Piiri pieni pyörii – Janne Ojanen ulos!

  • 41 700
  • 158

Tuamas

Jäsen
Vähän tuo vaikuttaa siltä, että talkootyöllä pyritään ensisjiaisesti tarjoamaan yleisölle palvelua, ei niinkään tekemään rahaa.

Käsittääkseni mitä tietoa junnupuolelle keväällä tihkui, niin tuolla korvattaisiin PataStaffin kautta olleita myyjiä lähinnä kioskeissa.

Eli mitään vaikutusta ei sinänsä ole kioskien määrään tai niiden tulonjakoon, vaan osa henkilöstöstä korvataan "talkootyöläisillä".
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minua häiritsee tässä keskustelussa näkökulman suppeus, puhutaan kuusinumeroisista säästöistä. Oletan, että kasvaneiden hallikulujen vuoksi Ässien selvä tavoite ja itse asiassa pakkokin on saada oheismyynnistä merkittävästä tuloja vastikkeiden / vuokrien katteeksi. Kun tämä yhdistetään siihen, että koko kauden on kuulunut kritiikkiä siitä, että oheispalvelut on järjestetty niin huonosti, että Ässät on menettänyt merkittävästi tuloja, niin missä on pihvi? Jos jo valmiiksi toimimattomista palveluista "säästetään" merkittävästi, niin haluan jonkun kertovan minulle, miten tämä automaattisesti johtaa tulovirran kasvuun ja positiiviseen tulokseen nimenomaan Ässien kassan kannalta. On aivan sama kuinka paljon Vilkuna "säästää", jos säästöt eivät ulkoistuksen myötä heijastu toiminnan tehostamisen ja palvelun nopeutumisen kautta euroiksi nimenomaan Ässien kassaan. Toki voihan olla, että oheispalvelut oli järjestetty niin suurella ja täydellisellä ammattitaidottomuudella kustannuksista piittaamatta, että Vilkuna järjestää Ässille samat nettotulot ihan vain ilmestymällä paikalle ja puhaltamalla pöpöt pois. Tämä taas tarkoittaisi sitä, että hallitus käytännössä antoi ammattitaidottoman toimitusjohtajan juosta bussin alle viheltämättä peliä poikki. Talouslukuja pitää vaatia ja mielellään osata lukea myös ja erityisesti hallituksessa.

Mikäli olen ymmärtänyt oikein pelkkä paikallaan pysyminen ei riitä, vaan tulovirran tulisi Ässien talouden kestävyyden kannalta olla koko ajan kasvava.Tilanne vaatisi Ässiltä ulostuloa, mutta ymmärrettävästi se on hankalaa ennen tilinpäätöksen valmistumista ja yhtiökokousta. Tämän vuoksi sotkun olisi pitänyt rajoittua korkeintaan toimitusjohtajan potkuihin ja hallitusmuutokset sekä ulkoistukset olisi ulospäin yhtenäiseltä näyttävin tavoin pitänyt hoitaa yhtiökokouksen jälkeen. Nyt homma näyttää kaaokselta Vilkunan antaessa haastatteluja Ässien asioista, jotka periaatteessa eivät enää hänelle kuulu.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toki voihan olla, että oheispalvelut oli järjestetty niin suurella ja täydellisellä ammattitaidottomuudella kustannuksista piittaamatta, että Vilkuna järjestää Ässille samat nettotulot ihan vain ilmestymällä paikalle ja puhaltamalla pöpöt pois. Tämä taas tarkoittaisi sitä, että hallitus käytännössä antoi ammattitaidottoman toimitusjohtajan juosta bussin alle viheltämättä peliä poikki
Pitkälti noin. Paitsi että pelihän vihellettiinkin poikki, mutta käytännön muutosten ja toimijan vaihtaminen kesken kauden ei varmaankaan olisi ollut järkevää.

Kaudesta 16-17 kauteen 17-18 areenan palveluiden kustannukset nousivat Pata Staffin myötä kuusinumeroisen summan. Huomasiko joku palveluiden tasossa vastaavaa parannusta? Jatkoaikaa lukemalla ja omiinkin kokemuksiin nojaten palveluiden taso sen sijaan ennemminkin laski. Kertoo että Pata Staff oli kallis, tehoton ja osaamaton.

Eikä Vilkunan puheet pelkkää säästöä ole. Lisää myyntiä haetaan K18 katsomoista. Ruuhkaisilta seisomakatsomon takaisilta myyntipisteiltä painetta pyritään siirtämään D-päätyyn tekemällä siitä entistä vetovoimaisempi. Kioskeihin tulee lisää henkilökuntaa. Jne.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Selittäkää nyt maallikolle, että vaihtuuko ammattitaidottomat makkaramyyjät junnujen vanhemmiksi ensi kaudella? Ojasta allikkoonko?
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En nyt lähde tähän vallitsevaan sotaan mukaan sen enempää, mutta yksi toteamus tähän väliin.

Eiköhän nuo säästötavoitteet kuitenkin suhteuteta myyntilukuihin eli henkilöstökustannukset voivat hyvin olla samalla tasolla kuin viime kaudella, mutta saavutettu tuotto huomattavasti parempi. Vilkuna varmasti kokee, että hänellä on käytössään ammattitaitoisempaa henkilöstöä, joka mahdollistaa saman myynnin huomattavasti pienemmällä työntekijämäärällä. Tai vaihtoehtoisesti lyö pöytään huomattavasti paremmat myyntiluvut.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Voihan se olla, että Vilkuna on yritettykin palkata. Lienee vähän turhan työlästä yrittäjyyden lisäksi ottaa vielä ansiotyö Patastaffin pyörittämisessä. Ja ymmärtäähän sen, että oma yritys menee vähintäänkin epävarman ansiotyön edelle.

@wilco Talkootyön verotuksesta ja muista pykälistä en tiedä mitään, mutta talkootöillähän urheiluseurat ja juniorit ovat iät ja ajat keränneet rahaa toimintaansa. Kaikissa junnujen peleissä ja turnauksissa vanhemmat pitävät kioskia ja myyvät kahvia ja makkaraa. Omina junnuaikoinani oman joukkueeni vanhemmat grillasivat ja myivät makkaraa Ässien pelien aikana jäähallin pihassa. Vaikea kuvitella, että tuollaista varainhankintaa haluttaisiin verotuksella tai muulla byrokratialla haitata, kun muutenkin harrastaminen on nykyään kallista ja nuoriso rapistuu.
Yleishyödyllinen yhdistys saa kerätä rahaa talkootoiminnalla verovapaasti. Porin Ässät Oy ei käsittääkseni ole yleishyödyllinen yhdistys, vaan osakeyhtiö. Tällöin se kilpailee vapailla markkinoilla ja se ei voi kiertää veroja, kun kilpailevatkaan yritykset eivät voi. Vilkuna siis joko meinaa vastikkeetta pakottaa lasten vanhemmat talkoisiin (ei voi), tai sitten aikoo tarkoituksella pyörittää touhua pimeästi ja veroja kierrellen. Eli esim. siirtää oy:n peleihin muka ry:n alla ne vanhemmat talkoisiin, mikä on sanotaan nyt vähintään harmaalla alueella, sitten kun miettii miksi sitä tehdään ja millainen on ollut tilanne aiemmin, eli siis palkattuja ollut, niin kyse on puhtaasti veronkierrosta, jos noin toimitaan. Täällä on moni muistellut mennyttä aikaa, mutta kun siihen aikaan Ässätkin oli ry ja säännöt on silloin eri.

Lisäksi verottaja on viimevuosina tarttunut näihin talkoohommiin ihan eri asenteella kuin aiemmin. Esim. tässä linkissä on asiaa avattu hieman tarkemmin.
Talkootyö urheiluseurassa | Asianajotoimisto Ava Oy (linkki juttuun talkootöistä)
 
Viimeksi muokattu:

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yleishyödyllinen yhdistys saa kerätä rahaa talkootoiminnalla verovapaasti. Porin Ässät Oy ei käsittääkseni ole yleishyödyllinen yhdistys, vaan osakeyhtiö. Tällöin se kilpailee vapailla markkinoilla ja se ei voi kiertää veroja, kun kilpailevatkaan yritykset eivät voi. Vilkuna siis joko meinaa vastikkeetta pakottaa lasten vanhemmat talkoisiin (ei voi), tai sitten aikoo tarkoituksella pyörittää touhua pimeästi ja veroja kierrellen.

Edelleen: tässä on sotkettu joko vahingossa tai tahallaan toisiinsa Ässät oy:n ja Ry:n toimintaa joista ensin mainittu maksaa työntekijöilleen palkkaa ja jälkimmäisen piirissä vanhemmat keräävät rahaa junioritoimintaan; Oy pyörittää siis Ässien liigatoimintaa ja Ry. on Ässien junioriorganisaatio jos et tätä tiedä. Jo talvella liikkui juttua ja nyt on tullut uudestaan esiin mahdollisuus, että osa Isomäen kioski ym. myynnistä menisi junnujen vanhempien hoidettavaksi ja sinne suuntaan myös tulot, miten tämä sitten käytännössä järjestetään, siitä ei ole tietoa. Mutta ei ole Vilkuna tai kukaan muukaan pakottamassa ketään mihinkään ja verojen kierron tavaksikin tuo olisi hiukkasen alkeellinen.
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vilkuna varmasti kokee, että hänellä on käytössään ammattitaitoisempaa henkilöstöä, joka mahdollistaa saman myynnin huomattavasti pienemmällä työntekijämäärällä. Tai vaihtoehtoisesti lyö pöytään huomattavasti paremmat myyntiluvut.

Juurikin näin on varmasti Vilkuna ajatellut ja jos tämä toteutuu, niin se mielestäni osoittaa, että menneellä kaudella toimivan johdon toiminta ei ole ollut edes puuhastelua vaan täydellisen ammattitaidotonta. Lisäksi se osoittaa hallituksen laiminlyöneen valvontavelvollisuutensa kokonaan, mikä on mahdollistanut sen, että katastrofi sai jatkua koko kauden, vaikka siihen olisi pitänyt puuttua jo kauden aikana. Onko hallitus siis ollut pelkkä kahvikerho?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Edelleen: tässä on sotkettu joko vahingossa tai tahallaan toisiinsa Ässät oy:n ja Ry:n toimintaa joista ensin mainittu maksaa työntekijöilleen palkkaa ja jälkimmäisen piirissä vanhemmat keräävät rahaa junioritoimintaan; Oy pyörittää siis Ässien liigatoimintaa ja Ry. on Ässien junioriorganisaatio jos et tätä tiedä. Jo talvella liikkui juttua ja nyt on tullut uudestaan esiin mahdollisuus, että osa Isomäen kioski ym. myynnistä menisi junnujen vanhempien hoidettavaksi ja sinne suuntaan myös tulot, miten tämä sitten käytännössä järjestetään, siitä ei ole tietoa. Mutta ei ole Vilkuna tai kukaan muukaan pakottamassa ketään mihinkään ja verojen kierron tavaksikin tuo olisi hiukkasen alkeellinen.
Ensinnäkin älä irrota asioita asiayhteydestä, ne kuului kaikki samaan kokonaisuuteen ja kappaleeseen. Toiseksi siinä ei ole sekoitettu yhtään mitään, voit vaikka opetella lukemaan. Minä en edes vastannut sinulle vaan toiselle ihmiselle. Hän sanoi että lapset saa myydä omissa peleissään, niin saa, koska se on yleishyödyllisen yhdistyksen toimintaa. Sen sijaan ne ei voi mennä Ässät Oyn tapahtumaan tekemään samaa koska se ei ole heidän tapahtuma. Olisit nyt vaikka avannut sen linkin ja lukenut niin ei tarvitsisi esittää palstalla enää tyhmää sen jälkeen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensinnäkin älä irrota asioita asiayhteydestä, ne kuului kaikki samaan kokonaisuuteen ja kappaleeseen. Toiseksi siinä ei ole sekoitettu yhtään mitään, voit vaikka opetella lukemaan.

Pari asiaa olet sekoittanut.

Yleishyödyllinen yhdistys saa kerätä rahaa talkootoiminnalla verovapaasti. Porin Ässät Oy ei käsittääkseni ole yleishyödyllinen yhdistys, vaan osakeyhtiö...

HC Ässät Oy ei ole keräämässä rahaa talkootoiminnalla vaan Porin Ässät ry.

... Vilkuna siis joko meinaa vastikkeetta pakottaa lasten vanhemmat talkoisiin (ei voi), tai sitten aikoo tarkoituksella pyörittää touhua pimeästi ja veroja kierrellen...

Ketään ei olla pakottamassa talkoisiin, eikä pimeitä töitä olla tekemässä.

...Eli esim. siirtää oy:n peleihin muka ry:n alla ne vanhemmat talkoisiin, mikä on sanotaan nyt vähintään harmaalla alueella, sitten kun miettii miksi sitä tehdään ja millainen on ollut tilanne aiemmin, eli siis palkattuja ollut, niin kyse on puhtaasti veronkierrosta, jos noin toimitaan. Täällä on moni muistellut mennyttä aikaa, mutta kun siihen aikaan Ässätkin oli ry ja säännöt on silloin eri...

Junnujen vanhemmat ovat esim. grillanneet makkaraa liigapeleissa myös Oy:n aikana. Uskoisin, että ry on konsultoinut verottajaa näistä käytännöistä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Pari asiaa olet sekoittanut.

HC Ässät Oy ei ole keräämässä rahaa talkootoiminnalla vaan Porin Ässät ry.

Ketään ei olla pakottamassa talkoisiin, eikä pimeitä töitä olla tekemässä.

Junnujen vanhemmat ovat esim. grillanneet makkaraa liigapeleissa myös Oy:n aikana. Uskoisin, että ry on konsultoinut verottajaa näistä käytännöistä.
En ole sekoittanut. Kuten siinä minun alkuperäisessä viestissäni kerron ja siihen liitetyssä linkissä hyvin selvästi ilmaistaan. Oli vielä oikein esimerkkinä se että miten jos ne menee talkoisiin sinne liigapeliin niin se on osakeyhtiön alaista toimintaa. Linkissä vielä oikein erikseen kuvailtu noita narikoita yms. ja miten niitä kohdellaan. Osakeyhtiön ottelu on sen osakeyhtiön tapahtuma, siellä toimitaan sen kuvion mukaan. Ryn tapahtuma on ryn tapahtuma ja siellä sitten toimitaan yleishyödyllisen toiminnan mukaan. Tottakai siellä on voinut olla talkoolaisia töissä aiemminkin, mutta samalla tavalla niille pitää maksaa ja siitä pitää maksaa verot kuin jos siellä olisi palkattuja ihmisiä.

Laitetaan nyt vielä oikein ranskalaisilla
- Ryn ihminen ryn pelissä = yleishyödyllistä ja verovapaata jos menee rahat kaikkien kassaan.
- Ryn ihminen osakeyhtiön pelissä = kilpailulle altista, palkka/palkkio veronalaista joko ansiotoimintaa, jos junnulla vähentää maksuja, tai mahdollisesti yhdistyksen veronalaista elinkeinotoimintaa ja siitä pitää maksaa yhdistyksen maksaa verot.
 
Viimeksi muokattu:

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ensinnäkin älä irrota asioita asiayhteydestä, ne kuului kaikki samaan kokonaisuuteen ja kappaleeseen. Toiseksi siinä ei ole sekoitettu yhtään mitään, voit vaikka opetella lukemaan.

Se, että junioreiden vanhemmat on yleensä otettu näin merkittävään osaan tässä keskustelussa, on alun alkaenkin ollut asioiden tarkoitushakuista sekoittamista jota itsekin jatkoit omalla viestilläsi, sitä ei inttämisesi muuta miksikään. Kiitos kuitenkin että selvitit mitä eroa on oy - ja ry-toiminnalla, lupaan harjoitella ääneen tavaamista sitä kohtaa lukien.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Se, että junioreiden vanhemmat on yleensä otettu näin merkittävään osaan tässä keskustelussa, on alun alkaenkin ollut asioiden tarkoitushakuista sekoittamista jota itsekin jatkoit omalla viestilläsi, sitä ei inttämisesi muuta miksikään. Kiitos kuitenkin että selvitit mitä eroa on oy - ja ry-toiminnalla, lupaan harjoitella ääneen tavaamista sitä kohtaa lukien.
Niin minä vastasin kysyjälle miten asia menee, en sinulle. Se on kuule sääli kun asioista saa täällä keskustella. Tässä ei ole kyllä ollut mitään tarkoitushakuista sekottamista yhtään kenelläkään muulla kuin sinulla. Sinähän se olet täällä ravannut jatkuvasti ölisemässä yksinäsi puolustuspuheenvuoroja tulle käsittämättömälle touhulle. Ne junnujen vanhemmat ja miten homma jatkossa toimii on varsin merkittävä asia jos sieltä meinaavat saada yli 100 000 euron säästöt kasaan.
 

Gordillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, RM, Jaro
Junnujen vanhemmat voivat tehdä jatkuvaa talkootyötä emäseuran tapahtumissa, mutta korvamerkintä on kielletty. Talkootyöstä menee joka junnulle sama määrä euroja. Ihan sama, onko omat vanhemmat tehneet talkoita 0 tuntia vai 100 tuntia.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vilkuna varmasti kokee, että hänellä on käytössään ammattitaitoisempaa henkilöstöä, joka mahdollistaa saman myynnin huomattavasti pienemmällä työntekijämäärällä.

Tai vaihtoehtoisesti niin että Vilkunalla on käytössään aikaisempaa huomattavasti kustannustehokkaampaa myyntihenkilöstöä (lue junnujen vanhemmat). Eiköhän se verottajan erikoistilintarkastus ole sieltä jossain vaiheessa tulossa...
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ne junnujen vanhemmat ja miten homma jatkossa toimii on varsin merkittävä asia jos sieltä meinaavat saada yli 100 000 euron säästöt kasaan.
Oy ostaa Ry:ltä talkooapua. Ry maksaa veronsa. Mikä siinä on niin ihmeellistä. Vastaavalla tavalla urheiluseurat tekevät talkootöitä esimerkiksi vaikka Prismoissa tekemällä inventaarioita ja hyllyttämällä tavaroita.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Oy ostaa Ry:ltä talkooapua. Ry maksaa veronsa. Mikä siinä on niin ihmeellistä. Vastaavalla tavalla urheiluseurat tekevät talkootöitä esimerkiksi vaikka Prismoissa tekemällä inventaarioita ja hyllyttämällä tavaroita.
Voi hirvitys, enpä tiennyt tai tullut arvanneeksi, tai ole tuolla itse ikinä ollut ry:issä noita asioita tekemässä. Vasta laadin yhden yhdistyksen veroilmoituksen viimekuussa, kun oli noita verollisia elinkeinotoimia. Edelleen minä vastasin kysymykseen verotuksesta ja sillä hyvä. Nyt enää ihmetellään mistä ne säästöt tulee.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Niin minä vastasin kysyjälle miten asia menee, en sinulle. Se on kuule sääli kun asioista saa täällä keskustella. Tässä ei ole kyllä ollut mitään tarkoitushakuista sekottamista yhtään kenelläkään muulla kuin sinulla. Sinähän se olet täällä ravannut jatkuvasti ölisemässä yksinäsi puolustuspuheenvuoroja tulle käsittämättömälle touhulle.

Tämä touhu tuntuu olevan käsittämätöntä lähinnä itsellesi kun käyt erikseen oikein valistamaan kuinka ihmiset muistavat väärin ja Ässät ei ole enää yhdistys. Makkaran paistaminen ja myyminen jonkun osakeyhtiön tilaisuudessa on nimittäin yhdistykselle ihan laillista ja verovapaata toimintaa mikäli se ei sodi yhdistyksen sääntöjä ja toiminnantarkoitusta vastaan; myyntitapahtuman asiayhteys ei vielä sinänsä muuta mitään miksikään. Se mitä niillä tuloilla sitten tehdään on eri kysymys, jos pystytään selvästi osoittamaan, että jotkut yhdistyksen sisällä hyötyvät näistä tuloista ja jotkut toiset eivät, ollaan elinkeinon harjoittamisen puolella; nämä asiat käyvät ilmi myös lähettämästäsi linkistä.

Siitä olen samaa mieltä että junnujen vanhemmilla on oma osansa tässä kaikessa, mutta väite siitä, että Ässät yrittäisi saada sadan tonnin säästöt käyttämällä vanhempia pimeänä on työvoimana on sekä väärä, että, anteeksi vain, tarkoitushakuista vääristelyä. Henkilöstökulut ovat kaikessa liiketoiminnassa erinomainen säästökohde ja Vilkuna pyrkii mitä ilmeisimmin säästämään kaljanmyynnissä ynnä muussa korvaamalla määrää laadulla.
 
Viimeksi muokattu:

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi hirvitys, enpä tiennyt tai tullut arvanneeksi, tai ole tuolla itse ikinä ollut ry:issä noita asioita tekemässä. Edelleen minä vastasin kysymykseen verotuksesta ja sillä hyvä. Nyt enää ihmetellään mistä ne säästöt tulee.
No säästöt tulee siitä että Pata Staff oli kallis ja toimimaton kokeilu. Kaudella 16-17 ennen Pata Staffia areena palveluiden kustannukset olivat kuusinumeroisen summan edullisemmat.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun.

Lisää lähtijöitä, huhujen mukaan toimistopäällikkö lähtee.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun.

Lisää lähtijöitä, huhujen mukaan toimistopäällikkö lähtee.

Kova on meininki ja ovet käyvät kuin villin lännen saluunassa. Mitähän sitten tapahtuu jos näillä vaihdoksilla homma kusee?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos näin tosiaan on, niin luulisi tämän olevan dramaattisemman asian kuin aiemmin kovasti kohutun myyntisihteerin lähdön. Riippuen toki asian laadusta, tietysti.

Jotain tässä on taustalla, mutta kun ei tiedä mitä. Perkele, tietämättömyys ahdistaa. :D Toimistopäällikkö on ollut Ässillä töissä todella kauan, en jaksa uskoa että sattumaa tämä lähdön ajankohta.

Kova on meininki ja ovet käyvät kuin villin lännen saluunassa. Mitähän sitten tapahtuu jos näillä vaihdoksilla homma kusee?

Niimpä. Nyt ollaan ajettu tilanteeseen, että urheilullisesti ja taloudellisesti on onnistuttava.

Toivotaan parasta mutta pessimisteinä uskotaan pahimpaan. :-D
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun.

Lisää lähtijöitä, huhujen mukaan toimistopäällikkö lähtee.
Yksittäistapauksia ei liity mihinkään, vai miten se nyt menikään?
Nurkanvaltaukselta tuoksuu, edellinen "mullistus" meni hyvin. Miten käy nyt kun henkilökohtaiset taloudelliset intressit näyttävät olevan päädraiverina?
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jotain tässä on taustalla, mutta kun ei tiedä mitä.

Ässien kotisivujen mukaan toimistopäällikkö on vastannut muun muassa taloushallinnosta, kirjanpidosta ja ostolaskuista joten jos lähtöpassit eivät perustu pärstäkertoimeen, lienevät nuo taustalla.

Huhun perusteella on tietysti mahdoton sanoa mitä johtopäätöksiä pitäisi vetää päivittäistyöntekijöiden lähdöstä, toisaalta kun muistaa viime aikojen tappioluvut ja se mitä niiden taustalla on ainakin osaksi ollut, niin ei taida olla yllätys että päitä putoilee.

Lähtöjen ajankohta ja se, että kyseessä on kaksi pitkäaikaista työntekijää tuskin on sattuma, asian voi nähdä tosin niinkin että pitkäaikaisuus voi olla myös haitta, jos tehdään liikaa niin kuin aina ennenkin.

Tämä kaikki siis pelkkää spekulaatiota, tehtäköön erikseen selväksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös