Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 519 987
  • 2 092

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Hieno peli. Näytti vielä jossain vaiheessa että tulee rumat lukemat, mutta peli taantui sitten tuosta ja loppu olikin vähän rauhallisempaa tahtia.

Hyvältä näyttää nyt, toivottavasti tämä meno jatkuu.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Erinomaista suorittamista divisioonavihua vastaan.

Olen ollut yksi äänekkäimpiä Kris Letangin kritisoijia, ja lähinnä sen vuoksi että tätä on melko kallista pitää sairaslistalla. Ja asia on edelleen niin, että Letangin ei voi edelleenkään olettaa pelaavan kokonaista kautta. Mutta fakta on se, että pelatessaan omalla tasollaan, tämä on aivan jokaisen ansaitsemansa killingin arvoinen. Letang on yksittäisenä pelaajana jopa tärkeämpi Penguinsille kuin Crosby tai Malkin, ja tämä on vielä korostunut tällä kaudella muun puolustuksen vihreyden vuoksi. Aivan Norris-tason puolustaja parhaimmillaan, ja Islandersia vastaan aivan naurettavan kova esitys.

Ja sitten Matt Cullen. Cullenin Matt. Mies on lähes ainoa kenttäpelaaja tältä kaudelta, josta ei löydy kritisoitavaa edes kaameimpien sekoilujaksojen aikana. Silloinkin Cullen oli ainoastaan hyvällä tavalla näkymätön. Cullen on toiminut jokaisella pelipaikalla johon hänet on istutettu, ja nyt tekee hienoa työtä Malkinin laidalla. JR:n kesän onnistunein signaus, jolla on Penguins-organisaation syvästi arvostaman esihistoriallisen syntymävuoden lisäksi ihan oikeasti käyttökelpoisia atribuutteja.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oli kyllä mahtava matsi kerta kaikkiaan, noin hyvää Penguinsia ei ole ihan hetkeen näkynyt saa varmaan mennä Bylsman ajoille. Letang on ihan huippu ja nyt myös Sid on parantanut menoaan alkaa olemaan taas sitä vanhaa tuttua Crosbya mikä luo maalipaikkoja ja laittaa itsekin paikoista sisään. Sitä tuttua lennokasta kulmissa pyörimistä on ruvennut taas näkemään kun eihän vastustajat saa miestä millään kuriin. Malkin on Malkin ja niin, toivottavasti sama meno jatkuu ja onnistutaan kaatamaan myös kuumia joukkueita, Red Wingsillä pieni suvantovaihe menossa eikä Islanders ole myöskään ollut kovin vahva viime ajat. Chicago on ihan kova vastus, mielenkiintoinen b2b luvassa.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt olis tarjolla Jonathan Drouin. Eipä taida olla pelimerkkejä lähteä hankkimaan, olis vaan just sellanen pelaaja mitä organisaatio huutais. Nuoria laitureita ei oo jonoks asti tulossa ja siinä olis valmis sellanen. Perron + prospekti (ei Pouliot) + 1.kierroksen varaus, lähtiskö Yzerman kaupoille?
 

Ralph

Jäsen
Perron + prospekti (ei Pouliot) + 1.kierroksen varaus, lähtiskö Yzerman kaupoille?
En ole Yzerman, mutta voin silti vastata, että ei lähtisi. Perronin myötä Lightning ylittäisi palkkakaton, joten ei onnistuisi tällainen kauppa. Siinä pitäisi Penguinsiin siirtyä myös Matt Carle ison sopparinsa kanssa, mutta silloin taas Penguins olisi palkkakaton rajoissa.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En ole Yzerman, mutta voin silti vastata, että ei lähtisi. Perronin myötä Lightning ylittäisi palkkakaton, joten ei onnistuisi tällainen kauppa. Siinä pitäisi Penguinsiin siirtyä myös Matt Carle ison sopparinsa kanssa, mutta silloin taas Penguins olisi palkkakaton rajoissa.

Juuri näin. Tampa käsittääkseni muutenkin puolustajasta ensisijaisesti kiinnostunut, mikäli nyt Drouinin edes kaupataan. Pensiltä lienee ainoa vaihtoehto olla pouliot ja varausvuoroja mutta ei sekään taida millään riittää.
Mielestäni meidänkin kannattaisi kaikki mahdolliset pois treidattavat pelinappulat kohdistaa top4 pakkiin jos sellaisen jotenkin saisimme vahvistamaan takalinjoja.

Hieno ryhtiliike tapahtunut joukkueessa ja maaleja alkanut tulla odotetulla tavalla, tästä on hyvä jatkaa! Lets go pens!
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt olis tarjolla Jonathan Drouin. Eipä taida olla pelimerkkejä lähteä hankkimaan, olis vaan just sellanen pelaaja mitä organisaatio huutais. Nuoria laitureita ei oo jonoks asti tulossa ja siinä olis valmis sellanen. Perron + prospekti (ei Pouliot) + 1.kierroksen varaus, lähtiskö Yzerman kaupoille?

Ei lähtisi tuolla, ja Drouinissa ainoastaan LW-pelipaikka on mitä Penguinsissa tarvittaisiin. Mutta Pens ei todellakaan tarvitse lisää pehmeitä, pienikokoisia taitohyökkääjiä, olkoonkin vaikka kuinka uusi Patrick Kane. Ennemmin olisin Kerby Rychelin perässä, joka on myös kuuleman mukaan pyytänyt treidiä pois Columbuksesta. Olisi luultavasti huomattavan paljon halvempi, ja enemmän sitä pelaajatyyppiä jota Penguins oikeasti tarvitsisi. Toki Rychel on hyvin raakile, mutta ei Drouinkaan ole vielä valmis pelaaja.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin, nyt kun olisi ne pelimerkit mitä mentiin tyhmänä tuhlaamaan Kesseliin. Kessel on ollut floppi, Drouinissa on valtavasti potentiaalia ja paljon mieluummin oltaisiin hankittu Drouin kuin tämmöinen laiskanpulskea maalintekijä joka ei osaa tehdä maaleja. Mun puolesta Pouliotin voisi nyt kaupata jos Drouin olisi Pouliotin avulla saatavilla ja voisi ollakin, kaksi hyvin saman tyyppistä tapausta kyseessä, toinen on vain puolustaja ja toinen hyökkääjä. Tuommoinen juonikas laituri Penguinsilta puuttuu täysin! Hörnqvist ja Kunitz ovat tämmöisiä romuluisia tapauksia, Kessel kuulemma maalintekijä, Perron nyt on ollut aika vaisu ja kauden jälkeen jatkaa matkaansa varmaan tai ehkä Perron treidataan kauden aikana pois. Mun mielestä tässä on kyllä nyt tilanne jota ei sovi JR:n sivuuttaa, mahdollisuus saada hyökkääjä joka voi olla kova tekijä tulevaisuudessa ja jonka tyylistä pelaajaa koko Pens-organisaatiosta ei löydy.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Koko joukkue muutamaa poikkeusta lukuunottamatta oli floppi alkukaudesta, joten en yksilöisi Kesseliä sieltä. On kuitenkin tälläkin hetkellä joukkueen toiseksi paras maalintekijä, kaikista niistä hukatuista maalipaikoista lukuunottamatta, joten ansaitsee enemmän aikaa kuin nämä vajaat 40 peliä ennen kuin tulisi tuomita flopiksi. Edelleenkin odotan että saisi toisen mahdollisuuden Crosbyn rinnalla, nyt kun kapteenikin on oma itsensä ja peli kulkee. Kesselillä muutenkin tuo hiljaisempi jakso pikkuhiljaa takanapäin, ja samalla kun joukkueen peli on alkanut kulkemaan niin on myös Kesselin (tehot 3+1 viimeisiin 6 otteluun). Kyllä siitä vielä hyvä tulee, ja playoffeissahan sen arvo sitten todenteolla mitataan. Kessel on kuitenkin playoff-pelaaja (22 peliä 13 maalia 8 syöttöä ja +11 tähän saakka uralla) vaikkei sitä ehkä sellaiseksi moni ulkoisilta ominaisuuksilta mielläkään. Tokihan tässä on vielä pitkä matka että tällä kaudella edes päästäisiin sinne playoffeihin, mutta itse olen Kesselin suhteen kärsivällinen.

Islanders peli oli Penguinsilta upea ja tuolla tavalla kun jatketaan niin kyllä tästä kaudestakin tulee vielä hyvä. Crosby ja Kessel maalinteossa niin voittohan oli melkein selviö jo noiden myötä. Fleuryn paluu myös tärkeä juttu joukkueelle, vaikka Murray kävikin hyvin tuuraamassa ja näytti välähdyksen Penguinsin maalivahtipelin tulevaisuudesta. Eikä tuota Daleyn hankintaa voi kuin ihailla. Valovuoden edellä Scuderia tasoltaan ja ennenkaikkea tärkeintä oli saada tuo hidas ja kädetön ankkuri pois puolustuksesta. Daleyn liike ja kykenevyys kiekolliseen peliin on ollut heti arvokas lisä Penguinsin pelaamiseen.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Tasan samaa mieltä, että Kesselille enempi aikaa. Mutta kyllä olen ihmetellyt pidemmän aikaa, miten voi olla noin pehmeä ja pelätä kaikkia kamppailu tilanteita ympäri kentän? Oliko se Torontossakin tollainen, ei muistaakseni.. kyllä pitää olla tyytyväinen ton luokan maalintekijän saamiseen, ihmetyttää vaan tuo lähes pelonomainen pelaaminen.
Noita nuoria laitureita on turha haikailla, jos ja kun hinta luokkaa Pouliot+1st. eihän tuolla peliälyllä ja käsillä varustettua pakkia voi hukata, ellei tiedetä pään olevan tällä jumissa. Tälläistä en ole lukenut, vaan Sullivan pikemminkin kehuvampaan suuntaan puhunut nyt jo ainoaksi jääneestä pakki prospectistamme.
Daleystä iso plussa. se osaa pelatakin, ja Cole saanut sopivampaa roolia siinä vieressä puolustavana.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Itsekään en lähtisi Pouliotia kauppaamaan ainakaan hyökkääjään, Pensin pakkitilanne kun ei todellakaan ole ihanteellinen. Kaikki mahdollinen efortti kannattaisi nyt nimenomaan käyttää alakerran vahvistamiseen. Maalintekokaan ei näytä tällä hetkellä tuottavan vaikeuksia. On kyllä edessä mielenkiintoiset viikot Pensin osalta. Ensi viikolla jo ollaan viisaampia siitä, onko tällä jengillä mitään asiaa mihinkään tänä keväänä.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Vihdoinkin pari oikein ilahduttavaa peliä alla ja näyttää pitkästä aikaa siltä että miehistössä on muutamia jotka ovat tehneet oikeansuuntaisia uudenvuodenlupauksia asenteensa suhteen. Toivoa on taas ja maaleja tosiaan on alkanut syntyä, mitä onkin odotettu jo kauan!
Tuota Kesselin jatkuvaa haukkumista en kyllä ymmärrä, mies on sentään jokusen kerran onnistunut maalinteossa kuitenkin ja peluutus hänen kohdallaan oli pitkään sellaista rulettia ettei paremmasta väliä jolloin näytötkään eivät voi olla ihan maailmanluokkaa. Philille peliaikaa ja luottoa vaan niin kyllä verkot heiluu varmasti! Ei tämän kauden otannalla vaan mitenkään voi miestä tuomita vaikka kuinka paksut posket olisivatkin. Kapteeni on lopulta näyttänyt sellaiselta kuin pitääkin eli tulosta on alkanut tulla mikä on hieno homma. nyt kun Letang pysyisi kasassa ja Malkin vielä edelleen vireessä niin kyllä tästä vielä hyvä tulee. Ainakin tämä vuosi on alkanut ihan eri tavalla kuin mihin edellisenä jäätiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Myönnän ettei Kessel kuulu todellakaan minun lempipelaajiin ja varmasti nostan miehen huonot otteet helpommin esille kuin monen muun. Joka tapauksessa, odotan kaverilta joka pääasiassa surffailee kentällä vältellen kontakteja jne. niin hieman parempaa tulosta, kuin 12 maalia 38 ottelussa. Kessel hukkailee noita hyviä maalipaikkoja ihan samalla tavalla kuin jotkut rivipelaajat, vaikka maalintekijä pitäisi olla. Kaverin tavaramerkki tulinen ja tarkka rannelaukaus on loistanut poissaolollaan, muistan vain yhden tuommoisen hyvän ja tarkan rannekutimaalin ja se tuli kauden toisessa ottelussa kojootteja vastaan. Muuten ei oo rannelaukaus pahemmin laulanut.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tasan samaa mieltä, että Kesselille enempi aikaa. Mutta kyllä olen ihmetellyt pidemmän aikaa, miten voi olla noin pehmeä ja pelätä kaikkia kamppailu tilanteita ympäri kentän? Oliko se Torontossakin tollainen, ei muistaakseni.. kyllä pitää olla tyytyväinen ton luokan maalintekijän saamiseen, ihmetyttää vaan tuo lähes pelonomainen pelaaminen.

Oli juuri tuollainen, ja teki Bozakin kanssa tuhoja vastustajan kenttäpäässä luistamalla puolustusvelvotteistaan, minkä vuoksi myös omissa soi kaiken aikaa. Kessel on yksi NHL:n parhaista ellei paras tekemään maaleja suorasta luistelusta päästessään nousemaan maalille laidaltaan. Jos pelikaverit eivät tuollaisia tilanteita hänelle luo ja vapauksia puolustushommista ei ole, niin maaleja ei myöskään synny. Muissa tilanteissa Kessel on kuin kuka tahansa rivipelaaja. Tämä oli yksi suurimmista syistä miksi Leafs miehestä luopui, kun Carlylen lähdön myötä koko kentällisen piti osallistua puolustamiseen ja Kessel-Bozak -kaksikon tehot hävisivät tyystin. Organisoidussa systeemissä Kesselin hyödyllisyys rajoittuu lähinnä ylivoimaan, jossa mies on yllättävän hyvä tekemään peliä. Maaleja YV-pelissä ei juuri synny, koska Phil ei ole mestari laukomaan suoraan syötöstä ja lämäri virittyy ehkä kerran kaudessa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kohta nähdään jatkuuko hyvä tekemisen meininki kun vastaan luistelee hallitseva mestari vastaan tänään ja huomenna. Kotona aloitetaan ja olisi hyvä heti nappaa pari pistettä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyvä meininki jatkui ja kliseisesti voi sanoa, että kumpi tahansa olisi tuon voinut voittaa. Varmaan hienoimpia jatkoaikoja mitä on tullut itse katseltua. Toisaalta Penguins oli kyllä parempi porukka ja sen olisi pitänyt kyetä naulaamaan ottelu, mutta uusintaa ei tarvitse kauaa odotella enkä valita tuon jääkiekkospektaakkelin jälkeen. Hienoja pelaajia, hienoja suorituksia ja ennen kaikkea hyvää ja pirteää lätkää. Tänään kaksi pistettä niin Chicagon kanssa tasapisteet back-to-back peleistä on mukiinmenevä suoritus. Nollille ei luonnollisesti auta jäädä sillä takamatkaa on.

Rästipelin voittamalla Penguins olisi taas wild card -paikassa kiinni olevan Devilsin kanssa tasapisteissä. Mitään ei ole edelleenkään menetetty.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä peli hallitsevaa mestaria vastaan. Kyllähän se lämmittää mieltä että kahden maalin takaa kyetään tulemaan tasoihin kolmannessa erässä.
Jatkoille mennessä ei paljoa voinut odottaa Hawksin rosterin yksilötaitoa vastaan, kyllähän siinä mieli tekee huutaa uusia jakoja kun kaverilla on heittää Kunitzia vastaan Patrick Kane :( Eihän Pensillä ole Crosbyn ja Malkinin lisäksi heittää kentälle hyökkääjiä joilla pystyisi vastaamaan Hawksin kiekonhallintaan yksilötasolla, mutta onhan tuo Chris Kunitzin käyttö 3vs3 tilanteessa aivan täyttä horroria.
Hawksille jäi puhaltamatta aivan päivänselvä väärä vaihto, jotka pitäisi katsoa erityisen tarkasti kun ollaan 3vs3 tilanteessa. Toki Penguins sai ennen Panarinin ratkaisua melkoisen mylläkän Hawks-päätyyn ja ei saanut kiekkoa maaliin, joten kyllä niitä paikkoja tarjottiin ratkaista ottelu.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Pensin hyvät otteet jatkuvat. Upea nousu 0-2 tappiolta tasoihin kolmannessa erässä, jotain mistä ei paljon Johnstonin aikana tarvinnut haaveilla. Penguins oli ehkä jopa Chicagoa parempi ainakin maalipaikkojen määrässä mitattuna, ja kuten Wild-Chester jo mainitsikin, niin jatkoajallakin oli lukuisia paikkoja ratkoa, mutta tänään ei osunut. Ylivoima-aikaa tuli huikeat 38 sekuntia, saas nähdä mikä on tilanne ensi yönä.

Erittäin tasainen matsi, kuten näiden jengien kohtaamiset ovat viime aikoina olleet. Sidin huikea vire jatkuu, ja Letang näytti kapteenin 2-1 kavennuksessa parasta osaamistaan: kerrassaan hieno nousu! Nyt vaan ruuvia kireämmälle ja 2 pinnaa kotiin ensi yön ottelusta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Oli tosiaan hieno nousu viimeisessä erässä hallitsevaa mestaria vastaan. Nämä ovat olleet harvinaista herkkua viime vuosina Penguinsilta, joten näistä pitää nauttia. Uuden valmennuksen alaisuudessa joukkue ei ainakaan näin lyhyen ajan perusteella ole yhtä helpolla lyöty kuin aiemmin, vaan uskoa omaan tekemiseen riittää enemmän ja sen myötä tällaisiin kolmannen erän nousuihin on jopa kannattajana uskoa. Se on erittäin hyvä piirre. Kaiken kaikkiaan viihdyttävä ottelu ja tärkeä piste playoff-taistelun kannalta tuon kolmannen erän nousun myötä.

Tänään sitten lisää tätä herkkua tarjolla. Toivottavasti Penguinsin hyvä vire jatkuu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Todella upea nousu, Crosby on päässyt nyt hyvään vireeseen. Mun mielestä Pens oli parempi, se loi enemmän paikkoja ja kyllä se kolmas maali olisi pitänyt pystyä vääntämään varsinaisella peliajalla, mutta tuttu tehottomuus vaivaa. Jatkoaika oli aivan hullu, siinä oli molemmilla paikkoja vuorotellen ja lopulta se oli Panarin joka sen ratkaisi. Ei käynyt peliä katsoessa epäselväksi kumpi sai paremman venäläisen kesällä riveihinsä. Hawksin 1 - 0 oli kyllä muuten todella huonosti Pensiltä pelattu, Dumoulin ajaa syvään eikä kukaan Malkinin ketjusta paikkaa tätä ja 2 vs 1 aukee vieraille liian helposti.

Loppuun on kyllä sanottava, että tuomareilla oli pilli hukassa. Jatkoajalla päivän selvä väärä vaihto ja sitten kun Pens oli karkaamassa 2 vs 1 hyökkäykseen pistää Toews kunnon koukut Kunitziin ja tuomarit katsovat tämänkin läpi sormien. Varsinaisella peliajalla vihelletty Letangin jäähy oli aivan vitsi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eipä olisi pari kautta sitten uskonut, että pian tulee kausi jolloin Crosby ei mahdu ASG-tapahtumaan. No, eipä tuolla mitään väliä ole. Noin kolme tuntia ja jälleen kohdataan Hawks, tällä kertaa sitten vieraissa. Jos matsi etenee jatkoajalle niin olisi kyllä kiva nähdä Crosby - Malkin - Letang kolmikko samaan aikaan jäällä. Paria pistettä tarvittaisiin kipeästi, sillä taistelu poff-paikoista on hurjaa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sellainen peli sitten tähän väliin. Ensimmäisessä erässä ihan vastaantulijana ja nähtiin ero kesken kauden valmentajaansa vaihtamaan joutuvan joukkueen ja kolme mestaruutta viimeisen kuuden vuoden sisään voittaneen joukkueen välillä. Isät vastaan pojat. Kahdessa viimeisessä erässä se hieman tasoittui, ja Penguinskin sai muutamat paikat, mutta yksi oman pään aloituksen jälkeen hävitty kaksintaistelu ratkaisi ottelun Chicagolle. Porter ajoi liian innokkaasti kiekon perään ja siitä sitten ohi, jättäen Panarinin vapaalle vetopaikalle. Hawks oli kokonaisuudessaan selvästi parempi ja ansaitsi pisteensä. Fleury piti parhaansa mukaan Penguinsia pelissä mukana useammallakin game saverilla, mutta kun esimerkiksi kolmannen erän ylivoimamahdollisuudet hukattiin täysin heikolla ylivoimapelillä niin Fleuryn huippupelikään ei riittänyt tuomaan pisteitä tällä kertaa.

Lauantaina toivon mukaan parempi vieraspeli Montrealia vastaan sitten.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oli kyllä aivan sysipaska matsi. No, Chicago on edellä aivan jokaisella osa-alueella, senttereitä vertaillessa etu Pensille ja maalivahtiosastolla tasaista, mutta muuten menee kyllä ja rumasti Chicagolle jos aletaan niihin vertaamaan. Valmennus, laiturit, joukkueen syvyys, puolustus tai sen kärki, jos pitäisi neljä puolustajaa valita näistä joukkueista niin Chicagosta tulisi napattua kolme ja Pensistä vain Letang. Kyllähän tässä välillä tulee mietittyä, että olisiko se vain parempi jäädä Playoffeista ulos, varata hyvä pelaaja jos tuuri kävisi ja suunnata katseet ensi vuoteen? Sullivan on näyttänyt hyviä merkkejä jo siitä, että voisi olla ihan hyväkin koutsi, mutta ei aika riitä tekemään tuosta valmista tämän kauden poffeja silmällä pitäen siellä on sen verran paljon laadukkaampia joukkueita kuin mitä Pens on. Kauden jälkeen eroon Kesselistä, revitään kaikki mitä irti revittävissä on ja asennepelaajia sisään. Perronin voi treidata siirtorajalla ei paljoa lämmitä työmoraali kun ei saa mitään tehoja aikaan. Puolustukseen laatua hankittava, tuolla pakkikalustolla ei voi pärjätä kovin kaksisesti. Harmi, että nää Wilsonit ja shearyt näyttävät jälleen siltä, että ei heistä pidemmäksi aikaa ole mitään iloa. Miten voi olla ettei Penguinsista tule koskaan ketään pelaajaa vähän tutkan alta ja yllätä positiivisesti?

Väännetään veistä haavassa vielä ja todetaan tähän loppuun, että Kapanen on jo varmaan nyt parempi pelaaja kuin mitä Kessel. Ei tuolle mitään aikaa tarvitse enää antaa kylmästi lihoiksi vaan ja JR toteaa, että tuli tehtyä virhe kuten totesi Lovejoy kaupan olleen virhe. Oli muuten nätti viivapeli Lovejoylta viime yönä ennen Teräväisen tyhjää maalia.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Väännetään veistä haavassa vielä ja todetaan tähän loppuun, että Kapanen on jo varmaan nyt parempi pelaaja kuin mitä Kessel.

Sebastian Aho on myös jo varmaan nyt parempi pelaaja kuin Crosby tai Malkin.

Edelleenkin huudan tuota Kesseliä takaisin Crosbyn rinnalle. Malkinin ja Kesselin yhteispeli ei ole toiminut pitkään aikaan enää, ja kun Crosby on parantanut omaa peliään niin olisi aika siirtää Kessel takaisin siihen ja kokeilla lähteekö heidän pelinsä toimimaan nyt. Ei ole mitään syytä mikseikö tuota voitaisi kokeilla. Sullivan jo on kokeillut Kesseliä Boninon kanssa, ja suurimman osan ajasta ollut Malkinin kanssa. Nyt se Kessel perhana siihen Crosbyn rinnalle ja välittömästi. Mielestäni järjetöntä huudella Kesselin pois potkimisella kun ei tätä edes kokeilla tuota seitsemää peliä enempää Crosbyn rinnalla, ja sekin alkukaudesta kun koko joukkue ja etenkin Crosby aloittivat heikosti. Vielä kun se kaksikko silloin hajoitettiin lähes samantien kun Crosby oli pelannut kauden parhaan pelinsä siihen mennessä. No nyt kapteenin peli on parantunut merkittävästi, joten Kessel siihen rinnalle ja katsotaan mitä he saavat aikaan seuraavien 10 pelin aikana. Sinä aikana siihen kaksikkoon ei kosketa vaan annetaan kunnolla aikaa rakentaa toimivaa yhteispeliä. Vielä jos toiselle laidalle laitettaisiin joku muu kuin Kunitz niin avot.

Shearystä ei tosiaan taida olla miksikään. Pari ensimmäistä peliä veti ihan hyvin kärkikentissä, mutta kun se energiataso alkuinnostuksen jälkeen laantui, niin ei ole saanut mitään aikaan. Wilsonista ei myöskään ole kärkikenttiin. Pitäisikö seuraavaksi kokeilla Sundqvistia? Toisi ainakin kokoa ja vääntövoimaa sinne.

Mitä noin muutoin tulee pyyhkeen kehään heittämiselle tämän kauden suhteen, niin voi todeta tilanteen Idässä olevan täysin avoin Capitalsin takana. Siellä on näillä Rangersilla, Islandersilla, Canadiensilla ja Lightningilla ollut joko koko kauden tai viime aikoina lähes yhtä suuria ongelmia kuin Penguinsillakin tällä kaudella pahimmillaan. Bruinsilla ja Red Wingsilla myös käsittääkseni ylä- ja alamäkeä pelissä, ja Panttereilla meneillään olevasta kuumasta putkesta huolimatta vielä paljon todistettavaa ennen kuin on yksi Idän kärkijengeistä. Että ei muuta kuin nyt vaan ennen viime yön ottelua pelattujen seitsemän ottelun tasoista effortia, niin tässä on kaikki mahdollisuudet olla siirtotakarajalla hyvissä asemissa playoff-taistelun kannalta. Jos ei olla niin sitten tietenkin pitää miettiä tulevaisuuden rakentamista, ja esimerkiksi Perronin ja mielellään Kunitzin kauppaamista tms. Mutta itse ainakin nyt keskityn mieluummin playoff-taisteluun ja toivon Penguinsin pelaavan tiensä sinne, kuin hakevan korkeaa varausvuoroa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös