Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 330 663
  • 66 849
K

Kiekkokatsoja

Hyvää huomenta vain teikäläisellekin. Linnut lurittelevat oksistoissa, MM-kisat alkavat ja viikonloppu värähtää käyntiin. Kaiketi siis hyvä päivä tiedossa.
Joo, hyvä päivä lienee. Ei pelkästään syynä, kun on perjantai.
Hyvä ku alkoi satamaan vettä. Parina aamuna on nenu vuotanut räkää siitepölyn ja pölyn vuoksi.
Kiekkomenestys on varsin mysteeri, näissä kisoissa. Mutta katsellaan.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Mihinkä tässä enää spotifyä tarvii kun voi kuunnella ilmaseksi alakerran ukkojen lauluja ja "PERKELE!"-huutoja välillä...
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Akka meinas alkaa kattomaan tota Game Of Thornes sarjaa. Uhkasin erolla jos näin tekee. Tässä kämpässä ei ykskään kuolevainen katso mun laitteilla tommosta syöpäpaskaa.

Nyt tsiigataan yhdessä salkkareita.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Sellainen arkiviikko takana. Kyllähän sitä olisi toivonut saada enemmän aikaan tällä viikolla, mutta kun suurimmaksi osaksi tuo kului niissä juhlatunnelmissa ja oli vaikea keskittyä mihinkään oman elämän kannalta olennaiseen. Mutta kai sitä ehtii taas ensi viikollakin alkaa viemään asioitaan eteenpäin, jos silloin olisi jo rauhoittuneempi mieli.

Mutta en minä mitään kadu, hienoa aikaa on täällä eletty ei siinä mitään. Mutta unohdin soittaa yhteen mahdolliseen työpaikkaan josta oltiin yhteydessä minuun keskiviikkona. Työpaikka sijaitsisi Tervakoskella ja ilman autoa sinne olisi kaiketi aika hankala kulkea Hämeenlinnasta, siksi kai en niin kovin innoissani sinne yhteydessä ollutkaan. Toivottavasti työpaikka ei vain tee valitusta työkkäriin ja en joudu karenssiin.

Kohta ne jääkiekon MM-kisatkin alkavat. Tänään avajaispäivänä täällä hieman herkkua, taas limonadia ja tulisia siipiä sekä jotain täytettyä patonkia. En tavaksi ota tätä limonadin litkimistä, mutta kun vielä juhlatunnelma ja MM-kisojen avajaispäivä niin jollain oli pakko koittaa korvata alkoholin käyttö.

Ruokakassa ei nyt onneksi kuitenkaan niin hirveästi ole kasvanut tässä kuun alussa. Ensi viikolla kun kuu on puolivälissä niin rahaa on luultavammin mennyt ruokaan noin 60 euroa, mikä on vain 120 euron kuukausitahti ja se on kyllä mielestäni vähän.

Jääkiekon MM-kisat alkavat tänään Suomen osalta poikkeuksellisen kovalla pelillä. Varsin usein kisojen avauspelissä on vastassa ollut joku heittopussi, mutta nyt ei todellakaan ole vaan vastassa on heti kärkeen Kanada. No jääkiekosta voi kirjoittaa enemmän muuallakin, mutta mielenkiintoinen peli varmasti heti aluksi edessä.

Kello 16.30 alkaa lähetys tänään ja siitä sitten 24 asti tulee lätkää tänään ja huomenna sekä sunnuntaina tulee melkein koko päivä jääkiekkoa. Kello 13:sta aina johonkin 24 saakka kumpanakin päivänä. Toki ei sieltä aina tule kovin tasokkaita pelejä, mutta kai sitä tulee katseltua niitä heikompiakin pelejä.

Toki viikonlopun aikana pitää ehtiä leipomaan tuo mestaruuskakkukin, ehtiä siivoamaan ja sitten ainakin isä tulee sunnuntaina jossain vaiheessa käymään ja juhlistetaan vielä mestaruutta isänkin kanssa sekä tehdään hautuumaakierros. Siinähän sitä ohjelmaa täksi viikonlopuksi.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Akka meinas alkaa kattomaan tota Game Of Thornes sarjaa. Uhkasin erolla jos näin tekee. Tässä kämpässä ei ykskään kuolevainen katso mun laitteilla tommosta syöpäpaskaa.

Nyt tsiigataan yhdessä salkkareita.
Tuu meille! Kattellaan Strassenfickereitä eri tubeista.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Vain jos suostus double dutch rideriin.
Toi homostelu on ihan jees mutta jotenkin niin 2017... Keksittäskö me jotain muuta? Tunnekko sää ketään vapaamiälisiä kääpiöitä tai trendikkäitä transventtiileitä...?
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kelpo korvausta vastaan, tulen leikkimään teille Conchita Wurstia vai mikä se nimi onkaan. En ole yhtä nätti, enkä laula yhtä hyvin ja mahaakin on hieman enemmän, mutta pitkä tukka ja parta löytyy.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taidan tehdä kakun Suomen voiton kunniaksi. Ihan tavallinen täytekakku, kolmella kerroksella. Kerrosten väliin huoneenlämpöistä banaania ja mansikkahilloa. Päälle runsaasti kermavaahtoa ja siihen sinisillä stösseleillä sininen risti (=suomen lippu). Nyt lähden kauppaan ostamaan tarvikkeita ja vien samalla koirat lenkille. Hieno päivä ja paremmaksi vaan muuttui.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Myönnetään että olin väärässä kun sanoin toisessa ketjussa, että Evertonilla on seitsemäs sija kiikarissa. Oikeastihan Evertonilla on 8-10. sijat hakusessa.
 
K

Kiekkokatsoja

Jääkiekko ainakin lähti käyntiin mallikkaasti. Kyllä Jalosen porukka oli siihen hyvin valmistautunut. Miljoonamiehet jäi telineissin.
Tänään ilo, huomenna projekti jatkuu.
Kysymys, oletko elämässäsi jäänyt keulimaan onnistumista, ja jatkanut sumussa kohti.. ongelmia?

Joo syön kohta hyvin. Ja yritän nukkua parin tunnin sisällä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump Twitterissä:
"Your all time favorite President got tired of waiting for China to help out and start buying from our FARMERS, the greatest anywhere in the World!"
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Minulla taitaa kohta olla sokerihumala. Äsken ainakin luulin jo että olen juonut jo liikaakin. Alkoi maha olemaan niin täynnä hyvästä ruoasta ja limonadista. Pakko pitää hetki taukoa tuon limsan lipittämisestäkin.

Äsken oli pöytä koreana. Ei nyt mitään ihmeempää ruokaa ollut tarjolla, tulisia broilerin siipiä ja täytettyjä patonkeja mutta koristelin pöydän niin komeaksi noilla mustilla, oransseilla ja kullan värisillä ilmapalloilla ja serpentiineillä. Se oli samalla sekä juhla-että kisaeväspöytä. Voisin laittaa kuvan siitä tännekin mutta en osaa. Ilmoittaa että kuva on liian suuri kun yritän liittää sitä tänne.

Ilta on sujunut jääkiekon MM-kisoja seuratessa. Suomi voitti hienosti Kanadan ja nyt tulee Ruotsin ja Tshekin välinen kamppailu. Täytyy kyllä sanoa että en nyt niin kauheasti syttynyt edes tuosta Suomen voitosta, kai se maha on sitten vaan sen verran täynnä vielä tuon HPK:n mestaruuden myötä ettei ainakaan vielä kunnolla jaksa syttyä näistä MM-peleistä.

Kyllä minä kuitenkin näitä MM-pelejäkin seuraan. Minulla on se Cmorekin kun ei sen hinta nyt niin hirveän kallis mielestäni ollut. 25 euroa kuukaudessa ja sillä näkee kaikki MM-kisojen 64 ottelua ja muutakin urheilua.

Nukkumaan meneminen venyy tämän pelin takia tänään myöhäiselle. Ja huomenna pitäisi heti aamupäivällä siivota ja tehdä tuo kakkupohja että ehtii nuo velvollisuudet tekemään alta ennen kuin MM-kisat jatkuvat. Huomenna teen sen kakkupohjan ja sunnuntaina täytän ja koristelen kakun. Kakun väliin pistän vadelmamoussea, hedelmäcocktailia, banaania ja aprikoosihilloa. Toivottavasti tulee hyvää.

Välillä on illalla tehnyt mieli ottaa pari huurteista olutta mutta eihän minulla sellaisia ole ja hyvä niin. Istua nojatuoliin, katsella lätkää, avata oluttölkki ja kuulla se marsun aivastus ja pistää käsi munille. Mutta pois tuollaiset ajatukset minusta. Sen sijaan koitan nyt juoda taas limpparia ja juhlia kuin Jukka Tammi!
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kysymys, oletko elämässäsi jäänyt keulimaan onnistumista, ja jatkanut sumussa kohti.. ongelmia?

Luonne on vähän sellainen, että ei niitä onnistumisia viitsi liikaa juhlia, arki koittaa kuitenkin taas aika pian juhlien jälkeen. Maisteriksi valmistumista n. 20 vuoden yliopistossa kirjoillaolon jälkeen juhlin jonkin aikaa, mutta eihän sekään juuri muuta kuin henkistä mielihyvää ja jonkinlaisen mielenrauhan ole tuottanut.
Ohkaisesti juhlin täytettyäni 50 vuotta muutama viikko sitten. Sitäkin pidän jonkinlaisena onnistumisena sukutaustastani johtuen. Päivä kerrallaan eletään, kuten kaikki muutkin täällä. Jos tänään tai joku muu päivä lotosta tulee se joku 5 miljoonaa euroa, niin silloin lupaan keulia lopun elämäni.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Joskus mietin että pitäisi relata eikä yrittää niin paljon. Sitten muistan että tykkään puuhata... okei tykkään myös olla vaan. Pääsiäisenä rairuohot, koivunoksat hiirenkorviksi ja muut koristeet. Vapuksi munkit ja simat kuten myös ilmapallot ja serpentiinit. Kesäksi pitää laittaa monenmoista kuten asterit, samettiruusut, basilika yms. Paljon saa puutarhoilta ja hyvä niin koska heillä on paremmat mahdollisuudet kasvattaa kunnon taimia kuin minulla. Kurkut, tomaatit, kurpitsat ja monet kesäkukat haen myymälöistä. Nyt on muutama kaverilta saatu erikoistomaatti (mustaraidallinen) kasvamassa mutta kovin hentoja nuo ovat, en tiedä tuleeko satoa niistä yhtään.
 

redpecka

Jäsen
Tuli taas tuossa suomikänädäpeliä kerrankin katsellessa mieleeni, että kuinkahan isänmaallinen olen ja mitä se tarkoittaa. Pariinkymmeneen viimeiseen vuoteen ei ole maajoukkueturnaukset jaksanut kiinnostaa, okei, ehkä ne olympialaiset jos siellä on ne maailman parhaat. Silloinkin sympatiat asettuvat usein sen jonkun pienen altavastaaja puolelle, mutta voi olla myös ihailtavaa katsoa täydellistä fyysistä dominanssia jonkun p-amerikkalaisen maajoukkueen taholta, miksei Venäjänkin puolelta jos saavat yksilöt joukkueeksi.

Miksi sitten isämmaallisuudet sotken tähän? En ole varmaan perinteisesti isänmaallinen ainakaan mitä tulee suomiurheilijoihin maailmalla ja heidän mahdollisiin menestymisiin tai edes tärkeisiin muihin ikäviin mutta välttämättömiin sotiin. Mutta olen maailmalla pyöriessäni erittäin ylpeä Suomesta ja suomalaisuudestani ja tästä meidän Euroopasta terveydenhuoltoineen oikeusturvineen ja mitä kaikkea. Tämä on parasta mitä tiedän. Tämä ei ole itsestäänselvyys. Päätän raporttini tällä erää tähän.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täällä punttisalilla on taas heti aamusta herkkupyllyt treenaamassa. Nämä ovat kunnollisia naisia. Nämä eivät kärsi krapulasta, eivätkä vain lorvi jonninjoutavia lauantaiaamuna.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Taidan tehdä kakun Suomen voiton kunniaksi. Ihan tavallinen täytekakku, kolmella kerroksella. Kerrosten väliin huoneenlämpöistä banaania ja mansikkahilloa. Päälle runsaasti kermavaahtoa ja siihen sinisillä stösseleillä sininen risti (=suomen lippu). Nyt lähden kauppaan ostamaan tarvikkeita ja vien samalla koirat lenkille. Hieno päivä ja paremmaksi vaan muuttui.
Osta myös kokista. Juhlitko viikon? Muista myös laulaa ja tanssia. Eikö Leijonat olekin ihana?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös