RIP-ketju

  • 2 894 569
  • 11 669

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jopehan oli kuuleman mukaan nuorempana Kemissä ihan raskaan sarjan juoppo. Halvarin Mikan kanssa olivat väsänneet valkovenäläisiä kymmenen litran ämpäreihin. Sisuskalujen pettäminen sitten lopetti tuollaiset harrastukset.
Tähän kohtaan joutuu taas kerran sanomaan, että jos ei poisnukkuneesta ihmisestä ole mitään hyvää sanottavaa, silloin on paras olla vain hiljaa.

Lepää Jope rauhassa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jaa vain.

Kuolemahan aina glorifioi. Eilen jos olisin perustanut Ruonansuu-ketjun, niin Helsingin hipsterit olisivat kilvan kiiruhtaneet kertomaan että se on juntti lappalainen, paskoja vitsejä, ei mikään lennybruce. Nyt ne samat hipsterit täällä kilvan ylistää miten hieno mies se oli. Minusta tuo on kaksinaamaista. Minä en pelkää sanoa, että Jopen jutut oli aika tyhmiä eikä se mikään suuri taiteilija ollut. Kunnioitan silti tuotteliaisuuttaan ja läheistensä puolesta olen surullinen. Ristiriitaista? Minusta ei.
No niin, nyt on viritelty sen sortin olkiukko, että onnittelen. Ihan aidosti, en nimittäin muista edes politiikkaketjuista sun muista rasismiväännöistä vastaavia. Kova suoritus.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Sori. Kattava elämäkerta on kehitteillä, julkaisen sen syksyllä. WSOY kustantaa.

Mikä pakko minun on kirjoittaa juuri sitä, mitä sinä haluat? Jos ei huvita lukea niin älä lue. Osta kirja.

Voisitko painua helvettiin tästä ketjusta, kiitos.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
RIP Jope. Nyt lähti huumorimies liian aikaisin, vaikka kaikki tekeleet ei aina itseä naurattanut niin oli siellä hyviä juttujakin
 
Tähän kohtaan joutuu taas kerran sanomaan, että jos ei poisnukkuneesta ihmisestä ole mitään hyvää sanottavaa, silloin on paras olla vain hiljaa.
Tässä on kyllä ihan hyvä ohje. Joskus kannattaa miettiä, onko aika ja paikka viestille aivan oikea.

Tuomaristo on tietoinen viesteistä, kurinpitokäsittely on aloitettu ja antaa päätöksensä myöhemmin.

T: Moderaattorit
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Ohhoh. Viime viikonloppuna vasta valaisin kaveriani Jopen "stressmann" sketsistä.

Hieno koomikko ja kyllä kaikki huumoribiisit ja sketsit kutakuinkin ulkoa osaan. Sitten tosiaan hienoja herkempiä biisejä mitä tehnyt, jo useastikin mainittu enkeleitä toisillemme ja varsinkin Isä. Muun lisäksi tosiaan musiikillisia lahjojakin löytyi... Näitä levyjä varmaan vieläkin löytyy vanhempien varastoista.
Jotenkin imitoijana ollut mielestäni aina vähän aliarvostettu, mutta omasta mielestäni todella taitava siinäki. Varsinainen multitalentti...

Ehkä parhaimpia muistoja Jopesta on kuitenkin se, kun meillä vanhempien luona on ollut jouluisin perinteenä katsoa joulu-jope. Varsinkin kuusivarkaisiin on jäänyt kappaleena elämään...

Lepää rauhassa Jope. Nyt olet enkeli itsekin ja kivut ja säryt on poissa, lopullisesti.

E. Lisätään vielä linkki



 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vaikka huumorimiehenä Jope olikin tunnettu, niin kyllähän herralla oli myös herkkä puoli. "Enkeleitä toisillemme" on pirun kaunis kappale.

Kevyet mullat.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Kun olin lapsi, isä kuunteli paljon Jopea c-kasetilta ja siinä samalla kuuntelin minäkin. Ja kuuntelin myös itsekseni ja ihan aikuisenakin vielä. Eihän tuo mitään korkeakulttuuria huumorin osalta ollut mutta tarviiko sen aina olla?
Kiitos Jope kaikesta mitä annoit maailmalle!


 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Mieshän kävi lihavuusleikkauksessa ja sitten iski syöpäkin, niin johan siinä painoa putoaa. Diabetekset ja maksatulehdukset kylkeen vielä niin vaikea elämä on ollut. Noh nyt ei ole tuskia enää, kevyet mullat Jopelle.

Juu melkoinen lista terveysongelmia on ollut, mutta positiivisesiä uutisia on pudonnut viime vuosina ja muutamassa mainitsee, ettei tarvitse enää lääkkeitä verenpaineeseen jne.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Washington bar oli eka kuulokosketus Jopen huumoriin. Siinä saivat Reposen kanssa päästellä paikallisraidon taajuuksilla. Sen jälkeen sitten c-kasettien kautta huumoria ja musiikkia. Sitten myöhemmin tv-ohjelmat, vakavammat laulut yms. Jopen kera kasvettu imitointiin ja kuivaan (toisto) huumoriin. Taunus-mies, Mauni ja monet muut hahmot jäävät kuitenkin muistoihin. Kiitos Jopelle humoristisemmasta lapsuudesta ja nuoruudesta lama-ajan Suomessa. RIP Jope.
 

A Siente

Jäsen
Luulin Jopen kuolleen jo vuosia sitten, joten uutinen oli aika yllättävä. Oli suht nuorikin vielä. Miehen huumorille tuli lapsena jonkin verran naurettua.

RIP
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Lepää rauhassa legenda.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liian nuorena lähdit, mutta jälkesi ehdit jättää.

RIP Jope

Osanottoni perheelle ja muille läheisille.
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella suuri menetys suomalaiselle viihdetaiteelle. 90-luvun lamassa Jopen c-kasetit piristi ja nauratti. Kaikki kasetit vieläkin tallessa. Hömppäveikkojen Mika Halvari oli ihan huikeutta. Lisäksi Sakari Jalkamyyrä oli mahtava hahmo Kummeleissa. Ehkä kuitenkin ne Aarne Tannisen raportit ja Manun illalliset olivat kuitenkin kaikkein parhaimpia. Hieno viihdetaiteilija.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös