• 575 513
  • 4 000

RedDawn

HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Ensimmäinen erä ihan OK. Hyökkäyksissä vauhtia ja rytmiä, mutta sitten yksi vähän ylipelaaminen ja huolimattomia jäähyjä ja niiden seurauksena tappiolle. Toisessa erässä sitten jäähyily jatkui ja sitä kautta ote JYP:lle. HIFK yritti pitää pelissä vauhtia, mutta ilman rytmiä, jolloin hyökätään alivoimaisena. Pidän tuosta, että ei pysäytetä peliä oman maalin taakse, vaan yritetään pitää tempoa ja iskeä heti, mutta ei sitä voi noin rajusti alivoimaisena tehdä. Oma ylivoima ihan käteen, mutta sitä kautta paine HIFK:lle, joka päättyi Kankaanperän jäähyyn, joka oli seurausta ties kuinka monennesta pitkästä kiekosta, joka johtuu siitä, että pelaaja ei luistele puolta metriä eteenpäin. Väsynyt viisikko jatkoi JYP:n ykköstä vs ja jäähy/maali.

HIFK:n hyökkääjien maalit odottavat edelleenkin tekijöitänsä. Lisäksi HIFK:lla ei ole yhtään niin hyvää kiekollista sentteriä, kuin JYP:n Tomasek. Tuollainen keskushyökkääjä HIFK:lta puuttuu.

My thoughts exactly. Hitto kun Tomasek oltais saatu naarattua... Hyökkäys unessa tänään, liikaa jäähyjä ja surkea ylivoima. Siinäpä se. Viihdyttävä matsi kyllä noin yleisesti!

Schwein

Helsingin IFK
Kyllähän tuo Jypkin aika hyvin puolustaa tuota maalinedustaa. Eipä ole pahemmin sinne asiaa.

Frankie

평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mikä vittu siinä on, että pitää saada joka helvetin ylivoiman sisääntuonnissa jättösyöttö tehtyä? Aivan älyvapaata touhua. Kaiken kruunaa Keränen ylivoimalla kiekollisena.

tiki10

Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ihan Ok peli. Tiesin että noustaan vielä!

Iikka oli ihan pirteä. Lessio surkea.

Rutale

HIFK, Flyers.
Joo,kyllä mä Kangasniemen pitäisin kokoonpanossa. Joutuko Lessio vilttiin jossainkohassa?

Hieno nousu! Tuli aika puskista, ei tosiaan näyttänyt siltä, että IFK:lta löytyisi paukkuja vielä. JYP vähän avitti. Kaikki otetaan!

HIFK
Ei muuta kuin Toton Africa soimaan! Aika maistuvat pari pinnaa!

Olipahan nousu lopussa. En millään uskonut, sen verran hyvin JYP puolusti ja IFK:lla ei asiaa vaarallisiin paikkoihin ollut, mutta aina ei tarvitse. Thorellin veto, jonka molari imuroi ja sitten paine jatkuu ja tasoitus ja senkin jälkeen paine vielä jatkui.

Jatkoajalla hyvä selviytyminen alivoimalla ja lopulta voittoon omalla ylivoimalla.

Paljon on vielä tottakai parannettavaa pelissä ja muutama pelaaja ei oikein löydä paikkaansa tuossa. JYP:n ylivoima oli vaarallisempaa ja IFK:n ylivoima näytti vaaralliselta vasta 4-3 ylivoimalla jatkoajalla ja silloin toki maalikin tuli.

Santala on kyllä helvetin hidas ja näyttää siltä koko ajan, että olisi vetänyt neljä minuuttia 3vs3 jatkoaikaa. Kyllä se yksi laatusentteri vielä tekisi hyvää tuohon.

Ensimmäinen erä oli kyllä todella viihdyttävä tänään IFK:lta. Pakit mukana hyökkäämässä iloisesti.
Toinen erä paljon vaikeampi ja kolmas erä parempaa taas, mutta siinäkin JYP keskittyi ottamaan vain vastaan lähinnä.

Hieno nousu. Hyvä fiilis jäi siitä.

KooJii_#1

★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Iisii! Tärkeet pisteet ja hieno nousu. Ois jääny vähä paha maku suuhun jos 1-3 ois päättyny. Sen verran vaikeeta oli vikan erän eka kymppi.

JHag

HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK jätti itsestään helvetin tyylikkään hard-working-team -mielikuvan ainakin meikäläiselle. Pelataan koko 60min ja tarvittaessa rouhitaan jatkoajalla voitto.

douppi

HIFK, Liverpool
Hienot 2p. Tossa kolmannen erän puolivälissä näytti kyllä aika toivottomalta jo, kun JYP puolusti niin hemmetin hyvin, ettei siellä juuri mitään meille ollut. Mutta pienellä zäkällä kavennus ja sen jälkeen olikin IFK-merkkistä menoa. Jatkoajalla kiekonsyönti ja lisäpiste.

Oli aika huvittavaa kun luuri ilmoittaa maalista, vaikka se tuli minuutin myöhemmin TV:ssä. Oli kohtalaisen reippaasti lähetys myöhässä :D

RedNumber9

HIFK
Hieno nousu!

Tasakentällisin oli ihan hyvää peliä muutamaa vaikeampaa vaihetta lukuunottamatta. Erikoistilanteissa taas riittää kehitettävää. Sekä yli- että alivoima olivat huonoja. Onneksi saatiin nyt kärkihyökkääjille onnistumisia. Kangasniemen kädet kävivät kyllä nopeasti tasoitusmaalissa. Puolustuksessa Eronen ja O'Connor tukivat hyvin hyökkäyksiä. Quincey oli omasta mielestäni aika hukassa: antoi ainakin muutaman syötön suoraan JYP-pelaajan lapaan ja oli muutenkin jopa hieman pehmeä. Uskon, että parantaa kuitenkin.

KooJii_#1

..ja sisäisen pistepörssin kärkenä täällä eniten shittiä saaneet Varakas, Kangasniemi, Laakso ;) ;)
Katotaa nyt toinen peli viel et jatkuuks toi suonenveto kyseisellä pakkikaksikolla :D Kirosin jo töllön ääressä ku tajusin et Vito tehny jo 1+1 :D Hienoa että tulee onnistumisia mutta rehellisesti sanottuna oli kyllä viimenen ukko jolta sitä odotin :D

Bafforosso

HIFK parhaimmillaan
Kun olen päässyt Telian aiheuttamasta shokista (pätkivä lähetys ja huono kuvanlaatu), voin osallistua myös kommentointiin. Jos aloitetaan negailusta ja tärkein ensin.
1.Yksikin hävitty piste on minulle liikaa.
2.Meidän yv ja av olivat heikot. Paljon parannettavaa.
3.Ymmärrettävää, että alkukaudella syötöt eivät kulje (ainakaan enempää kuin kaksi ensimmäistä). Parannettavaa.
4.Santala olisi 2-3 kertaa lopussa laukoa, kun muut odottivat ribaria, mutta piti hakea syöttöä. Hän oli siinä hidaste, kuten muutenkin pelissä.
5.Maalin edustalla pelattiin heikosti. Miinukset Quincey-Åsten ja Santala (joka ei merkannut miestään) ja oli niitä muitakin.
6.Lukuisat jättösyötöt on nähty.
7.Lession yritys antaa lisää eteen, jonka Atte esti.
8.Hävetkää pelaajat sitä, että ette pelanneet läheskään tällä asenteella ja yrittämisellä chl:ssä. Kasassa olisi jo 12 pistettä.
Positiiviset:
1.Engren. Mm. game saver.
2.Varakkaan maali.
3.Kangasniemen nopeus maalissa ja myös Raskin.
4.Tyrväisen taisteluilme. Myös Rask ja Kangasniemi pelasivat hyvin. Thorellin paras tällä kaudella. Engberg ok. Pakeista Kankaanperä ja Motin ylittivät odotukseni. Eronen paras. Q ja ROC varmaan parantavat.
Kyllä tuohon lopputulokseen mahtuu paljon säkääkin.

Pate44

HIFK, QPR, Leicester
Laakso taisi siis merkkauttanut 0+2. Joskus huonollakin pelillä saa hyvän lopputuloksen ja joskus päinvastoin.

Ekassa Laakson syöttö epäonnistui täysin, Keränen nappasi vapaan irtokiekon kiersi maalin ja syötti siniviivalle josta Varakas? tykitti maalin.

Tokassa syötössä lämäsi metrin maalista ohi, irtokiekon Kangasniemi veivasi kyllä nätisti maaliin.

WPK

HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
3 ja puoli min peliä jäljellä ja kaksi maalia tappiolla... Kuka uskoi silloin HIFK:n urotekoon? Tuntuu vähintään neljän pisteen voitolta tämä tällainen nousu. Ei viitsi edes nostaa mitään negaa esille, vaikka sellaista toki löytyy. Tämmöinen jos mikä luo joukkueelle uskoa tekemiseensä. Hyökkääjätkin heräsivät tehoilemaan ja myös aloituksissa dominointia. Tyrväiselle erityismaininta tasonnostosta ja sitten tietysti Varakas-Laakso “kauhupari” , nolla päästettyä ja pisteitä kertyi.

Beagle Boy

HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Ensimmäisessä erässä oli hetkittäin todella upeaa peliä, mutta sitten homma lässähti.

Paljon virheitä, varsinkin oman alueen mokat pistivät silmään. Kiekosta sohittiin ohi, huonoja syöttöjä ja merkkausvirheitä. Menee varmaan alkukauden piikkiin.

Loppuviimeksi kuitenkin upea nousu sillasta voittoon. Sama selkäranka tuntuu löytyvän kuin viimekaudellakin. Arvokas ominaisuus.