Ärsyttävimmät laulajat

  • 51 211
  • 231

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Karismaattinen tulkitsija" Vesku Loiri. Olen aina onnistunut missaamaan siitä ähinästä ja puhinasta sekä karisman että tulkinnan.

Agents ei mene kuin instrumentaalina. Sama se kuka on mikin varressa. Kaikki yhtä rasittavia, Sorsakoski-vainaan kähinä se kamalin vaihtoehto. Instrumentaaleina pääsee sitten kuuntelemaan Pulliaisen kitaransoittoa, joka on puolestaan hienoa.

Dexter Holland ja Liam Gallagher, mieluummin juurihoito ilman puudutusta kuin minuutti tämän kaksikon rääkymistä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On varmasti paljon ärsyttäviä laulajia, joista en tiedä mitään enkä ole heitä koskaan kuullutkaan, koska en juurikaan kuuntele radiota. Telkkarin puolelta on tullut viime aikoina tutuksi muutama todella ärsyttävä laulaja ja he ovat jo tässä ketjussa mainitut Kasmir, Janna, Raappana ja Sanni. Lisäksi Antti Tuisku on ärsyttävä, kuten monet räppäritkin, mutta hehän eivät kai ole laulajia, eiväthän?

Niin ja kaikki ähinälaulajat eli r´n´b-laulajat ovat ärsyttäviä.

On tehtävä myöskin tässä samalla tunnustus: minä pidän tässä ketjussa useasti mainitusta Samuli Putrosta, mutta samalla myöskin ymmärrän, että moni pitää häntä ärsyttävänä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Joel Hallikainen. En voi ymmärtää, miten hänen iskelmälaulujaan voi kukaan kuunnella. Ei se ole edes laulua, vaan kuiskaamista. Rauhaaaah, khuurankhukkaaaah.

Nämä sannit, kasemirit sun muut eivät ärsytä, koska en kuuntele nuorisolaisradioasemia. Olen ehkä kuullut heiltä jonkun biisin, mutta en tietoisesti.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
No jos sitä muutaman satunnaisen heittäisi itsekkin.

James Hetfield - ihme ähkijä.
Jouni Hynynen - ihme köyhän miehen jameshetfield.
Björk - ärsyttävä hörhö.
Nick Cave - mölisijä, jonka tuotanto koskettaa kaikkia aikuisikää lähestyviä vaihtoehtoisia lukiolaisia.
Kaikki sakemannit paitsi Blixa Bargeld - dorkia, jotka kuulostaa siltä itseltään.
Rautaiset ruotsalaiset ammattilaiset - yhtä majesteettisia kuin Juha Tapio.
Juha Tapio - en pidä harmaasta väristä.
Anssi Kela - kiitos Anssin ja Juhan, Suomessa on oma ''two shades of grey'' -ilmiö.
Michael Monroe - Virpi Immosen brändäämä koko perheen tuote.
Herra Ylppö - tekotaiteellinen torin kulman kaaletenorilta kuulostava pösilö.
Chris Martin - ulisija.
Samu Haber - sakemannit tykkää, joka kertoo jo kaiken oleellisen tästä villistä rokkarista.

Nämä nyt tuli tässä ensimmäisenä mieleen. Moni nimettävä jäi takuulla pois listalta. Varmasti, jos uhraisi aikaa ja ajatusta asialle, olisi nekin kaikki tulleet mieleen ja listasta olisi tullut huomattavasti pidempi.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Neil Young, tuo Kanadan M.A. Numminen.
 

Nimi Muutettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nyt en muista nimeä, mutta tämä suomalainen naisreggae-artisti mikälie. Sen yhden kappaleen kertosäkeessä laulettiin jotenkin :"koska me annetaan kaiken tapahtuuuUUUUU".

On ihan vitun ärsyttävän kuuloista monotonista ulinaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ai niin Jukka Poika ärsyttää suunnattomasti. Onneksi ei ole enää niin pinnalla kuin pari vuotta sitten.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Alakerran naapuri. Tykkää hoilta karaokea/singstaria ystäviensä kanssa etkoilla ja jatkoilla. Saako Cheekin mainita tässä ketjussa vaikka se osaa laulaa yhtään? Mutta tästä ketjusta tuli tämä youtube video mieleen: Kanye West vs Freddie Mercury.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Nylon Beatin rasittavampi osapuoli eli Erin on luonut ihan merkittävää soolouraa. Harmi vain, että ainakin minua ärsyttää naisen nasaaliääni ja erityisesti biisien käsittämättömän paskat sanoitukset.

Toki en kuulu siihen väestöryhmään(kolmekymppiset naiset), jolle Erinin kappaleet on suunnattu, mutta kyseinen laulaja ärsyttää silti.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
En tiedä muuta, mutta se Vicious Circle oli paljon parempi nimi kuin Nylon Beat. Harmi kun menivät sen sillon joskus vaihtamaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Samuli Putro, ei ristus mitä hevonpaskaa. Tämän lyyrisen "neron" biisit kuulostavat siltä kun lukisi jonkun perusmaurin päiväkirjaa ja joku lato-orkesteri soittaa taustalla. "Tulin äsken kaupasta, ostin purkin maitoa, istuin nojatuoliin ja rupesin katselemaan telkkaria. Sitten muistin että tiskit on tiskaamatta. tiskasin tiskit ja lähdin ulos lenkittämään koiraa. Kävin kusella ennen lähtöä ja ravistin vain kerran ettei haukuta runkkariksi." Tämä voisi olla Putron biisin säkeistö.
Entäpä sitten Happoradion pipopäälaulaja Aki Tykki? Tykin kirjoittamat "vertauskuvalliset" kappaleet vituttavat minua suuresti, pahimpana rasittava ja liian usein soitettu Puhu äänellä jonka kuulen. Ja vähän vähemmän yllättäen Aki on myöntänyt U2:n(kaikkien "esikuva"), Björkin(tekotaiteilijoiden kuningatar) sekä CMX:n(mytologiabändi) olevan hänen suosikkiyhtyeitään/muusikkoja, kuuleehan sen jo hänen lyriikoistaan.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Ihan hyvä ohjenuora on se, että jos on pipo päässä, niin sillon on musa hyvin suurella todennäköisyydellä paskaa. Sen takiahan Ville Valokin joutui olemaan ilman pipoa, kun se oli Agentsien matkassa. Ei haluttu ottaa riskiä, että pipo-kriittisyys olisi vaikuttanut yleisön mielipiteisiin ja olisihan se näyttänytkin ihan dorkalta.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Varsinkin jos se pipo on hieman liian kireä, silloin se musa vasta paskaa onkin. Ja jotenkin takakireää.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Huivit on vähän monimutkaisempi juttu, mutta jos on joku bandana päässä, niin sillon mennän jo ihan pipon tasolle. Bret Michaels, voi jumalauta.
 
Chad Kroeger (vitun ärsyttävä)
Maija Vilkkumaa nyt vanhempana (vitun ärsyttävä)
Olli Lindholm
M.A. Numminen
Arttu Wiskari (vitun ärsyttävä)
Antti Nopsajalka
Kari Peitsamo
Huge L
Julma Henri (vitun ärsyttävä)
Chester Bennington
Janne Hurme
Kaiho Hetkenlaulaja (vitun ärsyttävä)
Jouni Hynynen
Timo Rautiainen

Ainakin noi, varmasti on paljon muita joita en nyt muista enkä haluakaan muistaa.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Joo Vilkkumaa ja Peitsamo, helvetin ärsyttäviä. Sillon joskus kun Ruisrockissa oli Motörhead ja Stray Cats, niin vitutuksen määrä oli sanoin kuvailematon, kun Vilkkumaan keikalla kaikki jurripöllöt rääkyi sitä Ei -biisiä, EI-pipot päässä luonnollisesti. Sen olisi enää kruunannut se, että Peitsamo olisi ollut jossain bajamajojen kulmalla hoilaamassa akkarin kanssa.

Sillon siellä meni Hanoin keikalla kaikki päin helvettiä. Andy lenti perseelleen jo Pipelinen intron aikana ja Makkonen meinasi tippua niiltä telineiltä, joihin se meni kiipeilemään. Pyrotkin räjähti väärin ja jotain kipinöitä lenteli yleisön sekaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Maria Lundista kuulee nykyään erittäin vähän, mikä on erittäin positiivista, koska hänellä on Jipun tapaan tapana täydellisesti raiskata muiden tekemät hienot biisit omalla "tulkinnallaan". Järkyttävää paskaa ovat myös hänen ns. omat biisinsä.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Radio Helsinki soittaa usein Iisa-nimisen artistin kappaletta, joka on harvinaisen sietämätön. Kappale on täysin yhdentekevä, mutta laulaja tekee siitä sietämättömän.
 
Anssi Kela voisi vanhan pierunsa sijasta haihtua itse sinne uusiin tuuliin.

En ollut koskaan rekisteröinyt tajuntaani The Crashia ja Teemu Brunilaa. Kuuntelin Youtubesta pätkän. Puhdistaakseni mieleni tuosta audiovisuaalisesta karmeudesta, Youtube alkoi soittamaan Antti Huovilan Vaskikelloja.

E: Brunila, ei Burnila.

E: Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Vaskikellojen jälkeen alkoi soimaan Janne Hurmeen Tinasormus. Meninkö vahingossa jonnekin paskojen laulajien/biisien soittolistalle?
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Erin on tämän genren ykkönen, ERINomaisen ärsyttävä niin äänensä, sanoitusten ja ennenkaikkea joka vatun viimeisen sanan venytyksen suhteen (..toiset mimmit kun meikäläisiä sietää-ää-äääääää!!) Voi hevon vittu miten ärsyttävä voi joku olla. Kanavanvaihto tapahtuu heti, mutta siitä huolimatta jo ensimmäinen venytys ehtii tulla verenpaineet nostattamaan!

Sitten muutama muu esimerkki: Jenni Vartiainen. Kaikki samalla kaavalla tehtyä tekotaiteellista huokailua. Täysin puhkisoitettu muutenkin joka kanavalla. Se minä sinua vaan oikein oiva esimerkki mitä sontaa ko. "artisti" tuottaa tonnikaupalla. Mikäs siinä kun joku vaan ostaa mutta sen tiedän etten ole yksin mielipiteeni kanssa. Ennen J.V:tä oli ilmiö nimeltään Kaija Koo. Sama juttu hänen kohdallaan, kansa maksoi omien (tai Markku Impiön) tuotoksista moneen kertaan rahat vaikka homma oli itsensä plagioimista jo pitkään. Toki hyvätkin artistit tunnistaa jostain piirteistä, mutta ei esim. Leevi ja Gösta tai Eput tehneet suinkaan yhdestä hitistä kopioita vaan rakensivat aina uutta hyvän rungon ympärille.

Tyylilajeista vielä erityinen inho kaikkea R n B-vinkunaa kohtaan, eihän noita itseään täynnä olevia diivoja ja heidän muka-hienoja biisejään edes erota toisistaan saatikka että niistä jäisi joku elämään vuosiksi. Samanlaista kertakäyttöpaskaa kuin 99% rap-musiikistakin. Suomirapin kohdalla kuitenkin 99,99% on lähempänä totuutta. Raptori ja Juicen rap-veto siniristilippumme vai oliko se -loppumme ainoina poikkeuksina.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Viestin Eriniä ja Jenni Vartiaista koskeva osuus

Aiempia viestejä lukiessa tuli heti mieleen, että pakko käydä avautumassa näistä kahdesta, mutta siellä sivun alalaidassahan he sievästi odottivatkin. Vartiaisessa ärsyttää eniten ylimielisyys, joka on läikkynyt yli lähes aina haastatteluissa ym. mutta nyt paistaa myös oksettavasti läpi itse tuotannosta. Laulaa se toki osaa, eikä äänikään ole huono, mutta kusi alkaa tuoksahtaa aina, kun avaa suunsa.

Lisätään listaan vielä Sanni, joka kyllä osaa laulaa, mutta jostain syystä yrittää huomattavan usein vinkua mitä ihmeellisimmillä tyyleillä. Ja hänen biisien sanoitukset ovat kenties vuosikymmenen huonoimpia.
 
Tänään bussissa kohtasin uuden ärsyttävän laulajan. Oli nauhoittanut vanhalla Nokiallaan jotain alkeellista lauluaan säestettynä epävireisen kitaran rämpyttelyllä. Pelkkää kertsiä, neljä tahtia, ja kuunteli sitä repeatilla vieressäni ilman kuulokkeita. Varpusparvista ja isänmaasta lauloi. No joo, kehitysvamma, mutta ärsyttävä laulaja oli silti. Tuntui hyvältä hypätä pois.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ylivoimaisesti ärsyttävin on kyllä Sanni. Kertoo paljon, miten helposti suomessa voi itselleen levytyssopimuksen saada. Ei tarvita kuin nätti naama, tavallinen, suomalainen nimi sekä joku tarttuva biisin nimi kuten esim Sä olit oikees tmstms. Sannin sanoitukset ovat ihan omassa kategoriassaan. Tässä malliesimerkki tämän taiteilijan uusimmasta tuotoksesta;SANNI - Pojat feat. Tippa-T (virallinen musiikkivideo) (linkki youtubeen). Käsittämätöntä, että han on tällä hetkellä yksi suomen suosituimmista naislaulajista. Varmaan uuden Vain Elämää- tuotantokauden jälkeen myy jonkun Hartwall Arenankin minuuteissa loppuun..
Myös kaikki muut mitäänsanomattomat iskelmälaulajat ovat ärysttäviä, ketänäitänyton, Jannika, Janni(?), Janna, Jannika B...Siis tarvit vain tavallisen tytön nimen niin levytyssoppari on saletti.

Ulkomaalaisista eniten vituttaa Pharrel Williams. Onko äijällä edes muita biisejä kuin se yksi, jonka kuullessa tekee mieli räjäyttää oma pää? Ja se hattukin on todella ruma.

Huomasin että täällä oli mainittu Freddie Mercury. En voi ymmärtää miten häntä voi pitää ärsyttävänä. Michael Jacksonin kanssa maailman kaikkien aikojen paras laulaja IMO.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös