Otteluseuranta 12.–13.5.2019

  • 18 571
  • 306

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Yllättävä on varmasti sana joka on kulutettu loppuun asti Hurricanesin kohdalla, mutta mainitaan vielä että yllättävän ja ihailtavan fyysinen jengi tällä hetkellä. Hyvä vastus.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Nytkin peli näytetään ilmaiseksi, mutta siltikin pitää monen kaivaa jotain hikisiä streameja, kun ei muka voi Mäkisen selostusta kuunnella. Ollaan muka niin asiantuntijaa.
Ite ainakin kaivoin vanhasta tottumuksesta streamin peliin kun en muistamut, että se tulee JIMiltäkin. Ja tällä kertaa se hikinen vaihtoehto näyttääkin olevan JIM, koska streamissa on huomattavasti parempi kuva.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Mäkinen on hyvä selostaja. Omat mielipiteet voisi pitää omina.
Tämä Antin kritisoiminen täällä sai kuitenkin miettimään, että mikähän täällä olisi meininki, jos Mäkisen kanssa studioon saataisiin myös itse aurinkokuningas Tami. Siinä saataisiin lätkä tietämystä yhden palstan verran kevyesti.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Kovin kiusallisia nuo NBC:n lähetyksen pelikatkojen aikaiset mykistykset
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Henkkoht ei ole Mäkistä vastaan mitään, mutta Emrick on lempiselostajani, joten mielellään kuuntelen häntä, kun mahdollisuus on. En arvostele tai tuomitse kenenkään selostaja- tai kanavavalintaa. Nautitaan pelistä!
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Canes ylivoimalle ja Chara boksiin. Mertsi varmaan kiroilee kotonaan, että "se on haara eikä mikään Chara, prkl"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös