To 8.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 155
  • 801

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Newton käytti asetta, joka on mutta eipä kovin usein käytä... Oli jo sport harjoituspeleissä ekalla kaudella kova kuti, mutta ei koko kahtena käyttänyt.
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Heikkoa tuomarointia, mutta onneksi tällaisessa pelissä, jossa ei Padalla oikeastaan panosta ole. Keväällä ei tällaisia sitten missään nimessä.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Newtonilta hieno maali. Valitettavasti tuo Suorannan jäähy oli taas aivan naurettava. Kyllä vähän sylettää tuomarilinja tänään.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Mahtaa olla melkoiset bakkanaalit pelin jälkeen Jyväskylässä, kun Tynit, Ritarit ja muut Hytöset ahmii illan tuomareiden kyrpää kaikkiin reikiinsä. Lopuksi vielä Yonkman hakkaa kaikki

Väkivaltaisia fantasioita sinulla.

Ässät ylivoimalle, nyt ei saa antaa kavennusta.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Ai ai, Kemiläinen! Ja Latekin tuulettaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ei jeesus näitä jyväjemmareita. Kyseisen kohdan tarkoitus oli osoittaa, ETTEI tappelu edellytä sitä, että hanskat tiputetaan vaikka täälä jyväjemmarit niin väittävät.

Niin, tappelu ei edellytä, että hanskat tippuu sun boldauksen mukaan. Vaan myös sitä, että pelaaja riisuu oman kypäränsä. Kumpi tilanteessa riisui oman kypäränsä?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Nolo loppu Mikkelissä, tuppuralainen kontalleen Flinckin eessä sinisellä että saa kalasteltua loppuun yv:n. Risto ilmoitti dumarille että olihan tää halpaa ja sai taas rangaistuksen.

Ihan kuntapparan pitäis saada lahjatuomarointia merkityksettömässä matsissa sarjan kolmattatoista vastaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On sanonut että mahdollisesti lopettaa mestaruuteen tänä keväänä joten pitäkää peukut pystyssä.

En toivo Jypille mestaruutta, Hytönen ei sitä ansaitse. Samaan kategoriaan KukkosLassen ja Kallion kanssa. Ihan eri säännöt kuin muilla. Annetaan viimiseen luistimenpiirtoon kaikki apu tuomaristolta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
OIKEUS!!!

Porkkanat lopetti pelaamisen ja jukurit jv:lla tasoihin lopussa.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Alkuperäiskielellähän tuo tappelu on fighting, jos se linjataan "isommaksi" rikkeeksi. Eikä vain hanskat kädessä tuuppimiseksi. Roughing sitten näissä miedommissa tilanteissa.
Suomessa nuo molemmat termit on jostain syystä käännetty väkivaltaisuus -muotoon tuomiota antaessa. Liekkö ihan vain sen takia, että 5min tappeleminen näyttää pahemmalta lehdissä kuin väkivaltaisuus.

En jaksa selailla sääntökirjaa mitä se sanoo väkivaltaisuudesta. Mutta sinä varmaan voinet kaivella senkin esille.
No kyllähän mä jaksan:
MÄÄRITELMÄ: Pelaaja tuuppii tai lyö vastustajaa pelin aikana.
Kyllä ainakin minun mielestäni useamman iskujen vaihtamisen voi tuomita jo tappeluna, etenkin jos se tapahtuu vaihtoaitiosta. Mutta eipä tällä nyt minulle mitään suurempaa merkitystä ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös