Kevin Lankinen – tiellä tähtiin?

  • 163 485
  • 633

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Lankisen ongelma on ylipelaaminen ja sijoittuminen. Liian usein on puoli maalia tyhjänä.
Ylipelaaminen ei ole ollut Lankisen ongelma pitkään aikaan, jos koskaan. Jossain tosin kerrottiin ettei Lankisella ole ollut MV-valmentajaa vuoteen...

Katso Engrenin esitykset viime kauden runkosarjassa niin näet ylipelaamista.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - jäällä ja nurmella
On muutamia harvoja yksilöitä joille toivoo erityistä menestystä jatkoon henkilökohtaisella tasolla. Tämmöisiä ovat olleet aikaisemmin mm. Sailio ja Ikonen. Lankinen on kuulunut tähän omaan harvalukuiseen joukkoon ihan jo persoonansa takia. Juuri nyt olen Keken puolesta ihan taivaallisen onnellinen. Hieno peli tänääKIN. Ihme on jos ei ala ylhäältä näytönpaikkaa irrota.

Hyvä Keke!
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Kevin meidän, joka olet maalilla.
Pyhitetty olkoon sinun alueesi.
Tulkoon sinun nollapelisi.
Tapahtukoon sinun torjuntasi, myös Kanadaa vastaan niin kuin Venäjää.
Anna meille tänä sunnuntaina meidän kolmas maailmanmestaruutemme.
... Äläkä saata meitä tappioon, vaan päästä meidät kanukeista.
Sillä sinun on maski, patjat ja rällä.
AAMEN
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Lankisen asenne on kyllä ihailtava, ei paljon heikot pelit päätä paina kun kokoaa itsensä aina todella hienosti. Eikä noita heikkoja pelejä usein tunnu tulevan, toivottavasti saisi rapakon takana vielä kunnon mahdollisuuden on sen ansainnut kyllä.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aiheellista on kumminkin mielestäni miettiä, että onko Lankinen oikea mies maalin suulle Venäjää vastaan. Itse en sitä osaa kyllä todellakaan sanoa.

Aiheellista ei ole kumminkaan mielestäni miettiä, että onko Lankinen oikea mies maalin suulle Kanadaa vastaan. Todellakin on. Aivan huikea peli eilen ja epäilijöille jauhot suuhun. Kiitos, onnea ja sitten vaan vielä kerran Kanada nurin!
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Sehän riippuu ihan siitä, mitä haluat tietää. Torjuntaprosenttien keskiarvon vai torjuntaprosentin näistä kahdesta ottelusta?
Keskiarvo taitaa olla 89% ja kahden ottelun yhteistorjuntaprosentti 92%
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olin näkeväninäni tilanteen missä taas katsoi huolestuneena taakseen. Mutta se on kenties vain tiedostamaton maneeri. Kaikki vain kiinni. Tuollehan ei voinut mitään, kun edessä olevat sähläsivät.

Aina saa tulla kotiin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Lankiselta todella upea peli. Ja koko turnaus, muutamaa hetkeä huomioimatta. Harvoin näkee noin rauhallista, mutta pätevää työskentelyä yli 40 torjunnalla. Tie tähtiin auki. Ei heti, mutta vähitellen. Työtä ja onneakin se vaatii.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei ole varmaan yhtäkään pelaajaa, jolle olisin tämän maailmasta enemmän suonut. Upea maalivahti, mutta sitäkin upeampi mies. Syksyn 2017 loukkaantumisensa jälkeen palattuaan pelasi kovemmalla tasolla kuin ehkäpä yksikään IFK-veskari ikinä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan huikeat pelit, ihan älytön suoritustaso varsinkin eilen ja tänään ja mitali sekä pytty kouraan maailmanmestarina.

Onnittelut Keke!
 

Turre#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maailmanmestaruus Suomelle maistuu muikealta, mutta kyllä sitä ihan ekstrailoinen on (meidän) Lankisen puolesta, että onnistui ja skaffasi mestaruuden. Ja millä tavalla vielä kirsikkana kakun päällä. Keken kasvoilta paistaa nin pyyteetön ilo kuin vain voi olla, ei voi olla hymyilemättä itsekään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös