Otteluseuranta – puolivälierät 22.5.2014

  • 221 228
  • 1 127
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Lehterää kiinnostaa tuo haastattelu yhtä paljon kuin maalinteko
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
IIIRO PAKARINEN IIIEFKOO
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Mä henk.koht tykkään Konnan ja Lehterän ylimielisiltä vaikuttavista kommenteista. Mitä itse tiedän hieman tuttujen kautta kyseisiä kavereita niin ovat todella leppoisia ja loistavaa seuraa. Ei kannata turhan vakavasti heidän heittoja ottaa!
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Noniin sitten vaan toria varailemaan. Viktor Klimenko voisi olla sopiva artisti Jokerien mestaruusjuhliin. Venäläinen lesbopumppu T.A.T.U on luvannut esittää Taivas Varjele Iiro Pakarinen mitä sieltä tulee kappaleen. Jo nyt liikkuu huhuja että Boris Rotenberg ei kykene osallistumaan kansanjuhlaan nilkkatulehduksen vuoksi. Ville Lajunen on luvannut halata presidentti Putinia jos vaan saa koneessa sopivan nousuhumalan päälle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Suomen pelissä oli enemmän hyvää kuin koko kisoissa yhteensä tähän mennessä. Puolustuspeli toimi, ei tullut pahoja paikkoja kuin alivoimalla. Välillä saatiin jopa pitkiä hyökkäyksiä, joita ei liiemmin ole täällä näkynyt. Mutta... niitä henkilökohtaisia virheitä tuli edelleen niin paljon, että terävämpi joukkue olisi niistä rankaissut 2-4 maalia. Kanada ei rankaissut. Mutta ihan vilpittömästi, kuten tuolla aiemmissa viesteissäni veistelin Hietasen maalin jälkeen, uskoin ihan oikeasti Suomen voittoon. Kanada oli vain niin heikko tänään, että se paistoi kotisohvalle asti.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tämä on kyllä hauskaa. Joukkueessa on parikymmentä ensi kauden KHL-Jokeria ja HIFK:sta tulee joku junnu ratkomaan nää pelit.

Vastusjalla oli neekeri, sen takia hävisivät.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hienoa että voitto tuli, mutta olihan Suomi ihan purjeessa koko pelin. Sinällään pieni realismi olisi paikallaan näissä sportin studioissakin. Täälläkin porukka vittuilee ympäriinsä, mutta tosiasiassa Suomi on vetänyt suht paskalla pelillä jatkuvasti.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
On kyllä mystinen mies tuo Lehterä..

Ensiksi toki täytyy antaa iso käsi tuosta syötönkatkosta, siitä että piti kiekon itellään vaikka kanukki yritti estää ja lopulta hienosta syötöstä. Upea suoritus!

Mutta taas haastattelusta.. joo onhan se kiva että tuolla on persoonia, mutta kyllä nyt ammattimies voisi vähän edes yrittää skarpata. Ja mitä se nyt helvetti niitä twittereitä lukee?! Nyt sitä selkärankaa mies! Me muut täällä vittuillaan vaan kun ollaan niin paskoja ettei päästä sinne linssin toiselle puolelle.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Ajatella millainen tulos voisi olla jos Suomi pelaisi kerrankin hyvän pelin. Tällä keskinkertaisella esitykselläkin kaadettiin materiaaliltaan täysin ylivertainen Kanada.

Voitetaan Venäjä. Ja Kanada taisi nyt pelata turnauksen huonoimman pelinsä. Se ei himmennä Suomen hyvää taistelua, mutta kaunista tuo ei ollut kuin hetkittäin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Millä ihmeellä tää peli voitettiin? Uskomatonta...

No jaa, aika perinteisillä ja "erkkamaisilla" toimilla tämä homma hoidettiin. Hyvä mv-peli, keskusta puolustettiin pois, voitettiin Kanada erikoistilanteissa ja lisäksi hyökättiin nopeasti paikan tullessa.

Tykkäsin kovasti, tykkäsin jo ennen vikaa erää.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ei, eipä vakuuttanut ei, ehkä turnauksen toiseksi huonoin ottelu meiltä, täysin saamatonta pelia - hävettää olla suomalainen, ja tuo joukkue voisi tosiaankin jo tulla maitojunalla kotiin nöyryyttämästä maataan sieltä.

Niinpä. Ihan paskoja, mutta Erkka on taas Jumala kaikkien mielestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös