Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 5 kaudella 2015–2016 (pohjoinen)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana oiler99, 27.05.2015 klo 21.12.

 1. tuninkipulla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raahe-Kiekko
  On kyllä ollu rakilla kerrassaan surkea alkukausi. Maalinteko tökkii, erikoistilanteet tökkii ja se puolustus vasta karmaisevaa katseltavaa on. Kyllä tolla porukalla pitäis olla ihan toisessa päässä sarjataulukkoa. No, vielä on kautta jäljellä!
   
 2. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  TIHC:n hyvä vire jatkuu. Tänään kaatui EtPo, ottelun tilannekooste.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Joukkue ei ole juurikaan päässyt treenaamaan kahden viikon tauon aikana. Yhdet treenit on jouduttu perumaan ja täysi miehitys oli saatu kasaan vasta peliä edeltävänä iltana. Ja nyt on taas kahden viikon tauko edessä ennen PaKa-peliä. Kohta voi tosissaan alkaa miettimään, että karsitaanko tänä vuonna paikasta kolmosdivariin. Nyt on joukkueen todellakin skarpattava. tämä ei voi enää jatkua.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2015 klo 23.12
 4. tuninkipulla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raahe-Kiekko
  No tuo jo selittää paljon. Ei kakkosdivarissakaan sentään treenaamatta pärjää. Jospa ne kolmosen karsinnat kuitenki vältettäis, toivottavasti.
   
 5. Lapinmarkus76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  2-divisioona ja suomisarja joukkueet
  Ensinnäkin nyt on pakko vähän avata myös Oiler99:n silmiä.
  Raahe-kiekko -Lämärit pelissä, lämäreiden maalivahti ei ollut hyvä kaikki kiekot tuli eteen, Raahen moke oli umpisurkea. Mutta suurimmat ongelmat pelissä näytti olevan omassa päässä siinä että, kun yksi pelaaja saa kiekon viisikon muut miehet sluipailee selät suorina eikä tee töitä ja pelaa itseään vapaaksi. Valutaan hyökkäyspäästä omaanpäähän eikä takakarvata. Ei pelata miehiä omalla alueella vaan katsellaan joko vierestä tai juostaan kiekon perässä. Keskialueen karvauksessa jokainen hyökkääjä käy vuoronperään tökkimässä ja tuikkailemassa ohi kiekollisesta miehestä.Hyökkäyspäässä suurin ongelma näyttää olevan se että pelaajat ei aja MAALILLE, ota iskuja vastaan ja taistele irtokiekoista.
  Edellinen peli Etpoa vastaan oli erittäin mallikasta pelaamista Raahe teki kahdessa ensimmäisessä erässä tarvittavat maalit ja jäädytti täysin pelin kolmannessa erässä.
  Lopuksi vielä niinkuin viime pelin jälkeen kaikki voi laske 1+1 että tällä hetkellä Raki nojaa aivan liikaa Mikko Taariin, jos mies on loukkaantunut Raahe karsii kolmoseen, mutta jos on kunnossa ja kelkka kääntyy tulee pitkä kevät. Miksi Taari ei ollut edes kokoonpanossa Lämäreitä vastaan?
  Kiitos ja Anteeksi kun ajatus ja teksti heittelee.
   
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Syy Taarin puuttumiselle Lämärit-pelistä ei ole tiedossa, joten vaikea ruveta arvailemaan mistä se olisi mahtanut johtua. Itse olisin ehkä kokeillut Juho Korpelaa, jolla ainakin alkulämmittelyssä tarttui koppi paljon paremmin kuin St. Louisilla. Mutta se nyt on ihan sama kuka siellä tolppien välissä heiluu, jos joukkue edessä pelaa tuolla tavalla.

  Toivottavasti pelaajat oppivat ainakin sen, että vaikka olisikin kahden viikon tauko peleistä on treeneissä käytävä. Koska muuten käy kuten lauantaina, kun Raki ei ollut ollenkaan valmis kohtaamaan Lämäreitä.
   
 7. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  K-Laser 4 - KeKi 9, YJK 1 - KeKi 5

  KeKillä ihan ok viikonloppu.
   
 8. Lihavaviivamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsirajan kiekkotiimit
  Tänään YJK - Et-Po.. Ekan erän jälkeen 2-0 kotijoukkueelle. Vierasjoukkue reissussa kahdella ketjulla, joten kolmannessa erässä voi väsy alkaa painamaan. Ottelu katsottavissa streamin kautta täältä.
   
 9. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  KeLä ja Rebels heilutteli verkkoja vuoronperään Kemissä.
  Ottelun maalikooste.
   
 10. tuninkipulla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raahe-Kiekko
  Raahe-K - PaKa 6-5 ja. Vaivoin väänsi raki 2 pistettä kotiin. Ois voinu päättyä miten vaan. Ei kule peli!
   
 11. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kiekko-Haukat - Raahe-Kiekko 4-6

  Jokohan alkaa olla heräämisen merkkejä näkyvissä. Kaksi erää on menty tasaisissa merkeissä, mutta kolmannessa erässä Raki näemmä lyönyt kaasun pohjaan. Kolmannen erän torjunnat 24-8 kotijoukkue ensin mainittuna. Kiekko-Haukat on johtanut jo kahdella maalilla mutta Raahe-Kiekko on tullut toisessa erässä rinnalle ja kolmannessa ohi.

  Viikon päästä joukkueet kohtaavat uudestaan Raahessa.
   
 12. Piku24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Anaheim Ducks
  PaKa - YJK 2-5

  Pallokarhuilta ihan hyvää peliä ja pystyivät haastamaan sarjassa kolmantena majailevan YJK:n mallikkaasti. Viimeisessä erässä kuusamolaisilla oli paikat ratkaista peli, mutta lopulta YJK vei kuuman ottelun viime hetken läpiajo maalilla. Pallokarhujen numero #19 Ville Tiainen esiintyi ottelussa edukseen ja oli kokoajan vaarallinen!
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2015 klo 18.08
 13. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Paikallisväännössä Lämärit kukisti TIHCn.
  Ottelun maalikoostetta.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  PaKa - Raahe-Kiekko 5-9

  Nyt alkaa olla tutunnäköistä menoa, tosin vieläkin kolisee ihan liikaa omissa. Avauserässä PaKa pysyi vielä kyydissä mukana. Toinen erä oli sitten ihan Raahe-Kiekon näytöstä ja joukkue latoi viisi maalia kuusamolaisten verkkoon. Kolmannessa erässä maaleja on tehty tasatahtiin.

  Raahe-Kiekko on saanut viikonlopun pelejä varten lainalle IPK:sta Anton Kokkosen ja JHT:stä Viron maajoukkuehyökkääjä Ragnar Russin. Kokkonen summasi tänään tehot 0+4 ja Russ viimeisteli 7-3-osuman kolmannessa erässä.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Raahe-Kiekko - Kiekko-Haukat 8-3

  Alkukauden konttaus alkaa olla vain pelkkä muisto ja peli kulkee, kuten tuolla porukalla pitääkin. Raahe-Kiekko oli tänään kuskin paikalla täydet 60 minuuttia eikä pelin voittajasta ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Kiekko-Haukat tippui kyydistä toisessa erässä, kun Raahe-Kiekko latoi kuusi maalia vieraiden verkkoon. Kolmas erä oli pelailua ottelun jo ratkettua. Anton Kokkonen on kyllä ollut loistava vahvistus Rakin takalinjoille, tänään tehot 1+2. Torjunnat 17-46 kertovat kaiken oleellisen Raahe-Kiekon dominoinnista.
   
 16. tuninkipulla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raahe-Kiekko
  Raahe-Kiekko ottanut nyt muutaman voiton, mutta PaKa ja Kiekko Haukat eivät ole kovinkaan hyvä mittari joukkueen todelliselle kunnolle. Parempaan suuntaan kuitenkin!
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  YJK - Raahe-Kiekko 6-7 ja

  YJK:ta voi jo pitää jonkintasoisena mittarina, ja Raahe-Kiekko on noussut kolmannen erän lopussa kolmen maalin takaa rinnalle pakottaen ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla Lauri Laakko ratkaisi voiton Raahe-Kiekolle. JHT:stä lainassa ollut Viljami Hannula on nakuttanut tehot 0+2. Hieno juttu nuorelle pojalle. Voitto oli Raahe-Kiekolle jo viides peräkkäinen.
   
 18. Kine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PattU, Raahe-Kiekko, RJK, TeKi
  Tasainen ottelu tänään Ylivieskassa ja taisteluvoitto. Ratsumiehet tekivät ensimmäisessä erässä nättäviä hyökkäyskuvioita, mutta kiekko ei löytänyt kuin kahdesti YJK:n veskarin taakse. Tuikkasen alivoimavoimamaali oli ottelun komeinta antia. Vastahyökkäys alivoimalla, Jääkarhujen pakki kahville ja limppu Palon ohi maaliin. Jääkarhut karvasi kovasti koko ottelun ajan ja pääsivät toisessa erässä peliin mukaan, kun RaKi:n pakeille sattui alimpina pelaajina virheitä, eikä irtokiekotkaan tulleet raahelaisille. Kolmannen erän alussa näytti pahalta, kun YJK meni lyhyessä ajassa 6-3 johtoon. Tämän jälkeen ykköskenttä päätti kääriä hihat ja alkaa tosissaan taistella joka kiekosta ja tulosta tuli hieman onnenkin avustamana. Laakko iski sitten jatkoajalla helpottavan ratkaisun.

  Tuli käytyä katsomassa ensimmäinen Rakin peli varmaankin kahteen-kolmeen vuoteen. Puolustukselle sattui useita virheitä ja turhan monta kertaa Taari oli yksin YJK:n pelaajaa vastassa. Kiekon tuonnissa hyökkäysalueelle ei ollut mitään ongelmaa ja maalipaikkojakin oli, mutta viimeistely ei ole riittävän laadukasta. Ehkä mailaakin on alettu puristaa liikaa. Mutuilua joo, mutta voitto on pääasia.

  Offtopic: Ylivieskan uusi jäähalli hakkaa vanhan hallin 100-0. Ainut miinus on, että pylväät rajoittavat seisomakatsomon näköalaa kentälle.
   
 19. Piku24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Anaheim Ducks
  PaKa - Kiekko-Haukat 9-2

  Nyt jysähti Kuusamossa....
   
 20. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Tänään oli Kemissä avoimien ovien päivät, maaleja mätettiin urakalla.
  KeLä - Rebels ottelun maalikooste.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Anton Kokkonen vahvistaa Raahe-Kiekkoa lainasopimuksella helmikuun puoliväliin saakka. Loistava uutinen kerrassaan.
   
 22. mluv Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Paikallisväännössä Lämärit veti jälleen pidemmän korren.

  Ottelun tilannekooste.
   
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kiekko-Laser - Raahe-Kiekko 5-3

  Harmittava tappio Oulussa. Ensimmäisessä erässä oli mahdollisuudet karata, mutta niin ei käynyt. Sen jälkeen peli tasoittui. Laserin kahden maalin johto kolmannessa oli sitten liian iso takamatka kurottavaksi, vaikka Kokkonen 4-3-kavennuksen tekikin. Loppulukemat tyhjiin. Revanssin paikka on sitten Raahessa kuukauden päästä.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  YJK - Raahe-Kiekko 2-9

  Nyt on joukkue selkeästi palannut omalle tasolleen. Peli oli jo avauserän jälkeen 3-0 eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Uusi vahvistus Ilja Dekalo saalisti heti yhden syöttöpinnan. Hieno alku kevätkaudelle, tästä jatketaan lauantaina kun Kiekko-Laser tulee kotikaukalossa vastaan.

  Myös maalinsuulla nähtiin uusi vahvistus, kun Juha Haimakainen oli liittynyt joukkueen vahvuuteen. Mikko Taari ei ollut kokoonpanossa. B-juniori Eetu Suoranta jatkaa piste-per-peli tahtiaan, nyt saalisti syöttöpinnan.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2016 klo 21.06
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Raahe-Kiekko - Kiekko-Laser 4-6

  Vituttaa suoraan sanoen. Peli oli täysin omissa käsissä ja sitten piti mennä jäähyillä päästämään vastustaja mukaan peliin. En tiedä mitä tapahtui. Voitto oli tarjottimella, mutta ei kelvannut. Toivottavasti joukkue oppi jotain tästä pelistä, ettei jatkossa käy tällä tavalla. Pään pitää kestää.