Pe 8.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 49 925
  • 781
Suosikkijoukkue
HIFK
Nordiksella Rynnäksellä on kyllä hyvä ilta tänään. Useita huipputorjuntoja jo. Eipä taida Käppärien heikkoa kohtaa ainakaan maalilta löytyä. Saatana.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mistä toi Goonin jäähy tuli?
Meni ihan ohi.
Edit . Jaa, löi mailan käsistä. Tyhmä jäähy.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Heponiemi kyykyttää koko IFK:n pakkaa ja Kärpät ansaitusti 2-0 johtoon.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jukurit-Ässät ottelussa näytettiin äsken pelikatkolla lähikuvaa cheerleadereista, ja selostaja totesi että "tämä kuva onkin tähän asti illan parasta antia"

Sama sai vielä jatkoa mainoskatkon jälkeen.

"Kiitoksia ohjaajalle tästä!"

Onhan niitä tapahtumarikkaampiakin matseja joskus ehtinyt tulla vastaan.
 

Ralph

Jäsen
Palvelle toinen jäähy jo. Eikö Kallion puheet mennyt Oulalle perille?
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ohan Kärpät hyvä. Liian hyvä. Sinänsä IFK:n tekeminen on ollut ihan ok tänään, mutta ei se riitä vaan millään. Eikä kyllä kellään muullakaan. Niin kokonaisvaltaisen hyvä jengi, Liigan lähihistorian paras.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Hankalaa on SaiPalla maalinteko. Puolustus toimii ihan kivasti mutta jos iskee niin harvoin maaleja kuin SaiPa on viime aikoina iskenyt, niin ei oikein olisi varaa antaa edes sitä yhtä maalia.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vetäkööt posiposipellet herneet nenään, mutta vittu mitä kurapaskaa taas tarjotaan kotiyleisölle...puoli peliä taas pelattu ja saatana nolla taululla...eikä juuri ees paikkoja. Harhasyöttöjä sitäkin enemmän...ryssikää tämäkin, niin eipä tartte juuri loppukaudella hallile tulla. Vai löytyiskö vielä joku jengin ja kotiyleisön sytyttäjä..??
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toinen erä ollut Lukolta oikein mukavan aktiivista peliä. Johtoasemasta huolimatta annetaan hyvää prässiä ja kotijoukkueen avauspeli on saatu vaikeuksiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös