Pesiskausi 2018

  • 316 200
  • 1 955

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Hyvin ymmärtävällä kannalla tuomarivirheitä kohtaan olit siinä eräässä runkosarjakohtaamisessa, missä Ojala hoiteli joka tilanteen Koplalle...

Varmaan pitäisi sarjan kannalta olla tyytyväinen, että KPL ei ollutkaan täynnä sellaisia paskahousuja kuin avausjakso lupaili, mutta mieluummin olisin tästä teknisen tyrmäyksen ottanut kuin tappion.

No, paras kolmesta, onnittelut Kouvolaan.

Rybyt (ZSKA) otti kuokkaan. Parasta tänä vuonna pesiksen kannalta on ettei ole enää mitään itsestään selviä finalisteja. Välierät voi mennä miten vaan.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Ihan mahtavaa draamaa, tätä on pesäpallo parhaimmillaan !

Itse peliin, se joukkue voitti joka teki vähemmän virheitä. Suurin osa juoksuista tullut räpylästä ja siinä on molemmilla parantamista ja kovasti. Ensimmäisellä jaksolla Kopla hermoili todella paljon mutta hienosti nousivat toisella jaksolla pitäen Jymyn 1A:uun nollilla ja taas jäi lyönnit huonoon saumaan.

Superissa tiukka tilanne, oikea käsi ei ollut rajalla mutta vasen oli. Saukon ehtiminen sen sijaan kakkoselle aivan selvä.

Kotareissa peli ratkesi Niko Korhosen häpläilyyn, Saukko olisi palanut kevyesti mutta pallo poltti liikaa.

Sunnuntaina jatkuu, toivottavasti menee viiteen peliin !
 
Upea välieräpeli jälkeen, mutta suuresti jaksaa ihmetyttää, ettei kakkospesälle löydy normaalin näkö- ja havaintokyvyn omaavaa pesätuomaria. Saukko oli kyynervarsia myöten pesässä.

Huvittavaa on tuo Jymyn mental warfare, kun jotkut jerevikströmit ja anttihartikaiset mussuttavat minkä ehtivät. Härmä on ihan mukava kuppimies, mutta pelikentällä kovasti räksyttelee. Sen kyllä tiesin jo entuudestaan, että SoJyn tuulipukuosasto (Uimalakki päässä oleva huoltaja ja kakkospelinjohtaja Körkkö etunenässä) sitä kovasti harrastavat.
Toki peliinhän se kai kuuluu, mutta ainekin tuo naurettavuusaspektia lisää.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Huvittavaa on tuo Jymyn mental warfare, kun jotkut jerevikströmit ja anttihartikaiset mussuttavat minkä ehtivät.

Niin, epäilemättä se kuitenkin näihin vastustajien joonaseskelisiin vaikuttaa, kun joku toistakymmentä mestaruutta voittanut Hartikainen tulee kertomaan kuinka älykkään ykköspalon teitkään ja kaveri kuivui kolmoselle. Pesäpallo on laji, missä henkisen tasapainon pitää olla huippuluokkaa jokaisessa suorituksessa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Olipahan trilleri tosiaan taas. Huikeita välieräpelejä tähän mennessä. Kyllähän nuo haastot pitäisi olla käytössä jo välierävaiheessa! Ja tosiaan tapa, millä pelituomari meni Jymyn huudoista tarkistamaan videolta, oli aivan väärä. Paskat housuissa yritti sitten jotain Ruudun lähetykseen selitellä.

Nyt edge vaikuttaisi olevan Koplalla, koska vaihtopeli toimii ja olettaisin sen toimivan jatkossakin. Saisiko nyt kotiuttajat Koren johdolla sen tarvittavan rentouden ja hengen päälle tuollaisen nousun jälkeen hiukassa + ulkopeli tiiviimmäksi.

Itseäni kyllä ihmetyttää tuo Vedon pelaajien (etenkin eilen Kanala & Puputti) tason romahdus toiseen jaksoon. Ei Joman tasoista joukkuetta vastaan voi tuon tason kaverit tehdä noin huonoja suorituksia etenkin kun joukkue selkeästi kaipasi näiltä kavereilta hyviä ratkaisuja tiukassa pelissä. Itse ainakin odotin tätä koko toisen jakson. Samaa oiretta on ollut koko kauden ajan koko jengillä. Ja toki makuasia on sekin että Kivimäen peluutuksella aika paljon vietiin vaihtotilanteessa vasta toisella lyönnillä. Itse olisin ehkä vienyt herkemmin jo ekalla, varsinkin kun peli oli niin tiukkaa ja laatuetenijöitä tuossa rosterissa ei eilen ollut kuin 2. Saukko oli eilen kokonaisuutena aika kuutamolla tauon jäljiltä. Saas nähdä saako Heikkala paikkaa seuraavaan peliin.

Jomalla on kyllä iskun paikka seuraavaan kamppailuun. Ei Vimpeli ainakaan vielä ole vakuuttanut tällä kaudella.
Puputtia taisi Ojanperän Risto puolustella lähetyksessä, että ei ole tuossa roolissa ja tuolla numerolla pelannut juuri lainkaan koko kaudella. Viime kaudella taisi pelata paljon enemmän numerolla kolme runkosarjassa, kun siellä oli mm. Kanala pitkään pois. Tänä kautena on lisäksi Puputti itse ollut aika paljon pois, joten ihan ei ole ehjä ollut koko kausi. Mutta toki on muutoinkin ollut heikompi kyllä sisällä kuin muutamana viime kautena, esim. vähemmän läpilyöntejä vaihtotilanteissa ja kotiuttamisen kanssa hivenen vaikeampaa. En tiedä miksi näin, rikkonainen kausi ainakin - aina se jossain määrin sekoittaa.

Kanalallakin hieman rikkonainen kausi takana, mutta ei nämä silti noita herrojen eilisiä perussuorituksien sössimisiä selitä. Liiallisista paineista tuskin ainakaan oli tuossa kohdin kyse, kovemmissakin paikoissa on oltu ja useampaan kertaan. Eli kyllä pitäisi perusnäpyt tippua ruutuun herroilla, ei mikään selitä tuota toisen jakson perseilyä.

Kuten yllä mainitsit, kieltämättä ainakin jollain tasolla on tuota samaa oiretta ollut koko jengillä. Toisaalta ei se runkosarja nyt niin huonosti mennyt. Siellä on ollut lähinnä Haapakoski, joka on säilyttänyt läpi kauden aivan timanttisen tason. Ja eipä P.Ruuskan ja Mäkelänkään esityksiä voi moittia - ei montaa heikkoa peliä. Runkosarjassa oli paljon niitäkin hetkiä, kun peli kulki kuin unelma, eikä vastustajilla ollut mitään palaa.

Sanoisin, että ongelma on ollut etenkin se, että loppukaudesta, kun oli tavoite mennä "ykkösmiehistöllä" viimeiset pelit ja valmistautua pleijareihin, niin loukkaantumiset jatkui ja rosteri on kiertänyt liikaakin. Tuo mainitsemasi Jere Saukkokin oli uransa parhaassa vireessä ennen kuin loukkaantui, nyt sitten kylmiltään välieriin mukaan ja oli eilen kaukana omasta parhaasta tasostaan.

Viime vuonna mestaruuden jälkeen Kivimäki sanoi, että ei hallista lähtien päästy vetämään yhtäkään ottelua sillä optimikoonpanolla mitä oli suunniteltu, eikä tuo taida tälläkään kaudella kauaksi jäädä. Mm. se ei varmasti ollut alunperin suunniteltua, että siellä häärii muuan Anttila kakkoskopparina Haukkalan sijaan.

JoMa:lla sapluuna on selkä ja miehistö pysynyt ehjänä. Edellä mainituista syistä JoMalla todellakin on se iskunpaikka nyt. Jos he eivät olisi tuota avausmatsia kääntäneet, niin mun olisi vaikea uskoa, että Joensuulla enää saumoja olisi, mutta nyt tilanne on toki aivan eri.

Itseasiassa siellä taitaa olla Vetoa lukuunottamatta kaikilla muilla joukkueilla nolla äijää sivussa tällä hetkellä loukkaantumisten takia, mikä on aika hyvin. Jymykin sai juuri viimeisimmän miehen eli Piiponniemen sopivasti sairastuvalta mukaan.

En tiedä mikä Heikkalan pelikunto on eikä edellisten pelien suorituksista vahvaa kuvaa ole miten on pelannut jokeripaidassa.. Mutta olisikohan Kivimäellä pokkaa heittää esimerkiksi ensi peliin Anttila pois kokoonpanosta? --> Isoketo koppariksi --> Heikkala 3-vahdiksi. Sisälle Heikkala numerolle 2 (on kuitenkin siinä pelannut) --> Kanala numerolle 3 --> Puputti numerolle 4 jne..
Heikkala viime syksynä kuitenkin oli hyvä ratkasupeleissä ja tois etenemisvoimaa kärkeen lisää. Saattaa olla ulkopelin kannalta vähän riskaabelia pyörittelyä, mutta varmasti tätäkin vaihtoehtoa Kivimäki pyörittelee (jos Heikkala on kunnossa) etenkin jos Veto ottaa käkättimeen Joensuussa huomenna..
Hyvä pointti. Voisi olla positiivinen ongelma, kun vaihtoehtoja on niin paljon, mutta onko sittenkään.. Ennemmin olisi nyt se yksi ainut ja oikea peruspermanentti, joka olisi jo vakiintunut tässä vaiheessa kautta. Viime vuonnahan Heikkala otti kokemattona isoa roolia ratkaisupeleissä, kuten sanoit. Toisi lisää jalkojakin tuohon ykköskärkeen. Hänelläkään ei vain nyt ole paras pelituntuma päällä. Kova paikka kylmiltään tuohon rooliin hypätä suoraan toiseen välierään.

Mun mielestä vaihtoehdot koppariksi on Haukkala ja Anttila, toivon Haukkalaa takaisin.
Sama. Jos/kun Haukkala vain kunnossa on, niin minä olisin peluuttanut häntä jo Pattijokea vastaan ja ajanut ikään kuin sisään. Sarjan paras kakkoskoppari kuitenkin kunnossa ollessaan?! Ehkä Kivimäki viime vuosista innostuneena halusi jälleen luottaa omiin nuoriin ja ajaa heti kerralla isoon rooliin sisälle.

Varmasti melkoiset mietinnät on huomiseen kokoonpanoon, sillä voitto olisi Joensuusta haettava.
Näinpä. Eihän tuo nyt mikään ideaali tilanne joukkueelle / pääkopalle ole, kun ei ole oikein täyttä varmuutta mitä sieltä tulee. Versus Joensuu, jolla on vuorenvarmasti sama totuttu rosteri kasassa huomenna.

Kaleva: Ylivieskasta kotoisin oleva Jussi Haapakoski vastaa Pattijoen pelinjohdosta ensi kaudella
Haapakosken Jussia tuodaan Kalevan mukaan Pattijoelle pelinjohtajaksi. Pitkään toiminu kakkospelinjohtajana mm. Vimpelissä joten jotain osaamista tarttunut varmasti mukaan. Lähtökohtaisesti hyvä ja oikeasuuntainen haku. Toivottavasti toteutuu.
Iso upgrade Pattijoelle viuhkan varteen Karjaluotoon verrattuna. Saatte nyt varmasti oikean pelinjohtajan.

Ja jumankauta, huomenna klo 14 Manse - Pori, klo 15 AA - Manse & Lapua - Jyväskylä, klo 16 JoMa - Veto & SiiPe - Hamina! Miten tässä edes jaksaa odottaa huomiseen???
Kovaa settiä kyllä. Tulikos Alajärveltä nyt lähetystä?! Tuo kiinnostaisi kovasti. Haminastahan jo tuli..

Huvittavaa on tuo Jymyn mental warfare, kun jotkut jerevikströmit ja anttihartikaiset mussuttavat minkä ehtivät. Härmä on ihan mukava kuppimies, mutta pelikentällä kovasti räksyttelee. Sen kyllä tiesin jo entuudestaan, että SoJyn tuulipukuosasto (Uimalakki päässä oleva huoltaja ja kakkospelinjohtaja Körkkö etunenässä) sitä kovasti harrastavat.
Mainitsemasi uimalakki on vielä ollut ihmeen rauhassa, ainakin tv-kuvien perusteella. Ehkä sai viime kaudella niin paljon kuraa niskaansa somea myöten, että kaverin on pakko hieman hillitä pahimpia kiukuttelujaan.
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Jahas, Roope Korhoselta itkut lehdistötilaisuudesta, kuinka videotarkistuksenkaan jälkeen ei saatu oikeaa tuomiota. Voivoi, ei olisi kyllä ollut ekana mielessä että Roope tällaista laukoo, puhumattakaan siitä, että tuomari oli, vieläpä jo alunperinkin, oikeassa.

E: Tuskimpa on Haapakoski huomenna kokoonpanossa, mikäli veikkauksen kertoimiin on katsomista.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jahas, Roope Korhoselta itkut lehdistötilaisuudesta, kuinka videotarkistuksenkaan jälkeen ei saatu oikeaa tuomiota. Voivoi, ei olisi kyllä ollut ekana mielessä että Roope tällaista laukoo, puhumattakaan siitä, että tuomari oli, vieläpä jo alunperinkin, oikeassa.

Kieltämättä yllättävää. Toisaalta hyvä kun on tunnetta pelissä ja pelin jälkeenkin. Näistä muodostuu huikeita sarjoja senkin takia, ettei pesäpallossa olla niin latteita ja varovaisia puheissa kuten niin monessa muussa lajissa.

Hienoa, että pelin ratkaisi Hacklin, joka ollut omankin kritiikin kohteena. Toivottavasti itseluottamus nousi tästä.

Jos keli on ok, niin Kouvolassa voidaan nähdä kunnon yleisömäärä. Sunnuntai pitäisi olla hyvä pelipäiväkin. Sotkamon sivujen mukaan fanibussikin lähdössä, mutta vasta klo 12. Kotareihin lähinnä ehtii tuolla aikataululla.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Eihän toi edes ollut juoksu.

Mutta on kyllä sairasta paskaa, että tätä edes tarkastellaan vid

Eihän toi edes ollut juoksu.

Mutta on kyllä sairasta paskaa, että tätä edes tarkastellaan videolta.

Päivänselvä pinna! Yhtäaikainen tilanne AINA etenijän eduksi!

ja tuomareilla oikeus päättää mitkä tilanteet tarkistetaan tallenteeta. Väärin meni...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Jymyläiset itkevät aina, kun kritisoivat jotain, mutta Sami-Petteri Kivimäki on vain helvetin kova jätkä, kun sillä ainaisella vittupääilmeellään kitisee Pennasen kitinöitä Isokedon kitinöistä? No onhan Kivimäki ollut varmasti aikoinaan ammattikoulun tupakkapaikan kingi, ymmärrettävästi vetoaa siis Vedon kannattajiin.

Se muuten oli juoksu. Pallon pitää olla kunnolla räpylässä, etenijä on pesässä aiemmin. Sikäli ymmärrettävää kritiikkiä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Päivänselvä pinna! Yhtäaikainen tilanne AINA etenijän eduksi!

ja tuomareilla oikeus päättää mitkä tilanteet tarkistetaan tallenteeta. Väärin meni...
Ei ole olemassa mitään yhtäaikaista tilannetta etenijän eduksi säännöissä tai tulkinnoissa.

95% kommentoijista sanoi, että oli tuo palo sittenkin hidastusten jälkeen. Ennen hidastuksia tuo suhde oli aika lähellä 50/50.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
95% kommentoijista sanoi, että oli tuo palo sittenkin hidastusten jälkeen. Ennen hidastuksia tuo suhde oli aika lähellä 50/50.

Jos nämä luvut pitävät paikkansa, niin ymmärrän miksi Suomessa on niin paljon paskoja kuljettajia, kansallinen näkökyky on erittäin heikko. Etenijän osittainen syöksy pesän ohi hämää selvästi useita, siitä huolimatta käsi on pesässä, kun Eskelinen vielä hamuaa palloa räpylään.

Näitä nyt tulee lähes joka ottelussa, mutta Roopen kritiikki oli paikallaan. Ei mies yleensäkään turhia puhele, ne miehet ovat erikseen.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Jos nämä luvut pitävät paikkansa, niin ymmärrän miksi Suomessa on niin paljon paskoja kuljettajia, kansallinen näkökyky on erittäin heikko. Etenijän osittainen syöksy pesän ohi hämää selvästi useita, siitä huolimatta käsi on pesässä, kun Eskelinen vielä hamuaa palloa räpylään.


Nyt lentää rapala aika lujaa.

Tuossa tilanteessa komea tappoheitto kuitenkin Hakilta. Myös Vikströmin suoritus Laakson lyöntiin superissa oli matsin upeimpia ulkopelisuorituksia.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jos nämä luvut pitävät paikkansa, niin ymmärrän miksi Suomessa on niin paljon paskoja kuljettajia, kansallinen näkökyky on erittäin heikko. Etenijän osittainen syöksy pesän ohi hämää selvästi useita, siitä huolimatta käsi on pesässä, kun Eskelinen vielä hamuaa palloa räpylään.

Näitä nyt tulee lähes joka ottelussa, mutta Roopen kritiikki oli paikallaan. Ei mies yleensäkään turhia puhele, ne miehet ovat erikseen.
Höpö höpö.

Twitterissä on kuva, jossa pallo on kadonnut räpylän sisälle ja Hartikaisen vasen käsi ei ole pesässä.

Ja se Eskelinen on vasta vuoden verran ollut Kiteen lukkarina. ;)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tuossa tilanteessa komea tappoheitto kuitenkin Hakilta.

Olioli, ei se siltä suoritukselta mitään pois olekaan, että pesäkilpa oli äärimmäisen tiukka.

Ja se Eskelinen on vasta vuoden verran ollut Kiteen lukkarina. ;)

No pirustako noita joonaseskelisiä muistaa.

Leikki leikkinä, Kivipelto on kova lukkari nykypäivänä. En vähättele. Paljoa.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokohan se huomenna Joensuussa tulis yleisöennätys. N.2000 lippua myyty jo ennakkoon. Huomenna otetaan se 2-0 johto sarjassa kun sen tuomarit viime vuonna vei meiltä Jymyä vastaan.

On muuten semmoset välierät et en ihmettele vaikka jokainen peli menis jatkoille. Odotukset on ehkä tasaisimmat vuosiin.

Nyt on Jymyllä taas kova paikka ku pitää kairata voitto Kouvolasta. Kohosen pelistä kyllä aistii et ei jatka enää Jymyssä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
En tiedä mitä sääntökirja tarkalleen sanoo mutta videolta tarkistetussa tilanteessa ei voi edes videokuvan perusteella sanoa että pallo olisi ollut Kivipellon räpylässä ennen kuin etenijä on kotipesässä. Toisaalta, ei voi sanoa sitäkään että etenijä olisi ollut ensin. Kuten hidastus näytti se oli tismalleen tasapeli.

Missä oli kansakoulusta tuttu juoksijan etu? :)
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
KoPLan etenijöistä Mäentausta ok, muttei loistava kentälle menoissa. 3 tuotua sarjassa. Nurmio tuonut samat 3, jatkaa omalla keskinkertasella tasollaan.

Lammila ja Toikka kärkilyönti-% tapissa. Jälkimmäinen 7 tuodulla juoksullaan nousee jo sisäpelin Hahmoksi.

Laakso aaltoilee: 4/4 peliä seuraa 0/4 kotiutukset. Onnistuminen kotareissa, kuten Latvalalle toisessa pelissä putkeen. Hälläkin vahvan pelin jälkeen osu vaihteeks huonommin keppiin. Korhonen 7/12 voi kai pitää ihan asiallisena välierävaiheessa. Kotareissa ei onnistumisia.

Kukapa olisi uskonut, että Jymyn vetojuhdat sisäpelissä ovat nyt ja ainiaan Hartikainen, Kohonen, Roope. Hartikainen tuonutkin tukun juoksuja.

Antti Korhonen ei erityisemmin ole loistanut mailan varressa.

Toki vaisuuskin voi olla näennäistä. Nää ei oo mitään pihapelejä vaan järjestään onnistuminen vaatii kovia suorituksia. Ilmaseks saa harvakseltaan.
 
Se muuten oli juoksu. Pallon pitää olla kunnolla räpylässä, etenijä on pesässä aiemmin. Sikäli ymmärrettävää kritiikkiä.
Hartikainen olisi vielä 2010 tuonut tuosta juoksun, mutta eletään vuotta 2018 ja Hartikainen ei enään mikään tykki ole, vaikka pätevä etenijä on edelleen. Toivottavasti kuitenkin SoJy pääsee tuosta sinua paremmin yli.

Peliin kuulumattomia odotuksia sunnuntaille:
- Ottaako Komulainen jo uskontokortin esiin? Jos ottaa, niin ketä vastaan?
- Kampaako Kohonen sisäkumia piiloon?
- Tuleeko pomppulinnaan yli 3500 katsojaa?
- Tuoko Ruutu (moni)kameransa paikalle?

Huomenna on taas hieno pesispäivä! Voi olla, että 1400-1900 menee sohvalla tv:n, tabletin ja läppärin kanssa.
Uskon ViVe:n hoitavan huomenna sarjan tasoihin, vaikka haluaisin nähdä ViVe:n 0-2 tappioasemassa. Sarjan katkaiseminen olisi JoMalle erittäin erittäin vaikeaa ja Vimpelin henkinen kantti asettuisi kysymysmerkkien alle. Toivottavasti Joensuussa on tunnelma infernaalinen ja ihmiset löytää katsomoon.
Mansen naiset tekevät kovan tempun, jos pelaavat itsensä finaaliin.
Nuo karsintasarjatkin kovasti kiinnostaisi, mutta silmät ja aivot ei valitettavasti riitä niin montaa peliä seuraamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
En tiedä mitä sääntökirja tarkalleen sanoo mutta videolta tarkistetussa tilanteessa ei voi edes videokuvan perusteella sanoa että pallo olisi ollut Kivipellon räpylässä ennen kuin etenijä on kotipesässä. Toisaalta, ei voi sanoa sitäkään että etenijä olisi ollut ensin. Kuten hidastus näytti se oli tismalleen tasapeli.

Missä oli kansakoulusta tuttu juoksijan etu? :)

Näin sanoo sääntökirja:

Epäselvien tilanteiden tuomitseminen 46 §

Mikäli pelituomari tai muut tuomarit eivät voi varmasti havaita pelitapahtumien tulosta, on tilanne ratkaistava sisäpelaajan eduksi.


Jos pesäkilvan tulosta ei voida varmasti ratkaista, tilanne on tuomittava sisäpelaajan eduksi.

Jos lyönnin laillisuutta ei voida varmasti havaita, on lyönti tuomittava lailliseksi.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Onhan se selvä, että 25-vuotias Hartikainen olisi tuosta juoksun tuonut, kun 33-vuotiaskin pääsi noin kinkkiseen tilanteeseen. No, nämä menevät välillä näin ja toisella kertaa noin. Tuomittiin sitten kummin vain, niin turha kai puhua väärästä tuomiosta.

Pahoittelut tunteiden palosta, yötyö ja lyhyiden päiväunien jälkeinen urheilu ovat paha yhdistelmä.
 

Histo

Jäsen
Jos pelituomari olisi alun perin antanut tilanteesta juoksun ja sitten videotarkistuksen jälkeen pitänyt tuomion, olisi ollut hyvin hankala väittää vastaan. Samoin toisinpäin. Löytyisiköhän Ruudulta finaaleihin kamera, jolla saisi lisää ruutuja hidastuksiin?

Pelin voitti Kouvola, joka pelasi kokonaisuutena paremmin. Jymy sai avausjakson räpylästä, toisella jaksolla Koplan kotiutukset alkoivat onnistumaan ja ulkona tuli vähemmän lipsahduksia. Hyvin tasaiselta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa.

Vimpelin jäämiseen 0-2-ahdinkoon huomenna on hankala uskoa, vaikka JoMalla kova yleisön tuki olisikin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Köyhän täytyy tietty käydä yötöissä. Ryby (ZSKA) otti nokkiin tänään, ja kotietu taas Kouvolassa. Sarjasta tulee kyllä jännä.

Se on ihan totta. Sossun luukulla pääsee vähemmällä.

Onko sinulla lajista nimeltä pesäpallo mitään oikeaa sanottavaa vai mennäänkö pelkästään sotkamolaisten ryssittelyllä ja muulla paskalla eteenpäin? Tietysti, jos koulussa ei ole ollut hereillä, niin suurempaa annettavaa ei vain ole.
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Se on ihan totta. Sossun luukulla pääsee vähemmällä.

Onko sinulla lajista nimeltä pesäpallo mitään oikeaa sanottavaa vai mennäänkö pelkästään sotkamolaisten ryssittelyllä ja muulla paskalla eteenpäin? Tietysti, jos koulussa ei ole ollut hereillä, niin suurempaa annettavaa ei vain ole.
Tä? Sinua tässä on lähinnä lainattu (Sotkamo=ZSKA). Koulussa olin sen verran hereillä ettei yötöitä tartte tehrä.
Minusta on tosi hienoa pesiksen kannalta että välierissä on tiukkaa vääntöä.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä Twitteristä löytyvä kuva näyttää toteen sen, että tuomarit tekivät täysin oikean ratkaisun. Kyllä se oli palo. Mielestäni tuo kuva ei jätä mitään arvailujen varaan, vaikka marginaalit ovatkin äärimmäisen pienet. Pallo kulkee niin paljon nopeammin kuin etenijä, että kyseessä on noin viiden sentin palo.

Ja kun ottaa huomioon seuraavan tilanteen, jossa kyllä hyvin vahvasti näytti siltä, että Matti Saukko oli pesässä ennenkuin pallo Vikströmin (?) räpylässä, niin ei Sotkamo ainakaan tuomarituomioista kärsinyt kokonaisuutta tarkasteltaessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös