• 92 504
  • 126

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
KeKi jyrää Kuusamossa, tilanne kolmannessa erässä jo 11-0. Torjuntojen valossa peli on ollut tasainen, mutta tuo KeKin tulivoima vain on niin hurjaa. Joukkueiden välinen tasoero on valtava. Pitkä kausi tulee PaKalle kun heti avausmatsissa tulee jo näin rumasti turpaan. KeKin maalivahti Aleksi Karppinen on saalistanut pelissä jo kolme syöttöpinnaa.

Lopputulos 14-0 KeKin hyväksi.

Stintti

HIFK. Lapin kiekkoilu
Onhan nuo KeKin kaksi ekaa hyökkäyskenttää aivan hirveät tuohon sarjaan. Vielä Inkeröinen mukaan niin siinä on jokaisella joukkueella pitelemistä, kun KeKi lyö kumman tahansa näistä kentistä jäälle.

oiler99

KeKi - Raahe-Kiekko 5-4

Tasainen peli, tosin toinen erä näytti olleen torjuntojen valossa selkeästi KeKin. Ihan ei Raahe-Kiekon kiri riittänyt voittoon saakka, vaikka lopussa otettiin maalivahti pois. Kahdella tappiolla on tämä kausi alkanut, mutta sarja on vasta alussa ja kyllä Raahe-Kiekko tuolta vielä nousee. Erikoistilannepelaaminen näytti toimineen, sillä Raahe-Kiekko rokotti molemmista KeKin jäähyistä.. Huomenna RoKi Rebelsin vieraaksi Lappi Areenalle.

Tämä peli toimi ainakin muille joukkueille varoituksena, ettei jäähyjä kannata Raahe-Kiekkoa vastaan ottaa.

oiler99

RoKi Rebels - Raahe-Kiekko 5-0

En tiedä mitä tämäniltaisesta tappiosta pitäisi tuumia. Oliko Raahe-Kiekko oikeasti noin huono vai lähdettiinkö peliin takki auki. Jos pitäisi veikata, niin arpa osuisi jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Joka tapauksessa ei ole ollut likimainkaan sellainen alku kaudelle, jota odottelin. Kolmen pelin jälkeen nollakerhossa maalisuhteella 5-14. Tuolla rosterilla pitää pystyä parempaan.

guardian

Roki Rebels - Raahe kiekko peli oli kyllä nuoren rovaniemeläisporukan näytöstä. Raahe-Kiekko jäi pahasti jalkoihin, ei pystynyt vastaamaan ollenkaan nuorten poikien vauhtiin. Muutamia painostusjaksoja lukuun ottamatta ei juurikaan saanut minkäänlaista painetta tai edes kunnon hyökkäystä aikaiseksi. StLouis oli epävarman oloinen, mutta ei maaleista mv:ta voinut syyttää. Kotijoukkue tekaisin maalit hyviltä paikoilta puolustuksen ollessa pahasti myöhässä. En tiedä onko Rakin kokenut kaarti vielä kesäterässä vai eikö jalka enää vain liiku, mutta hidasta oli.

oiler99

PaKa - Raahe-Kiekko 3-4 ja

Nihkeää on edelleen, mutta pääasia että voittotili aukesi viimein. Ei ollut taaskaan hirveän hyvä alku, kun jo 22 sekunnin pelin jälkeen PaKa johti 1-0. Suomisen pukukoppimaali kuitenkin herätti joukkueen pelaamaan. Junnila vei pelin jatkoille ja Lehtomäki ratkaisi minuutin jälkeen. Kone alkaa pikkuhiljaa käynnistyä. Huomenna kotikaukalossa KeKi vastassa.

Feel

alasarjojen pienet seurat
Kiekko Haukat 4 - KeKi 6.

Kolme peliä, kolme voittoa. Huomenna Raahe vastassa, suattaapi tulla tiukkaa..

oiler99

Raahe-Kiekko - KeKi 3-4

Jännittävä peli oli kyllä Raahessa. Helpolla ei KeKi voittoa Raahesta hakenut ja vierasjoukkue oli varsinkin toisessa erässä pahasti ottavana osapuolena. 2-0-maalin jälkeen Raahe-Kiekko pyöritti Kekin alueella minuuttitolkulla, mutta tulosta ei tullut. KeKi siirtyi 3-0-johtoon ja heti seuraavasta tilanteesta Raahe-Kiekko sai 3-1-vastahyökkäyksen mutta ei maalia. 4-1-tilanteessa KeKi sortui ylimielisyyteen ja alkoi ottaa tyhmiä jäähyjä. Raahe-Kiekko tuli pian ylivoimalla maalin päähän. Kolmannessa erässä Atte Junnila karkasi yksin läpi, mutta ylärima pelasti vieraat tasoitukselta. Loppuun Raahe-Kiekko sai vielä paineen KeKin alueelle, mutta kiekkoa ei maaliin vain saatu..

Raahe-Kiekko näytti tänään suorastaan pelottavan vaaralliselta. Joukkue on selvästi saamassa juonesta kiinni ja todella kova nippu tuosta on kuoriutumassa. Hieman lisää terävyyttä viimeistelyyn ja hyvä tulee. Lisäksi oman alueen peliin on saatava jämäkkyyttä. Joukkue kaipaa myös lisää tasaisuutta otteisiinsa.

Big Bear

Kyllähän Raahe-Kiekko on ollut II divarin pohjoisen lohkon yksi suurimmista alisuorittajista tähän saakka. Rosterin pitäisi olla tälle tasolle ihan ok, mutta yksi kahden pisteen voitto viidestä ottelusta on kyllä hävettävän vähän. Hyvä kuitenkin, että oiler99 jaksaa olla RaKin suhteen vuodesta toiseen optimistinen.

oiler99

Jos nyt pitäisi lähteä hakemaan syitä tuohon alisuorittamiseen, niin ainakin minun katseeni kohdistuu maalivahtiosastolle. Mikko Taari on ollut toistaiseksi kaukana viime kauden tasostaan. Sinne tarvittaisiin nyt sellainen kaveri. jolla koppi tarttuu. 20 päästettyä viiteen peliin kertoo karua kieltä siitä, missä ne ongelmat ovat. Eilenkin PaKa teki maalin jo 22 sekunnin pelin jälkeen.

Pitää toivoa, että maalivahtipeliin saataisiin reilu parannus. Ei tähän alkuun voi tyytyväinen olla, mutta tämäniltainen KeKi-ottelu osoitti että joukkue on kaikesta huolimatta menossa oikeaan suuntaan.

Länsirajan kiekkotiimit
Tervepä terve minun osaltani kaikille palstalaisille täältä länsirajalta. Tarkoitus on ollut osallistua palstan keskusteluun jo aiemmin, mutta nyt ajattelin kantaa korteni kekoon.

Eilen Ylitorniolla Et-Po - YJK:

Ottelu oli käytännössä ohi jo ensimmäisessä erässä kotijoukkueen terävämmän ensimmäisen erän ja vierasjoukkueen hieman haparoineen maalivahtipelin vuoksi. Maalivahdit olivat pelissä esillä niin hyvässä kuin pahassakin, ottelun parhaina palkittiin Et-Polta Rautio ja YJK:lta ensimmäisessä maalin suulle luistellut Palo.
Tuomarilinja aiheutti pienoista hämmennystä, välillä sallittiin käytännössä kaikki ja välillä pienestäkin rikkeestä nousi käsi pystyyn. Kolmannessa erässä tilanne näytti jo hieman siltä, että mitä tahansa saattaa olla luvassa, mutta loppujen lopuksi kokonaisuutena peli pysyi "kohtuullisen" siistinä.

Kotijoukkue on aloittanut kauden pirteästi ennakko-odotuksiin nähden, kun joukkueesta ei käytännössä ollut juuri tietoa ennen ensimmäistä harjoituspeliä. Joukkue pelaa kokonaisuutena aivan hyvännäköistä kiekkoa näin kauden alussa, mutta materiaali on todella kapea, joten avainpelaajien loukkaantumisiin ei todellakaan ole varaa.

Lätkä

Kyllähän Raahe-Kiekko on ollut II divarin pohjoisen lohkon yksi suurimmista alisuorittajista tähän saakka.

Kieltämättä!

Aika-ajoin tulee seurattua myös näitä sivustoja, koska Liigan laitoin suljettujen sarjojen myötä 15 vuotta sitten bannaan. Ok...mut erikoista on Raahen meno. Olen ikäluokkaa, joilloin kiekko oli Raahessa iso juttu ja kaupungissa oli kaksi varsin laadukasta seuraa...TeKi ja Vesa. Molemmat silloisessa 2div.:ssa(nyk. SS) kovia nimiä. Sitten päätettiin lyödä hynttyyt yhteen ja alamäki alkoi! Erikoista... Yhteen joukkueeseen satsaus olisi luullut tuottavan Raaheen Mestis-tasoisen joukkueen. Ei tuottanut... Kaikki meni penkin alle ja jopa se laadukkaiden pelaajien suoltaminen kansalliselle tasollekin lakkasi. Outoa!

Raahelaiset itse tietävät paremmin syyt...ja olisi kiva kuulla se oikea syy tällaiseen alemmuustilaan.

Feel

Raahe 3 - Keki 4. Loppujen lopuksi aika tasainen peli, molemmilla oli hyvää pyöritystä. Kekillä olisi ollut 1-4 tilanteessa hyvää saumaa lähteä karkuun, mutta päättivät sitten alkaa jäähyilemään. Jos Raahen joukkueesta ongelmia etsii, niin pakkiosasto ei vakuuttanut. Maalivahti oli minusta ihan ok.

oiler99

Raahe-Kiekko - Kiekko-Haukat 7-4

Kiekko-Haukat antoi Rakille kelpo vastuksen, mutta ei voinut lopulta paremmalleen mitään. Ottelu ratkesi toisessa erässä jossa Raahe-Kiekko mätti kolme maalia vieraiden verkkoon. Tahtipuikkoa heilutti nuorisoketju Junnila - Svensk - Kuorilehto, joka värkkäsi neljä maalia. Raahe-Kiekosta on nostettava esiin myös B-juniorit Tuomas Svensk ja Eetu Suoranta, joista varsinkin ensinmainittu oli ajoittain kaukalossa täysin pitelemätön. Pitäisin kyllä tuon Sarkkila - Svensk - Laakko-ketjun jatkossakin yhdessä, sen verran vaarallinen tuo trio oli. Kumpikin saalisti pelistä myös syöttöpisteen. Eli en allekirjoita sitä väitettä, että Raahe-Kiekon juniorimylly ei enää tuota laadukkaita pelaajia. On niitä pelimiehiä siellä kasvamassa, kuten tämäkin ottelu näytti.

Puolustuksessa on vielä tekemistä. Merkkausvirheitä sattuu ja viimeisen maalin saa Taari ottaa täysin piikkiinsä. Ei voi tuolla tavalla pelata alivoimalla kiekon kanssa.

tuninkipulla

Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät
Olin kans kattelemassa Raahe-Kiekon ja Kiekko Haukkojen matsin. Mun mielestä haukoilta heikko esitys, raki vei peliä ihan 100-0 ja haukat pääsi rokottamaan pelkästään rakin puolustuksen munailujen seurauksena ja tekikin sen ihan hyvällä prosentilla. Haukkojen hyökkäys oli ihan #22 varassa, kuka tämä sankari sitten lienee :D

Rakilta hyvä peli, eiköhän se tästä ala taas kulkemaan. Puolustuksen tosiaan pitäs skarpata ja Taarin päästä maalilla viime talven tasolle, nyt ei ole yhtään varmuutta otteissa. Toisaalta hankala peli puolustukselle ja herpaantumisia tulee kun suurin osa ajasta pyöritään hyökkäyspäädyssä ja kaveri on ihan altavastaajan asemassa.

Kaikenkaikkiaan hieno kiekkolauantai Raahessa kun Teräs-Kiekkokin otti 7-4 kotivoiton III-divarissa heti rakin jälkeen! Eli kun joku tässä mietiskeli raahelaisten seurojen yhdistymistä ja silleen, niin teki on herätetty jo viime kaudeksi takaisin henkiin eli kahdella seuralla mennään jälleen täällä.

oiler99

TIHC - Raahe-Kiekko 3-2

Torniossa sitten tuli tappio. Toinen erä oli ainakin torjuntojen valossa selvästi Raahe-Kiekon. harmi ettei joukkue sitten pystynyt kunnolla sitä hyödyntämään. Jäähyjä näytti tulleen ihan liikaa.

Eilen Ylitorniolla Et-Po - Keki 5-2

Kohtuullisen tiukkaa vääntöä koko ottelu. Et-Po:lla toisessa erässä enemmän voitontahtoa, joka käytännössä ratkaisi ottelun. Kolmannessa erässä kotijoukkue antoi hieman siimaa oman pään virheillä, mutta KeKi:n viimeistely oli kyllä sanalla sanottuna heikkoa. KeKi:ltä kokonaisuutena vaisuhko esitys, lieneekö Inkeröisen puuttuminen vaikuttavan joukkueen esitykseen näin paljon.

Et-Po:lla paha poissaolo kokoonpanosta, kun ykkösmaalivahti Rautio puuttui maalin suulta pienen loukkaantumisen vuoksi, mutta häntä tuurannut Lassheikki kiitti näytönpaikasta ja aiheutti kotijoukkueen maalivahtitilanteeseen hieman kilpailua. Hieno suoritus kauden ensimmäiseen otteluun tilastoilla 38/40.

oiler99

Raahe-Kiekko - EtPo 6-3

Vaikeuksien kautta voittoon, niin kai voi sanoa. Etpo teki pelistä vaikean Raahe-Kiekolle kovalla prässillään ja sai etenkin toisessa erässä kotijoukkueen todella pulaan omalla alueella. Raahe-Kiekon ratkaisijaksi nousi vasta 16-vuotias Eetu Suoranta, joka niittasi 4-2-voittomaalin tarkalla rannekudilla yläpeltiin. 6-3-osumassa Suoranta kieputti kaksi Etpon pakkia maalin takana ja syötti vapaana olleelle Hannu Härönojalle joka ei erehtynyt. Etpo hallitsi peliä kaksi erää mutta tehottomuus vaivasi. Raahe-Kiekko käytti vähät paikkansa tehokkaasti ja vei voiton.

Kovia junnuja Raahe-Kiekolla on kasvamassa, kun ne jo nyt ratkovat pelejä tällä tasolla. On myös hyvä, että joukkueesta löytyy leveyttä, tänään jokainen ketju pääsi maalin makuun ja Suorannan lisäksi myös Roni Haaraniemi avasi maalitilinsä.

hermano

Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
K-Laserilla kohtalaisen surkea viikonloppu. Kahdesti kolmen maalin johtoaseman menetykset Lämäreitä ja Kiekko-Haukkoja vastaan ja nolla pinnaa. Runkosarjassa on toki minimaalinen tärkeys yksittäisillä otteluvoitoilla, mutta jotain rotia.

adidasler

Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Lämärit karkasi KeKiltä toisessa erässä.

Maalikoostetta ottelusta.

Kylläpä näyttää mm Inkeröisen liike ja asenne olevan hukassa... Muutenkin koko Kekin Roki-sikermä puolustaa ottelussa tuon koosteen perusteella vain näennäisesti. Kunnon jäähdyttely on siis jo hyvässä vauhdissa. ;)

oiler99

Kaiken lisäksi KeKi menetti parhaan hyökkääjänsä Antti Iivarin sairastuvalle ennen peliä. Iivarilla on ylävartalovamma.

oiler99

Raahe-Kiekko - Lämärit 4-11

Järkyttävintä puolustamista mitä on vähään aikaan tullut nähtyä. Tuntui ettei oikein ketään kiinnostanut. Ricky St. Louiskin olisi voinut pari maalia ottaa kiinni, mutta ei tappiota voi hänen piikkiinsä pistää. Puolustuspeliin tämä ottelu kaatui. Lämärit pääsi iskemään maalinsa parhailta tekopaikoilta, kun Raahe-Kiekon pakisto vietti avointen ovien päivää. Raahe-Kiekolla oli pelissä omat paikkansa maalintekoon, mutta Lämärien veskari oli liian hyvä tänään.