Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 046 849
  • 24 018

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Muille tippuilee miehiä silloin tällöin. Parilla jengillä taitaa puuttua maksimissaan pari pelaajaa, puolet jengeistä on ainakin valmiita. Meiltä taas puuttuu neljä kaiffaria ja kaikki kärkiketjuista. Joo ei sais olla huolissaan, mutta on niin kesken tuo jengi edelleen. Kaippa tuolla rapakon toisella puolella alkaa selkiintyy kun markkinat aukesivat.
Niin, Elokuun alussahan joukkue lähtee Rovaniemen leirille joten luulisi, että tuolloin olisi jengi valmis. Tosin Hamill tuli viime vuonna tuon leirin jälkeen, mutta silti en usko, että odotetaan neljän pelaajan suhteen Syyskuun alkuun asti.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Onhan tämä sairaalla tavalla koomista seurattavaa. Kaikkialla toitotetaan oottakaa rauhassa, mutta vittu, meillä on mestisporukka kasassa tällä hetkellä. Mistä sen sokean uskon pitäisi kummuta? Noin niinku viimeaikaisiin näyttöihin peilaten?
 

Ralph

Jäsen
Joko Twitteriin on avattu "Julkaisiko HPK tänään pelaajahankinnan" -tili?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Kaikki haluu tulla minirahalla Pantsen valmennukseen..., eikun? Joskus meillä oli valmentajia, joidenka vuoksi moni pelaaja tuli juuri Kerhoon vaikka hieman halvemmalla. Nyt säästetään, eikä makseta valmentajasta...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
SM-liigaseurassa raju katovuosi - MM-kisasentterikin siirtymässä KHL:ään

Viedensky on kanssa menossa, mika ei yllata sinansa, kun tuo Slovan Bratislava taitaa jatkaa KHL:ssa. Odotellaanko tassa joka kausi rikki olevaa Hahlia, joka ei edes halua meilla ensisijaisesti pelata ja jonka rooli on liian iso kaverin nykyiselle tasolle? Nii justiinsa. No lehtijuttu on oikeassa (eika ole edes Kerho vihaaja Lempisen juttu). Meidan parhaat jatkavat pistemiehet on Paajanen ja Koivisto. Huutonaurua. Kai siella Laamanenkin on joutunut korva punaisena ottamaan kausikorttitilauksia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän tuo omalla tavallaan karua kieltä kertoo tämän hetken tilanteesta. Tosin Miettinen on kova sainaus ja pakisto on omaan silmään tällä hetkellä luokkaa hyvä ja potentiaalinen. Yksi kova kaveri ja tuolla pakistolla on saumaa sitten jo vaikka mihin.

Fakta on kyllä karu. Paajanen ja Koivisto on toki hyviä pelaajia, mutta kyllähän tämä sellaisen epämääräisen pelon ja hysterian virneen nostaa naamalle. Tapellaan sitten vaikka.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan tilanne huolestuttava, mutta täytyy myös muistaa että kerho on Miro aaltosen ohareiden jälkeen joutunut yhdelle tärkeälle pelipaikalle jo toiselle etsintäkierrokselle takamatkalta. Ja ilmeisesti Kuznetsovin viesti vähän aikaa sitten oli että Hollandin kanssa olisi jo ollut kiinnitettynä joku toinenkin ulkomaalainen, mutta NHL vei. Ja taas ollaan toisella kierroksella ja vielä isommalla takamatkalla. Eli kyllä siellä on aika paljonkin kaikkea taustalla, joka osin selittää tilannetta. Varsinkin Miro Aaltosen sainaus todennäköisesti lopetti jonkun toisen hänen tasoisensa laiturin kanssa neuvottelut, ja lopputulos kun oli mikä oli niin jäi mustapekka käteen.
Kaikki tämä sekoilu ei kuitenkaan poista sitä tosi asiaa, että meillä ei ole ollut ykkös/kakkosketjun keskureita kumpaakaan kiinnitettynä jo ajoissa keväällä. Näin ei vaan saa olla, ainakin toinen näistä joukkueen tärkeimmistä palikoista pitäisi olla varma jo hyvissä ajoin. Elokuulle voi jättää yhden/kaksi paikkaa auki, ei enempää. Eikä mielellään yhtäkään kriittistä paikkaa. Nyt on paskat housussa kun puuttuu TOP3 hyökkääjät, joista kaksi keskuria ja TOP1 pakki.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Niinpä, sitten kuunnellaan kuinka ei vielä pelikirja ole sisäistynyt kaikille pelureille kun ukkoa lappaa näille isoimmille tonteille vasta ennen kauden alkua.

Myllyniemikin postailee twitteriin vain jotain kahvittelujuttuja Tammelan torilta. Pirskatti. Tänään taas henkilökohtainen mukikampanja tulille. Ei tässä muuta voi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kai tässä niitä punasella hintalapulla olevia päiväysvanhoja pelaajia odotellaan.

Oikeesti todellakin toivon, että sieltä vielä pelimiehiä saadaan, sillä muuten tilanne vaikuttaa todella surkealta.
Arvosen Pasin vetovoimaan saatika pelikirjaan en ikävä kyllä jaksa uskoa. Tarvittaisiin valmentaja.
 

Ralph

Jäsen
Olen jaksanut nähdä päiväunia siitä, että Jukka Jalonen ottaisi vielä yhden valmentajaprojektin tehtäväkseen ja nostaisi Kerhon uudestaan maan kuumimmaksi pelaajatuotannoksi.

Tämä Miro Aaltonen. Jostain syystä oli jo sopinut tulevansa Pasi Arvosen Kerhoon, mutta sitten Lauri Marjamäen Kärpät alkoi soittelemaan. Ei tarvinnut hetkeäkään varmaan harkita, meneekö Arvosen poikiin ja Marjamäen jengiin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pitäisiköhän ensi kaudeksi vaihtaa sisääntulomusiikki? Vaikka Mitä jos me silti voitetaan? -kappale youtubesta.

Vähän saa hassutella, sitten taas vakavoidutaan ja totean, että mikäli joku ukko hankitaan edustukseen heinäkuun aikana, lupaan hankkia kyseisen pelaajan mukin välittömästi kun sellainen on saatavilla.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei saa ajatella niin negatiivisesti, vai miten se meni?
Jakubilta erittäin hyvin sanottu tuo, että kahdesta kärkikentästä pitäisi toisen sentterin olla aina valmiina jo keväällä. Itse lisäisin vielä että sen pitäisi olla myös varma suorittaja, ei siis mikään toivotaan toivotaan ulkkari. Sitä terävä kärkeä voi sitten ostella alekopista ja metsästää täsmähankintoja kesän ja syksyn mittaan, tai viimeistään vahvistella kevään siirtorajan tienoilla jos on vielä kisassa mukana. Mutta jos joukkueesta puuttuu käytännössä 2 ensimmäistä kenttää kokonaan, kun kesä alkaa ja tällä hetkellä heinäkuussa siellä on vain yksi varmahko suorittaja laitaan, yksi junnu hakemassa roolia, sekä ulkomaanhaku (täysi arpakin vielä), niin kyllä on vaan palaset liian levällään. Mennään kuitenkin heinäkuuta ja kilpailijoilla alkaa olemaan paketti jo valmiina.

Toivottavasti muutokset hallinnossa saavat jatkossa tähän touhuun enemmän järkeä, ei olisi varaa huonoon johtamiseen, kun ei ole muutenkaan paljoa pelimerkkejä käytettävissä. Ihan turha antaa etua kilpailijoille siellä missä sen antamiselle ei ole mitään järkeviä perusteita. Kyllä niiden pelimerkkien vaan pitää riittää siihen että kauden aikana voidaan seuraavaa varten kiinnittää edes joku pelaaja niihin tärkeisiin kärkikenttiin, ei tarvi edes kiinnittää omasta joukkueesta, vaan yleensäkkin vain hommata niile tärkeille paikoille edes joku varma nimi. Kyllä täällä moni olisi huomattavasti levollisemmin mielin, jos siellä olisi joko Hamillilla tai Videnskyllä soppari allekirjoitettuna, silloin enää odotettaisiin niitä täsmähakuja ja tiedettäisiin ettei nyt ihan täysin olla ulkona kisasta ja ole pelkkiä arpoja enää jäljellä. Tai vaikka sillä Pirneksellä jne. mitä täällä on nimiä heiteltykkän kevään mittaan, Liiga-tasolle varmoista kahden ylemmän kentän senttereistä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kyllähän tämä aika surulliselta näyttää jos ajatellaan näin:

-Aaltosen kanssa oli asiat sovittu, mutta teki oharit.
-Yhden jenkkisentterin kanssa oli soppari, mutta meni NHL:ään.
-Yksi rightin pakki myöskin jenkki oli valmis tulemaan, mutta ei tullutkaan koska ruvettiin tinkimään jo alennetusta hinnasta.
-Viedenskyn kanssa myös neuvoteltiin, mutta valitsee todennäköisesti KHL.
-Ja sokerina pohjalla Hahlin ratkaisuja odotellaan.

Osa näistä tietysti huonoa tuuria, mutta silti. Kyllähän tässä alkaa jo itseäkin pelottamaan, että mitä ne B-vaihtoehdot ovat.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän tässä on jo useampaan kertaan kevään ja kesän aikana tullut kirjoitettua, että Arvos Pantse tuskin on se Liigan vetovoimaisin valmentaja. Tähän johtopäätökseen olen tullut ihan vaan pelejä seuraamalla ja eri medioista Pantsen, pelaajien ja toimittajien kommentteja, haastiksia ja tarinoita lukemalla. Voin hyvinkin olla väärässä, tätä jopa kovasti toivoisin.

Muista valmentajista KooKoon Mattila ei vakuuta, mutta muuten nähdäkseni muualla on myös valmennuksellinen edge Kerhoon nähden. Tätä korostaa vielä se seikka, että Kerhon valmennustiimi ei kokonaisuutena vakuuta mitenkään ja on oikeastaan aika huvittavan oloinen nykyurheilussa. Pantse vetää myös haalarit niskassa yleismiesjantusen roolia, mikäon urheilullisesti vähintäänkin arvelluttavaa. Tärkeimmistä työkaluista Arvos Pantsen pelikirja oli viime kaudella hyvinkin arvoituksellinen, eikä se anna ainakaan ennalta olettaen Kerholle minkäänlaista etulyöntiasemaa, jopa päinvastoin. Toivon taas olevani väärässä. Valmennuksen pitäisi olla osaava, varsinkin, jos pelaajamateriaali näyttää alustavasti paperilla montaa muuta heikommalta. Kerhon onneksi muutamalla muullakin jengillä on rosterit vähän vajaat ja ei ihan niin iskukykyisen oloisia. Tässä tilanteessa Kerholla voisi olla todellinen sauma isoon yllätykseen. Yleisesti voitaneen sanoa, että kokonaisuutena Liigan taso on laskussa.

Omaan silmään tuo Kerhon rosteri ei edelleenkään näytä täysin katastrofilta, mutta kyllähän siitä pari hyvin liikkuvaa ja taistelevaa yllättäjää puuttuu. Jos ne sainaukset osuu sopivasti kohdilleen, niin Kerho voisi olla tulevan kauden suurin yllättäjä. Arvos Pantsen johdolla mahdollisuudet ei ole niin suuret kuin osaavamman koutsin johdolla, mutta antaa Pantsen yllättää. Jos homma ei wörki Pantsella, niin sitten Karri Kivi tarpeeksi ajoissa kääntämään kurssia. Onkos se Kivi muuten vielä vapaana ja Nelosen kommentaattorina, vai joutuukos se vielä menee Venäjälle kärvistelee?

Kaiketi aika arvoilla Kerho joutuu rosteria täyttämään, mutta toivottavasti osuu. Pantse ja heikko talous ei varmaankaan sitä suurinta kiinnostusta Kerhoa kohtaan herätä, mutta onneksi Lintumäki jeesaa hankinnoissa. Mitä pidemmälle kesä etenee, sitä suurempia alennukset on! Näinhän se menee, not.

Muistakaa palstalaiset grillata. Vanhan totuuden mukaan kauden kannustuskunto luodaan kesällä. Ilman kunnon perusgrillikuuria ei jaksa kannustaa(huutaa Pantsen potkuja) Kerhoa koko pitkää kautta play offeineen!
 
Viimeksi muokattu:

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Noniin nyt kun Viedesnkyn siirto Slovaniin varmistui voidaankin sanoa, että 2vko sisällä tulee pelaajauutisia. Ja mitään sen kummempaa tietoahan ei ole muuta kuin se, että Elokuun alussa jengi lähtee Rovaniemen leirille joten ennen sitä luulisi paletin olevan ehkä yhtä miestä lukuun ottamatta valmis.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Noniin nyt kun Viedesnkyn siirto Slovaniin varmistui voidaankin sanoa, että 2vko sisällä tulee pelaajauutisia. Ja mitään sen kummempaa tietoahan ei ole muuta kuin se, että Elokuun alussa jengi lähtee Rovaniemen leirille joten ennen sitä luulisi paletin olevan ehkä yhtä miestä lukuun ottamatta valmis.

En enaa pidata hengitysta, etta noin tapahtuisi. Paivat kuluuu ja ollaan lahempana katastrofia, kuin jattipottia. Kaippa joku pelaaja loytaa jeesuksen tai jahven ja liittyy lahkoon ja kaippa tuosta Panzekin viela saa sydarin, kun skouttailee kalsarit markana paivat pitkat. Noh kaippa ne kasaan jengin saa, taytyisi pysya positiivisena. Oma vika tietenkin, etta kannattaa liian tosissaan ja tunteella, etta viettaa taalla joka paiva aikaa jos vaikka olisi uutisia ja selatessa eliteprospectsia.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kovasti on liikennettä, poispäin.
Ihan mielellään olisi tuota Viedenskyä katsellut toisenkin kauden, mutta eihän noiden KHL-joukkueiden kanssa ole mitään saumaa taistella pelaajista.

Kyllä me vielä joku saadaan. Kyllä Pantse hoitaa.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Pelaajat halpenee koko aika joten voidaan vielä marraskuussa täydentää. Otetaan keväällä kunnon jäykistys ja pelit jatkuu pitkään. Vai miten se meni.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kovasti on liikennettä, poispäin.
Ihan mielellään olisi tuota Viedenskyä katsellut toisenkin kauden, mutta eihän noiden KHL-joukkueiden kanssa ole mitään saumaa taistella pelaajista.

Kyllä me vielä joku saadaan. Kyllä Pantse hoitaa.
Tästä olen muuten samaa mieltä, mutta jos tarjoaa pahvia ajoissa tai saman tien pidempää, optioita jne. niin kyllä niidenkin kanssa voi edes vähän kilpailla, tai ainakin varmistaa että sopimuksen purusta tulee muutama euro laariin. Toki Viedensky on yksittäistapaus, joten ei voi tietää että millaisen sopparin on mies halunnut, vaan tarkoitan ihan yleisesti.
 

Ralph

Jäsen
Noh noh, kyllä sieltä viimeistään joulukuun alussa tulee Nico Aaltonen tai Jan-Mikael Juutilainen viikon lainalle ja ottaa ykkössentterin paikan.

HPK voisi nyt panostaa oman vessapaperin valmistamiseen. HPK ja paska tuntuu juuri nyt niin läheiseltä parilta.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Manninen-Holland-Miettinen
Liedes-Jasu-Karevaara
Arkiomaa-Paajanen-Koivisto.

Hmm, jos tätä lähestytäänkin väärästä suunnasta. Jos hommattaisiinkin jostain halpa, mutta väkivaltainen nelosentteri ja sille pari kunnon kaukalopugilistia laitureiksi. Nakataan paskat tämän kukkahattuliigan säännöistä ja perustetaan homma terrorismiin. Samalla cheerleadereille lyhyemmät mekot ja avonaisempi kaula-aukko. Ja myyntiin "mättö-hotsi", parin kilon piirakka HK:n sinisellä. Tuon kun tuhoaa saa lipun ilmaiseksi.

Kovat ajat vaativat kovia toimenpiteitä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kovat ajat vaativat kovia toimenpiteitä.

Loistava idea. Annetaan ihmisille sitä mitä ne haluaa. Ensinnä Petro hiuksista (heh) vittuun ja tilalle vaikka Tuksu joka kyselee tyhmiä ihmisiltä ja esittää performansseja. Makkarankuori hame päälle josta tissit pursuavat ja pillu paistaa. Ei periaattessa kukaan tuota halua nähdä vaikka oikeasti haluaakin. Karaokea tottakai pitää olla myös. Alakenttien pugilistit mielummin kunnon juoppoja. Erätauoilla voi yleisöarvailla kuinka paljon viinaa on Steve tarvinnut jotta on pelikunnossa ja että kuinka monta kertaa Mike on ajanut kännissä autoa sitten viime kotipelin. Kisscam tyyliin näytä tissit tai tee helikopteri. Tosiaan kerho ravintolasta kunnon mättöpaikka. Happy hour alkaa pari tuntia ennen peliä hallilla jotta yleisö on tarpeeksi pöhnässä ja tunnelma taattu.

Edit: kuinka kauan tarvii odottaa että ne pelaajat alkaa maksaa seuralle pelaamisesta?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensinnä Petro hiuksista (heh) vittuun

Jeps, Pedron tilalle joku ammattivittuilija, joka "roastaa" vanhan kunnon toistohuumorin hengessä randomilla vastustelijoita, niitten valmentajaa ja fanejakin vielä kaupan päälle. Ja Miettiselle käsky pelata pikkusikaa joka vaihdossa.

Ja taitavat ensi kaudella joutua maksamaan faneille, että tulevat paikan päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös