkiviisaus on paras viisaus...


Sen verran vielä tuosta CL jatkosta, niin jos Napoli nyt saadaan kaadettua, niin jatkopelithän ovat neutraalilla kentällä yksiosaisia otteluita. Tämä mielestäni suosii sekasortoista Barcaa vaikkapa tuota konemaista Bayernia vastaan. Messi & Mats on sellainen kaksikko, että yksiosaiset ottelut voivat ratketa johonkin ihan mielettömään yksilösuoritukseen.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Joo, toki yksiosaisessa pelissä, jos kaikki taivaankappaleet ovat kohdallaan, Barcelonan paras päivä voi riittää kyllä ketä tahansa vastaan. Jopa voitto peliä hallitsemalla voi onnistua. Mutta Napoli-pelistä jos selvitään, suosikkina ei kyllä etukäteen lähdetä yhteenkään peliin. Ne parhaat päivät ovat tällä kaudella olleet sen verran harvassa, että kolme (tai neljä Napoli mukaanlukien?) peräkkäin olisi jo melkoinen ihme. Mutta jokainen peli alkaa nollista ja muita kliseitä tähän.

Barca B voitti toisenkin pelinsä eilen ja eteni karsintafinaaliin. Peli oli raporttien mukaan hallinnassa, mutta maalinteko hankalaa ja yksi virhe kostautui, joten 1-1:stä mentiin rankkareille. Ne sitten onneksi hoituivat. Tuollahan on nyt mukana Araujo, mutta Setien ei päästänyt Puigia tai Fatia - ilmeisesti ei haluttu ottaa mitään loukkaantumisriskejä noiden edustuksen pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi. Finaalissa tulee vastaan naapurikaupunki Sabadell (hmm, muistelisin nähneeni B:n pelin heitä vastaan Miniestadilla joskus vuosia sitten). Kiinnostavaa tulee, sillä joukkueiden suoritukset runkosarjassa olivat käytännössä identtiset, pisteet tasan. Sabadellin eilinen peli meni myös rankkareile, joten kuormituksetkin tasan. Iso peli tulossa, ainakin parhaille lupauksille olisi varmasti hyödyksi pelata jatkuvasti astetta kovempia pelejä ensi kaudella.
 

redpecka

Jäsen
Kauempana edessäpäin on seuraava kausi. Kuka on valmentaja?
Tästä yksi kysymys eli Xavi. Minulta mennyt jotenkin ohi kokonaan tämä kuvio paitsi mitä nyt monttu auki lueskellut täältä palstalta. Siis miten Xavia istutetaan barcan päävalmentajaksi? Onko hänellä mitään meriittejä tällaiseen touhuun vai riittääkö kun vain legendana ilmaisee halukkuutensa? Luulisi, ettei maailman isoimman palloseuran ruoriin tulla tosta vaan. Tosin en muista/tiedä mitkä oli Guardiolan meriitit ennen päävalkku-uraa.
 

redpecka

Jäsen
Barca B ja nämä. Ymmärrän, että olisi kiva kun seuroilla olisi Segunda A/B:ssa farmijengi kuten monella jengillä on parhaimmillaan/pahimmillaan ollutkin, mutta toivoisin näin kilpaurheilun ja jalkapallon ystävänä että farmit olisi alempana. Espanjassa on paljon tasokkaita bändejä ja mielellään niitä kattelisi kuin jotain XXX B -joukkueita.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tästä yksi kysymys eli Xavi. Minulta mennyt jotenkin ohi kokonaan tämä kuvio paitsi mitä nyt monttu auki lueskellut täältä palstalta. Siis miten Xavia istutetaan barcan päävalmentajaksi? Onko hänellä mitään meriittejä tällaiseen touhuun vai riittääkö kun vain legendana ilmaisee halukkuutensa? Luulisi, ettei maailman isoimman palloseuran ruoriin tulla tosta vaan. Tosin en muista/tiedä mitkä oli Guardiolan meriitit ennen päävalkku-uraa.
Ks. Tämän ketjun viesti 435 ja siitä eteenpäin. @Marquez tuota asiaa hyvin avasi.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Joo @redpecka, Xavilla on siis vasta yksi kausi Qatarissa alla, mutta toki tutkinnot olemassa ja tunnetusti valtava ymmärrys pelistä ainakin pelaajana (mikä ei tosin aina ihan riitä valmentajalle, se vaatii vielä uutta ja laajempaa näkökulmaa ja taktista ymmärrystä) sekä paljon uskottavuutta/arvostusta henkilönä Barcelonassa, joten potentiaalia on. Ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, että onnistuisi. Pysyn siis tuossa aiemmassa kannassani, että olisi hyvä onnistua ensin muualla. Mutta edelleen on totta myös se, että Guardiolan kokemus ennen ekaa triplakauttaan oli tasan yksi kausi Barca B:n penkin päässä.

On myös ihan ymmärrettävää, että monesta näkökulmasta (neutraalit katsojat, sarjan imago?) Segundassa saisi olla ennemmin muita joukkueita kuin liigan farmeja, mutta Barcelonan kannalta se olisi etu jos B nousee sinne takaisin. Sinänsä varmaan myös Segunda B on vielä ihan ok taso kehittää pelaajia, mutta Tercera ei ehkä enää oikein palvele, kun pitäisi seuraavana askeleena pelata liigaa.
 

redpecka

Jäsen
@Marquez Ok, toivotaan Xaville onnistumista jos/kun hyppää ruoriin sitten joskuskohta.

Tuohon Segunda A/B -juttuuni lisään sen itsestäänselvyyden että parhaat equipot pelatkoon siellä minne rahkeet riittää, tietenkin. Sarjat on auki ja kaikki saa näyttää mihin kykenevät - jos joku Valencia B menee ohi niin minkäs sille mahtaa. Mutta mutta, urheiluromantikkona en haluaisi mennä Barcelona B - Deportivo de La Coruña -matsiin.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Sen verran vielä tuosta CL jatkosta, niin jos Napoli nyt saadaan kaadettua, niin jatkopelithän ovat neutraalilla kentällä yksiosaisia otteluita. Tämä mielestäni suosii sekasortoista Barcaa vaikkapa tuota konemaista Bayernia vastaan. Messi & Mats on sellainen kaksikko, että yksiosaiset ottelut voivat ratketa johonkin ihan mielettömään yksilösuoritukseen.


Tämä on ihan totta. Vaikka odotukset eivät kovin korkealla ole ja kertoimet ei varmasti puolella, niin kutina on, että jos joku tälle nykyiselle Barcalle sopii oikein hyvin, niin lähteminen altavastaajana koitoksiin. Napolista pitäisi ensiksi selvitä, mutta olisi sitten aika herkullista lähteä Bayernin kimppuun. Siitä kun kampeisi jatkoon, niin siitä saatava itseluottamuspiikki voisi sitten ladata joukkueen vaikka minkälaiseen vireeseen. Mutta mutta, maltillisin odotuksin ja alotellaan Napolista. Sekään ei todella ole mikään läpihuutojuttu.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Eipä noussut Barca B, vaan naapurikaupunki tuloksella 1-2. Segunda B:ssä siis jatketaan. No, ei se nyt niin huonosti ole mennyt, kun pitkästä aikaa on useampikin pelaaja vakavasti kolkuttelemassa edustuksen ovia, tai oikeastaan jo noussut sinne (Fatin, Puigin ja Araujon paikka edustuksen vakiopelaajina ensi kaudella näyttää lähes varmalta). Miinuksena tuosta eilisestä pelistä myös Araujon nilkkavamma, toppareita kun ei ole mitenkään liikaa Umtitin poissaollessa. Myöhemmin selviää, ehtiikö toipua Napoli-peliin vai ei.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Viikonloppuna oli muuten huhua, että Rafinhalle haetaan uutta ostajaa mutta että Aleña palaisi lähtökohtaisesti Barcelonan miehistöön ensi kaudelle - se olisi ainakin Setienin toive. Arthur siis lähti, mutta Pjanic tulee tilalle, ja Puig on lähes varmasti myös edustuksen pelaaja ensi kaudella. Pedri haastaa, Trincaosta on epäselvää, onko aikomus peluuttaa keskikentällä vai laitahyökkääjänä. Näin ollen, mikä on konsensus täällä: Pitäisikö Barcelonan tässä ikkunassa myydä:
A) Rakitic
B) Vidal
C) Molemmat?

Jos vastaus on C, Barcelonan keskikenttä kokonaisuutena nuorenisi Arhur-Pjanic-diilistä huolimatta viime kauden alkuun verrattuna, eläkeikää lähestyviä edustaisi lähinnä Busi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Arthur kai kieltäytynyt treenaamasta joukkueen mukana ja on jäänyt Brasiliaan ilman lupaa seuralta.

 

redpecka

Jäsen
Eipä noussut Barca B, vaan naapurikaupunki tuloksella 1-2. Segunda B:ssä siis jatketaan.
Kyllä tämä järjestyksessään kolmanneksi korkein sarjataso on ihan tarpeeksi kovatasoinen junioriprospekteille (Segunda B - neljä lohkoa maassa). Kuten olen sanonut, yhden pelin joskus näin Beeltä (tällä ei ole nykytilanteeseen mitään pointtia) ja siinä vihulaisaikuiset kyllä rökittivät junnut perin pohjin. Tällä haluan sanoa, että Espanjan futisskene on kova ja siellä ei junnut pärjää vaikka olisi maailman lahjakkaimpia (kuten isoissa seuroissa ne ovat).
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Joo, @mikko600 - tuollaista oli uutisissa Arthurista. Jos pitää paikkansa, niin tervemenoa vain ja rangaistukset ja korvauksenhaut päälle. Ymmärrän kyllä jos peliajan puute pännii, mutta duud - sinä olet seuran työntekijä ja saat siitä palkkaa, ei ole mikään syy jäädä pois töistä jos on paha mieli. Ei ole kovin hyvä hetkikään kun keskikentälle on pelikieltoja Napoli-peliin. Lehtien mukaan tosin syy olisi, että Setien olisi sanonut ettei minuutteja enää tipu. Esim. MD:n juttu: El motivo que ha llevado a Arthur a rebelarse

Kyllä tämä järjestyksessään kolmanneksi korkein sarjataso on ihan tarpeeksi kovatasoinen junioriprospekteille (Segunda B - neljä lohkoa maassa). Kuten olen sanonut, yhden pelin joskus näin Beeltä (tällä ei ole nykytilanteeseen mitään pointtia) ja siinä vihulaisaikuiset kyllä rökittivät junnut perin pohjin. Tällä haluan sanoa, että Espanjan futisskene on kova ja siellä ei junnut pärjää vaikka olisi maailman lahjakkaimpia (kuten isoissa seuroissa ne ovat).

Itsekin aloin miettiä, että varsinkin kun Barcelonan pelin pitäisi perustua pallonhallintaan ja hyökkäämiseen, voi olla että Segunda B on sittenkin Barca B:lle jopa parempi. Tällä erää Segundassa ei näytä olevan yhtään liigaseuran B-joukkuetta ja yleensä visiitit siellä jäävät 1-2 kauden mittaisiksi, koska taso on sen verran kova, ja se siis tarkoittaa sitä, että peleissä myös ollaan useimmiten alakynnessä varmastikin. Tavallaan voi tietysti kehittää pelaajien joitain ominaisuuksia pelata kovia vastustajia vastaan, mutta tottumus edustuksen pelitapaan ei ehkä kehity yhtä hyvin.

Ja tasoa tosiaan riittää. Itselle piirtyi hyvin mieleen, kun kävin ekaa kertaa Minillä kaudella 2007-8, jolloin B pelasi Terceraa. Pelin tempo pärjäsi ainakin melkein Veikkausliigalle ja pallollinen taito (syöttäminen, haltuunotot jne.) oli osin (etenkin Barca B:n osalta, vastustajalla tiukempaa) jopa edellä omaan silmään. Tuolla kaudella toki penkin päässä istui muuan Pep Guardiola ja pelaajistoon kuuluivat mm. seuraavalla kaudella läpimurtonsa edustuksessa tehneet Busquets ja Pedro, mutta hyvin junnu(ikäis)pitoinen porukka taisi olla.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Päivän uutisia ja niiden mahdollisia seurauksia:

- Vaikka Arthur palaisi Barcelonaan, valmennus tuskin haluaa laskea paljoakaan hänen varaansa. Ilmeisesti Monchu olisi mahdollista ottaa mukaan CL-peleihin penkkiä vahvistamaan, eli hänet on aikanaan nimetty listalle. Kyseessä on siis Barca B:n keskikentän johtohahmo, joka ymmärtääkseni esiintyi hyvin jälleen karsintapeleissä. Samaan aikaan uutisissa on pyörinyt, että samaiselle Monchulle on ostajaehdokkaita liigatasolla, jos ei mahdu Barcelonan edustukseen ensi kaudeksi.
- Napolin hyvä vire näyttää hieman taantuneen, eilen 2-0 pataan Interiltä (joka on toki vahva vastus). Jälkimmäisen maalin iski muuan Lautaro Martinez, joka toki kiinnostelee Barcelonaa yhä jos hinnasta päästään sopuun.
- Lehdet kirjoittavat tänään Abidalin asemasta, kun hankintoja on mennyt pieleen ja esim. välit Arthurin ja seuran välillä ovat mitä ovat. Liekö johtoporras syöttänyt aiheen toimittajille, sillä vaikka Abidal ei ehkä ole kaikessa onnistunut, varsinaiset vastuunkantajat kokonaisuudesta pitäisi mielestäni löytää ylempää.
- Arturo Vidal oli avautunut kaikenlaisesta tv-haastattelussa. Sanoi kaipaavansa vastuuta, minkä voi tulkita viestiksi suuntaan tai toiseen siirtoikkunan osalta. Ehkä jännempää oli lause, että Setienin alaisuudessa on "tehty vähän töitä". Tuo on helppo tulkita kritiikiksi. Jos on haettu treeneihin jotain kuormituksen sopivuutta jaksamisen edistämiseksi, Vidal ei ehkä ole ollut samaa mieltä.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Nythän on niin, että koronatilanne Espanjassa ja etenkin Kataloniassa on palannut huonommaksi. Niinpä UEFA on ryhtynyt seuraamaan tilannetta ja Napoli - tietenkin - eilen jo vaati, että pelipaikka pitää vaihtaa. Saapa nähdä. Olisi tietysti aika syvältä haitarin syövereistä Barcelonan kannalta, jos Napoli sai pelata kotikentällään ja Barcelona ei saisi.

Dembele näillä näkymin ei ehdi kuntoon Napoli-peliin, Griezmann ja Lenglet tällä tietoa ehtivät.

Braithwaite on myynnissä -huhut vahvistuvat. Kiinnostusta voisi olla esim. valjussa.

Samalla, ensi kauden vieraspeliasustus on julki. Kotipelipaidathan ovat ihan jees nyt tuon ruutupelleilyn jälkeen, mutta nämä ovat suorastaan tyylikkää. Seuran sivuilla lisää: El Barça aposta pel negre i el daurat en la seva segona equipació
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Kieltämättä helvetim komea vierasasu! Saattaa olla ensimmäinen vieraspaita, jonka päädyn ostamaan. Parit kotipaidat löytyy Iniestan ja Messin nimillä, perkele kun seuralegenda Paulinho ei enää seurassa ole, siinä olisi kolme legendaa seinällä.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kieltämättä helvetim komea vierasasu! Saattaa olla ensimmäinen vieraspaita, jonka päädyn ostamaan. Parit kotipaidat löytyy Iniestan ja Messin nimillä, perkele kun seuralegenda Paulinho ei enää seurassa ole, siinä olisi kolme legendaa seinällä.
Saahan sieltä tilata millä tahansa nimellä ja numerolla. En nyt kuitenkaan viitsisi Litmasta tai slatania virittää. Itsellä on vissiin 6 paitaa, joista puolet haettu paikan päältä. Uusin ei ole vielä postissa, koska miesten koko XL on out of stock.
 

wolpacca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Barcelona, Cubs
On kyllä niin seksikkäät paidat että heti kun XL:ää tulee varastoon niin menee Riqui Puig #28 tilaukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös