Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 007 956
  • 3 407

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Montako Toivosen ottelua olet nähnyt pre-seasonilla? Niinpä!

Mutta, sä vedit taas niiiiin ylimielistä settiä, etten jaksanut sitä edes loppuun saakka lukea. On turha verrata Sportia HPK:hon ja todistella. Miten HPK on parempi joka osa-alueella, kuin Sport, kun totean HPK:n olevan Sportin KANSSA yksi bottom 3 jengejä. Tällöin, jos haluat värilaseillasi vertailla, vertaile muihin, parempiin joukkueisiin, jotka oletan olevan HPK:ta parempia. Tee se kuitenkin jossain muualla, kuin Sportin kausiketjussa, kiitos.

Ehkä olisi aika vaihtaa sitä levyä, tuo ylimielisyydestä itkeminen rupeaa olemaan vähän väsynyt juttu jo. Huvittavaahan se on, kun sama nimimerkki kaavaili keväällä Tommi Huhtalaa Sportin alempiin kenttiin. Taitaa nyt vaan turhautuminen iskeä, kun rupeaa todellisuus hieman selviämään. Se on toki inhimillistä.

Kuten sinulle jo aiemmin ilmoitettiin, niin lainausten muokkaaminen on sääntöjen vastaista, joten koita nyt pyyhkiä ne suupielet ja vastata asiallisesti. Ei täällä kukaan ole trollannut. Tämän lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota tekstiesi kielioppiin, koska hieman on välimerkkien käytön kanssa ongelmia. Kieliasustakin taitaa jotain lukea säännöissä nimittäin.

En jaksanut lainata, muuta osaa kuin tämän, joka todistaa jo sinun luetunymmärtämisen tason.

Nyt käsken lukemaani sinua lukemaani minun tekstini uudestaan ja ajatuksella. En sanonut, että SaiPaa on on viime vuonna/vuosina rankattu jumboksi, vaan monena vuotena.

Toiseksi, mitä tulee joukkueena pelaamiseen niin juurihan minä sanoin, että näin on varmasti muillakin, ei ainoastaan Sportilla.

Olet trollanut änäripuolella jo aivan tarpeeksi. Jätä edes Sportin osio rauhaan, kun sinulla ei mitään rakentavaa sanottavaa ole.

Kai sen nyt tyhmempikin tajuaa, että on huomattavasti helpompaa valita yksi joukkue ja sanoa, että se ei tule olemaan jumbo kuin valita yksi joukkue, joka ei tule olemaan. Voi olla sinulle uusi asia, mutta jonkun on aina oltava viimeinen. Tällöin jokainen aivoillaan ajatteleva henkilö sijoittaa mielestään heikoimman joukkueen viimeiseksi ennakoissa. Ei se tarkoita samaa kuin että henkilö sanoisi tämän joukkueen olevan 100% varmasti jumbo. Kyllä minä Sportin jumboksi sijoittaisin, jos pitäisi jotain sijoituksia tehdä. En minä silti sano, että se 100% varmasti jumbo on. Ihan samalla tavalla kun jos joku veikkaa jotain joukkuetta kärkeen, niin tuskin se mikään statement on, jonka puolesta päänsä pantiksi laittaisi. Tämän nyt pitäisi olla ihan itsestään selvä asia, mutta näyttää perkeleen koville ottavan.

Sitä en taas tiedä mitä NHL-osiolla on tekemistä tämän asian kanssa. Tule sinne esittämään asiasi, jos jotain mumisemista on. Tainno tarkemmin aateltuna, ehkä parempi että pysyt poissa sieltä näiden tekstien perusteella.

Lähinnä tässä jännittää se, että pystyykö muut kuin Peltola pitämään viimeisten harjoituspelien hyvän tatsinsa. Tosipelien alkaessa vastustajat nostanevat liikettä ja karvaustaan entisestään, joten saa nähdä riittääkö tilannenopeus niillä herroilla, joilla oli vaikeuksia ensimmäisissä harjoituspeleissä. Ässät peleissä Peltola, Gröndahl, Manninen ja ajoittain myös Heikkinen pystyivät toteuttamaan kiekollista roolia niin hyvin, että hyökkääjät pääsivät pyörittämään vastustajan päädyssä. Uskoisin, että kaksi ensinmainittua pystyvät tähän myös runkosarjassa ja Manninen ja Heikkinen ovat sitten enemmän arvoituksia. Gröndahl on ollut kyllä todella positiviinen yllätys ja ollut tähän astisissa peleissä parempi kuin Mestiksessä. Mikään kiekollinen pakkihan hän ei ole ollut, mutta nyt on sujunut sekin puoli todella hyvin.

Hyvä kuitenkin, että nyt ainakin yksi täyspäinen sporttilainen löytyy, toivottavasti useampikin.

Juuri tilannenopeuden esilletuominen oli hyvä huomio, koska pelkät kädet eivät tietenkään kaikkea merkitse. Liike, kädet sekä pelitilanteen hahmottaminen ovat oleellisemmat tekijät, kun mietitään pelinavaamista ja eritoten, kun aika ja tila rupeavat häviämään. Liike ja kädet ei ehkä se Sport-puolustuksen vahvuus ole näin ennakolta, joten saa nähdä miten tuo pelin kääntäminen sitten onnistuu. En tiedä onko riittävää, mutta ainakin kriittistä olisi se, että ainakin yhdellä parilla pelinkääntäminen onnistuu hyvin, jotta se mahdollistaa sitten sille Sportin ennakolta ehkä ainoalle tulosyksikölle hyökkäämisen.

Juuri tuosta syystä sitä kiekollisuuttakin olisi syytä löytyä. Ei siellä välttämättä mitään ylivoimaspesialistia tarvitse olla, mutta pelinavaamisen myös silloin, kun on tilaa ja aikaa vähän, kykeneviä puolustajia täytyy olla. Muuten tulee todella vaikeata, jos aina joudutaan hyökkäämään organisoitua viisikkoa vastaan eikä joukkueessa taitoa liiaksi ole.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Jaja...tulee ainakin olemaan hauska kausi siinä mielessä että jokainen voitto ku otetaan on meille ku Stanley Cup - voitto. Koska sen verran surkee meidän rosteri on (näköjään). Esim Toivonen on pelannut änäriss mutta jengi on täällä sata prosenttisesti varma että joku Saros-junnu on huomattavasti parempi veskari...nin no, näin oli ehkä viime vuonna, mutta onko tänä vuonna? Kuka sen tietää? Ai jaaa...senhän kaikki tietävät.

Toivonen on pelannut kaksi viimeistä kautta vajailla otteluilla pääasiassa Mestistäkin paskemmassa ECHL:ssä ja sielläkin surkeasti. Kuten todettua, miehen kehityskäyrä on todella laskusuuntainen. Kyllä minä Kerho-kasvatti Hanskille kaikkea hyvää toivon, mutta onhan mies ollut viime vuosina melkein täysin luokaton.

Saros on tällä hetkellä Suomen lupaavin vahti, jonka kehityskäyrä on melkein pystysuoraan ylöspäin. Hän oli jo viime vuonna liigan parhaimpia vahteja, josta osoituksena paikka kisakoneestakin.

Voihan siis Toivonen olla liigan paras vahti ensivuonna ja Saros aivan sysipaska. Mikään ei kuitenkaan siihen viittaa.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jojo, kyllä mä ny tiedän kuka tä Saros on, vaikka ollaan oltu Mestiksessä niin onhan meillä sentään TV:tä täällä Vaasassa, jopa suomenkieliset kanavat..höhö.

Niin, totttakai Saros on huippuveskari jne mutta kaikki voi kuitenkin tapahtua kun teema on urheilu.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Niin tota.. tosiasiat tosiasioina.
Peltola ja Pukka vahvistavat Sportin puolustusta merkittävästi, varsinkin ensin mainittu. Mutta totta on myös se, että Peltola sai Ilveksestä lähtöpassit, koska ei mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. Syitä tähän voi toki olla lukuisia, ehkä ei vaan ole pelisysteemiin sopiva..esim.
Ei siis mitään provoamista, eikä vähättelyä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Liigassa pelataan myös vierasmatseja... Ei se kuparisaari ole sen pahempi vieraskaukalo kuin mikään muukaan. Liigassa on melko monta mestaa missä meteli on aina hyvää, menee joukkueella miten vaan.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Liigassa pelataan myös vierasmatseja... Ei se kuparisaari ole sen pahempi vieraskaukalo kuin mikään muukaan. Liigassa on melko monta mestaa missä meteli on aina hyvää, menee joukkueella miten vaan.
Toki,toki. Mutta haluan vaan omilla silmillä nähdä ku esim tä Craig Schira tulee Kuparisaareen ja tekee mitä haluaa, sen verran ylivoimainen täytyy tä kaveri olla. Vie kuulemma meidän pakit menneen tulleen. Mitä teki muuten tällainen NHL-Allstars jätkä Norjassa kausi 12-13?? Kumma juttu...

No, mutta kuten sanoin, onneks tä pian alkaa. JA edelleen, kyllä minäkin luulen että Sportin sija tule olemaan 11-14, mutta ei välttämättä se 14 sija.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toki,toki. Mutta haluan vaan omilla silmillä nähdä ku esim tä Craig Schira tulee Kuparisaareen ja tekee mitä haluaa, sen verran ylivoimainen täytyy tä kaveri olla. Vie kuulemma meidän pakit menneen tulleen. Mitä teki muuten tällainen NHL-Allstars jätkä Norjassa kausi 12-13?? Kumma juttu...

Ylivoimainen on väärä sana kuvaamaan ketään Liigassa pelaavaa, ne kun tuppaavat karkaamaan esim. Sextonin ja Parén tavoin KHL:ään hyvin nopeasti, mutta kyllähän Craig Schira on verrattuna Sportin pakkeihin aivan omissa sfääreissään. Ja mitä tuohon jälkimmäiseen, hassuun kysymykseesi tulee, niin oletko koskaan kuullut sellaisesta termistä kuin urakehitys? Entä mikä tämä NHL-Allstars-viittauksesi oli? Se jäi vähän epäselväksi vielä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
oletko koskaan kuullut sellaisesta termistä kuin urakehitys?

Tämä tässä näin. Aika paljon on meidänkin rosterissa eteenpäin meneviä jätkiä, mutta kummasti heitä vaan yleisellä tasolla katsotaan alaspäin ja lytätään näkemättä peliäkään herroilta. Tämä ei ollut vain sinulle Sakset, vaan ihan yleisesti.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Jätän tästä edes muiden lätinät omaan arvoonsa ja annan tekojen kentällä puhua.

Eilisessä gaalassa joukkueen esittelyn yhteydessä tuli vastaan eräs näitä meidän uusia jätkiä, joka ei tietääkseni ole päässyt pelaamaan yhtäkään täysimittaista peliä. Oli meinaan hirveä mörkö kun hänen vieressä seisoin. Olisi kiva nähdä mies kentällä. Ja puhun tietysti Kuhasta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä tässä näin. Aika paljon on meidänkin rosterissa eteenpäin meneviä jätkiä, mutta kummasti heitä vaan yleisellä tasolla katsotaan alaspäin ja lytätään näkemättä peliäkään herroilta. Tämä ei ollut vain sinulle Sakset, vaan ihan yleisesti.

Tottakai on. Se on päivänselvää. En minä ainakaan tuomitse paskaksi ennen kuin ovat suorittaneet kentällä arvosteluun oikeuttavan määrän otteluita, mutta vähän samoilla linjoilla vastaan sinulle nyt kuin vastasin eilenkin. Et muuten ottanut enää kantaa tuohon. Eli en itse ainakaan ennakkoon lyttää, mutta en pidä realistisena odottaa mitään hirmubreikkejä noilta Sportin rosterista löytyviltä pelaajilta. Pari poikkeusta siellä toki on.

Eli on olemassa luonnollisesti eteenpäin meneviä kavereita, Sportissakin niitä on useita, kuten jo todettua. Tuon pelaajiston ikärakennekin on sellainen, että kokoonpanossanne on oltava kavereita jotka menevät urallaan eteenpäin tällä hetkellä. Onko kuitenkaan realistista odottaa että tietyt kaverit menevät tarpeeksi paljon eteenpäin kestääksen vertailut esimerkiksi sarjan parhaimmistoon kuuluvan puolustajan kanssa? Eilen myös vertailit Hakuliseen, ja vastasin että Hakulinen on niin kovassa nosteessa että hänen perässään oli liuta joukkueita. Liigaseurojen pelaajatarkkailijat ovat olleet yksimielisiä siitä että tuo kaveri breikkaa. Hakulinen myös pelasi erittäin korkealla tasolla treenipeleissä ennen kuin loukkaantui. Sportin pelaajistoon ei kuulu kovin montaa, jotka olisivat muualle kelvanneet eli lähtökohtaisesti pidän näitä marginaalisempina lupauksina, toisin sanoen pelaajina jotka saattavat olla menossa urallaan eteenpäin, mutta joiden tasot tai erityisominaisuudet eivät anna aihetta odotella mitään kansallisen tason huippupelaajia heistä. Toistaiseksi. Tässä on selkeä distinktio. Ymmärrätkö miksi minun mielestäni yleistäminen ei tässä kontekstissa nyt välttämättä ole se hedelmällisin tie jos meinataan käydä objektiivista keskustelua? Saat olla kirjoittamastani eri mieltä, ei siinä mitään. Ja luonnollisesti, jääkiekossahan se on hienointa mitä kentällä tapahtuu ja siellä usein tapahtuu asioita joita ei voi ennustaa. Se on urheilun suola.

Tämän perusteellisemmin en välttämättä enää osaa asiaa omalta kantiltani avata. Toivottavasti joku ymmärtää edes etäisesti mitä ajan takaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hakulisen olen niin monta kertaa nähnyt, että tiedän, mistä puhun. Hän on lahjakas, taitelijapersoona. Se on selvää.

Pää on kuitenkin niin laho, että en usko hänestä koskaan tulevan suurta pelaajaa edes liigatasolla. Hän on jo kuitenkin 24-vuotiaskin, eli ei enää mikään superjunnu. Jos häntä haluaa väkisin verrata Sportin prospecteihin, sanoisin, että Westermark ja Kiviranta ovat huomattavasti potentiaalisempia ja monipuolisempiakin pelaajia. Heidän ura painottunee kuitenkin varsinkin Kivirannan kohdalla junnupeleihin vielä tulevalla kaudella. Peliitoissa lainalla oleva Kristof on potenssiin kymmenen, jos vertailussa on Hakulinen ja taisi Peliitoissa jo Pelsuja vastaan pitääkin pilkkanaan juuri Anreita tällä pre-seasonilla. Kristof on todellinen kultakimpale, joka vaatii vain hieman massaa ja kovuutta. Sen jälkeen NHL-ura ei ole kaukana Slovakilla, mikäli kehitys pysyy samassa suunnassa, mitä tähän saakka.
Anrein kanssa about samanikäisistä Körkkö ja varauksin Henritius ovat parempia, mitä Hakulinen. Olen nähnyt niin monta Anrein peliä, että tiedän, mistä puhun. Yhtieisä pelejä TuToa vastaan taisi olla viime kaudellakin yli kymmenen. Suurin ongelma on se, että itseluottamus voi kadota kuin tuhka tuuleen ja sen yli ei meinata päästä sitten millään. Kyllä 24-vuotiaana pitäisi jo osata käsitellä epäonnistumiset ja päästä asap niiden yli. Taitava hän on, varsinkin käsistään, mutta ei mikään sateentekijä. En ymmärrä tätä hypeä hänen kohdallaan.


Sportin pelaajistoon ei kuulu kovin montaa, jotka olisivat muualle kelvanneet

Voi jumalauta! Jä sä sönkötät vielä, kun me vedetään erneitä nenään. Eikö tämä, jos joku osoita suoranaista ylimielisyyden ylimielisyyttä. Jos kerran noin hyvin tiedät, ettei Sportin pelaajat kelpaa kellekkään muulle, niin laita nyt edes jotain näyttöä edes yhdestä pelaajasta. Vittu mitä paskaa!
 
Viimeksi muokattu:

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eilen myös vertailit Hakuliseen, ja vastasin että Hakulinen on niin kovassa nosteessa että hänen perässään oli liuta joukkueita. Liigaseurojen pelaajatarkkailijat ovat olleet yksimielisiä siitä että tuo kaveri breikkaa. Hakulinen myös pelasi erittäin korkealla tasolla treenipeleissä ennen kuin loukkaantui. Sportin pelaajistoon ei kuulu kovin montaa, jotka olisivat muualle kelvanneet eli lähtökohtaisesti pidän näitä marginaalisempina lupauksina, toisin sanoen pelaajina jotka saattavat olla menossa urallaan eteenpäin, mutta joiden tasot tai erityisominaisuudet eivät anna aihetta odotella mitään kansallisen tason huippupelaajia heistä.
Tämän perusteellisemmin en välttämättä enää osaa asiaa omalta kantiltani avata. Toivottavasti joku ymmärtää edes etäisesti mitä ajan takaa.

Niin no, on tietenkin todella vaikea sanoa etukäteen kuka breikka ja kuka ei. Hakulinen on toki hyvä pelaaja mutta esim viime vuonna Mestiksesä Kokkala teki 28+29= 57 pinnaa ja Kivimäki 38+16=54, kun taas Hakulinen 17+32=49. Kokkala on 25 v, Kivimäki 26 v ja Hakulinen 24 v joten ainakin lähtökohtaisesti on yhtä suuri todennäköisyys että esim Kivimäki tai Kokkala breikkaa kun Hakulinen. Toisaalta, ei nämä pisteet kertoo kaiken koska pelaajat pelasivat eri joukkueessa ym.

Mutta, kohta ollaan viisaimpia (thank God).
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Itse vertaisin Anreita Niinimäen Jesseen. Hakulisestahan oli juttua Jatkoajan toimesta, oliko nyt viime vai toissa kaudella, että mielenkiinto koko lätkään katosi ja jotenkin tuli uutisesta sellainen fiilis, että on aika mielialapelaaja. Hakulinen oli toki Mestiksessä ajoittain loistava, mutta hyvän ja huonon päivän ero on kuin yöllä ja päivällä.

Tuo mitä Sakset on jo muutamassa viestissä huudellut, että Anrein perässä on ollut liuta joukkueita, niin kyllähän puoli Liigaa yritti Kivimäkeäkin ostaa ulos viime kaudella, mutta Sportilla ei ole tapana pyydä parhaimmistoaan veke. Keväällä/kesällä Samppahan ei ehtinyt edes olla Free agenttina ja jatkosoppari tehtiin samantien, vai oliko jopa 2 vuotinen pahvi alkujaankin. En muista, mutta kyllä näiden meidän samantasoisten pelaajienkin perässä ollaan oltu, Tepsikin oli Kokkalan perässä, mutta päätti jäädä tänne suuremman vastuun vuoksi.

edit:

tuossahan tuo juttu onkin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Olisko Saksilla jotain faktaakin tästä, että puolet liigajoukkueista olisi ollut Hakulisen perässä? Ja voisin melkeen väittää, että jos Kristofin otteet jatkuu pre-season tasolla ja kehitys on yhtä huikeaa mitä tähän saakka, jokainen Liigajoukkue on hänen perässään kohta.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Ja voisin melkeen väittää, että jos Kristofin otteet jatkuu pre-season tasolla ja kehitys on yhtä huikeaa mitä tähän saakka, jokainen Liigajoukkue on hänen perässään kohta.

Kyllä ja tästä tullaankin siihen, että Sportin tekemä yhden vuoden jatkosopimus on yksi järjettömimpiä sopimuksia miesmuistiin. Vielä kun kaveri ei saa edes näyttöpaikkaa joukkueessa. Valmentajahan jo ensimmäisessä Sportin väreissä pitämässään pressissä ilmaisi Kristofin paikan olevan mestiksessä. Jokainen voi kaivaa sen ensimmäisen pressin videon. Mahtavat lähtökohdat pelipaikan ansaitsemisella...
 

Magge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
En Hakulisen pelejä mestiksessä nähnyt ainuttakaan mutta harjoituskaudella pelannut niin vakuuttavasti että uskon todellisen läpimurron syntyvän, mikäli palaa samalla tasolla kuin ennen loukkaantumistaan. Jos verrataan Hakulista muihin koviin mestis-pelaajiin ja miksi juuri Anrei on lähempänä breikata kun esim. teidän Kivimäki, niin syy löytyy pelaajan ominaisuuksista. Hakulinen on nopea luistelija, jolla on hyvät kädet ja tämän tyyppiset pelaajat liigassa menestyvät. Kun taas Kivimäeltä löytyy kova laukaus, mutta luistin hänellä ei kulje hakulisen tavoin. Kivimäestä tulee itselle mieleen muuan Tomi Pekkala, mutta ei siitä sen enempää, sillä Kivimäki vaikuttaisi olevan monipuolisempi. Toivon teille liigaan menestystä ja että teiltä putkahtaisi uusia pelaajia liigan eliittiin.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Liigassa pelataan myös vierasmatseja... Ei se kuparisaari ole sen pahempi vieraskaukalo kuin mikään muukaan. Liigassa on melko monta mestaa missä meteli on aina hyvää, menee joukkueella miten vaan.
Tuo saatta olla Sportille vain hyvä asia. Eikös Sport ole karsintahistoriansa aikana hävinnyt melkein kaikki pelit siellä Kuparisaaressa. Voittiko Sport nyt harkkapeleissä yhtään Liigajoukkuetta kotonaan ? Koska Sport on voittanut viimeksi Liigajoukkueen Vaasassa, jos siis ei nyt harkkapeleissä ?

Tämä vaan siksi, että Sportin voi olla paljon paineettomampaa pelata vieraissa.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä ja tästä tullaankin siihen, että Sportin tekemä yhden vuoden jatkosopimus on yksi järjettömimpiä sopimuksia miesmuistiin. Vielä kun kaveri ei saa edes näyttöpaikkaa joukkueessa. Valmentajahan jo ensimmäisessä Sportin väreissä pitämässään pressissä ilmaisi Kristofin paikan olevan mestiksessä. Jokainen voi kaivaa sen ensimmäisen pressin videon. Mahtavat lähtökohdat pelipaikan ansaitsemisella...

Tämä! Lukaskaapa tuo Peliittojen kausiennakko ja sieltä tuo Riston haastis. Kyllä tuosta käy ilmi se että kaveri laitettiin suoraan mestikseen ja ilman minkäänlaista näyttöpaikkaa! Jätkä ei itsekkään tiedä miksi hänet näytöittä laitettiin mestikseen. Tässä casessa joku kusee, mutta kuka ja miksi?
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Tuo saatta olla Sportille vain hyvä asia. Eikös Sport ole karsintahistoriansa aikana hävinnyt melkein kaikki pelit siellä Kuparisaaressa. Voittiko Sport nyt harkkapeleissä yhtään Liigajoukkuetta kotonaan ? Koska Sport on voittanut viimeksi Liigajoukkueen Vaasassa, jos siis ei nyt harkkapeleissä ?

Tämä vaan siksi, että Sportin voi olla paljon paineettomampaa pelata vieraissa.

Tästä haluat varmasti lyödä vetoa? Koti- vs. vierasvoitot?
Ja voitti HIFKin. Mikä on muuten motiivisi käydä kerran viikossa täällä haukkumassa Sporttia?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS oli Hakulisen perässä ja myös Ilveksen uutisoitiin jossain olleen. Tämän lisäksi omiin korviini Turussa kantautui Kerho. Onhan siinä noita. En tosin kirjoittanut että puolet liigajoukkueista, joten opetellaan lukemaan siellä.

Kivimäen herättämästä kiinnostuksesta en ole lukenut. Liigassahan tuolla kaverilla ei tähän asti ole ura auennut. Ehkä sitten on nyt kehittynyt tarpeeksi hyväksi pelaajaksi, luistelu tähän asti (ja edellisperjantainakin muuten oli edelleen) on ollut kankeahkoa ja elää oikeastaan vain tuosta vedostaan, jota ei Liigassa kuitenkaan lainkaan yhtä useasti kuin aiemmin edes pääse käyttämään. Katsellaan hänen osaltaan. Noin kymmenen maalin mies, eli rivipelaaja Liigassa, on oma puolueeton ennustukseni.

Millaiset tämän Kristofin otteet preseasonilla on ollut? Haiskahtaa vähän värilasikommentoinnilta taas. Johan tässä kirjoitellaan että ei ole saanut edes näyttöpaikkoja. Vai onko kyseessä treeneissä esitetyt otteet? Jos on, niin menee taas vähän överiksi tämä vaahtoaminen. Kannattaisi pitää tämä keskustelu oikeasti jossain kontekstissa, lähtee muuten taas käsistä.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
luistelu tähän asti (ja edellisperjantainakin muuten oli edelleen) on ollut kankeahkoa ja elää oikeastaan vain tuosta vedostaan, jota ei Liigassa kuitenkaan lainkaan yhtä useasti kuin aiemmin edes pääse käyttämään. Katsellaan hänen osaltaan. Noin kymmenen maalin mies, eli rivipelaaja Liigassa, on oma puolueeton ennustukseni.

Ja oliko kauden toinen peli? Loukkaantuminen alla, joten ei vielä täydessä pelikunnossa.

Lue vaikka Macin viesti.

Ilmeisesti Sampalla oli kuulemani mukaan jotain häikkää polvessa, joten vie varmasti aikansa ennen kuin pääsee täyteen pelikuntoon.

Sporttikin oli Hakulisen perässä, mutta mikäli tänne olisi tullut niin ei tulisi kyseeseenkään puhua vuoden tulokas -ehdokkaasta.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Tästä haluat varmasti lyödä vetoa? Koti- vs. vierasvoitot?
Ja voitti HIFKin. Mikä on muuten motiivisi käydä kerran viikossa täällä haukkumassa Sporttia?
Aha, se peli oli siis Vaasassa..
Esitin kysymyksen ja puhdasta faktaa, en haukkunut ketään tai mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös