• 4 265

JeTTrue

HIFK, ManU
No vittu, Puustinen täräyttää. 3-1.

Hemmetin menevä erä Puustisen maalista huolimatta. Valovuoden edellä eilistä läpsyttelyä. Tää paketti kun pysyis kasassa täydet minuutit niin kyllähän jokseenkin tyytyväinen vois olla. Jää nähtäväksi.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Maalit ja ajoittainen fyysisyys hyvää, onhan se hauska nähdä kuinka Yonkmanilla ei meinaa kasetti pitää. Ilman Engreniä lukemat olisivat toistepäin tai kenties vieläkin rumemmat joten ei tässä merkkejä mistään kummoisesta ole näkyvissä joukkueen ollessa mitä on.

E: Tai no toki se näkyy, että Engren on ehkä jopa se Liigan kovin mokke.

Erkka Lapanen

HIFK - FC Liverpool
Hyvä vauhti, taklauksia ja komeita YV-maaleja. Ihan kuin meillä olisi valmentaja joka valmentaa.
Kolmas erä näyttää ollaanko meillä 60:nen minuutin kunnossa.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minusta tänään ollu ihan sen näköstä peliä, jolla vois liigassa pärjätä. Ja ylivoimaakin on saatu pyöritettyä ilman käsiä. Ei mulla muuta, vaikka tämäkään sinänsä mitään todista joukkueen mahdollisuuksista. Kausi on alussa, ja totuus selviää sitten hiljalleen joukkueiden tason vakiintuessa pikku hiljaa.

Pate44

HIFK, QPR, Leicester
Jääskä päätti sitten jättää miehensä (Puustinen) tehdäkseen jotain muuta. Kukaan ei tietenkään arvannut että pakin paikalle liukuvalle Puustiselle olisi tarkoitus pelata vetopaikka vikalla minuutilla. Puustinen kiittää.

Ihme ettei se Åsten loukkaantunut, sen verran kovaa Yonkman huitaisi käsille samassa tilanteessa missä Tamminen jyrättiin päin maalia. Kumpikaan selostaja ei tietenkään nähnyt mitään vaikka se näytettiin kolme kertaa hidastettuna. Kiekko lumosi selostajat.

Lindfors

HIFK, YNWA
Ihan hyvin uudet miehet lunastaneet paikkansa. Etenkin Hade, Thorell, Carlsson ja Tyrväinen positiivisia. Kyllä tuo nelikko tulee pisteitä tekemään kauden edetessä. Engren pohjustamassa voittoa tällä hetkellä.

JeTTrue

HIFK, ManU
Selin hereillä ja otti aikalisän kolmannen erän alussa, kun omat ei saa mitään aikaan.

Saatanan sekava alku ja Jyp kaventaa, 3-2. Nyt hereille siellä saatana pelaajat.

Varakkaalta viihdyttävä pommi. Ei näyttänyt Thorell nyt taitojaan läpiajossa.

PPK

IFK

Eivät tule. Haataja ehkä tekee jonkun 25-30 pistettä, muut jäävät jonnekin 20 paikkeille ja IFK tututtuun tapaan säälipleijareihin. Tällä kertaa ei vaan riitä paukut sen pidemmälle.

JeTTrue

HIFK, ManU
Väärä vaihto erän loppuun. Hienosti toimittu.

JeTTrue

HIFK, ManU
Voi helvetti nyt sentään. Vitun väärä vaihto. 3-3. Idiootit.

WPK

HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Olen nähnyt näitä lopun sulamisia ennekin...

HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Se on taas lumouskausi näemmä tulossa... jatkoilla tulee käkättimeen kuitenkin

JeTTrue

HIFK, ManU
Mistä syystä toi Salmi saa vielä tuolla pörrätä? Hyötyä ei mihinkään.

Jymäkkä

Ei kestä vielä ote 60 minuuttia, mutta erittäin lupaavat ensimmäiset 35 minuuttia, ote katosi pahasti Jypin kavennukseen.

Thorell tekee kovat tehot tänä vuonna, todella nälkäistä peliä. Tehot tulee vielä.