Pe 8.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 49 930
  • 781

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
SaiPa 1-1. Ex-Lukko Joni Nikko tekee, Morley syöttää.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Oi mikä maali ja SaiPa tasoihin!
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Jos joku vielä miettii minkä takia HIFK:lla on ylivoimaisesti vähiten ylivoimaa liigassa niin katsomalla näitä pelejä asian laita selkenee nopeasti. Eri säännöt on jäällä vastustajasta huolimatta.

Aika harvoin Liigassa kuitenkaan jätetään viheltämättä vaikkapa kaatamista selvässä maalitilanteessa tai koukkaamista läpiajossa. Eli kysymys kuuluu: onko IFK ollut kiekollisesti tarpeeksi aktiivinen noissa peleissä, joihin viittaat?
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vetäkööt posiposipellet herneet nenään, mutta vittu mitä kurapaskaa taas tarjotaan kotiyleisölle...puoli peliä taas pelattu ja saatana nolla taululla...eikä juuri ees paikkoja. Harhasyöttöjä sitäkin enemmän...ryssikää tämäkin, niin eipä tartte juuri loppukaudella hallile tulla. Vai löytyiskö vielä joku jengin ja kotiyleisön sytyttäjä..??
Jinx?

"posiposipellet"....
 

Barney

Jäsen
Olipas hieno esityö Morleylta Nikon maaliin.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vastaava kävi ihan hiljattain. BDF:ltä paska syöttö omassa ylivoimahyökkäyksessä ja vastustaja iskee vastahyökkäyksen jälkeen.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella heikkoa puolustamista Lukolta. Kolme ukkoa häärii siellä maalin takana ja vetosektorilla ei ketään.

Ärsyttää, että hyvin edennyt peli nollataan tuollaisella perseilyllä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
IFK:n Rask lataa tolppaan. Jälkipyöritykset päälle, ála Mäkelä - Ronkainen. Selvisimme takaiskuitta!
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Sano toki muutama tilanne mistä Kärpille olisi pitänyt viheltää jäähy? Osalan tilanne käsiteltiin jo, siitä olisi kuulunut molemmille jäähy.

En taitanut mainita sanallakaan tätä peliä joten en aio randomjanarin jatkoajassa pätemisyrityksen takia käyttää kallista vapaa-aikaani videoiden kelailuun. Mutta kaikki 47 HIFK:n ottelua tällä kaudella nähneenä voin kertoa että "Osalan tilannettakin" selkeämpiä tilanteita tulemme näkemään vielä tänään. Ja ylipäätään niitä näkee lähes joka pelissä vastustajasta huolimatta. Sinä ja pari muuta kärppäkirjoittajaa ette tunnu ymmärtävän sitä ettei tässä ole kyse kärppien suosimisesta ylipäätään liigassa vaan päinvastoin vastustajasta huolimatta HIFK:n hyljeksimisestä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
SaiPalle jäähy. 33.57 pelattu eli taas luvassa Lukon maagista ylivoimaa täydet kaksi minuuttia eikä sekuntiakaan vähempää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohan Kärpät hyvä. Liian hyvä. Sinänsä IFK:n tekeminen on ollut ihan ok tänään, mutta ei se riitä vaan millään. Eikä kyllä kellään muullakaan. Niin kokonaisvaltaisen hyvä jengi, Liigan lähihistorian paras.

Juu ja tiivistettynä näin. HIFK on pelannut aivan ok pelin etenkin poissaolijat ottaen huomioon ja silti peli on 0-2. Ei siinä tarvita muuta kuin viimeisen päälle hiottu pelisysteemi, tuuria, pari loistavaa yksilösuoritusta ja parempi mv-peli.

Hienoahan tätä on katsella molempien jengien osalta. Punaisilta toivoisin hieman aggrea. Seitinohut neppailufiilis kytee HIFK:n otteista.
 

Altec

Jäsen
Nää on aina hienoja, kun lähempi tuomari näyttää ylös ylös ja kauempi tuomari antaa kakkosen :D

Ei sillä jäähyhän tuo Kohon tilanne oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös