Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2015–2016

  • 983 511
  • 3 965

Kafrom

Jäsen
Kuparisen suurin ongelma IFK:ssa oli nimenomaan liike, jalat oli aivan jumissa lähes koko kauden ja laiturit kärsi tästä pisteiden muodossa. Loukkaantumiset toki vaikutti. Silti Kuparisesta ei ainakaan toistaiseksi ole Liigan kärkijoukkueen tasaisesti pisteitä tekeväksi 1-2.sentteriksi. Jos Matti vetää ehjät kesätreenit ja saa Ässissä oikeat laitahyökkääjät rinnalle, tulos voi olla paljon parempaa kuin viime kausilla. Tappara - IFK puolivälierissä Kupariseen kohdistuneet taklaukset (kevyemmätkin kontaktit) jäi mieleen Kuparisen irvistyksistä ja vaihtoaition puuskutuksista, kroppa taisi olla aika rikki. On todellakin sympaattinen kaveri ja toivotaan parempaa onnea tulevalle kaudelle.

Kuparinenhan pelasi hyviä kausia jo ennen KalPaan lähtöään, oli Ässien kapteeninakin. Loukkaantumiset vaivanneet uraa ja huonontaneet luistelua entisestään.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kysyisin siis, mitä muiden seurojen kannattajien mielestä Sportin pitäisi tehdä tuolle joukkueelle, jotta tämänhetkinen järkyttävä ero 10 sijaan kurottaisiin kiinni?
Sportin pitää jatkaa pitkäjänteistä työtään, eikä lähteä tavoittelemaan mitään pikaista lottovoittoa. Tulevan kauden joukkueenrakenne on paljon parempi kuin kukaan osasi odottaa, mutta se ei tarkoita vielä itsessään mitään, sillä tasoero muihin liigajoukkueisiin on silti liian kova, jotta vielä ensi kaudella Sportilta voisi odottaa menestystä.

Eli omat neuvoni ovat seuraavat:
- jäitä hattuun;
- kerätkää ihan rauhassa kokemusta;
- rakentakaa jatkuvuutta;
- ottakaa virheistä opiksenne; ja sitten
- muutaman kauden päästä menestystä sopii odotella. (Ei ole vielä selvää mikä lasketaan menestykseksi Sportin tapauksessa, sekin selviää tulevaisuudessa.)
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Vaikka selkeä ykkössentteri puuttuu, niin keskikaista on kuitenkin niin tasaisen vahva, että yksi "Viedensky" ei mielestäni tuo merkittävää parannusta hyökkäysosastoon. Saattaisi tehdä sen 5-10 pistettä enemmän ykkösessä, mutta vastaavasti taas Immonen tekisi todennäköisesti vähemmän pisteitä pudotessaan kakkoseen. Ainoa asia mikä voisi olla isompi plussa olisi Koiviston siirto kysymysmerkki Kivimäen paikalle, mutta toisaalta Koivisto ei ollut viime kaudella hyvä laiturina. Kivimäki on tehnyt aikaisemmilla kausilla noin 0,3 ppg, joten jos on pelikunnossa niin ei ole ollenkaan mikään turhake Sportille.

Huhtanen olisi varmasti hyvä roolipelaaja ja Riskaa parempi, mutta vaikka Riskan tehotilasto olikin viime kaudella huono, ei se kerro koko totuutta hänen pelaamisestaan. Ihan tarpeeksi hyvä roolipelaaja Liigaan. Muutenkin Riska, Vänttinen, Tallberg riittävät ihan hyvin av/maalinedus spesialisteiksi. Mitään luistele,taklaa,perseile nelosta ei kannata muodostaa ja Karviselle ei ole mitään käyttöä tässä sarjassa.

Puolustuksessa on pari kysymysmerkkiä, mutta olisiko pari heikosti puolustavaa pakkia mikään suuri parannus, kun pakiston kiekollisuus on juuri se osa-alue, joka Sportilla on eniten parantunut? Järvisellä ei pitäisi historian valossa olla ongelmia yltää viime kauden Toivosen tasolle. Voi toki olla yltämättäkin. Niemestä mahdoton sanoa mitään ennen kuin on nähty pelejä. Ilmeisesti on kuitenkin vetänyt treeneissä hyvin.

Itsekin näen tällä hetkellä valmennuksen kysymysmerkkinä ja tarkemmin sanottuna peluutuksen. Tuolla joukkueella kuitenkin pystyy pelaamaan hyvinkin, mutta jos Kivimäet ja Leskiset on katsomossa ja tilalla vetää Vänttinen kakkosessa ja Karvinen, niin en kyllä itsekään uskalla playoff paikkaa odottaa. Onneksi on harjoituspelejä, mutta tällä kaudella alkukautta ei kyllä ole varaa missata turhanpäiväiseen sähläämiseen. Viime kaudella kehitetty pelitapa pitäisi kuitenkin olla kykeneväinen voittavaan lätkään.
Veit jalat suustani. Tosiaan ykkössena puuttuu, mutta ei se haittaa. Muutaman pisteen enemmän tekevä ykkössena ei tule tuota hommaa ratkaisemaan suuntaan tai toiseen. Peluutus sen sijaan voikin ratkaista hyvinkin paljon. Itsellänikin oli jossain hahmotelmassa Vänttinen 2. ketjun laidassa, mutta ei ehkä sitten kuitenkaan. Ykkösketjun taakse olisi hyvä saada kolme tasaisen vahvaa ketjua ja jos Koivistoa ja erityisesti Vänttistä lähdetään tunkemaan laitaan niin heikentää se ainakin nelosketjua merkittävästi vs. hyöty mikä tällä siirrolla saavutetaan. Ei ole mitään järkeä kasata jotain "rikkovaa" ja "nollanollaa" pelaavaa nelosta esim. Riska - Rekonen - Karvinen kun voidaan oikeasti lyödä kasaan "pelaava" nelosketju kuten Riska - Vänttinen - Leskinen, sitä paitsi nämä kaverit jättävät kaikkensa kentälle jokaisessa pelissä, se on varma se. Tämä tosiaan kyseenalaistaa ihan täysin tuon Karvisen hankinnan. En ole missään viimeaikaisissa rosterihahmotelmissa (paitsi joku Sport fanien ulkopuolinen) nähnyt Karvista pelaavassa kokoonpanossa ja jos tulee loukkaantumisia niin esim. Körkön pitäisi mennä hierarkiassa edelle jo ihan maalipotentiaalinsa takia (kyllä olen muuttanut käsitystäni Körköstä ja ansaitsee paikkansa varalla ja sitä kautta näyttöpaikan kun loukkaantumisia tulee). Mitä järkeä oli hankkia pelaaja vaihtopenkin vasempaan laitaan?

Sitten tapaus Kivimäki. Ehdottomasti ansaitsee kunnon paikan näyttää niin tasakenttällisin kuin ylivoimalla. Jos on fyysisesti 100 % kunnossa niin joo, on varmasti hakemista aluksi pitkän pelaamattomuuden takia, mutta kaudella 2013-14 Mestiksessä 38 maalia 47 peliin, kyllä tuo jotain kertoo tosiaan siitä laukauksesta. En sano että tulee tekemään lähimainkaan noita maaleja, mutta jos pystyy olemaan yksi joukkueen parhaista maalintekijöistä niin sehän riittää. Voi olla että onnistuu loistavasti tai sitten ei, mutta näyttöpaikka on annettava ja sen varmasti valmennus myös antaa.

Puolustus, siitä voidaan väitellä että kuinka kova Sportin puolustus tulee olemaan jos verrataan muiden jengien puolustukseen tulevalle kaudelle, mutta se on ihan varma että parannus viime kauteen on huikea. Ei puhuta ollenkaan samasta puolustuksesta edes. Viime kaudella muistaakseni siellä luisteli samaan aikaan Gröndahl, Valkonen ja oma junnu. Gröndahlin ja Valkosen henkilökohtaisiin virheisiin käytännössä ratkesi muutama peli. Toki paljon on Newtonin ja Laakson harteilla että miten nämä haut onnistuvat. Uskon että onnistuvat, mutta jos eivät niin sitten ollaan melkoisessa lirissä pakiston osalta. Mallivahdit, melkein voisi heittää kolikkoa esim. Hank vs. Järvinen, Hank veti tosin todella hyvän kauden viime kaudella, että olisi voinut olla "varmempi" vaihtoehto maalinsuulle, mutta en ole huolissani tuosta maalivahtiosastosta paitsi Niemen taso liigassa on kyllä täysi arvoitus, no vetää edes reeneissä hyvin, on sekin alku.
 
Viimeksi muokattu:

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän tuossa Sportilla on aika paljon liikkuvia osia. Hyökkäyksen osalta enitein saa jännittää mihin asti Bertrand yltää tällä kaudella. Aikaisemmilla kausilla ei edes 30p rajaa ole ylittänyt kertaakaan viime kaudella paukahtikin sitten kunnolla. Mikäli hän jää johonkin 30p tienoille tietää se myös muun ketjun tehojen vähentymistä. Fleyryn lähdön jälkeen saa miettiä kuka tai ketkä ne maalit kanssa tekee. Uusi hyökkääjä Gavrus tuskin samaa tahtiä häkkiä hakkaa - mut niin onhan siellä se Lassi Kokkala.
Puolustus on paperilla parantunut, sehän on selvää kun viime kaudella siellä oli puolet mestisjyriä. Uusista pakeista Laaksolla on ura ollut alaspäin, tuleeko tasonnosto - se jää nähtäväksi. Sitten on tämä Jake Newton. Potentiaalinen yvmies sekä hyökkäyspään tehomies. Kuitenkin täysi arpa, mut niinhän sitä on monilla muillakin näitä hakuja/arpoja. Osuu tai uppoaa.
Maalivahdit - Mika "Järä" Järvinen on varmasti kelpo kassari tähän liigaan ja sarjaan. Pari huonompaa kautta mualimalla takana mut nyt paluu kotoiseen Liigaan. Uskon, että torjuu jopa yllättävän hyvin - toki riippuen Sportin joukkuepuolustuksesta kanssa. Mikäli samanlaista kuin viime kaudella niin ei se Järäkään mikään sateentuoja ole. Sitten onkin hieman ainakin itsellä vattakuralla. Timo Niemi kakkosmokkena - oikeastikko? Kyllähän se jos Järä menee rikki tj niin ei tuolla Niemellä tee mitään. Jopa Samu Perhonen kuulostaa omaan korvaan hyvältä kakkosmokelta. No, mut koska Sport on edelleen vasta noussut Liigaan niin jostain se on säästettävä. Mielestäni maalivahtiosasto vaan on se yksittäinen tärkein alue mihin juuri pitäisi panostaa. Toki kokonaisvaltainen puolustuspelaaminen ratkoo sitäkin aika paljon.
Paljon on uhkakuvia mutta paljon myös sitä kuuluisaa potentiaalia tuossa jengissä. Maalailin tähän vähän niitä näitä, varmasti samanlaisen listan saa joka joukkueesta. Summasummaarum en usko itsekkään, että Sport 12. runkosarjasijoituksen päälle yltää. Ilves taistelee sen sijaan varmasti 10 sakkiin pääsystä. Syyt eiköhän ole tulleet esille jo edellisissä tämän ketjun postauksissa.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Kyllähän tuossa Sportilla on aika paljon liikkuvia osia. Hyökkäyksen osalta enitein saa jännittää mihin asti Bertrand yltää tällä kaudella. Aikaisemmilla kausilla ei edes 30p rajaa ole ylittänyt kertaakaan viime kaudella paukahtikin sitten kunnolla. Mikäli hän jää johonkin 30p tienoille tietää se myös muun ketjun tehojen vähentymistä. Fleyryn lähdön jälkeen saa miettiä kuka tai ketkä ne maalit kanssa tekee. Uusi hyökkääjä Gavrus tuskin samaa tahtiä häkkiä hakkaa - mut niin onhan siellä se Lassi Kokkala.
No itselle tuo ykkösketju on Sportin rosterissa se osa mikä aiheuttaa vähiten jännitystä. Esim. se että kuinka tuleva kakkosketju tulee toimimaan aiheuttaa enemmän jännitystä. Viime kaudella Sport oli hyvin usein käytännössä kahden ketjun varassa, ykkösen ja kolmosen
 

Ralph

Jäsen
Jos sä vetoa haluat lyödä, ni anna tulla. En jaksa lähteä kinaamaan sun kanssas asiasta, josta selvästikään sulla ei oo hajuakaan.
Mutta kun jos Sportin rosteri ei riitä, ei riitä sitten teilläkään. Niisk.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos sä vetoa haluat lyödä, ni anna tulla. En jaksa lähteä kinaamaan sun kanssas asiasta, josta selvästikään sulla ei oo hajuakaan.
Millä perusteella mulla ei ole hajua? Arvioitko kirjoittajan jääkiekkotietämyksen suosikkijoukkueen menestyksen tai menestymättömyyden perusteella?
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Arvioit Pelicansin yhtä heikoksi tai heikommaksi kuin Sportin. Thats why.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Pitäisi hankkia ykkössentteri. Immonen on liigatasolla vain maksimissaan kakkossentteri, vaikka tekikin viime kaudella ihan kohtalaisesti pisteitä ranskalaisten kanssa. Kivimäki on tuossa sommitelmassa myös ihan turisti, eikä hän kuuluu Sportin parhaaseen kokoonpanoon. 3-4 ketjuun pitäisi IMO saada 1-2 kokenutta roolipelaajaa, koska nyt Vänttinen on ainut ja hänenkin roolinsa on ensisijaisesti kakkosketjussa.

Puolustuksessa on kaksi isoa kysymysmerkkiä. Jake Newton on ensinnäkin ihan arpa ja Aleksi Laakson ura on ollut laskusuunnassa. Heidän molempien pitäisi pystyä pelaamaan top-4 roolia, jotta Sportin puolustus olisi riittävä top-10 sijoitukseen. Maalivahtiosastolla on Järvinen, joka ei ole tottunut olemaan selvässä ykkösmaalivahdin asemassa ja Niemi, jolla tuskin on yhtään annettavaa liigatasolla. Top-10 sijoitukseen pitäisi mielestäni vaihtaa myös valmentaja, koska Sport häviää silläkin osa-alueella kilpailijoilleen.

Eli jotta Sport olisi ennakkoon menossa 10 parhaan joukkoon, niin rosterin pitäisi olla kutakuinkin:

Gavrus - "Viedensky" - Bertrand
Komulainen - Immonen - Koivisto
Tallberg - Kokkala - Kiviranta
"Huhtanen" - Vänttinen - Karvinen

"Kauppinen" - "Gysbers"
Peltola - Brennan
Pukka - Manninen

Järvinen
"Riksman"

Esimerkkipelaajina käytin Liigassa viime kaudella pelanneita, mutta tällä hetkellä ilman sopimusta olevia pelaajia.

Pakko kysyä, että miten Sportin joukkue paranisi, jos Riska korvattaisiin "Huhtasella"?

Miksi tuossa kohtaa ei voisi olla Riska itse?
 

Barney

Jäsen
Itsekin näen tällä hetkellä valmennuksen kysymysmerkkinä ja tarkemmin sanottuna peluutuksen.
Minä pidän vielä valmennusta suurempana kysymysmerkkinä joukkueen muuttuneita tavotteita. Viime kaudella kukaan (lukuunottamatta paria vähän turhan ylioptimistista vaasalaista) ei odottanut Sportilta yhtään mitään, mutta nyt jos fanit pitävät tavoitteena jo playoff-paikkaa, niin joukkueella on ihan erilainen lähtökohta kauteen. Lisäksi Sportilta puuttuu se ensimmäisen kauden hurmos, joten joukkueen rutiinitason pitäisi olla jo korkealla, jos se oikeasti mielii 10 parhaan joukkoon. Lisäksi minä ainakin suhtaudun varsin skeptisesti Tomekiin. On jotenkin todella vaikea nähdä hänen pystyvän organisoimaan tarpeeksi laadukasta kiekollista peliä, jotta playoffeihin voisi olla jotain asiaa. Mahdollistahan Sportin pääsy 10 parhaan joukkoon on, mutta se vaatisi lähes kaiken menemistä nappiin. Joukkueessa taitaa olla kuitenkin liian monta kysymysmerkkiä, joten todennäköisyys kaiken natsaamiselle on hyvin alhainen.

Ja minä kyllä ihmettelen jos Tuomas Vänttinen ei ole kauden alussa top-6 hyökkääjä Sportissa. Vänttinen olisi saanut kuitenkin todella monesta liigaseurasta paikan nelosketjusta suuremmalla palkalla ja paremmilla menestymismahdollisuuksilla. Jos järjellä ajattelee, miksi Vänttinen valitsi Vaasan, niin ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen jonkunlainen pienimuotoinen keskustelu Tomekin kanssa hänen roolistaan Sportissa. Ja miksi Sport hankki Karvisen kahden vuoden sopimuksella? Ne hankkivat sen pelaamaan. Ei Tomek tule ensi kaudella mitään hyökkäävää lätkää peluuuttamaan ja sekä Vänttinen että Karvinen ovat niin Tomekin näköisiä hankintoja kuin voi vain olla. Molemmat tulevat nauttimaan suurta luottoa valmennukselta tulevalla kaudella.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Minä pidän vielä valmennusta suurempana kysymysmerkkinä joukkueen muuttuneita tavotteita. Viime kaudella kukaan (lukuunottamatta paria vähän turhan ylioptimistista vaasalaista) ei odottanut Sportilta yhtään mitään, mutta nyt jos fanit pitävät tavoitteena jo playoff-paikkaa, niin joukkueella on ihan erilainen lähtökohta kauteen.
Playoff paikka on tietenkin tavoitteena, mutta ei sieltä ulosjääminenkään ole katastrofi, jos tulos on selkeästi parempi kuin viime kaudella. Mikään viime kauden kaltainen pistemäärä ei kuitenkaan ole hyväksyttävä suoritus vaan sen pitää olla lähempänä sitä tasoa millä Kerho suoritti viime kaudella.

Ei Tomek tule ensi kaudella mitään hyökkäävää lätkää peluuuttamaan ja sekä Vänttinen että Karvinen ovat niin Tomekin näköisiä hankintoja kuin voi vain olla. Molemmat tulevat nauttimaan suurta luottoa valmennukselta tulevalla kaudella.
Ketjunumerollahan ei sinällään ole väliä, koska Vänttinenkin tulee saamaan peliaikaa ratkaisuhetkillä ja ainakin alivoimalla. Itse toivon ykkösen taakse nimenomaan kolmea tasaista ketjua, joista kuka tahansa voi pelata "kakkosketjun" minuutit. Karvisen hankintaa en itse ainakaan ymmärrä. Tuon tasoisia pelaajia ei pitäisi mahtua minkäänlaista menestystä tavoittelevaan Liigajoukkueeseen. Valtosella on tietenkin vastuu ja omasta puolestani hän on vapaa lähtemään, jos ensi kaudellakin tulee 60 pistettä ja sija 14.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
SaiPan massiivinen piti sisällään Larssonin jatkon ja junnu-Kettusen sopimuksen. SaiPan paikka edelleen siis 10:n huonommalla puolella KooKoon ja muiden hännänhuippujen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Miksi täällä edes jauhetaan jatkuvasti Vaasan Sportista? Pari puusilmäistä kannattajaa ja rosteri joka vie sijoille 10-14.
Ilmeisesti siksi, koska muovinen Rauma jne ei tunnu ketään kiinnostavan.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Jos järjellä ajattelee, miksi Vänttinen valitsi Vaasan, niin ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen jonkunlainen pienimuotoinen keskustelu Tomekin kanssa hänen roolistaan Sportissa. Ja miksi Sport hankki Karvisen kahden vuoden sopimuksella? Ne hankkivat sen pelaamaan. Ei Tomek tule ensi kaudella mitään hyökkäävää lätkää peluuuttamaan ja sekä Vänttinen että Karvinen ovat niin Tomekin näköisiä hankintoja kuin voi vain olla. Molemmat tulevat nauttimaan suurta luottoa valmennukselta tulevalla kaudella.
Niin tuntuu että siellä on valmennus kaavaillut useammallekin pelaajalle isompaa roolia, ainakin Vänttiselle, Komulaiselle, Koivistolle, Karviselle ja Körkkö oli valmennuksen suosikkipelaaja viime kaudelta. Jos nämä kaikki pelaajat nyt sitten väkisin mahdutetaan pelaavaan kokoonpanoon niin se tarkoittaa automaattisesti sitä että sieltä tippuu Leskistä ja Kivimäkeä pois pelaavasta kokoonpanosta Karvisen ja Körkön tieltä.
 

Ralph

Jäsen
Miksi täällä edes jauhetaan jatkuvasti Vaasan Sportista?
Veikkaan että siksi koska kyseisen joukkueen fanit eivät tunnu olevan samoilla linjoilla muiden joukkueiden kannattajien kanssa. Esimerkiksi KooKoosta ei tarvitse jauhaa, kyseisen joukkueen kannattajat ymmärtävät realiteetit. Mutta koska jostain syystä vaasalaiset näkee Ville Leskisissä yli 40 tehopisteen miehiä, muiden joukkueiden kannattajat tahtovat vähän rauhoitella fantasioita. Ja siitähän ei vaasalaiset tykkää, kosa se haavemaailma johon itsensä ovat saaneet, se murenisi.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Mutta koska jostain syystä vaasalaiset näkee Ville Leskisissä yli 40 tehopisteen miehiä, muiden joukkueiden kannattajat tahtovat vähän rauhoitella fantasioita.
Tämäpä mielenkiintoinen fakta. Luettele vaasalaiset jotka ovat väittäneet näin. Herran jessus sentään, jotain rajaa väitteille...
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Veikkaan että siksi koska kyseisen joukkueen fanit eivät tunnu olevan samoilla linjoilla muiden joukkueiden kannattajien kanssa. Esimerkiksi KooKoosta ei tarvitse jauhaa, kyseisen joukkueen kannattajat ymmärtävät realiteetit. Mutta koska jostain syystä vaasalaiset näkee Ville Leskisissä yli 40 tehopisteen miehiä, muiden joukkueiden kannattajat tahtovat vähän rauhoitella fantasioita. Ja siitähän ei vaasalaiset tykkää, kosa se haavemaailma johon itsensä ovat saaneet, se murenisi.

Anteeksi nyt, mutta koko viesti on melkoista skeidaa, ainakin jos sen kirjaimellisesti ottaa. Tuskin kukaan Jatkoajan Sport-kirjoittaja, etkä yhtä-kahta lukuunottamatta, on viemässä Sportia varmuudella kympin joukkoon. Kyllä kaiken pitää mennä aivan nappiin ja muiden vähän omalla perseilyllä auttaa, jos niin tulee käymään. Ehkä ihan niin pihalla ei kukaan vaasalainen liigapelaajien tasosta sentään ole, ettäkö väittäisi Leskisen 40 pistettä tekevän. Mistä ihmeestä tuollaisia revit? Kuka tuollaista on yleensä väittänyt? Mitä KooKoohon tulee, niin ihan yhtälailla sielläkin on pari kirjoittajaa, joilla helpostikin keulii odotusten suhteen. Milloin Wingels hommaa kentällisen huippu AHL-kavereita tai tulee itse Kouvolaan jne. Mutta KooKoo-kannattajille tällaiset näkemykset tosiaan sallitaan paremmin. Onko se se, että Kouvola on vaan jotenkin "perussuomalaisempi" paikka kuin Vaasa, että on helpompi samaistua. Tai ehkä vaan itsekin pidätte Sportia suurimpana uhkana oman suosikkijoukkueenne asemiin tulevaisuudessa. Vai mistä nyt lie kiikastaa - en tiedä...Ihme touhua tuo tarve olla ojentamassa jokaista Sport-kirjoittajaa.
 

Ralph

Jäsen
Tuskin kukaan Jatkoajan Sport-kirjoittaja, etkä yhtä-kahta lukuunottamatta, on viemässä Sportia varmuudella kympin joukkoon.
Tuskin kukaan.. tai ehkä yksi tai kaksi... Ei siitä kauaa ole, kun eräs oikea Sport-fanien keulakuva, äänekkäistä äänekkäin, sijoitti Sportin voimasuhteissa kuudenneksi mm. HIFK:n edelle.

Ehkä ihan niin pihalla ei kukaan vaasalainen liigapelaajien tasosta sentään ole, ettäkö väittäisi Leskisen 40 pistettä tekevän. Mistä ihmeestä tuollaisia revit? Kuka tuollaista on yleensä väittänyt?
Kovasti Ville Leskistä vertailtiin Markus Hännikäiseen ja pidettiin täysin mahdollisena, että Leskinen tekee hännikäiset tällä kaudella. Tämä vertailu tehty siis sen perusteella, että Hännikäinen teki Liigassa kolme vuotta sitten samanlaiset tehot kuin mitä Leskinen jne.

Mitä KooKoohon tulee, niin ihan yhtälailla sielläkin on pari kirjoittajaa, joilla helpostikin keulii odotusten suhteen.
Anteeksi, että olen epähuomiossani sivuuttanut tästä ketjusta kaikkien viime viikkojen KooKoo-hehkutukset.
 

Ilv4s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tapio Laakso&Sami Sandell!
Kokoaikahan te merenkurkusta tulevat divariapinat olette väittäneet ties mitä. Mut itse pidän mahdollisena Leskisen tekevän 40p. Hän on nuori ja sitä POTENTIAALIA ON! Koska viimeksi on nähty todella kovaa porukkaa Hakametsässä (nhl all stars tasoista)? Nyt ensi kaudella nähään, kun sport saapuu vieraaksemme.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kovasti Ville Leskistä vertailtiin Markus Hännikäiseen ja pidettiin täysin mahdollisena, että Leskinen tekee hännikäiset tällä kaudella. Tämä vertailu tehty siis sen perusteella, että Hännikäinen teki Liigassa kolme vuotta sitten samanlaiset tehot kuin mitä Leskinen jne..
Hännikäinen toissakaudella, 21v tehot 3+3, 22-ottelussa.
Leskinen, viimekaudella, 21v ja tehot 2+5, 25-ottelussa.

Toissakausi meni Leskisellä lähinnä telakalla. Pelasi tosin Liigaa jumbo-joukkue KalPassa 12 peliä tehoin 0+1, eli saman ikäisenä Hännikäisen kanssa samat "tehot".

Sitä edellinen, kausi 2012-13:
Hännikäinen, vuotta Leskistä vanhempana A:n Liigassa 11-ottelussa tehot 7+7=14 ja Mestiksessä 21-ottelua tehoin 3+9=12. Liigaa hän pelasi Jokereissa 20-ottelua tehoi 0+1.
Leskinen, vuotta nuorempana A:n Liigassa 41-ottelua ja tehot 27+34=61.

Tätä nuorempina heitä ei kannata edes verrata, sillä Leskinen vie kuin sitä kuuluisaa mätää kukkoa.


Pistäs faktat kuntoon siis, ennen ku alat jauhamaan paskaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös