Playoffs 2017 finaalit: Tappara – KalPa

  • 180 927
  • 1 350

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuntuu tämä aivan saatanan hyvältä! Tuplamestaruus! Kaikki hopeat ja karvaat pettymykset on viimeistään pyyhitty!!

AAAAAAAHH!!!

Niinhän se on, että mestaruus on jees, mutta vasta se mestaruuden uusiminen hyvältä tuntuukin. ;)
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Kiitos KalPa.

Ainoa toive oli tänään, että kentällä pelataan rohkeaa ja ennakkoluulotonta kiekkoa, jossa kaikki jätetään kentälle mitä vaan joukkueesta irtoaa. Se nähtiin tänään ja mielestäni oli KalPan paras peli tässä finaalisarjassa. Ei voi muuta sanoa kuin että saappaat jalassa kaaduttiin ja parempi joukkue voitti. Tietysti harmittaa miten tuo voittomaali syntyi, mutta kokonaisuutena Tappara oli kyllä parempi joukkue ja ansaitsi voiton. KalPalta hyvä kiri lopussa ja tolppaan asti se saatiin, mutta tällä kertaa ei lähemmäksi. Ei ollut kyllä viimeisissä peleissä KalPalla oikein tuuriakaan, olihan siinä paikat iskeä kiekkoa rysään. Mut sellaista se lätkä on, joskus onnistuu ja joskus ei.

Ylpeä täytyy kuitenkin omista olla, ei ole tällaista KalPaa ennen nähty ja pahoin pelkään ettei ihan heti tulla näkemäänkään. No, eihän sitä vielä tiedä. Sami Kapanen kun aloittaa päävalmentajana niin voi tulla ihan mitä vaan. Ainakin voisi tuolla statuksellaan houkutella sellaisia pelaajia joukkueeseen, joita KalPa ei ehkä muuten kiinnostaisi tai joihin KalPalla ei ole rahallisesti varaa samanlaisia summia kuin joillakin muilla joukkueilla. Se on kuitenkin seuravan kauden juttu. Pitää vähän nieleskellä tuota tappiota, mutta kyllä tämä tästä.

Onnittelut Tapparalle toisesta mestaruudesta, kyllähän sen tavallaan suo kun niitä finaalitappioita on takana niin monta. KalPan ensimmäinen mestaruus antaa vielä odottaa itseään, mutta kyllä se sieltä vielä joskus tulee. Sitten voikin muistella että miten kauan siihen meni ja miten lähellä parhaimmillaan käytiin.

Koittakaahan fanit olla puolin ja toisin ihmisiksi vaikka tunteisiin varmasti ottaakin.
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sanattomaksi vetää kyllä. Tästä on turha etsiä mitään hyvää. Vituttaa nämä hopea ihan jeesbpu puheet. Kyllä tästä ois kulta ollu mahdollinen
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Onnea Tappara, dynastiaksi kai tätä voi jo kutsua!

Onnea KalPa ja onnea Savo! Hienosti pelasitte, mutta finaaleissa toisen on hävittävä. Nyt samaa pöhinää ensi kauteen ja olette taas pitkällä.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Paras voitti.
 

Knap

Jäsen
Oispa KalPallakin 2 miljoonaa euroa enemmän laittaa pelaajiin, niin voitaisiin haaveilla kullasta. Tosiaan KalPan finaali paikan arvostan tänä vuonna korkeammalle kuin Tapparan kullan. Mutta onnittelut silti. Ensi kaudella syöttekin pelkkää hopea toffeeta kun Rautakyrpä tekee paluun.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Onnea Tapparalle ja sen kannattajille Suomen mestaruudesta! Kaaduttiin saappaat jalassa, tällä hetkellä ei veri oikein kierrä, mutta oli hieno kausi KalPalta.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilves oli tiukin vastus Tapparalle. Kalpalle pomppi ekoissa peleissä normaalia enempi, niin sillä tääkin sarja vaikutti menevän Kalpalle.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Eikös se niin mene, että paras seitsemästä sarjassa ei tarvitse jossitella? Olihan siellä nyt ne pari parran pärinää aiheuttanutta vihellystä/viheltämättä jättämättä hommia, mutta Tappara oli sen inan verran parempi.
Toivottavasti täällä (ja siis kaikkialla) osataan nyt antaa kunnia mestarille ja muistetaan myös Kalpan todella hieno kausi. Harvassa varmaan ne henkilöt ennen kauden alkua olivat, jotka vakavissaan sanoivat, että Kalpa pelaa Suomen mestaruudesta ja haastaa vastustajan tasaväkisesti.
Hieno Sarja. Hienoa Tappara, hienoa Kalpa.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onnea Tapparalle. Pakko kai sanoa, että parempi voitti.

Luulin, että kakkoseksi tuleminen ei vituta, koska suoritus oli kokonaisuutena KalPalta loistava. Olin väärässä, armoton vitutus!

Vituttaa kuitenkin se, että hallilla tuo 1-2 maali näytti syntyvän korkean mailan jälkeen. Tästä iso lampaanperse tuomareille! Olisi ratkennut ilman jossittelua...
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Niin se vain tämäkin peli ratkaisi Tapparalle voiton tuomarivirheen kautta. Eekun onnea Tampereelle!

Nojoo ihan vakavissaan kyllä Tappara tylsytti KalPan pelin lähes täydellisesti ja ratkaisi kliiniseati omista paikoistaan. Ehdottomasti voidaan sanoa, että parempi voitti. Hoppee on häppee mutta kyllähän tuommoista KalPaa haluaa ja jaksaa katsoa! Ehkä se vielä joskus meillekkin poika kotiutuu
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Onnea Tapparalle. Pakko kai sanoa, että parempi voitti.

Luulin, että kakkoseksi tuleminen ei vituta, koska suoritus oli kokonaisuutena KalPalta loistava. Olin väärässä, armoton vitutus!

Vituttaa kuitenkin se, että hallilla tuo 1-2 maali näytti syntyvän korkean mailan jälkeen. Tästä iso lampaanperse tuomareille! Olisi ratkennut ilman jossittelua...

Kyllähän tuo siltä näytti vielä hidastuksesta televisiossakin. Oli aika siinä ja siinä oliko oikeasti korkea maila, mutta tosi harvoin tommoisia tilanteita jätetään viheltämättä. Melkein poikkeuksetta aina laitetaan peli poikki kun lyödään noin korkealta kiekko alas. Se on tuomarille helpompi tuomita tuollaisessa tilanteessa korkea maila kuin jättää tuomitsematta. Juuri sen takia että jos käy näin niin sitä saadaan jossitella loppuvuosi. No, hienon maalinhan siitä tekivät, harmi vain että tilanne lähti tuollaisesta.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Tsempit KalPalle hienoista finaaleista, loistava jengi. Ja vielä jonain päivänä Tappara vie mestaruuden ilman selkeää tuomarivirhettä. Törkeetä, törkeetä!
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No tuskin kukaan kauheasti olisi protestoinut, jos olisi korkeaksi mailaksi vihelletty. Rantakarin 5+20 olisi myös varmaan hyväksytty pienin mutinoin. Sitten se yksi pelinviivytysjäähy kans KalPalta pois. Haapala olisi saanut olla kuumeessa vielä siinäkin pelissä, jossa loukkaantui, niin Mutasen 5+20 olisi jäänyt tulematta, ja Haapala olisi säästynyt aivotärähdykseltä. Noilla 4 muutoksella olisi ollut varmaan riittävän tasapuolinen (mutta paska) tuomarilinja kaikille. Sitä emme sitten saa tietää, mihin se olisi KalPalla riittänyt, ehkä seiskapeliin ehkä ei. Tappara sai dieselinsä käyntiin ja oli vahvemman oloinen joukkue näissä loppupeleissä.

Ei tämä niin juhlavalta tunnu kuin viime vuotinen, mutta varmaan se johtuu siitä kun eka kerta (pitkän tauon jälkeen) on niin erityinen tapaus. Toinen kerta heti perään tuntuu jo vähän arkiselta.
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Haapala olisi saanut olla kuumeessa vielä siinäkin pelissä, jossa loukkaantui, niin Murasen 5+20 olisi jäänyt tulematta, ja Haapala olisi säästynyt aivotärähdykseltä. N.
Jos nyt edes sen verran voit yrittää, niin kirjoita pelaajan nimi edes oikein. KalPassa kaudella 2016-2017 ei pelannut Sami Murasta vaan Sami Mutanen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Domi pesi Kilpeläisen hienosti tässä finaalisarjassa! Mutta hienoja veskareita molemmat.
Loppujen lopuksi kyllä, kyllähän viimeiseen neljään peliin Kilpeläiselle meni helppoja maaleja toisin kuin Rakoviinalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös