Otteluseuranta – puolivälierät 22.5.2014

  • 221 668
  • 1 127
Tila
Viestiketju on suljettu.

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Aikamoinen saavutus tältä eht-jengiltämme ! Suomella näköjään riittää resursseja ja kärkikahinoihin päästään ilman ykköstähtiäkin ja vieläpä melko vaatimattomalla pelillä. Mutta se riitti ja siitä pitää onnitella koko joukkuetta Erkasta Marttiseen.

Vaikka vähättelen yhä Suomen pelaamisen tasoa turnauksessa, niin kolmas erä osoitti, että jannut pystyy nostamaan tasoaan tiukassa paikassa. Kirsikkana kakussa oli tietysti HIFK-Iiron voittomaali :)
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Oikeutta olisi, että jokaiselta palstan pelaajavalinta- / alkusarjanillittäjältä ja housuunpaskojalta pitäisi poistaa ikuisesti oikeus jääkiekon seuraamiseen.

Kaikille kenkää! :/

Jos ei ole vielä auennut, niin tämä on KESKUSTELUPALSTA. Niissä yleensä keskustellaan sen hetkisten tapahtumien tiimoilta, spekuloidaan tulevaa ja kyllä, välillä myös lytätään, vaikka oikeus ja kohtuus olisi katsoa turnee loppuun asti.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tshekki tulee.

Mun mielestä Suomi on pelissä suosikki, ennustan Suomen menevän finaaliin.

Ja vaikkei mentäisi, niin aivan upea turnaus Leijonilta, ekan Latvia-tappion jälkeen tiukoista tilanteista välieriin!!!!
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suomi on maailman kolmanneksi paras jääkiekkomaa. Ihan ansaitusti ollaan taas mitalipeleissä, nyt meni vähän tiukemmille alkulohkossa mutta ei sen väliä.

Ainiin, Lehterä >>> Kontiola. Lehterä ehkä joskus vielä pelaa änärissä, Kontiola ei ellei ihmettä tapahdu.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Ettei vaan taas päättyisi kisat siihen, että IFK:n miehen nimeä lauletaan kuorossa koko Suomen voimin. Hyvä Iiro, hyvä Suomi!
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Kaikista menneiden vuosien pleijaripeleistä Kanadaa vastaan Suomi voitti tämän. Tällä joukkueella. Hyvin kelpaa kyllä, en minä sillä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ei vakuuttanu leijonat tänäänkään. Rinne ainoastaan. No kaksi lisäpeliä ja viihdearvoa kansalle.

Ei, eipä vakuuttanut ei, ehkä turnauksen toiseksi huonoin ottelu meiltä, täysin saamatonta pelia - hävettää olla suomalainen, ja tuo joukkue voisi tosiaankin jo tulla maitojunalla kotiin nöyryyttämästä maataan sieltä.

(Pahoittelen jos oli sarkasmia - sarkasmia ja normi-faniutta on näissä maajoukkueketjuissa lähes mahdotonta erottaa...)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Voi pikku Joria :D
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Mä mietin että miten me pärjätään kun Selänne lopetti ja muutki vanhemmat seuraa perässä. Mutta eihän meillä ole hätäpäivää. Suomesta on puhuttu että täällä kehitetään hyviä maalivahteja mutta kyllä se sama koskee sekä hyökkääjiä että puolustajia. Detroit fanina sanoisin että niiden pitäisi palkata enemmän Suomesta :)
 
Ei vakuuttanu leijonat tänäänkään. Rinne ainoastaan. No kaksi lisäpeliä ja viihdearvoa kansalle.

Ajatella millainen tulos voisi olla jos Suomi pelaisi kerrankin hyvän pelin. Tällä keskinkertaisella esitykselläkin kaadettiin materiaaliltaan täysin ylivertainen Kanada.

Väärin voitettu, kuten aina.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipa upea peli. Lopulta lähes täysin käsikirjoituksen mukaan. Kyllähän se aika selkeää oli että Suomella on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa. Erittäin hieno juttu! Hyvä Suomi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös