Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 152 405
  • 684

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onko vielä jossain päin eurooppaa siirtoikkuna auki?

Entäs jos kokeilisi kylmästi antaa vaan kenkää muutamalle kärkipelaajalle? Sama piristävä vaikutus voisi tulla kuin myymiselläkin...
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Nyt ei oikesti tekis mieli kirjotella mitään mut.

Minkä vitun takia toi kiekollinen peli on tollasta saatanan sähläystä? Ihan ku olis päästetty joukkueellinen (kaikki eri joukkueista) ADHD Suomisarjalaisia NHL:llään yheksi peliksi, ja kaikkien muijat ja äitit, lapset ja sukulaiset katsomossa. Suorituspaineet 100%. Aivot narikassa vaahto suusta valuen heitetään paskoja rännejä paskasti ajoitettuna. Maalin edustoilla roiskitaan ja huiskitaan vailla mitään järkeä ja tuntumaa kiekkoon ja omia pelikavereita ei tiedetä yhtään missä liikku ja mitä aikoo. Ei oo niinku yhtään synkassa tuo homma.

Aivan niinku ei jätkät olis peliäkään pelannu samassa joukkueessa. Ei mitään tutkapareja kukaan ei osaa rauhottaa peliä. On päät ja ranteet koko ajan niin jäässä että ylivoimallakin putkeen kolme paitsiota. KOITTAKAA NY VITTU JO HERÄTÄ PELAAMAAN SELKÄYTIMESTÄ SAATANA NIINKU KAKARANA PIHAJÄILLÄ! 100% LUPAUS, ETTÄ TOIMII PAREMMIN ku tuo vitun koomailu. Mitä helvetin myrkkykeittoa teille juotetaan?

Lisäkysymyksiä:

-Miksi tuo Vihko pelaa? Ei saa vaan mitään aikaan, ja minkä vitun takia meidän yhden viime peleissä parhaiten toimineen hyökkääjän #33 tilalla? Meni sekin ketju ihan vituiksi! Mulla oli koko pelin se tunne et Lamberg olis ollu tänään se puuttuva palanen joka olis pelin Sportille kääntäny.

Plussat:

-Honkaheimo, ainut joka pystyi järjellä olemaan pelissä mukana.

-Vauhkonen ainut joka sai maalille kuteja. Ja suojaa kyllä perkeleen hyvin kiekkoa mutta kun 70% kentällisestä on sekasin ku seinäkello niin koita ny siinä rakentaa.

-Vehviläinen piti pelin elossa.

-Ainali on sillä pelisilmää, mutta kun 70% kentällisestä on sekasin ku seinäkello niin koita ny siinä rakentaa.

Miinukset:

-kaikki muut. Erityismaininta Kubalik. Melko turha kaveri kyllä. Ulkkarivahvistus? Millai?

Joku muu mikä:

Naurettavan tulkinnanvarainen tuo potkumaalin tulkitseminen. Joku toinen päivä tuomio olis ollu toinen. Tohon pitäis tässä sarjassa saada joku järki! VRT Ainalin hylätty maali.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
-Ainali on sillä pelisilmää, mutta kun 70% kentällisestä on sekasin ku seinäkello niin koita ny siinä rakentaa.

Ollaankohan me nyt katottu samaa peliä? Yks hyvä syöttö kymmenestä antaa pojalle pelisilmän? Herätyyyyys... Ukko on pehmee ku vaahtokarkki, ja jopa mä pystyn lukemaan kotoa että mihis tämä meidän kiekollinen nero yrittää sitä kiekkoa pistää.

Ajatuksena meikäläisellä oli olla suhteellisen hiljaa tää kausi, koska suurimman osan kaudesta on lähinnä vaan vituttanut toi paska, ja Tomekin jatkosoppari sai niin vihaiseksi, että onko ees yllätys että ensimmäinen harmaa hiuskin on juuri tän kauden aikana päästä löytynyt?

Onhan tuo nyt ihan järkyttävää paskaa. Edelleen osoitan sormella meidän ylhäistä valmentajaa jota joutuu katsomaan vielä pitkään, kiitos typerän hätiköinnin. Sportin peli ei ollut myöskään alkukaudesta hyvää, mutta yksilöiden onnistuminen ja ehkäpä pieni onnikin (ja se että vastustajat opetteli omaa pelikirjaansa, meillähän ei sellasta edes ollut) auttoi Sportia saamaan hyvän kauden aloituksen, mutta pelihän ei missään vaiheessa todellakaan oo ollu mitään erikoista. Tässä on nyt perkele ollu jo yli 50 peliä aikaa saada jotain pientä tolkkua edes tohon touhuun, mutta ei, ei siis mitään.

Aikaa kuvaavaa on että ottelun loppuhetkillä meidän maalitykit E.Riska ja F.Riska sekä tietenki kultaranne Vänttinen on vääntämässä vastustajan maalin takana kulmassa. Siinäpä oikee porukka jahtaamaan tasoitusmaalia. Sulka hattuun Tomekille.

Voi kun olis vähän edes mietitty silloin kun jatkosopparia väännettiin. Jämsäkin on kuin työharjottelussa Sportin urheilutoimenjohtajana. Toivottavasti antoivat vielä mojovan palkankorotuksen päälle, sen verran vakuuttavaa on suorittaminen ollut.

Myönnetään, "vähän" vituttaa, enkä edes tiedä meneekö täysin oikeaan ketjuun. Toisaalta kaikki päätökset ja teot on johtanut siihen että tuolla kentällä on lauma ämmiä ilman mitään sovittua, eikä valkkukaan tajua pelistä mitään. Ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

E: lisäys...
 

nevins

Jäsen
Ei tullut voittoa ei. Pakolla ei voiteta. Tässä häiritsee itteä pari pientä asiaa. Toisaalta pitäis pelin olla nopeeta ja toisaalta peliä pitäis pystyä rauhoittamaan. Kuka noista pystyy pelaamaan nopeasti ja pitää kiekko omilla? Yleensä tätä kun yritetään niin kiekko menetetään(esim Körkkö). Rauhoittamista osasi vain Komulainen ja pystyi nopeeseen peliin. Henk koht taito ei vaan riitä jätkillä. Ykkössentteri on telakalla ja muut on vaan tasoltaan heikompia.

Rentoutta ei löydy, koska on pakko päästä 10 sakkiin. Kaikki on vielä mahdollista, mutta vaatii erilaista peliä mitä Kk vastaan ja tänään Saipaa. Millaista se sitten vois olla? Useasti heitetään kiekko päätyyn tai laituri yrittää kuljettaa laitaa pitkin ylös. Kummatkin on pelattu viime aikoina helposti pois. Onko muita vaihtoehtoja? Sport hyökkää useasti hyvin "yksinään". Ei tulla nättinä rintamana. Emmä tiedä miten tota parantais. Parilla viime kaudella jätkillä oli aina hymy herkässä ja hyvä fiilis. Tällä kaudella sitä ei oo näkyny.

Tänään lopetin kattomisen 1 erässä, kun ei vaan pystyny kattomaan. Miksi mä kidutan itseäni?
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ei tulla nättinä rintamana.
Ja jos vahingossa satuttaisiin tulemaan, niin silti kiekollinen "syöttää" kiekon maalivahdin syliin. Kukaan ei yritä edes syöttää omille kun hyökätään.
 

BkkEtäFäni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Seattle Kraken
Nuo avaussyötöt varsinkin surkeempia kuin ekaa kertaa mailaa pitävällä, ei koskaan lapaan. Pitkäksi menee, luistimiin, taakse. Kruunaamaaton kuningas näissä Nordlund, joka on muuten jostain ihme syystä saanut jauhaa yv:tä koko kauden saamatta yhtään mitään aikaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Voi hellanlettas millainen tarhalauma Sportilla on kasassa. Paperilla tehtiin hyvin hankintoja, mutta kylläpä ei olla saatu ulosmitattua yhtään mitään monestakaan ukosta. Tämä kausi on totaalinen pyllähdys. Ikävä että keskenkasvuisen Viitaluomankin sopimus jatkuu. On siinä meillä varsinainen "johtaja". Kehtaa vielä pelin jälkeen selitellä, miten ei ollut joukkueella nälkää mennä maalille... Siis että anteeksi mitä!?? Pelataan pudotuspeleihin pääsystä, eikä ole nälkää!? Siis mitä vittua!?

Tuolla pelaa tällä hetkellä ihan liian monta jätkää kaksi sarjatasoa liian ylhäällä. Edes syötön vastaanotto ei onnistu.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Ei pitäisi hankkia valmentajan kavereita ikinä joukkueeseen.
Muuten,.....ihan kuin näitä samoja juttuja ja kirjoituksia olisi vuosien varrella ennenkin lukenut kun Sportista on kysymys.
 

Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pakko tulla tänne paimentamaan, kuten HIFKn vastaavaan ketjuun. Mitä hittoa se Vaasa kitisee?

Uskomattoman hyvin kasaan patsittu jengi ja hyvä valmennus. Ok, vähän on ollut vastoinkäymisiä, mutta ihan oikesti. Sport tulee olemaan joku sijalla 8 tai vastaava, ehkä sijalla 4 loppukaudesta ja te itkette, kun ei osata? Oikeasti?

Sport on tehny loistavaa ja pitkäjänteistä työtä. Vaikea kausi loukkaantumisien suhteen, mutta silti vakuuttavia voittoaja juuri niitä vastaan, joita pitääkin. Olkaa nyt vaan onnellisia ja ylpeitä. Teillä on ihan kaikki kortit käsissänne ja mahdollisuus vaikka mihinkä.

Tulen nauttimaan taas viikon päästä tiedän tunnelmasta. Laittalaa taas kaikki peliin. ;)
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Nenonen-Viitaluoma-Vauhkonen
Kiviranta-Kokkala-Kubalik
Karvinen-Tikka-Lamberg
E.Riska-F.Riska-Vänttinen

Näillä lähtisin ensiviikolla kokeilemaan, kun Kokkalakin taas kunnossa. Ykköseen kaikki tuloksentekoon kykenevät ja näin Nenoselle ja Vauhkoselle hyvä sentteri. Kakkoseen sitten loput kiekolliset pelaajat. Vanha tutkapari Kiviranta-Kokkala ja laidalle Kubalik, josta ei selvästi saada kaikkea irti, mutta Jollen kanssa homma toimi ihan alussa. Kolmoseen tuollainen vauhdikas rymistelijä kenttä, jossa kaikki tämän hetken kuumat pelaajat eli Karvinen ja Lamberg kaksikko ja heidän keskelle Tikka. Nelosesta sitten täysin puolustava jo viime peleissä kasassa ollut Riskat&Vänttinen, joka oli muuten Sportin ketjuista varmaan eniten maalipaikoilla.
 

the karpov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pakko tulla tänne paimentamaan, kuten HIFKn vastaavaan ketjuun. Mitä hittoa se Vaasa kitisee?

Uskomattoman hyvin kasaan patsittu jengi ja hyvä valmennus. Ok, vähän on ollut vastoinkäymisiä, mutta ihan oikesti. Sport tulee olemaan joku sijalla 8 tai vastaava, ehkä sijalla 4 loppukaudesta ja te itkette, kun ei osata? Oikeasti?

Kuka onkaan voinut näin uskomattoman mahtavan rosterin saada kasaan ja millä valmennuksella!!! Luultavasti Sport on sijalla joku 2 loppukaudesta. Älkää oikeasti itkekö!!
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itse en ymmärrä tuota Vihkon peluuttamista. Toki yrittää kovasti ja tekee töitä jäällä, mutta pää ja kädet ovat niin totaalisen jumissa. Jotenkin käy vähän jopa sääliksi Vihkoa. Huomiseen kärpät peliin lähtisin samalla kokoonpanolla mitä raju erkki tuolla edellä jo esitti. Toivon mukaan Kokkala tulee pirteänä takaisin ja tuo etenkin ylivoimaan variaatiota. Kubalikille täytyy myös saada hyvä sentteri ja Kokkala on siihen hyvä istuttaa. Ei saa parastaan irti tällä hetkellä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
No ei todellakaan laiteta Viitaluomaa tuohon Nenosen ja Vauhkosen väliin. Ei se ole kertaakaan toiminut. Viitaluoma on pelannut parhaat pelinsä Karvisen ja Lambergin välissä.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Uskaltaisiko Kokkalan heittää ykköseen...
Mitään väliä millä numerolla ketju pelaa, ne pelaa joilla kulkee.

Viitaluoma tarvii luisteluvoimaiset laiturit, joten Vauhkonen-Nenonen menee hänen kanssaan täysin hukkaan. Tikka ei vieläkään ole parhaimmillaan keskellä, joten siirto laitaan pitäisi olla selviö kun saadaan pitkästä aikaa neljä sentteriä kokoonpanoon. Ainali on ollut hyvä, mutta jotunut pelaamaan aika paljon jämämiesten kanssa. Vänttinen repii ja kaivaa aloituksia ja Nenonen pistää laattaa häkkiin. Kubalik joutaa katsomoon Körkön seuraksi. Karvinen takaisin veljesten ketjuun, niin eiköhän ala tapahtumaan.

Tikka-Viitaluoma-Lamberg
Kiviranta-Kokkala-Vauhkonen
Nenonen-Ainali-Vänttinen
E.Riska-F.Riska-Karvinen
 

exau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mä lähtisin näillä:

Lamberg-Viitaluoma-Vauhkonen
Kiviranta-Kokkala-Nenonen
Karvinen-Ainali-Kubalik
Riska-Riska-Vänttinen
Tikka

Lamberg-Viitaluoma ja Kiviranta-Kokkala akselit on toiminut aiemminkin ja siihen maalintekijät kylkeen. Tohon kolmoseen näkisin että Ainalilla on enemmän käsiä/potentiaalia tehä peliä kuin Tikalla.

Mutta tod näk siellä viilettää Vihkoa ja Körkköä kädettömänä päästä päähän...
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Pakko tulla tänne paimentamaan, kuten HIFKn vastaavaan ketjuun. Mitä hittoa se Vaasa kitisee?

Uskomattoman hyvin kasaan patsittu jengi ja hyvä valmennus. Ok, vähän on ollut vastoinkäymisiä, mutta ihan oikesti. Sport tulee olemaan joku sijalla 8 tai vastaava, ehkä sijalla 4 loppukaudesta ja te itkette, kun ei osata? Oikeasti?

Sport on tehny loistavaa ja pitkäjänteistä työtä. Vaikea kausi loukkaantumisien suhteen, mutta silti vakuuttavia voittoaja juuri niitä vastaan, joita pitääkin. Olkaa nyt vaan onnellisia ja ylpeitä. Teillä on ihan kaikki kortit käsissänne ja mahdollisuus vaikka mihinkä.

Tulen nauttimaan taas viikon päästä tiedän tunnelmasta. Laittalaa taas kaikki peliin. ;)
Ok, vähän on ollut vastoinkäymisiä ja tällä hetkellä suunta on suuresti alaspäin juuri kun niitä pisteitä pitäisi napsia. Nyt meillä on täällä kyllä uusi @Pat_LaFontaine . Kyllä Sportilla tulee olemaan todella vaikeaa tuonne pudotuspeleihin itsensä kammeta. Se vaatii nyt parin pelin voittoputken ja pienen eron tuonne sijalle 11.
 

exau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mä lähtisin näillä:

Lamberg-Viitaluoma-Vauhkonen
Kiviranta-Kokkala-Nenonen
Karvinen-Ainali-Kubalik
Riska-Riska-Vänttinen
Tikka

Lamberg-Viitaluoma ja Kiviranta-Kokkala akselit on toiminut aiemminkin ja siihen maalintekijät kylkeen. Tohon kolmoseen näkisin että Ainalilla on enemmän käsiä/potentiaalia tehä peliä kuin Tikalla.

Mutta tod näk siellä viilettää Vihkoa ja Körkköä kädettömänä päästä päähän...

Mut koska mä en päätä niin näillä mennään tänään :

Nenonen-Ainali-Vauhkonen
Körkkö-Tikka-Kiviranta
Riska-Riska-Vänttinen
Karvinen-Viitaluoma-Lamberg

Kokkala ja Kubalik poppareilla
 

BkkEtäFäni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Seattle Kraken
Hienosti ryssitty taas, tässä vaiheessa kautta 2 kertaa ollaan 2 maalin johdossa ja 1p jää käteen. Pääryssijänä Laakso, muuten ei pysty ratkaisemaan pelejä niin otetaan sitte muutama jäähy niin päästään ratkojan rooliin. Toinen seppä siellä soosaa puolustajista edelleen yv:llä, eli Nordlund. Kertokaa nyt saatana mulle miksi se sysipaska, hidas,mielikuvitukseton masto saa pelata edelleenkin kaikki yv:t???

Vituttaa niin tää touhu että pitäis varmaan lopettaa matsien katselu, pääsisi otsasuoni helpommalla.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vitun tuomarit hylkäsivät Karvisen maalin. Siihen ratkesi. Sitten taas perus jatkoaika meiltä. No, Ipa hävisi sentään varsinaisella.

Kaksi peliä muuten Ilvestä vastaan vielä ja ne taitaa ratkaista playoff taiston. Tosin Jukurit voi myös sen paikan lunastaa. Hifk vaikuttaa menevän jo menojaan.

Mutta Sportin tuntien hävitään molemmat pelit Ilvestä vastaan ja joukkue lomille.

Mutta jos tällainen Viitaluoma koko ensi kauden eikä vain keväällä, niin iskee kovat tehot.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pup pup. Honkaheimon ja Laakson avustuksella lahjoitettiin kolmesta pisteestä kaksi Kärpille.

Oikeasti tänään oli jopa hyvä peli, mutta puolustajien virheisiin ratkesi.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Jaahas rakkaat Sportin kannattajat.. meillä käynnistyy kohta tässä omat play offsit :)
Ilves - Sport ja isot panokset..jo tätä on ollut vähän ikäväkin...

Missäs luuraa Pat ? :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös