Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 435 749
  • 22 759

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jos rebujen ja demokraattien ehdokkaiksi 2020 valittaisiin trump ja joku vasemmistosossu, niin olisiko puolueiden ulkopuolelta tulevalla "tolkun kansalaisten" ehdokkaalla mahdollisuuksia? Oma veikkaus on, että tuskin johtuen vaalibudjettien jakamisesta näiden kahden puolueen kesken.

Tuskin olisi. Italian ja Ranskan tilannetta ei voi verrata USA:n puoluetilanteeseen, joten en usko normaalioloissa edes italialaistyyppisen Kahdeksan tähden liikkeen tai ranskalaistyyppisen Liittovaltio liikkeelle puolueen vetovoimaan äänestäjien silmissä. Mutta onko kyse normaalioloista, jos toisella on Trump ja toisella Sanders tai vastaava sosialisti? Suuret yritykset voisivat olla eri syistä (kauppa, ilmasto jne) ainakin hieman Trumpia vastaan + ovat taatusti Sandersia tms vastaan. Ongelma onkin mielestäni siinä, että tätä ei ole kukaan organisoimassa ja aika sen osalta loppuu suhteellisen pian. Ei ole ketään ehdokastakaan.

Nyt tuo Jenkkien kaksipuoluejärjestelmän heikkous tulee tosissaan esille, kun trump vie rebut omaan suuntaansa (en edes keksi miksi sitä pitäisi kutsua) ja demokraatit eivät ymmärrä huomioida sitä tavallista keskiluokan kansalaista vaan keskittyy ihan liikaa vasemmistoon niin itseni kaltaiselle liberaalin oikeiston äänestäjälle ei löytyisi vaihtoehtoa.

Totta. Trumpin suunta ja ennen kaikkea Trumpin tapa tehdä politiikkaa puhdistaa republikaaneja niidenkin osalta, jotka eivät tajua luopua Trumpin painostaessa, on monessa suhteessa väärä. Kovin vähän on vaihtoehtoja niille, jotka haluaisivat liberaalin oikeiston tai liberaalikonservatiivisen linjan voittavan USA:ssa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minusta silti Suomen ei pitäisi tuohon lähteä, koska ennemmin tai myöhemmin se kopsahtaa omaan nilkkaan, ja kaivosta on hankala nousta. Tällä hetkellä mitkään indikaattorit eivät puolla sitä, ettemmekö myös tulevaisuudessa joutuisi leikkaamaan ja ajamaan enemmän alas hyvinvointiyhteiskuntaamme. Tämähän on kokoajan jo käynnissä, vai eikö nykyinenkin hallitus joutunut hieman taas ajamaan hyvinvointivaltiota alas suurilla leikkauksilla? Talouden korkeasuhdanteessa tälläisen pienen hyvinvointivaltion pitäisi edes päästä budjetin tasapainoon, jotta voidaan velkaantua sitten taantumassa ja lamassa.
Suomen valtion budjetti on tänä vuonna 3,4 miljardia alijäämäinen ja kun budjetti on kokonaisuudessaan 55,4 miljardia niin voisi sanoa, että fiskaalisessa mielessä voimme säilyttää 94% hyvinvointiyhteiskunnastamme, joka todellisuudessa tarkoittaa että nykyisillä tunnusluvuilla voimme paremmilla kohdistuksilla säilyttää palveluista noin 97-99,5% eli pyöreästi kaiken. Sen verran turhia turhia menoja ja realisoimatta jääneitä tuloja on osittain harjoitetun populistisen politiikan johdosta että järkevällä optimoimalla me voimme säilyttää hyvinvointiyhteiskuntamme as we know it. Pelkkä työllisyysasteen nostaminen muutamilla prosenteilla riittäisi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
USA:n BKT kasvoi 4.1% toisella vuosineljänneksellä, ja Atlanta FED ennustaa 4.4% kasvua kolmannelle neljännekselle. Trump todellakin on saanut USA:n talouden lentoon, eikä tariffeistakaan ole ollut haittaa.
Vanha sanonta sanoo, että "tuosta kun jättää paskapuheet pois niin ei jää ku suu auki"!

Tämä viesti viimeistään naulaa näkemykseni, että sinä(-kään), arvon Freedom, et ymmärrä makrotaloudesta ja USA'n pitkän aikavälin GDP-kehityksestä ja sen syistä hewonwhittua, saatika sitä mitä tRUmpin tariffit ovat tekemässä USA'n taloudelle, työpaikoille yms. Tai ehkä tiedät, mutta jauhat täällä palkkasi eteen vaan Fox News-propagandaa ja kumartelet tRUmpille samalla pyllistäen totuuden suuntaan.

Laitan sinut nyt ignore-listalle ja pyydän samalla kauniisti, että et enää lainaa meikäläisen tekstejä.

Kiitos ja anteeksi,
terv: S15
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kun USA:n politiikkaa koitan seurata, kyllä CNN:n mukaan demokraattien nykyinen kärkiehdokas (siis kärkiehdokas CNN:n mukaan) on jonkin sortin sosialisti. Minkä sortin, se vaihtelee senkin mukaan, miten asian haluaa nähdä. Tuossa hieman Sandersin tavoitteita:

Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump | sivu 329 | Jatkoajan keskustelupalsta
Kuten @dana77 muistaakseni totesi, niin enemmän siis kyseessä kuitenkin eurooppalaisen sosiaalidemokraatin kaltainen hahmo. Osa noista listaamistasi tavoitteista oli toki aika vasemmalta, myönnän, tuo 90 % marginaalivero muunmuassa. Sosialismi on ollut täysin erilaista länsimaissa ja entisissä itäblokin kommunistissa valtioissa, ja näiden välillä kannattaa pitää selkeä ero, eikä samaistaa näitä keskenään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kuten @dana77 muistaakseni totesi, niin enemmän siis kyseessä kuitenkin eurooppalaisen sosiaalidemokraatin kaltainen hahmo. Osa noista listaamistasi tavoitteista oli toki aika vasemmalta, myönnän, tuo 90 % marginaalivero muunmuassa. Sosialismi on ollut täysin erilaista länsimaissa ja entisissä itäblokin kommunistissa valtioissa, ja näiden välillä kannattaa pitää selkeä ero, eikä samaistaa näitä keskenään.

Totta. Vaikea sanoa, minkä sortin sosialisti on kyseessä. Mutta terveydenhuollon valtiollistaminen yksityisen tilalle, 90 prosentin marginaalivero, suurpankkien pilkkominen ja protektionismi viittaa kyllä aika pahaan tautiin. Itse näen valtion roolin yksinkertaisesti täysin toisin kuin Sanders, ja epäilen, että niin näkevät amerikkalaisetkin. Ainakin kaikki tuntemani.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Noista hyviä ideoita on terveydenhuollon valtiollistaminen ja suurpankkien pilkkominen (haluttuun lopputulokseen voisi tosin parempiakin keinoja olla). 90% marginaalivero ja protektionismi ovat ajatuksina typeriä, mutta "vain" sillä tavalla typeriä että niitä voisi pohjoismaista hyvinvointimallia kannattava vasemmistokin ehdottaa. Se että onko Sandersin tavoite oikeasti 90% vai esim vain 50% mutta hän ottaa epärealistisen korkean lähtötilanteen, jotta siitä voi "tyytyä" alempaankin on eri juttu. Pidän tuota mahdollisena taktiikkanakin huonona.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Trumpin asianajajat ovat antaneet vastauksensa Muellerin tuoreimpaan haastattelutarjoukseen:

The New York Times kirjoitti:
President Trump’s lawyers rejected the special counsel’s latest terms for an interview in the Russia investigation, countering on Wednesday with an offer that suggested a narrow path for answering questions, people familiar with the matter said.

The negotiations have dragged on in part because the president’s lawyers are concerned that if he is interviewed, Mr. Trump could perjure himself. They had been prepared last week to tell Mr. Mueller that Mr. Trump would decline an interview, but the president, who believes he can convince Mr. Mueller that he is innocent, pushed his lawyers to continue negotiating.

By making another counterproposal after months of promises that they were just weeks away from deciding about an interview, Mr. Trump’s lawyers run the risk that Mr. Mueller could conclude they are negotiating in bad faith to prolong the investigation. In a meeting with Mr. Trump’s lawyers this year, Mr. Mueller threatened to subpoena the president if he did not sit for a voluntary interview.

Aikaahan Trumpin lakimiehet tässä yrittävät pelata. Saapahan nähdä puidaanko tätä lopulta vielä korkeimmassa oikeudessa asti.

Lähde: Trump’s Lawyers Counter Mueller’s Interview Offer, Seeking Narrower Scope - The New York Times (Linkki NYTimesin artikkeliin)
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Se on nyt sitten nauhalla (Devin ”the tRUmp puppet” Nunes puhuu GOP’n tilaisuudessa yksityisesti, soitettu Maddow’ssa) => GOP kongressi aikoo olla tRUmpin ”viimeinen puolustuslinja”, tuli sitten mitä tuli... Ja Rosensteinin viraltapano-pyrkimys laitettiin fikkaan kunnes saadaan uusi Korkeimman Oikeuden tuomari sisään ja täten tRUmpin haastaminen oikeuteen tai viraltapano entistä vaikeammaksi? Niin, ja ”collusion with Russians IS a crime”!

Banaanivaltion meininkiä...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Banaanivaltion meininkiä...

On. Toisaalta USA toimii päättäväisesti niissä asioissa, joita Trump ei voi sabotoida. Vaikkapa Venäjän suhteen. Uudet pakotteet ovat jälleen tulossa, koska USA on saanut selville, että Venäjän hallinto on käyttänyt kemiallisia tai biologisia aseita omia kansalaisiaan vastaan. Banaanivaltio laittaisi presidentin tässä tilanteessa Venäjän vierailulle ja kehittelisi Venäjän aloitteesta pelattavaa jääkiekon suurta ystävyysottelua "Venäjän ja Banaanivaltion ystävyys" ex-huippupelaajin vierailun kylkeen.
 

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
Kuitenkin mikä on mielenkiintoista, että kun amerikan oikeisto-persut ovat turhautuneita järjestelmään se nähdään järjestelmän vikana eikä noiden yksilöiden ongelmana, mutta kun vasemmistolaiset ovat turhautuneita siihen, vika ei olekaan järjestelmässä vaan noissa yksilöissä. Miksei sanota, että säätelemätön kapitalismi on epäonnistunut ja aiheuttanut keskiluokan ahdingon?

Jotta saadaan kaikki kukat kukkimaan, tarvitaan 3% talouskasvu. Vasemmistolaisuus on tähän väärän lääke kuten nähtiin Obaman Amerikassa tai nähdään isossa osaa Euroopan maista.

Puolassa talous kasvoi viime vuonna 4.0% ja tänä vuonna ennustetaan 4.2%. Unkarissa viime vuonna 4.1% ja tänä vuonna 4.3%. Vertailun vuoksi koko EU:n talouskasvu oli toisella kvartaalilla 1.4%.

Puola ja Unkari toteuttavat oikeasti oikeistolaista politiikkaa, ja esim Unkarissa on tulovero on kaikille sama 15%.

Sille on syy miksi puolalaiset ja unkarilaiset äänestävät samat puolueet jatkoon vuodesta toiseen. Koska heidän elämäntilanteensa oikeasti paranee vuosi vuodelta.

Vasemmistolaissa mallissa vain kuplassa oleva eliitti pärjää, mutta niinhän jopa Neuvostoliitossa eliitillä meni ihan kivasti.

"Upon review, we have taken it down for glorifying violence ... and using dehumanizing language to describe people who are transgender, Muslims and immigrants, which violates our hate speech policies," said Facebook

Jokainen meistä ymmärtää, että tämä Facebookin lausunto on vain savuverho. Infowarsin aktiivi-fanien mukaan siellä ei ole koskaan ollut mitään tuollaista, eikä Facebook ole tietenkään kyennyt osoittamaan konkreettisia esimerkkejä.

Ja vaikka sieltä löytyisikin joku yksittäinen klippi, tämä asia olisi pitänyt ratkoa rakentavasti Infowarsin kanssa, sen sijaan että lyödään päälle täysi sensuuri ilman kunnon selityksiä tai minkäänlaista valitusoikeutta.

Se mitä tässä tapahtui oli demokraatti-operatiivien kampanja, jossa pantiin sosiaalista painetta some-jättien demokraatti-johdoille, kunnes he antautuivat. On hyvin valitettavaa, että tälläisellä sosiaalisella paineella pyritään edistämään omaa poliittista asiaa, ja kaventamaan sananvapautta, mutta se on olennainen osa tämän päivän uus-vasemmistolaisuutta.

Samaa näemme myös Suomessa, jossa kilpailevia ajatuksia pyritään saamaan täysin tulkinnanvaraisen käsitteen 'vihapuhe' alle.

Noista hyviä ideoita on terveydenhuollon valtiollistaminen

Jopa Suomessa terveydenhuolto nojaa isolta ja kasvavalta osalta yksityiseen sektoriin. Julkinen puoli kärsii jonoista, ja monista muista ongelmista. Itse asiassa terveydenhuoltojärjestelmä on useimmissa maissa jonkinlainen julkisen, yksityisen ja vakuutuksien yhdistelmä.

Ja sitten vielä sille yhdelle sankarille, joka panee korvansa kiinni, ja kieltäytyy kuuntelemasta vastapuolen argumentteja: Jos kaikki toimisimme kuin sinä, olisimme hyvin pian sisällissodassa.

Tällä palstalla on erinomaisia kirjoittajia, ja vaikka monet ovat rajusti vasemmalle kallellaan, he kuitenkin pystyvät perustelemaan sanomisiaan, linkkaamaan mielenkiintoisia artikkeleita ja heidän tekstejään on mielenkiintoista lukea. Kiitos heille !
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Jos tiistain vaalitulokset antavat mitään osviittaa, demokraatit nojaavat paljon enemmän keskelle kuin vasemmalle. Sosialistisiiven tukemat ehdokkaat ottivat kaikki kuokkaan, osa todella rumasti.
 
Jos tiistain vaalitulokset antavat mitään osviittaa, demokraatit nojaavat paljon enemmän keskelle kuin vasemmalle. Sosialistisiiven tukemat ehdokkaat ottivat kaikki kuokkaan, osa todella rumasti.

Ja Republikaanit Trumppiin. Trumpin tukemista ehdokkaista 5/5 voitti.

Marraskuuta varten repuilla on kuitenkin haastava työ saada kannattajat vaaliuurnille. Ohiossa vain 41% alueen rekisteröidyistä repuista kävi äänestämässä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Trump on saanut maailmankirjat sekaisin ja ne pysyvät sekaisin, koska hänen toimiensa jäljet näkyvät pitkään. WTO, YK, NATO,imastosopimus, jne ovat kaikki sekaisin. USA on ajautumassa maailman tasapainottavasta tekijästä vaakakupin heiluttelijaan ja pallohan heiluu. Iso kysymys on kuinka luotettava USA on enää Euroopan ja muiden alueiden kannalta? Trump on osoittanut, että politiikan voi irrottaa todellisuudesta, sekä menestyä vaaleissa ja se ei ole hyvä malli kenellekkään. Trumpin puheet ovat käisttämättömän ristiriitaisia, mutta se ei tunnu haittaavan, koska hän osaa naamioida todellisuuden puheitaan myötäileväksi.

Itse kysyisin onko Trumpin presidenttiys osoitus USA:n demokratian rappiosta? Odottaako samanlainen tie myös USA:ta ihailevia maita?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
tRUmpin EPA (josta Mr. Pruit sai lähteä) on edelleen sillä kannalla, että asbesti on hyvä aine ja sen käyttö pitää taas sallia... Ja Venäjältähän sitä asbestia saa?
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iso kysymys on kuinka luotettava USA on enää Euroopan ja muiden alueiden kannalta?
Luottamuksen voi menettää vain kerran ja tämä koskee myös USA:ta. Kiina kiittää. Tämä luottamuksen menetys tulee näkymään selkeästi vasta Trumpin jälkeen. (Luottamuksen reset-nappula on WW3, vähempi ei riitä.)
että asbesti on hyvä aine
Onhan se hyvä eriste ja hyvä rakennusmateriaali. Muista, että DT ajattelee vuokraisännän aivoilla ja moraalilla. Jotkut mitättömät terveyshaitat ei paina mittään,
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
tRUmpin EPA (josta Mr. Pruit sai lähteä) on edelleen sillä kannalla, että asbesti on hyvä aine ja sen käyttö pitää taas sallia... Ja Venäjältähän sitä asbestia saa?
Kunhan käyttävät mahdollisimman moneen tuotteeseen, niin ei tarvitse tullimaksuista huolehtia kun vienti tyssää jo muihin säädöksiin.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tRUmpin EPA (josta Mr. Pruit sai lähteä) on edelleen sillä kannalla, että asbesti on hyvä aine ja sen käyttö pitää taas sallia... Ja Venäjältähän sitä asbestia saa?

Ihmettelin jo muutama päivä sitten miten tästä aiheesta ei ole kukaan puhunut täällä, mutta en ihan suoraan sanottuna jaksanut itse sitä nostaa esiin. Trump on vuosia vähätellyt ja kyseenalaistanut asbestin terveysvaikutuksia ja mm. kertonut miten WTC-tornit eivät olisi kaatuneet, jos niissä olisi ollut asbestia https://www.youtube.com/watch?v=R-Litk_H6fw&feature=youtu.be (linkki videoon kyseisestä tapahtumasta) Joidenkin lähteiden mukaan WTC-torneissa olisi todellisuudessa edelleen ollut asbestia ja se olisi ollut osaltaan vaikuttamassa siihen, että onnettomuuden tuhoja hoitaneet ihmiset ovat kärsineet niin valtavista terveysongelmista.

Tässä artikkeli aiheesta, jossa toki myös pienenä kevennyksenä asbestipaketteja Trumpin naamalla, mutta kokonaisuudessaan aika synkeää luettavaa. https://www.washingtonpost.com/news...?utm_source=reddit.com&utm_term=.eedeae3425b2

"Because it is no longer mined in the United States, asbestos is imported for its remaining uses, primarily for the chlor-alkali industry. Until recently, 95 percent of asbestos in the United States was imported from Brazil, and the rest from Russia, according to Chemical & Engineering News, but a recent ban on the mining, use and sale of asbestos in Brazil has left an opening in the market. Some lawmakers have expressed worries about Russia being the sole asbestos supplier to the United States, Chemical & Engineering News reported."
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Noh, onhan tRUmp käyttänyt hiilestäkin termiä ”beautiful clean coal”, paskat ilmastosta...

(Arvi Lindin äänellä-) sitten muihin uutisiin; tRUmpin vaimon Melanian vanhemmat ovat saaneet USA:n kansalaisuuden. Nyt siis tRUmpin omassa perheessä on sekä ”anchor babies” että ”chain migration”, mutta mitäpä siitä?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Joidenkin lähteiden mukaan WTC-torneissa olisi todellisuudessa edelleen ollut asbestia ja se olisi ollut osaltaan vaikuttamassa siihen, että onnettomuuden tuhoja hoitaneet ihmiset ovat kärsineet niin valtavista terveysongelmista.
En osaa sanoa että onko WTC:ssä ollut asbestia, mutta ei kyseessä mikään instakiller ole vaan sen vaikutukset tulevat pitkäaikaisen altistuksen seurauksena ja hitaasti (vähän niinkuin tupakanpoltto), joten en usko että suht.lyhytaikainen altistus on terveysongelmissa ollut merkittävä tekijä. Omalla lähisukulaisellani oli vuosikymmenet rakennustyömailta vuosien myötä kehittynyt asbestikeuhko siinä määrin, että kansanterveydenlaitos (jos oikein muistan instanssin) halusi hänelle ruumiinavauksen tehdä. Hän kuoli seitsenkymppisenä elintasosairauksiin.

Se on nyt on selvää, että Trump on full of shit itse kysymyksessä.
 
Ihmettelin jo muutama päivä sitten miten tästä aiheesta ei ole kukaan puhunut täällä, mutta en ihan suoraan sanottuna jaksanut itse sitä nostaa esiin. Trump on vuosia vähätellyt ja kyseenalaistanut asbestin terveysvaikutuksia ja mm. kertonut miten WTC-tornit eivät olisi kaatuneet, jos niissä olisi ollut asbestia https://www.youtube.com/watch?v=R-Litk_H6fw&feature=youtu.be (linkki videoon kyseisestä tapahtumasta) Joidenkin lähteiden mukaan WTC-torneissa olisi todellisuudessa edelleen ollut asbestia ja se olisi ollut osaltaan vaikuttamassa siihen, että onnettomuuden tuhoja hoitaneet ihmiset ovat kärsineet niin valtavista terveysongelmista.

Tässä artikkeli aiheesta, jossa toki myös pienenä kevennyksenä asbestipaketteja Trumpin naamalla, mutta kokonaisuudessaan aika synkeää luettavaa. https://www.washingtonpost.com/news...?utm_source=reddit.com&utm_term=.eedeae3425b2

"Because it is no longer mined in the United States, asbestos is imported for its remaining uses, primarily for the chlor-alkali industry. Until recently, 95 percent of asbestos in the United States was imported from Brazil, and the rest from Russia, according to Chemical & Engineering News, but a recent ban on the mining, use and sale of asbestos in Brazil has left an opening in the market. Some lawmakers have expressed worries about Russia being the sole asbestos supplier to the United States, Chemical & Engineering News reported."

On aiheesta muistaakseni joskus pari postausta ollut. Kuitenkin se on sellainen hölmöily, ettei siitä juuri keskustelua tule. Olkoon asbesti miten tahansa hyvä aine rakennuksen kannalta, niin ihmisten kannalta se on niin paha myrkky, jolta ei voi oikein suojautua, ettei siitä kovin montaa mielipidettä ole, jos ei kuulu siihen porukkaan, joka rakennuttaa niitä talojaan omilla rahoillaan välittämättä ihmisistä.
 

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
Trump approval tummaihoisten keskuudessa on tuplaantunut vuodessa:

Harris poll, nyt 36%
Rasmussen poll, nyt 29%

Vuosi sitten luku oli noin 15%.

Paitsi Trumpin hyvä työ talouden kanssa, Kanye West on auttanut kovasti. Sen jälkeen kun Kanye twiittasi huhtikuussa: 'I love the way Candace Owens thinks', maanvyöry lähti liikkeelle.

Tänään Kanye kertoo, miten vasemmisto yritti sosiaalisella paineella taivuttaa häntä olemaan ajattelematta omilla aivoillaan:

http://www.foxnews.com/entertainmen...support-for-trump-liberals-cant-bully-me.html

Trump sai 8% mustien äänistä vuonna 2016, joten nämä kannatusmuutokset jo käytännössä takaavat Trumpille ison vaalivoiton 2020.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Trump sai 8% mustien äänistä vuonna 2016, joten nämä kannatusmuutokset jo käytännössä takaavat Trumpille ison vaalivoiton 2020.

Hyvä tietää, että homma on jo paketissa.

Onko tässä kyseessä muuten sama Kanye West, jonka mukaan orjuudessa oli kyse vapaaehtoisesta valinnasta? Kas siinä vasta mielipidejohtaja.

Mitä tulee tähän asbestitapaukseen, niin se on vain luonnollista jatkumoa Trumpin ja EPA:n aikaisemmille seikkailuille liittyen mm. autojen päästörajoitusten lieventämisen, rauhoitettujen eläinlajien suojelun purkamiseen, "puhdas hiili" -myyttiin ja ylipäätään ilmastonmuutoksen väheksymiseen. Välillä tulee mieleen, että miten tämä kaikki voi olla edes mahdollista.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Trump approval tummaihoisten keskuudessa on tuplaantunut vuodessa:
Harris poll, nyt 36%
Rasmussen poll, nyt 29%

Vuosi sitten luku oli noin 15%.

Trump sai 8% mustien äänistä vuonna 2016, joten nämä kannatusmuutokset jo käytännössä takaavat Trumpille ison vaalivoiton 2020.
En viitsi Kanya Westin omien aivojen käyttöön edes mennä, mutta jos tuo pitää paikkaansa, niin sitten hänen suosionsa valkoihoisten joukossa suorastaan romahtanut, sillä hänen yhteenlaskettu approval rating ei ole noussut mihinkään, vaan on edelleenkin 41%. On vaikea arvioida että riittääkö se vaalivoittoon, koska systeemi suosii republikaaneja sen kolmisen prosenttia ja demokraattien ehdokasta emme tiedä mutta Trumpin rating on nyt viitisen prosenttia alempi kuin heti vaalien jälkeen.
 

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
On vaikea arvioida että riittääkö se vaalivoittoon, koska systeemi suosii republikaaneja sen kolmisen prosenttia ja demokraattien ehdokasta emme tiedä mutta Trumpin rating on nyt viitisen prosenttia alempi kuin heti vaalien jälkeen.

Trumpin approval vaalipäivänä oli 37.5% Realclearpoliticsissa, kun se on tänään 43.3%, eli se on nyt 5.8% korkeammalla kuin vaalipäivänä.

https://www.realclearpolitics.com/epolls/other/president/clintontrumpfavorability.html

https://www.realclearpolitics.com/epolls/other/president_trump_job_approval-6179.html#polls

Realclearpolitics on se, joka on selvästi laajimmin hyväksytty keskiarvojen laskija. Kannattaa kuitenkin huomata, että senkin keskiarvoissa melkein kaikki gallupit ovat demokraattien tekemiä, ja tulokset sen mukaisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös