Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 5 kaudella 2015–2016 (pohjoinen)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana oiler99, 27.05.2015 klo 21.12.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lämäreiltä vielä kaiken lisäksi Kallion veljekset ja Tatu Ekorre pudotuspeliavauksesta sivussa, ja se ei voi olla näkymättä kemiläisten pelissä.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lämärit - Raahe-Kiekko 5-11

  Raahe-Kiekko menetti kolmen maalin johdon toisessa erässä, mutta laittoi lopulta kolmannessa erässä kaasun pohjaan ja karkasi Lämäreiltä. Rakin tehopelaajia olivat hattutempun tehnyt Ville Kuorilehto ja tehot 2+3 iskenyt Lauri Laakko. Eiköhän tämä sarja mene huomenna Raahessa poikki.

  Lämäreiden Niko Maliniemellä kolmannessa erässä 6 torjuntaa eli hurjalla prosentilla laittoi Raki paikoistaan sisään. Yksi tosin tehtiin tyhjiin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2016 klo 21.21
 3. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
 4. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  K-Laser - Rebels -pelissä pöytäkirjan mukaan Laserin Alexander Lewis on käynyt summerin soitua vähän keihästämässä. Sattuiko kukaan näkemään tapahtumaa?
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Raahe-Kiekko - Lämärit 1-4

  Ei ollut Raahe-Kiekko tänään valmiina pelaamaan sen eilisen murskavoiton jälkeen. Peli oli väkinäisen näköistä ja rentous puuttui. Lämärit pelasi fiksun vieraspelin ja teki voittoon tarvittavat maalit. Paljon täytyy tapahtua, jos Raahe-Kiekko tästä sarjasta jatkoon mielii mennä.
   
 6. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Washington Capitals
  Ja kas, TIHC kampesi kemijärveläiset kumoon ensimmäisessä puolivälierässä jatkoajalla. Tästähän saadaan kunnollinen sarja vielä aikaiseksi. Kyllä maistuu, eikä vähiten siksi että täällä on kilpaa huudeltu KeKin kävelevän torniolaisten yli suoraan kahdessa pelissä. Raporttia odotellessa, oliko täältä kukaan paikalla?
   
 7. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ekan pelin koostetta kun vilkaisi, niin olihan se aika tasainen melko pitkään kunnes sitten repesi. Eli isot numerot ei välttämättä kerro koko totuutta. Kova paikka R-kiekolla vieraissa taas.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Jännä peli taas Kemissä menossa, kahden erän jälkeen 3-2 Lämäreille. Kemiläisten selkeä heikkous on hermokontrollin pettäminen, tänäänkin 3-1-johtoasemassa 2+2 minuuttia korkeasta mailasta ja kyllä Raahe-Kiekon tasoinen joukkue noista rankaisee.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Niin se "yhden ketjun" Lämärit vain selvitti tiensä jatkoon. Lopputulos 5-2. Olivathan nämä kaksi viimeistä peliä vähän niinkuin koko kausi pähkinänkuoressa. Melkoista vuoristorataa. Lämärit sisuuntui tappiosta ja ansaitsi lopulta jatkopaikkansa.

  Nyt sitten vain odottelemaan, millainen joukkue Raahe-Kiekolla on ensi kaudella kasassa. Ja moniko vanhoista pelimiehistä jatkaa vielä. Uskoisin, että joukkue tulee nuorentumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2016 klo 17.20
 10. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lämärit jatkaa seuraavalle kierrokselle toisen voiton myötä.
  KeLä - RaaheK ottelun tilannekooste.
   
 11. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Lainaus:
  Joo, tiukkaa on näköjään ollut.
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Pöytäkirjan mukaan kyllä Kulmala oli jo tuossa Laser matsissa mukana... mutta koska karsinnat alkavat, olisi kiva seurata tulospalvelusta miten Jesse klaaraa... toivottavasti terveysongelmat ovat selätetty ja Mies palaa Meidän Miesten joukkoon ensi kaudelle
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Juha Kärsämä toteaa tuoreessa haastattelussa, että Raahe-Kiekko voisi olla kolmen vuoden päästä valmis Suomi-sarjaan. Sitä ennen on kuitenkin tehtävä aika isoja päätöksiä. Mennäänkö omilla junioreilla vai hankitaanko pelaajia muualta.. Ainakin Raahessa on kasvamassa hyviä nuoria pelaajia ja sitä kautta hyvä uusi kivijalka mihin rakentaa. Ensi kaudelle on tulossa A-juniorijoukkue, mikä on kyllä iso asia edustuskiekkoilun kannalta. Kaikki yli-ikäiset B-juniorit eivät mahdu edustuksen rinkiin, joten on ihan hyvä että A-juniorijoukkue saadaan kasaan.

  Kasin arvoinen kiekkokausi | Raahen Seutu ja Raahelainen
   
 14. hermano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
  K-Laser suvereenisti finaaleihin. Kekiä vastaan on joukkue ollut runkosarjassa ihan vastaantulija, joten ei voi kuin toivoa Etpolle yllätystä huomiselle. Eiköhän tässä silti kärkikaksikko kohtaa.
   
 15. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
 16. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  KeKille finaalipaikka.. Tiukkaa tulee olemaan K-Laseria vastaan.
   
 17. Vintilänkiertäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
  Jahas.. ajattelin tehdä ansaitun paluun pitkän hiljaiselon jälkeen. Niin se vaan suosikkijoukkueeni painoi finaaleihin, harmittavasti symppisjengi Lämärit kaatui välierissä tieltä mutta heillä oli liikaa tärkeitä poissaoloja ratkaisupeleissä.. Siltikin Raahe kaatui loppujen lopuksi murskaavasti ensimmäisen ottelun työtapaturman jälkeen, olisi ollut mukava kohdata Lämärit finaalissa mutta väsätäänpäs jonkunnäköistä finaaliennakkoa näistä todellisista finaali gladiaattoreista.

  Lähtökohtahan on mielestäni se, että Keki hoitaa murskalukemilla Laserin kotikaukalossaan, siellä on vanhoja mestis wannbeitä ja tulevia hukattuja lahjakkuuksia joukkue pullollaan ja yhteinen nimittäjä näille miehille on ammattitaidottomuus, toisinsanoen alkulämmöt ei paljoa nappaa ja otetaan ensimmäisessä erässä se ratkaiseva maalimäärä omiin, sen jälkeen pullasorsa Inkeröinen ja Kekin muut Rokilaiset tekee vielä sen perus 2+2 ja peli on selvä. Puskaradion mukaan kaiken lisäksi hurjassa vireessä ollut Ville Mäkelä on sivussa, eikä juuri sen pienempi menetys ole Matti Hakosen loukkaantumishuolet. Todennäköisesti Laserin kaksi ylivoimaisesti tärkeintä miestä on poissa ratkaisuotteluista, se on epämiellyttävää.

  Eli siis murskatappion siivittämänä lähdetään Ouluun, nyt olisi paikallaan hieman arvioida joukkueiden voimasuhteita vähän analyyttisemmin:

  Maalivahtipeli:

  K-Laser

  Hakonen: poissa
  Kuikka: Hyvä maalivahti, mutta joka pelissä helppo sisään. Onko se helppo ratkaiseva?
  Jaakola: Hyviä mutta ailahtelevia otteita

  Keki
  Karppinen: onko muita vaihtoehtoja? toivottavasti Aleksille sattuu ne uran ensimmäiset unelmapelit finaaleissa

  Yhteenveto: Laser vie tämän osa-alueen niukin naukin, sanotaan 5 vs 4

  Puolustus:

  K-Laser:

  Vahva puolustus tälle tasolle, nimilista vaan ei ole enään entisaikojen veroinen. Malliesimerkkinä Matias Huikari jolla jalat on vaan kertakaikkiaan kadonneet muutaman vuoden takaiseen verrattuna, niitä ei ole vaan mies vetää pelkillä nilkoilla.. lyöntilaukaus on sensijaan sitä luokkaa että varoittaisin vastustajaa tästä ja silti voin nauraa että taas se jalaton mies pamautti peltiin vastustamattoman osuman.
  Muuten Ryynänen,, Syrjän veljekset & co. on kyllä Laserin vahvinta aluetta

  Keki:

  Onko kaikki (oikeat) Pohjoisen miehet käsketty pakeiksi kun eivät osaa luistella? Kekin ylivoimaisesti heikoin osa-alue jossa ainoa mainitsemisen arvoinen mies on nestori Mikko Kuittinen.

  Yhteenveto: Laser 9 - Keki 6

  Hyökkäys:


  K-Laser:
  Mäkelän poissaolo on paha isku, sinänsä ajoittain ihan mallikasta hyökkäyspeliä esittäneelle joukkueelle, Lehtosaari, Saarni ja Piirainen säestävät mallikkaasti mutta valitettavasti ei tule riittämään, toivoisin tältä osastolta nousuja parrasvaloihin jos meinataan finaaleista voittajina selvitä.
  Vauhdikasta hyökkäyspeliä, ajoittain erittäin hienoilla kuvioilla mutta ah, niin tehotonta silloin kun vastustaja on lähelläkään samaa tasoa.. Nyt huudetaan riveistä grindereitä ja paskoja jätkiä ratkomaan näitä pelejä ja pyyhkimään vastustajan itsetunnolla lattiaa. Tarvitaan vittumaisia miehiä lavalle.

  Keki:
  Rautaliigaan kympin nippu tällä osastolla, siis paperilla.
  Miten mahtaa olla Inkeröisen, Wedmanin, Iivarin, Kostamon ja etenkin Kaunisvaaran korvienvälin keston kanssa? Inkeröinen osaa itkeä ainakin silloin kun ei kulje, Wedman, Iivari ja Kosti vaan hukkuvat massaan.. Kaunisvaaralla sensijaan on luontaista kilahtaa täysin ja hommata itsensä pihalle koko pelistä, vaikka mukava poika se siviilit päällä ilmeisesti onkin.

  Yhteenveto: Laser 4 - Keki 10 (hyvänä päivänä)

  Valmennus

  K-Laser:

  Pari nuorta miestä jotka ovat vakuuttaneet ainakin allekirjoittaneen, Jari Nikkilä ja Tuomas Lehto ovat saaneet joukkueen pelaamaan.

  Keki:
  Puontin joutsenlaulu liian kovalla nipulla... vaikea valmennettava on joukkue tuolle tasolle. Mies on rautaliigan kaikkien aikojen parhaita valmentajia mutta nyt on haasteellinen paketti käsissä?!

  Yhteenveto:

  Laser 8 - Keki 7


  Yhteenlaskun tuloksen pisteen erolla Keki vie voiton.. runkosarjassa on Keki vienyt selvästi ottelut mutta playoffit on eri pelejä..

  Lopputulemana pidän sitä, että kumpikin joukkue vie kotonaan.. jos Laser jostain syystä intoutuu perjantain pelaamaan oikeasti niin heillä on pieniä mahdollisuuksia, sanotaan 85% Kekille ja samalla satavarmasti koko 2. divisioonan voitto.
   
 18. Stintti Jäsen

  KeKin Karppinen ilmeisesti loukkaantunut. Rebelsin Kangosjärvi torjui KeKille voiton ratkaisevassa välieräottelussa Etpoa vastaan. Puolustus tosiaan Kemijärven heikko kohta, mutta esille täytyy nostaa sarjan paras pakki (ainakin hyökkäyspäässä) Laakko, joka dominoi luistelullaan ja peliälyllään kenttää. Inkeröinen kyllä käynyt jopa yllättävän kuumana peleissä ja kymppitili on kertynyt mukavasti. Siihen kannattaisi esim. Komulaisen iskeä ja vähän kuumentaa häntä. Ei ole Antti Iivarikaan pelannut pitkään aikaan eli ei taida selkä kestää?
   
 19. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Lainaus:
  Näköjään Aleksi ei ole maalissa..
   
 20. Lainaus:
  Todella kummallista, suorastaan ennen kuulumatonta, että Rebelsin ja KeKin Kangosjärvi on samoissa play offseissa kahden eri joukkueen maalissa! Ilmeisesti nykysäännöillä on sitten tämmöinen mahdollista?
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Eihän tämä voi olla mitenkään mahdollista, kun siirtorajakin on jo ajat sitten mennyt umpeen. Melkein Laserin asemassa pistäisin protestia vireille.
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Kai noissa maalivahtijutissa on jotain erivapauksia kun siirtyihän Kaapo Kähkönenkin just äsken Bluesista TuToon
   
 23. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Lainaus:
  Ei K-Laserin peli kaatunut KeKin maalivahtiin. Olisi vaan pitänyt tehdä enemmän maaleja kuin KeKi.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2016 klo 14.17
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  PaKa säilytti paikkansa kakkosdivarissa kukistamalla Nivala Cowboysin suoraan kahdessa ottelussa. Tosin Cowboys ilmeisesti nousee joka tapauksessa, koska huhujen mukaan yksi vitoslohkon joukkueista on luopumassa sarjapaikastaan.
   
 25. Lainaus:
  Miten lie huhut, mutta Kemi ja Tornio ilmeisesti yhdistyvät ja toisesta sarjapaikasta ilmeisesti luovutaan. Myös on ollut juttua, että Rovaniemi pelaisi A-junnujen sarjaa kakkosen sijasta. Mutta kohtahan nämä selviävät.