La 19.1.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 45 606
  • 656

Snagari

Jäsen
Bäckström päästänyt maalin viimeksi jossain marraskuussa ja Tappara peluuttaa jotain heljankoja ja hommaa farmin farmista jämäveskoja? Hieno logiikka.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vittu jos tämä sössitään
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Innalla 5-4. Johan vuan nyt mäiskitään maaleja Kuopios!
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
JYP on tasan tarkkaan selviamassa talla hetkella, ei ollenkaan omaa pelia. Tapparalla on vain vastassa hyvin pelaava Laurikainen ja niin kauan kuin painostus ei taululle siirry, ei haittaa JYPia.

Helvetin viihdyttava peli!!
 

bunghole

Jäsen
Kärpät varmistelee pistettä ja pelaa kilpikonnaa yrittäen selvitä jatkoajalle.

Paras taktiikka Kärppiä vastaan on näköjään tulla kaukaloon alistuneena ja kontallaan, päästää Kärpät johtoon ja aloittaa peli vasta toisessa erässä. Toki vaatii näköjään lähes 100% viimeistelyä, mutta toimii.
 

Ralph

Jäsen
Tuomareiden? Kerhon kolmas erä aivan sysipaska, toinen toistaan käsittämättömämpiä aivopieruja, joihin hävittiin täysin itse. Kiitos, kävelkää himaan.
Tuomareiden? Godlan sukellus vei HPK:lta ylivoiman, Jokisen filmi vei HPK:n alivoimalle. Nuo jäähyt vihelsi Kapasen fanipojat, ei HPK itse.

Rehellinen tuomari olisi antanut Godlan filmistä HPK:lle 5-3-ylivoiman. Ja avauserän Gymerin samikapasmaisesta sukelluksesta HPK:lle ylivoiman, ei tasavaajata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös