Mötley Crüe Suomeen!

  • 73 604
  • 415

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Arvioidut aikataulut:
Klo 18.30 ovet
n. klo 19 Saint Asonia
n. klo 19:45 Alice Cooper
n. klo 21 Motley Crue
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikea sanoa keikasta mitään tyhjentävää, on niin pöllähtänyt olo vieläkin. Se oli sitten siinä, lapsuuteni ehkä suurin suosikkibändi livenä viimeistä kertaa.

Mukaan tarttui Nikki Sixxin plektra. Oli hienoa nähdä tämä lapsuuteni suurin sankari kirkkaasti, selvästi, muutaman metrin päästä. Aiemmin olen ollut aina kauempana - ja kännissä.

Täytyy myöntää, että fiilis oli haikea "Home Sweet Homen" aikana. Tunne, jota en ole koskaan kokenut Mötley Crüen keikalla. Ja jos jotkut kyynikot epäilevät, että bändi tulee taas parin vuoden päästä uudelle "jäähyväiskiertueelle", niin ei varmasti tule. Tässä kokoonpanossa. Muut varmaan jaksaisivat, mutta kovin kumaralta ja hauraalta näyttänyt Mick tuskin jaksaa. Eiköhän se ole ihan oikeasti ohi.

Kiitti vitusti teillekin, runkkarit. On ollut näin Hanoi-fanina pieni kipupistekin tässä suhteessa, mutta hauskaa on ollut. Ehkä joskus nähdään jossain.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Oliko toimiva show, oliko Areenana äänet saatu kohdilleen? Pystyikö Vince vielä laulamaan? Cooper ilmeisesti veti takuuvarman show:n niin kuin aina ennenkin.

Oli liipasimella eilen ostaa liput kun iltapäivällä oli vielä parhailta paikoilta pitkältä sivulta tullut myyntiin 90€ lippuja. Pieni pelko oli ettei saa rahalle vastinetta kun on nähnyt molemmat pääartistit kahteen kertaan ja Mötleyn 10 vuotta sitten heittämä keikka Nordiksella oli mielestäni mahtava ja sitä kiertuetta fiilistelen edelleen Tuubista aika-ajoin, oliko edes etäisesti verrattavissa siihen?
Onko Alice Coopperin rock-sirkus kuin ennenkin, löytyykö vielä giljotiinit ja "kuoleeko" Alice sen 2-3 kertaa keikan aikana edelleen?

_
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Mötley Crüe veti ihan ok keikan, mutta sanoisin, että artistit olisi pitänyt soittaa eri järjestyksessä. Alice Cooperin keikka oli näin äkkiseltään muisteltuna paras keikka missä olen ikinä ollut. Koskaan en ole Lissua pahemmin kuunnellut, muuten kuin viisua Poison ja sen mitä radiossa on soinut. Eilisen keikan jäljiltä on pakko tutusta Cooperin tuotantoon paremmin.
Vince lauloi osassa viisuissa kuin nuoruutensa päivinä ja välillä oli jopa vaikeuksia tunnistaa viisu, mitä hän lauloin, kun meni niin pahasti vierestä. Illan paras veto Mötiköiltä oli minun makuun ehdottomasti Louder than hell. (syy lienee se, että Theatre of pain on mielestäni ehdottomasti orkesterin paras LP). Sen viisun aikana tuli jopa hyvä fiilis, kun muuten Mötleyn keikka oli tosiaan Liisan jälkeen lähes pakkopullaa. Ja mainittakoon näi lopuksi, että Mötley Crüe on ollut yksi suurimpia innoittajiani kaikkien näiden vuosien aikana ja Mike Mars on ehkä yksi aliarvostetuimmista kitareista koskaan ja sekin johtunee siitä, että kasarilla kitaristin piti soittaa nitä kikkelihevisooloja ja Mike ei siihen taivu. (p.s. Miken soolo eilen oli ehdottomasti keikan huonointa antia, vitutti jopa kuunnella sitä).
 

Outsider

Jäsen
Toi oli kyllä outoa, että välillä kuulosti siltä, että Vince ei vedä edes samaa biisiä mitä bändi soittaa, mutta sitten osa biiseistä lähti mun mielestä odotusarvoihin nähden poikkeuksellisenkin hyvin. Live Wire oli ehdoton kohokohta itselle, mutta muuten olis toivonut vähän yllätyksellisempää ja ehkä pidempää settiä, mutta olihan se nyt kuitenkin Showna ihan mukava kokea, kun pari aiempaa keikkaa oli nähnyt ulkona valoisassa. Alice oli hauska nähdä ensimmäistä kertaa ja olishan tuota kuunnellut ja katsellut pitemmänkin setin. Ehdottomasti harkittava lipun ostoa, jos tulee lähivuosina omalle keikalle.

Mike Mars on ehkä yksi aliarvostetuimmista kitareista koskaan ja sekin johtunee siitä, että kasarilla kitaristin piti soittaa nitä kikkelihevisooloja ja Mike ei siihen taivu. (p.s. Miken soolo eilen oli ehdottomasti keikan huonointa antia, vitutti jopa kuunnella sitä).

Mick.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Itse en ole mikään HC Crüe -fani, joten pelkäsin vähän Vincen ulkoisen olemuksen kanssa mitä keikasta tuleekaan ja lähdin lähinnä katsomaan ensimmäistä kertaa mitä heillä on tarjottavana. Hyvin mies mielestäni kuitenkin suoriutui illasta (sivuhuomiona mies näyttää häiritsevän nuorelta kasvoista, montako kauneusleikkausta). Rock n' roll oli illan anti ja siinä onnistuttiin hyvin. Olen Alice Cooperin muuten nähnyt nyt neljä kertaa livenä, enkä kertaakaan ole kuullut yhtä suosikkiani Hey Stoopidia. Ehkä pitää siis jatkaa keikoilla käyntiä... Alicehan jatkaa varmaan satavuotiaaksi. Oli muuten aika hyvin rockmeininkiä omaksunut naiskitaristi pestattu joukkoon.

Onko muuten joskus ollut jossain keikalla joku (kitara- rumpu- yms.) soolo, joka olisi kiinnostanut oikeasti...? nämä ovat mielestäni aina sellaisia what ever -tapauksia, mutta ymmärrän sen tuovan muille mukavan hengähdystauon, vaikka itse settiin se tuokin tylsän katkoksen. Pisteet toki rumpuvuoristoradalle, kai ne rahat noinkin voi käyttää, heh. Se esityksen aikana kuultu musiikki ei vaan aivan rock-henkisyyttä huokunut, vaan pikemminkin jotain uutta elektro-meininkiä..

Järjestäjille (tuleville ja menneille) tiedoksi, että niitä vesimukeja kannattaa laittaa kiertämään, vaikkei kukaan siitä aivan eturivistä niitä tarvisikaan. Aika paljon näkyi nuoria tyttöjä, joille vesi kyllä maistui, jos muki vaan osui kohdalle... Lisähuomiona vielä lavan edestä, että jostain saatiin yllärinä puskettua raitista ilmaa eteen, en ole moiseen tunteeseen ikinä ennen törmännyt permannolla.

Kaiken kaikkiaan kyllä loistava ilta, kun sai kaksi bändiä "yhden hinnalla". Taisi siellä joku kolmaskin olla, mutta skippasin tämän. Kiitokset Oiler99:lle vielä yo. aikatauluista, aika tarkkaan piti paikkansa.
 
Suosikkijoukkue
KK
Ja jos jotkut kyynikot epäilevät, että bändi tulee taas parin vuoden päästä uudelle "jäähyväiskiertueelle", niin ei varmasti tule. Tässä kokoonpanossa. Muut varmaan jaksaisivat, mutta kovin kumaralta ja hauraalta näyttänyt Mick tuskin jaksaa. Eiköhän se ole ihan oikeasti ohi.
Ei tule missään kokoonpanossa. Eikös nuo veikot tehneet sopimuksen, että kukaan ei ratsasta bändin nimellä. Joten Mötley Cruen taru oli siinä ja biisitkin varmaan jäävät soittamatta tulevilla sooloprojekteilla jos niitä on tullakseen.

Oli kyllä loistava keikka, vaikka itse olin hirveässä flunssassa ja onneksi istumapaikoilla. En olisi koko keikkaa jaksanut katsoa kentältä. Viimeksi Kaisaniemessä olinkin lähes eturivissä. Illan keikka oli minulle kolmas. Tuli kyllä samaan aikaan haikea, nostalginen ja mahtava fiilis, kun tajusi, ettei tämä bändi enää tee kuin muutaman keikan ja Euroopan turneen päätti Hellsinkiin. Ihan hieno show ja näytti olevan tunteikas koko bändille. Vince alkusanoissaan pyyhki jo silmiään. Ei harmita, että flunssassa lähdin katsomaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
En itsekään HC fani ole, mutta hyvä ja viihdyttävä keikka. Vince ei ollut niin paha kuin mitä YouTube antoi pelätä etukäteen. Mick on tosiaan persoonallinen soittaja ja mielenkiintoinen hahmo, tiukka sissi kun jaksaa painaa tuossa fyysisessä kunnossa selkänsä kanssa. Hienoa että tuli nähtyä.

Cooper oli todella todella hyvä. Olenkin Alicen halunnut jo pitkään nähdä ja ei pettänyt. Huikeassa vireessä on kaveri ja ääni pelaa loistavasti edelleen.

Sanoiko Tommy Lee muuten että on huolestunut väkivallasta ympäri maailmaa niin Ranskassa kuin Keniassa. (meniköhän Kenya ja Syria sekaisin?)
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tule missään kokoonpanossa. Eikös nuo veikot tehneet sopimuksen, että kukaan ei ratsasta bändin nimellä. Joten Mötley Cruen taru oli siinä ja biisitkin varmaan jäävät soittamatta tulevilla sooloprojekteilla jos niitä on tullakseen.

Joo, taisi niillä joku sopimus olla, mutta niitä on rikottu ennenkin. Ja sattuneesta syystä en usko, että näitä kavereita pelkät sopimukset hirveästi pitelisivät, kun lakikaan ei ole tunnetusti pidellyt. Jos heitä joku pitelee, niin se tunne, että mikään muu kokoonpano ei ole Mötley Crüe. Ei sekään, jos Mick korvattaisiin jollain toisella ja kaikki muut olisivat mukana. Eihän tuohon nyt vittu voi ottaa ketään uutta. Toivon ja uskonkin, että äijät itsekin ajattelevat näin.

Nikki vannoi, ettei soita Mötleyn biisejä enää missään. Sitä en sentään usko. Ja ihan varmasti kiertäisivät vielä pitkään "jäähyväiskiertueilla", jos Mick ei olisi noin hauras.

Tuli kyllä samaan aikaan haikea, nostalginen ja mahtava fiilis, kun tajusi, ettei tämä bändi enää tee kuin muutaman keikan ja Euroopan turneen päätti Hellsinkiin. Ihan hieno show ja näytti olevan tunteikas koko bändille. Vince alkusanoissaan pyyhki jo silmiään.

Täytyy sanoa, että joku muukin pyyhki silmiään, kun kuunteli "Home Sweet Homea" Nikkin plektra kädessä.

Sanoiko Tommy Lee muuten että on huolestunut väkivallasta ympäri maailmaa niin Ranskassa kuin Keniassa. (meniköhän Kenya ja Syria sekaisin?)

Hyvä huomio, taisi sanoa Kenia. En minäkään noita Afrikan ja Lähi-idän maita niin tarkkaan kaikkia muista, joten hälläkö väliä. Tommynkin intressit ovat olleet perinteisesti muualla, mutta hienoa toki, jos ja kun mies ihan vilpittömästi otti nyt kantaa.
 
Suosikkijoukkue
KK
Täytyy sanoa, että joku muukin pyyhki silmiään, kun kuunteli "Home Sweet Homea" Nikkin plektra kädessä.

Hyvä huomio, taisi sanoa Kenia. En minäkään noita Afrikan ja Lähi-idän maita niin tarkkaan kaikkia muista, joten hälläkö väliä. Tommynkin intressit ovat olleet perinteisesti muualla, mutta hienoa toki, jos ja kun mies ihan vilpittömästi otti nyt kantaa.
Olihan tuo tunteikas keikka, se on myönnettävä. Todella nätti lopetus ja kylmät väreet tuli pariin otteeseen.

Itse en eikä kukaan seurueestamme mista kuullut, koska varmasti olisi asiasta maininnut. Saattaa olla, että sanoi, mutta ymmärtäähän sen, kun asia mistä puhui on todellakin Pariisin jälkeen niin tapetilla ja tunteet pinnassa.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo, taisi niillä joku sopimus olla, mutta niitä on rikottu ennenkin. Ja sattuneesta syystä en usko, että näitä kavereita pelkät sopimukset hirveästi pitelisivät, kun lakikaan ei ole tunnetusti pidellyt. Jos heitä joku pitelee, niin se tunne, että mikään muu kokoonpano ei ole Mötley Crüe.

Symbolisiahan tuollaiset sopimukset lähinnä ovat, ja mainostemppuja. En silti usko että MC:n nimellä enää yhtään keikkaa vedetään millään toisella kokoonpanolla.

Eiköhän Mötley Crüen tarina jatku tästä eteenpäin jollain super-kokoelmajulkaisulla johon ehkä vielä saadaan kaivettua jotain ennenjulkaisemattomia biisejä. Ja mahdollisesti keikkatallenne siltä ihan viimeiseltä keikalta (ei kävisi kateeksi kyseisen julkaisun ääniraidan jälkikäsittelijää, voipi olla että hommaa riittää).

Nikki vannoi, ettei soita Mötleyn biisejä enää missään.

Tämänkin uskon, koska esim. Sixx AM:llä on riittävästi omaakin hittimatskua eikä Mötikän biisit edes sovi sen bändin tyyliin. Lähinnä tulee siis kysymykseen Vince joka soolokeikoillaan voisi MC:n biisejä esittää. Ja uskon että esittääkin.
 

teppana

Jäsen
Siis onko toi leffa vai uutta musaa?

Anyways, jo silloin 2015(?) Helsingissä oli niin väsynyttä meininkiä että tuskin jaksan enää innostua vaikka mötikkä on ollut yksi omista lempibändeistä suht pitkään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jotain 3-4 vuottako se "lopullinen eläköityminen" nyt sitten kesti? Mutta olihan tämä nähtävissä. Vince Neil ei soolona voi jatkaa ikuisuuksiin ja tuskin Mick Mars missään päiväcircuiteissa alkoi käymään.

Kyllähän Live Wiret vielä jaksaa kuunnella vaikka Vince kuulostaakin nasaalisuudessaan nykyään jo Eriniltä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Siis onko toi leffa vai uutta musaa?

Anyways, jo silloin 2015(?) Helsingissä oli niin väsynyttä meininkiä että tuskin jaksan enää innostua vaikka mötikkä on ollut yksi omista lempibändeistä suht pitkään.

Nämä uudet biisit liittyvät The Dirt-leffaan, joka on kohtapuoliin tulossa teattereihin.
 

LosPatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jotain 3-4 vuottako se "lopullinen eläköityminen" nyt sitten kesti? Mutta olihan tämä nähtävissä. Vince Neil ei soolona voi jatkaa ikuisuuksiin ja tuskin Mick Mars missään päiväcircuiteissa alkoi käymään.

Kyllähän Live Wiret vielä jaksaa kuunnella vaikka Vince kuulostaakin nasaalisuudessaan nykyään jo Eriniltä.

Puhe oli silloin keikkailun lopettamisesta ja muistaakseni Nikki sanoi jo tuolloin, että uutta musiikkia saattaisi vielä olla luvassa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Dirt katseltu Netflixiltä. Tylsä, typerä, juosten kustu, ylinäytelty puskafarssi täynnä sietämättömiä nilkkejä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Dirt katseltu Netflixiltä. Tylsä, typerä, juosten kustu, ylinäytelty puskafarssi täynnä sietämättömiä nilkkejä.

Samaa mieltä, näytti aivan joltain myöhempien aikojen Renny Harlin-leffalta. Leffasta puhuttu siitä lähtien kun kirja ilmestyi joten odotusarvot olivat hieman koholla kun tuotantoa kasattu vuosikausia. Siksi tosiaan paha pettymys. Juosten kuseminen lienee ainoa vaihtoehto koska muuten ei kymmenien vuosien uraa saa puoleentoista tuntiin mahtumaan. Ainoa joka toi hieman eloa leffaan oli Mick Marsia näytellyt kaveri ja plussat Ozzyn ilmestymisestä snorttaamaan omaa virtsaansa.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Oli kyllä harvinaisen surkea ”elokuva”.

Annetaan minisarjan verran materiaalia upotettavaksi yhteen leffaan ja ohjaajaksi Jackass-ukko niin juuri sitä saatiin mitä tilattiin
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Olette väärässä. Elokuva oli hyvä. Tietty jos jotain TSH trilogiaa odottaa, niin joutuu pettymään. 9/10
 

axe

Jäsen
Olette väärässä. Elokuva oli hyvä. Tietty jos jotain TSH trilogiaa odottaa, niin joutuu pettymään. 9/10

Sama. Kun sietämättömistä nilkeistä tehdään elokuvaa, niin elokuvassa on sietämättömiä nilkkejä.

Mutta tosiaan kun nykyään on sellaisia seitsemältä tunnilta tuntuvia kolmetuntisia perustoimintaleffoja puhumattakaan sitten jostain saakelin transformeri-muurahaiskarhu-kalsarihemmoista, niin kyllä tähänkin olisi ainakin puoli tuntia voitu upottaa lisää pituutta. Ihan hyvä näinkin. Teki tehtävänsä. Mick Marsin riffit on kyllä maailman aliarvostetuimpia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös