Tila
Viestiketju on suljettu.

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minäkin kävin katsomassa Jorin haastiksen, kun siitä niin puhuttiin. Hyvä ihme, jos joku tuon tosissaan ottaa.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voi hyvä ihme. Tästäkö jengi valittaa? Suomi voitti, niin sitten pitää valittaa haastatteluista. Ihan räkä poskellahan tuo haastis vedettiin.

Myydäänköhän jossain kukkakypäriä?
Toistettu. Voi hyvänen aika sentään.

Lehterä pelasi parhaan pelinsä koko kisoissa ja on ihan loppu. Ei se tämän iltainen 0+3 silti poista sitä tosi seikkaa että ei se ole osunut edes ladon seinään näissä kisoissa. Hyvä pelaaja se on. Ja varmaan osaksi juuri sen takia, että ei ota liian vakavasti.

Pakko vielä Kontiolastakin sen verran kirjoittaa, että oli tänään aivan paska. Ok, teki 0+2 mutta kyllä pidemmän päälle noista uhkarohkeista syötöistä mitä se jakelee on enemmän haittaa kuin hyötyä. Tuntuu että yrittää koko ajan jotain unelmalättyä, mutta ei tuo kyllä niissä lähellekään aina onnistu.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Kontiolan "I don't know" -vastaukset oli minusta ihan hauskoja huumoripläjäyksiä, mutta jotenkin tuo Lehterän kuittailu oli vähän keskenkasvuista kiukuttelua. Jos ei mies kestä sitä kun muutamien kiistatta pahojen kämmäysten jälkeen kritisoidaan, niin ei muuta kuin mamman helmoihin kasvamaan. Tänään Lehterä pelasi todella hyvin, mutta aiemmissa peleissä vetänyt enempi-vähempi vihkoon, ja vielä aika tärkeissä paikoissa sössinyt. Eikö niistä olisi saanut kritisoida? Vaikka hymy suunpielessä kommentoikin, niin aika kitkerä maku noista paistoi läpi. Pikkusen prinsessamainen kuva tuli Jorista.

Ja eikö sen OJ:n pitänyt pitää mediakoulutus Leijonille, ettei mennä kesken kisoja niitä twittereitä ja iltalehtiä lukemaan? Jäänyt vissiin Lehterältä oppitunti väliin.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.