La 25.5.2019 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

  • 164 689
  • 2 262

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Munkin mielestä Kakkoa vaivaa jokin, just noissa kaksinkamppailuissa tuntuu ettei ees yritä. Joko mennyt pupu pöksyyn tai siellä on jotain pikkuvikaa. Tällaiseen peliin luulis syttyvän. Ja Kakon selvästi paskin peli, tosin koko kenttä ollut aika yössä, paitsi Pesoselta muutamia hyviä otteita puolustuspäähän.

Samaa asiaa huomioin. Joko pupu pöksyssä tai loukkantuminen. Vahingossa vetässyt nälkäänsä rähmäpullan ja nyt istuu vessassa kaikki erätauot.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
En nyt tiedä pelaako Kakko mitenkään huonosti. Hänelle täytyisi pelata sitä kiekkoa, kiekottomassa pelaamisessa on paljon tekemistä. Lisäksi luistelussa, joko mennään lujaa tai sitten ollaan melkein pysähdyksissä. Nuo paranee kyllä ajan myötä. Mutta siis jos ei hän kiekkoa saa, niin kiekottomana on molemmissa päissä pelin ulkopuolella ollut koko turnauksen ajan.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voi perhana kun haisee pahasti luu käteen -peliltä. Sellainen peli jonka kaikki jääkiekkoa vähänkin pidempään seuranneet ja omaa jengiään kannattaneet tietää. Pelataan hyvin, ansaittais enemmän, mutta kuitenkin hävitään.
Toisaalta se Ruotsi-pelikin näytti juuri tuolta että mistäs näitä tietää.
 

ijuka

Jäsen
Onko kellään muuten tietoa mitä Slava Bykoville tai Zinetula Biljaletdinoville kuuluu? Kummastakaan ei taida olla mitään havaintoa sen jälkeen kun molemmat joutui yksi kerrallaan Suomen voittamaksi jääkiekossa, Slava ensin MM-kisoissa 2011 ja Bilja Sotshissa.
Biljaletdinovhan oli hyvän aikaa Ak Bars Kazanin päävalmentaja. Mestaruudenkin voitti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Toivottavasti ei mene jatkoeriin. En halua nähdä Venäjää vastaan 3vs3 -peliä.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oishan se mahtava lyödä vielä venäläisetkin. Pakko saada se eka maali, on tasainen ottelu kyllä. Baarissakin tunnelma nousee miltei sietämättömiin lukemiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös