Kaskiselle kenkää, kuka tilalle?

  • 592 735
  • 3 412

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todella huonosti olet TPS:n rosterista perillä, jos noinkin yksinkertainen asia tuottaa suuria vaikeuksia.
Joku itseäni viisaampi on todennut, että nauru pidentää ikää, joten ole hyvä vaan ja nauti siitä. Nauraminen onkin varmasti keskimäärin miellyttävämpää kuin itkeminen. TPS:n nykytilanne on sellainen, että se vaan naurattaa koko ajan yhä enemmän. On sellainen sirkus meneillään, ettei paremmasta väliä.

No itse asiassa tässä aikani kuluksi tuota rosteria kävin läpi, enkä tuolta tosiaan niitä ehtoopuolen rahastajia onnistunut löytämään. Nuoria tai parhaassa iässä olevia kavereita useampia. Yli kolmekymppiset aika vähissä. Pakeista Piskula ja Forsström. Piskula ainakin omasta mielestä pätevä puolustukseen. Forre nyt on hasardi, mutta tuskin kallis on. Eikä edes mahdu aina kokoonpanoon.
Hyökkäyksestä yli kolmekymppisiä löytyy Wirtanen, Filppula ja Korpikoski. Näistä Korpikoski on ikävän viime kauden jälkeen joukkueen kultakypärä. Wirtanen omasta mielestäni pätevä kaveri ja Filppulan jo itsekin mainitsin kuuluvan ehkä tähän sun mainitsemaan ehtoopuolen rahastajiin.
Olisitko nyt ystävällinen ja kertoisit oman versiosi näistä ehtoopuolen rahastavista koukkupolvista.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Karria ei missään nimessä kannata palkata, jos Niittymäki, Rintanen ja Salo jatkavat ”kuin mitään ei olisi tapahtunut” periaatteella.

Tämä on erittäin oleellinen asia. Seuraavalle koutsille pitää luoda edellytykset hoitaa tonttinsa mahdollisimman hyvin ja itse valitsemallaan porukalla. Jos sinne jäävät roikkumaan edellä mainitut aisankannattajat ei muutos ole tarpeeksi isoa. Jo nyt ottaa päähän katsoa Salon ja Rintasen patsastelua vaihtoaitiossa. Paras ratkaisu olisi nyt jämäkästi kenkää koko valmennukselle ja Niittymäelle ja uudella ammattimaisella ryhmällä kohti parempia aikoja. Onneksi edes Westerlund on hallituksessa ja voi kontakteillaan saada hyvääkin muutosta aikaiseksi. Tiedän, että myös lompakkoa povessaan pitävät tahot kuuntelevat Erkkaa tarkasti.
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
No itse asiassa tässä aikani kuluksi tuota rosteria kävin läpi, enkä tuolta tosiaan niitä ehtoopuolen rahastajia onnistunut löytämään. Nuoria tai parhaassa iässä olevia kavereita useampia. Yli kolmekymppiset aika vähissä. Pakeista Piskula ja Forsström. Piskula ainakin omasta mielestä pätevä puolustukseen. Forre nyt on hasardi, mutta tuskin kallis on. Eikä edes mahdu aina kokoonpanoon.
Hyökkäyksestä yli kolmekymppisiä löytyy Wirtanen, Filppula ja Korpikoski. Näistä Korpikoski on ikävän viime kauden jälkeen joukkueen kultakypärä. Wirtanen omasta mielestäni pätevä kaveri ja Filppulan jo itsekin mainitsin kuuluvan ehkä tähän sun mainitsemaan ehtoopuolen rahastajiin.
Olisitko nyt ystävällinen ja kertoisit oman versiosi näistä ehtoopuolen rahastavista koukkupolvista.
Oon itekki miettiny tätä ja ainoa ehtoopuolen koukkupolvi jonka keksin on Filppula. Mut tämä on kyllä naurettavaa argumentointia. Ensin väitetään jotain, sitten ei perustella, koska "kyllä te kaikki tiedätte. Älä esitä tyhmää."

Tämä menee samaan sarjaan sen "TPS-lisän" kanssa. Ei mitään faktoja tai perusteluja miksi Tepsiin tuleville maksettaisiin jotain helkkarin lisäeuroja. Täysin itse keksittyjä juttuja, joita hoetaa täällä joka väliin ja toivotaan, että jossain kohtaa se muuttuisi faktaksi.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
ehtoopuolen rahastavista koukkupolvista.
Tämä on niin kulunut juttu aurajoelta, ettei enää edes viitsi vaivautua kommentoimaan... edesmennyt mammani toisti samantyyppisesti asioita - sen ymmärsi vanhalta ihmiseltä, mutta tää on lähinnä surkuhupaisaa ellei ole kyse sitten samankaltaisesta dementoitumisesta?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onkohan Kaskinen päässyt missään vaiheessa TPS-pestiään vaikuttamaan pelaajahankintoihin, paitsi varmaan ulospäin suuntautuvaan pelaajaliikenteeseen? Jotenkin vaan näyttää, ettei pelaajamateriaali ole oikeastaan koskaan sopinut hänen valmennustyyliinsä (vai saako Kaskinen pelaajamateriaalin näyttämään epäsopivalta?). Tämä osaltaa tukisi niitä kommentteja, että Niittymäki haluaisi Callen valmentavan jonkin tyyliin kiekkoa, joka taas ei ole sitä, mitä Calle saattaisi osata valmentaa.

Mitä taas tulee turhan suuriin pelaajapalkkioihin, niin kyllä siinä vaikuttaisi olevan hieman totuuttakin mukana. Muutamalle pelaajalle maksettavat mottipäiset summat tarkoittavat keskikastin budjetilla sitä, että siinä missä moni muu liigajengi hommaa pelaajia mm. Elitserienistä, niin Tepsi scouttailee Allsvenskania ja toivoo, että sieltä joku breikkaisi liigassa. Lisäksi rosterissa on väkisinkin halpoja täytemiehiä, joilla ei olisi missään menestystä tavoittelevassa jengissä asiaa kokoonpanoon. Tämän kauden hankinnoista ainoastaan Sund oli sellainen, johon varmasti monilla muillakin oli kiinnostusta. Näitä pelaajahankintoja ja varsinkaan pelaajapalkkioita en laita kuitenkin Kaskisen tai pelaajien piikkiin, kyllä niissä syyttävä sormi osoittaa Niittymäen suuntaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tepsin peli kyykkäsi käytännössä heti Nättisen loukkaantumisen jälkeen. Se kertoo kuinka kapea kärki meillä todellisuudessa on ja kuinka ohut pelikirja, joka menee heti sekaisin kun ketjuja täytyy muokkailla. Esim. Filppula pelasi laidassa paljon paremmin kuin keskellä. Nättinen oli pelatessaan koko ajan terävä ja edisti peliä. Todella harmillinen loukkaantuminen.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kysymys fanipojille: moniko muu liigaorganisaatio maksaisi sanottakoon nyt vaikkapa Korpikoskelle ja Filppulalle noin 600.000 € kaudesta?

Kyllä tuohon 600000 euroon pitäisi saada yksi kova pelimies vielä lisää ja siltikin palkka näillä olisi 200000. Periaatteessa jopa kaksi.
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Odotin klo 9.00 The tiedotetta. Yhteydet on ilmeisesti poikki Ruissalossa.

Ruissaloon on ollut yhteydet poikki jo pidemmän aikaa.

Saa kyllä nähdä kuinka pitkään pinna kestää Artukaisissa. Valmennus kaipaisi nyt raikasta rytminmuutosta. Jospa Erkka hoitaisi koko porukalle jatkokoulutuspaikan Vierumäeltä ja ottaisi itse ohjat sillä välin?
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Nyt on kyllä pakko tehdä jotain. TPS-kannattajat julkaisivat hyvän tekstin, jossa hyvin todettiin Seuran ympärillä pyörivän keskustelun "toksisuus" ja vaadittiin avoimuutta. (Uusi viikko, uusi alku?) Tästä kaikki lienevät yhtä mieltä. Tepsi on nyt vapaassa pudotuksessa ja vaikka kuinka Elysée-areenan käytävillä ajateltaisiin, että mennään eteenpäin kuin Jutila konsanaan, niin ulkopuolelle homma näyttää aivan täydeltä farssilta. Joukkue on umpijäässä ja Kaskinen ei näytä kykenevän reagoimaan asioihin mitenkään.

Aikaisemmilla kausilla Kalle on saanut homman ainakin alkukaudesta hyvään kondikseen, mutta juuri nyt tilanne on aivan onneton. Epäilemättä syitä on useampia, mutta myös apuvalmentajat näyttävät siltä, että eivät ole toimiensa tasalla. Voi olla, että Tepsin yrittämä ruotsalaistyylinen pelitapa ei mitenkään sovi nykyiselle pelaajistolle. Toisaalta ei Kalle itse voi kaukaloon hypätä ja lopettaa Filppulan, tai Forren, tai ihan kenen vaan Tepsin pelaajan täydellistä sekoilua. Pelaajat ovat taantuneet ihan helvetisti viime kaudesta. Lukkakin olisi parempi laiturina kuin pakkina, koska puolustamisesta ei tule juuri nyt lasta eikä paskaa. Mutta ei tule juuri muiltakaan.

Karri Kiveä ei missään nimessä kannata pistää tälle kaudelle puikkoihin. Tällaisen kauden alun jälkeen koko homma pitää aloittaa puhtaalta pöydältä uutena projektina hänen kanssaan. Tepsi ei tarvitse tällä hetkellä myöskään mitään muitakaan vitun kiekkoprofessoreita, vaan jonkun Suikkasen tai Kari Heikkilän tyylisen portsarin, joka saisi joukkueen pelaamaan jokseenkin yhteen samalla kun pitelisi muniaan ja kertoisi pillujuttuja. Toki jos Erkka lähtisi hommaa rullaamaan, niin asia olisi eri. Mutta ei lähde.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä teksti kannattajilta ja samoilla linjoilla myös ekin kanssa. Jos Kivi on se tuleva valmentaja, niin mielestäni parempi että saa käsitellä nyt pettymyksen rauhassa ja valmistautua uuteen kauteen, ei niin että heitetään keskelle uutta kaaosta. Tuossa on erittäin suuri riski myös seuraavalle kaudelle. Tavallaan kyllä tykkäisin ajatuksesta Kaitsun paluu vol. 2, vaikka viime kerta ei putkeen mennytkään. Näin kesken kauden on turha lähteä uutta pelifilosofiaa ajamaan sisään, vaan yksinkertaistamisen ja asenteen kautta. Ei ole mitään takeita että se tästä paremmaksi muuttuisi, mutta uskaltaisin väittää että ainakin pelien viihdearvo nousisi ja seura olisi ainakin reagoinut eikä vaan jäänyt tuleen makaamaan. En kyllä pidä yhtään todennäköisenä tällaista vaihtoehtoa.

Vähän skeptinen olen siihen että vaihtoa oltaisiin ylipäätään tekemässä, mutta tällaista "toksisuutta" (hyvä termi kannattajilta) seuran ympärillä en muista olleen edes pahimpina katastofivuosina. Syynä on mielestäni se, että silloin sentään yritettiin reagoida (liikaa ja väärin toki, mutta ainakin yritettiin muuttaa kurssia), kun nyt kahden heikon kevään jälkeen tuo viime kevään purku Antsan ja Kallen toimesta oli surkuhupaisuuden huippu rytminmuutoksineen. Kannattajana sitä kuitenkin elätteli toiveita, että vaikka ulospäin puhutaan tällaisia liirumlaarumeita ja lähdetään ilman tulostavoitteita kauteen niin joku strategia olisi kehitetty miten tästä noustaan, mutta nyt sekin vaimea toivo on haihtunut. Tämän toksisuuden siemenet on mielestäni kylvetty viime kevään epäonnistumisella ja korjausliikkeiden puuttumisella, ja totaalisella epäonnistumisella pelaajaamarkkinoilla. Case -Virtanen sitten vielä tuli ihan pahimpaan mahdolliseen aikaan.

Jotain on tosiaan tehtävä, tämä myrsky ei tule tyyntymään pelkällä hiljaiselolla ja "business as usual" -meiningillä. Jos sitten Kallen korvaaminen on syystä tai toisesta mahdotonta, niin vaihdetaan apuvalmentajat tai puretaan vaikkapa Lukan ja jonkun muun sopparit ja hankitaan fyysinen pakki tilalle (kukkaroa toki pitää tässäkin tapauksessa raottaa reilusti). Mestarikandidaattia Tepsistä ei enää tule, mutta tämä piileskely ja reagointikyvyttömyys tulevat lisäämään tyytymättömyyttä ja vähentämään katsojia ja maksavat tämän kauden lisäksi seuraavillakin. Nyt on yksinkertaisesti pakko muuttaa jotain ennen perjantaita!
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Hyvä teksti kannattajilta ja samoilla linjoilla myös ekin kanssa. Jos Kivi on se tuleva valmentaja, niin mielestäni parempi että saa käsitellä nyt pettymyksen rauhassa ja valmistautua uuteen kauteen, ei niin että heitetään keskelle uutta kaaosta. Tuossa on erittäin suuri riski myös seuraavalle kaudelle. Tavallaan kyllä tykkäisin ajatuksesta Kaitsun paluu vol. 2, vaikka viime kerta ei putkeen mennytkään. Näin kesken kauden on turha lähteä uutta pelifilosofiaa ajamaan sisään, vaan yksinkertaistamisen ja asenteen kautta. Ei ole mitään takeita että se tästä paremmaksi muuttuisi, mutta uskaltaisin väittää että ainakin pelien viihdearvo nousisi ja seura olisi ainakin reagoinut eikä vaan jäänyt tuleen makaamaan. En kyllä pidä yhtään todennäköisenä tällaista vaihtoehtoa.

Vähän skeptinen olen siihen että vaihtoa oltaisiin ylipäätään tekemässä, mutta tällaista "toksisuutta" (hyvä termi kannattajilta) seuran ympärillä en muista olleen edes pahimpina katastofivuosina. Syynä on mielestäni se, että silloin sentään yritettiin reagoida (liikaa ja väärin toki, mutta ainakin yritettiin muuttaa kurssia), kun nyt kahden heikon kevään jälkeen tuo viime kevään purku Antsan ja Kallen toimesta oli surkuhupaisuuden huippu rytminmuutoksineen. Kannattajana sitä kuitenkin elätteli toiveita, että vaikka ulospäin puhutaan tällaisia liirumlaarumeita ja lähdetään ilman tulostavoitteita kauteen niin joku strategia olisi kehitetty miten tästä noustaan, mutta nyt sekin vaimea toivo on haihtunut. Tämän toksisuuden siemenet on mielestäni kylvetty viime kevään epäonnistumisella ja korjausliikkeiden puuttumisella, ja totaalisella epäonnistumisella pelaajaamarkkinoilla. Case -Virtanen sitten vielä tuli ihan pahimpaan mahdolliseen aikaan.

Jotain on tosiaan tehtävä, tämä myrsky ei tule tyyntymään pelkällä hiljaiselolla ja "business as usual" -meiningillä. Jos sitten Kallen korvaaminen on syystä tai toisesta mahdotonta, niin vaihdetaan apuvalmentajat tai puretaan vaikkapa Lukan ja jonkun muun sopparit ja hankitaan fyysinen pakki tilalle (kukkaroa toki pitää tässäkin tapauksessa raottaa reilusti). Mestarikandidaattia Tepsistä ei enää tule, mutta tämä piileskely ja reagointikyvyttömyys tulevat lisäämään tyytymättömyyttä ja vähentämään katsojia ja maksavat tämän kauden lisäksi seuraavillakin. Nyt on yksinkertaisesti pakko muuttaa jotain ennen perjantaita!

Siellä on nyt urheilubisneksen kannalta suurimmaksi osaksi kokematon johto. Muutenkin TPS:n ongelma on se, että markkinointia lukuunottamatta viestintä on ollut olematonta. Villeimmissä huhuissa uusi tj oli satuolento, koska hänestä ei juuri mitään ole kuulunut ulospäin. Nyt tarvittaisiin seuran johdosta johtajuutta. Jonkun pitää astua alas ja kertoa missä mennään ja ennen kaikkea miten tulevaisuudessa menee paremmin. Se, että uskotaan homman kääntyvän itsestään ei ehkä ole myyvin argumentti tällä hetkellä.

Yhtenä budjettivaihtoehtona, olisi laittaa Ritsi ja Salo kehittymään junnuihin. Uusi päävalmentaja ja mukaan yksi oma stuntti Kaskisesta voitaisiin tehdä kakkonen, koska siitä on kuitenkin näyttöjä siinä roolissa onnistumisesta.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Yhtenä budjettivaihtoehtona, olisi laittaa Ritsi ja Salo kehittymään junnuihin. Uusi päävalmentaja ja mukaan yksi oma stuntti Kaskisesta voitaisiin tehdä kakkonen, koska siitä on kuitenkin näyttöjä siinä roolissa onnistumisesta.
En oikein usko että tämä olisi pukukoppihengen kannalta oikein järkevä ratkaisu. Mitä auktoriteettia Kaskisella tuollaisessa tilanteessa olisi? Ei yhtään mitään.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Kyllä näin on näpyttimet! Juna kulkee kohti synnyinseutuja. Tarvitaan kunnon tukistus.

Mitäpä jos nykyiset pelaajat ovatkin tyyiltään sellaisia, jotka tarvitsevatkin autoritääristä johtamistapaa? Pomo, joka ottaa myös iskut vastaan. Ollaanko menty liian demokrattiseksi ja itseohjautuvaksi. Sellainen Jortsun ja ruotsalaisen kansankodin risteytys suhteella 75/25%.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kyllä pallo (=kiekko) on nyt ennen muuta TPS:n hallituksella. Hallituksen pitäisi nyt näyttää närhen munat näille vässyköille ja ryhtyä myös itse toden teolla tekoihin eikä luottaa omaan saunaporukkaansa enää pätkän vertaa.
Missä tahansa bisnessorganisaatiossa on vastuu teoista ja tekemättömyyksistä viime kädessä aina hallituksella. Tätä vastuuta ei voi ulkoistaa.
Kysymys siis edelleenkin kuuluu, miksei TPS:n hallitus tee mitään? Jos se on sitä mieltä, ettei nykyinen tilanne vaadi hallitukselta mitään toimenpiteitä, silloin hallitus osoittaa olevansa yhtä kujalla kuin koko muukin organisaatio.
 
Viimeksi muokattu:

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Nyt kun tätä miettii ja vertaa esim. Ilveksen tilanteeseen, tulee väistämättä mieleen, että kautta on pelattu vasta kohta 1/6. Ilveksessä tehtiin ratkaisu vielä aikaisemmin ja sitä arvosteltiin typeräksi liikkeeksi - joka se minunkin mielestäni oli. Vaikkakin nyt se eka peli Myrrän kanssa voitokkaasti päättyikin - näinhän se on tainnut mennä suurimmassa osassa valmentajanvaihdoksissa. Tuon jälkeen homma onkin sitten tasoittunut ja useimmiten palannut ihan samoihin uomiin. Varsinkin jos ratkaisu on ollut nostaa entinen kakkonen ykköseksi.
Tässä Tepsin tapauksessa on kuitenkin aivan eri lähtökohdat. Täällä on menossa edelleen se "kunnianpalautus" ja odotellaan nousujohteista kehitystä, jota ei nyt kuitenkaan Kallen kanssa olla nähty - eikä tulla näkemään. Ja kun vielä otetaan se huomioon, että TPS on talousalueensa ehdoton ykkösjengi, ei tämä rämpiminen ole missään olosuhteissa hyväksyttävää.
Tässä kohtaa tulee vain ja ainoastaan vaihtoehdoksi valmennusryhmän vapauttaminen vastuusta. Jos se ei tapahdu nyt ennen perjantain HPK-matsia ja sieltä tulee jälleen turpaan, on tämä vain välttämättömän tarpeetonta siirtämistä. Tälläkin hetkellä seura tekee karhunpalvelusta sidosryhmille, katsojille sekä pelaajille, jotka kuitenkin pelaavat myös seuraavien kausien tilipussin edestä. Puhumattakaan Tepsin vetovoiman heikentymisestä edelleen...
Itse jätän perjantain matsissa kausikorttipaikkani tyhjäksi - en pelkästä protestista, koska sillä ei taida olla kovinkaan isoa merkitystä - vaan siksi, että haen hallilta ja ottelusta pääsääntöisesti hyvää fiilistä. Nyt en enää halua aloittaa viikonloppuani armottoman vitutuksen myötä...
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
No, sen verran voin avata asiaa että kuulemani valmentaja on yllätys, yllätys myös paljasjalkainen turkulainen.
Korostan että 100% varmaksi en asiaa voi vannoa vaikka erittäin mielenkiintoiselta taholta asian kuulin, mutta katsellaan olenko ihan soopaa kuullut..

Olen tänne vihjaillut tulevasta valmentajasta jonkin aikaa ja jos kuulemani pitää paikkansa, mikä on vielä kysymysmerkki, niin Karri Kivi on kyseinen herra.

Karri Kivi olisi ihan ok vaihtoehto, mutta ei kai hän paljasjalkainen turkulainen sentään ole?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En muista ikinä aiemmin nähneeni näin suurta päävalmentajavastaisuutta mitä nyt. Esim. TPS:n twitter ja facebook päivitysten kommentoinnit ovat käytännössä täysin päävalmentajaamme liittyvää kommentointia (jopa noissa hallin lounaslistoissa näkyy jo vinoilua Kaskisen suuntaan).

Nyt tuo alkaa olemaan jo niin iso aihe, joka tuodaan kannattajien osalta esille jokapuolella, että joko valmentaja vaihtuu, tai TPS voi oikeasti valmistautua siihen, että myös katsojat tulevat laskemaan reilusti alle budjetoidun määrän, ja lopulta johtuen siihen että ketään ei enää kiinnosta. Tämän jälkeen sitten onkin taas mukava lähteä rakentamaan täysin pohjalta tuota imagoa.
 

JJN

Jäsen
Aina puhutaan siitä, että kannattajien pitäisi seistä joukkueen takana myös vaikeina hetkinä, mutta silloin kun seuraa ohjataan tietoisesti kohti täystuhoa niin en keski yhtäkään järkevää syytä lähteä hallille kiduttamaan itseäni, koska tuota sekoilua seuraamalla ei saa kun vitutuksen ja päänsäryn.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Aina puhutaan siitä, että kannattajien pitäisi seistä joukkueen takana myös vaikeina hetkinä, mutta silloin kun seuraa ohjataan tietoisesti kohti täystuhoa niin en keski yhtäkään järkevää syytä lähteä hallille kiduttamaan itseäni, koska tuota sekoilua seuraamalla ei saa kun vitutuksen ja päänsäryn.
Ja itse mietin, mitä se "kannattaminen" oikein on? Mulle TPS on kotikaupunkini joukkue, jota seuraan ja varmasti samalla kannatan. En kuitenkaan käy katsomassa paskoja elokuvia tai teatteriesityksiä tai kuuntele paskaa musiikkiakaan. Siitä syystä en myöskään viitsi käydä katsomassa paskaa lätkääkään, varsinkin jos sen jälkeen saa kaupanpäälle armottoman vitutuksen!

Jaahas. Syntynyt kuitenkin Tampereella?
Kyllä Karri on Turussa syntynyt - ja on myös sen ikäinen, että todennäköisesti vieläpä Heidekenillä. Joten sen myötä olisi kyllä paljasjalkainen turkulainen...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä Karri on Turussa syntynyt - ja on myös sen ikäinen, että todennäköisesti vieläpä Heidekenillä. Joten sen myötä olisi kyllä paljasjalkainen turkulainen...

Ok, itsellä oli kutina, että Tampereella olisi syntynyt ja näin ilmoittaisi myös Eliteprospects, mutta voihan siellä olla väärä tieto toki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös