Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Ärsyttävimmät laulajat

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana -OO-, 28.10.2008 klo 10.21.

 1. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Radio Rockilta tuli perättäin tuossa äsken ensin HIMiä ja sitten Gunnareita, ja tuli mieleen että noiden bändien laulajat sijoittuvat kyllä ihan kärkipäähän jos listataan ärsyttäviä maneereita laulussa. Tuo Valon koko ajan lisääntyvä ähkiminen ja korahtelu on todella rasittavaa kuunneltavaa. Samoin Axlin kireä naukuminen joka väliin, erityisesti se joka biisin päätteeksi tuleva sekuntikaupalla kestävä naukuminen on ihan vitun rasittavaa. Ja esim. tämän vuoden Idolsissa on yksi laulaja (Kalle) jolla on todella ärsyttävä tapa lisätä lainien loppuun se Hetfieldmäinen "ouuuaaaah" -pääte, joka tuolla tavalla liikaa käytettynä kuulostaa pelkästään vittumaiselta. Näilläkään laulajilla itse äänessä ei ole mitään vikaa mutta nuo maneerit ovat ihan saatanan rasittavia.

  Kenellä laulajalla on teidän mielestänne ärsyttävimmät maneerit, tai ihan yksinkertaisesti vain ärsyttävin ääni? Sellainen ääni joka saa unohtamaan itse biisin kokonaan ja keskittymään pelkästään tähän vittumaiseen ääneen tai sen väärinkäyttöön.


  EDIT: Tarkennetaan vielä sen verran että nyt on tarkoitus etsiä erityisesti sellaisia laulajia joiden ääni ärsyttää, ei niinkään persoona.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2008 klo 15.09
 2. Cemetery Gates Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Youssou N'Dour ja Björk. Hyi helvetti.
   
 3. Jude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiekko-Vantaa Itä 2010
  Maroon 5-yhtyeen laulaja Adam Levine vie tässä sarjassa kiistattoman voiton. Kyseistä herraa ei pysty muutamaa sekuntia pidempään kuuntelemaan.
   
 4. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanadan ykkösketju: Lee-Lifeson-Peart.
  Lainaus:
  Tähän yhdyn.

  Toinen saatanan naukuja ja nenäänsä honottaja on Bob Dylan. Täysin kestämätöntä kuunneltavaa. Scorpionsin Klaus Meinea en myöskään voi sietää; jo you-sanan ääntäminen (jyyyy) riipii korvia ihan liikaa, ja kun muutenkin ääni on kuohilaan niin huh huh.

  Sitten on nämä naispuoliset "diivat", ketäniitänyt on... Whitney Housuton, Selin Dioon (Blackmoren soittoasento Rainbow'n keikalla, hehe) ja vastaavat. "Tulkitaan" niin että kitapurjeet lepattaa metrin päässä suusta mutta tunnetta ei ole tippaakaan. Kylmää, kylmää.

  Freddie Mercury -vainaa oli myös sietämätön ylitulkitsija. Olisi laulellut niitä operetteja vaan.

  Lisäksi vielä nämä iki-inhokkini Elton ja Alatalo, jonkalaiset olisi jo luonnonvalinnan suonut hoitelevan poijes kuleksimasta.

  Kaikki nämä ovat ns. vanhoja artisteja. Johtuupi siitä että nykyisiä laulajia ei enää erota äänestä. Jokainen uusi rocklaulaja kuulostaa samalta, jokainen uusi iskelmälaulaja kuulostaa samalta.
   
 5. Ktavu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eniten ärsyttävät nämä Rn'B-vinkujat joiden voihkinta ja ähkyntä kuulostaa siltä että munat puuttuvat, tyyliin Justin Timberlake, Usher, jne.
   
 6. Nicotsein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
  No Axl Rose kyllä menee kärkipäähän helposti..

  Sitten jos mennään vielä raskaamman musiikin puolelle, niin Cradle of filthin vokalistin Dani Filthin rääkyminen on korviaraastavaa kuultavaa. Siis aivan helve*in kauheaa touhua.
   
 7. OikeaPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
  Lainaus:
  Puuttumatta tarkemmin siihen kenen ääni on ärsyttävä ja kenen ei, mielestäni rockbändi/laulaja/soittaja on saavuttanut jo jotakin, jos persoonallinen ääni tai soundi erottuu joukosta. Olkoonkin vaikka kuinka ärsyttävä, mutta kuitenkin on kaikkien tiedossa kuka skulaa!

  Niinkuin edellinen kirjoittaja totesi, aivan liikaa tulee semmoisia staroja jotka ovat HMV-osastoa kaikilla mittareilla mitattuna. Tosin hyvä biisi on aina hyvä biisi, mutta sen markkinoimisessa ja sitä kautta kuuluisaksi tulemiseen auttaa helposti tunnistettava ääni.

  M A Numminen rules! Hähää!
   
 8. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  James Blunt, pelkästään äänen vuoksi. Ja tietysti sitten biisitkin on siihen päälle vielä kokolailla kamalia.

  Jos niihin maneereihin mennään, niin itsekään en voi sietää Ville Valon voihkintaa. Ja sitten on tietysti nämä laulajadiivat, joista itse pidän Aguileraa pahimpana. Taitoa löytyy vaikka millä mitalla, mutta kyllä sitä sitten alleviivataankin sillä raastavalla joikumisella.
   
 9. fewe0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Senators
  Lainaus:
  Erittäin samaa mieltä.

  ..Lisäksi kaikki Idolssista ponkaisseet ovat tätä ennen olleet varsinaista sontaa. Kaameaa kuunneltavaa med löysä asenne ja wannabe tyyli.
   
 10. Batigol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
  Lainaus:
  Noh noh, täytyy kyllä itse sanoa että Dani Filthin ääni on loistavan kuuloinen. En sinäänsä hirveästi tuon tyyppistä musiikkia kuuntele, mutta CoF on loistavaa.

  Mitä sitten ärsyttävimpiin laulajiin tulee, niin Bruce Dickinson, Axl Rose yms. tyylinen kurapaska raastaa aivojani. Ehkä kaiken kruununa on Brian Johnson. Miten ihmiset voivat ostaa tuommoista paskaa?
   
 11. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olli Lindholm. Mutta eri asia sitten on, onko mies edes laulaja. Erään määritelmän mukaan hän on tulkitsija, ei siis laulaja.
   
 12. M10 Jäsen

  Toni Wirtasta (ja Apulantaa yleensä) en voi sietää. Radiokanava vaihtuu heti, jos tuota paskaa alkaa tulemaan tuutista.
   
 13. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:

  Erittäin samaa mieltä. Minäkään en tosin osaa sanoa, ärsyttääkö hänessä enemmän laulu vai alkuperäinen porilaisuus. Jotenkin se olemus on vain niin juntti.

  Onhan näitä muitakin. Suurin piirtein jokainen teollisesti tuotettu suunaukoja. Ville Valo on myös äärettömän rasittava narisija.
   
 14. d2uce Jäsen

  Kyllähän tuo Hetfieldin maneerit ovat melko koomisia välillä. Haluaisinkin kuulla hänen vetävän Offspringin Self Esteemin, voisi siinä kertsin paikkeilla tulla Jamesillekin kiintiö täyteen.

  Alexi Laihon "tavaramerkkinä" on ne käsittämättömät JAU! -huudahdukset. En tosin bändiä liiemmin ole kuunnellut, mutta se mitä joskus olen ollut pakotettu kuulemaan on ollut aina sitä seuraavan JAU!:n odottamista. Jonkun biisin loppuun se taitaa tulla jopa kolmasti peräjälkeen.

  Sitten kaikki hevivinkujat, jotka laulavat kuin naiset, ärsyttävät.

  Onhan niitä varmaan muitakin, mutta ei nyt äkkiseltään tule mieleen.
   
 15. hemppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Maija Vilkkumaa! Radiossa vaihtuu nanosekunnissa kanava, jos tämä alkaa siellä soimaan.
   
 16. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Laitetaan nyt ihan aluksi muutama "vahva" naislaulaja: Celine Dion, Shania Twain, Pink ja Gwen Stefani. Näille aina ja iankaikkisesti kiitos ei. Tai jätetään se kiitoskin pois.
   
 17. shineman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HaMu -12
  Ois varmaan oman ketjun paikka, mut ois hauska kuulla myös kaikkien edelläkirjoittaneiden mielestä sitten ne hyvät laulajat. Joku Olli Lindholm ei laulullaan/äänellään ärsytä meikäläistä, joskaan ei hirveesti myöskään säväytä. Ehkä monen Olli-inho perustuu tyyppiin/biiseihin/porilaisuuteen, ei niinkään tuohon laulupuoleen.

  Mulle ärsyttävimmästä päästä on juuri nämä liian persoonalliset (useimmiten naisartistit) Björkit, Marjo Leinoset ja Nylon Beatin pikkuoravat. Myös Koivuniemen Paulan kuuskymppinen seksikähinä pistää välillä ärsyttämään. Miehistä en ole koskaan ymmärtänyt Gene Simmonsin laulua vaikka Kissiä fanitankin, Vesku Loiria (paitsi joitain joululauluja), M.A. Nummista enkä Matias Sassalia.

  On kai niitä paljon muitakin, mut nämä nyt lähti heittämällä..

  Hyviä (kun puhutaan nimenomaan äänen tuottamisesta ja laulutaidosta) on sitten tällaiset tenoriäänet, kuten Pentti Hietanen. Diggaan myös Kotipelto-tyyppisistä mieslaulajista, Paul Stanleysta ja monista muista tuon ajan hevisankareista, sekä (kehtaako tätä nyt ees ääneen sanoa) mut hunajaiset poikabändilaulajat Backstreet Boys jne. miellyttävät korvaa..
   
 18. Ambi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikkia Oddeja vastaan
  Ozzy Osbourne, r'nb-hönkijät, Jenni Vartianen
   
 19. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Samat sanat, voi hyvä luoja miten rasittava ääni voi eukolla olla, kun ei osaa todellakaan laulaa pätkääkään. Kunhan kimittää suoraan kurkusta. Voi helvetti.

  Muita ärsyttäviä laulajia:

  James Hetfield (80-luvun James vielä menee jotenkuten)
  Bon Jovi
  Celine Dion
  Teemu Brunila
  Anssi Kela
  Lauri Tähkä
  Happoradion jannu (ei jaksa etsiä nimeä)
  Uniklubin jannu (samat kuin yllä)
  Lauri Ylönen
  Antti Tuisku

  ...onhan näitä.
   
 20. Cemetery Gates Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Shaatana... Jenni Vartiainen on kuuminta hottia kaikin puolin, lauluääni mukaan lukien. Kyseisen neidon biisejä on ehkä viime aikoina soitettu liikaa jonkun makuun, jolloin pieni ähky voi iskeä, mutta yleisesti ottaen Jenni on kyllä täydellinen.
   
 21. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihmettelen Tero Vaaran puuttumista tästä ketjusta, jossa sentään on jo 20 viestiä. Korjattakoon asia nyt. Anna Eriksson kuuluu myös tänne.

  Joo ja se Gunnareitten naukuja on kyllä kaikkein pahin.
   
 22. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  90% kaikista powermetallikiekujista, varsinkin nämä uudet Dragonforset ja Sonatat yms. Hyi helevetti.
   
 23. Wristlock Jäsen

  Lainaus:
  Aamen. Auto on meinnanut livetä tieltä monta monituista kertaa, kun joutuu nyrkillä takomaan autoradiosta äkkiä jonkun muun kanavan ennen kuin verisuoni räjähtää päästä. "Jussarö miinus viisi"-tasaa mukavasti sykkeen ja verenpaineen Apulannan audiosonnan jäljiltä. Wirtanen omaa todella heikon ja munattoman lauluäänen, jota ei peitä edes studiomagiikan käyttö. Annetaan nyt kuitenkin Tonille pienet propsit ihan kohtuullisien biisien kirjoittamisista muille artisteille, ettei mene aivan pelkäksi mollaamiseksi.

  Laitetaan nyt muitakin suomalaisia Tonin kaveriksi: Maija Vilkkumaa, Tarja Turunen, Ilkka Alanko, Olli Lindholm, Kalle Ahola, A.W. Yrjänä, Timo Rautiainen jne. ihan vain muutamia mainitakseni.
   
 24. tahtookirjoittaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  -Antti Tuisku
  -Siiri Nordin
  -Maija Vilkkumaa (vaikka pakko tunnustaa, että joissakin biiseissä se ääni toimii)
  -Robbie Williamsin ääni ei välttämättä ole ärsyttävä, mutta muuten se äijä on, ja kappaleet ovat paskoja.
  -Anastasia
   
 25. d2uce Jäsen

  Lainaus:
  Kuitenkin on olemassa artisti nimeltä Irina, joka vetääkin sitten maton alta lähes kaikelta mahdolliselta hyvältä, jota Toni Wirtanen on elämässään saanut aikaan.

  Aivan käsittämättömän ärsyttävä laulaja ja paskoja biisejä. Irinalla nyt varsinaisesti ei taida mitään maneereja olla, ellei sitten sellaiseksi laske umpipaskoja (sellaisia jotka eivät edes höyryä pakkasessa) biisejä.