Kai Suikkanen TPS:n päävalmentajaksi

  • 269 360
  • 715

Fremont

Jäsen
Fyysisen kunnon valmentamisessa kannattaisi konsultoida jotain kestävyyslajien edustajaa ja soveltaa sitä tietoa. Olen ymmärtänyt, että fysiologisesti on mahdotonta vastaanottaa tällaista treeniä pitkiä jaksoja, tai se alkaa kääntyä ns. itseä vastaan. Ja sitä ennen pitäisi tehdä ns. peruskuntotreeniä reilusti pohjalle. Sitten tulevat vielä yksilölliset erot, jokaisella meistä on erilaiset pohjat ja taustat. Ne pitäisi tänä päivänä (vähintäänkin pelaajien itsensä toimesta) selvittää. Kyse on kuitenkin ammattilaisurheilusta. Se mikä toiselle sopii, voi pilata kaiken toisella.

Periaatteessa maksimia ja nopeutta voi kyllä treenata vaikka ympäri vuoden, mutta kestävyyden se syö lihaksista, ja silloin touhu menee hidastetuksi filmiksi yli 15 s. kestävissä suorituksissa, maitohappotoleranssi häviää. Liiallinen kestävyys taas vie tietysti nopeuden ja räjähtävyyden, eli tasapainoiluksi treeniohjelmat aina menee, ja harvoin täydellisesti onnistuu. Painonnostossa on paras tietotaito pelkkää punttia ajatellen.

Tällaiset kaikki treenaa samalla lailla-jutut eivät tosiaankaan kuulu yhdenkään ammattimaisesti toimivan joukkueen tapoihin, kyllä siellä pitäisi olla henkilökohtaiset ohjelmat joka jannulla iän, koon, loukkaantumishistorian, ja roolin mukaan. Erikoista jos Tepsissä kaikki painaa edes suurin piirtein samoilla ohjelmilla, lakki kouraan ja neuvoa hakemaan sieltä missä tietoa on, Mars!!
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mitenköhän Rautalan tapauksessa kävi mestaruusvuoden jälkeen?
Kummallisesti tuo alansa guru häipyi pois kuvioista, kannattaisi ukkoon ottaa yhteyttä tepsin puolelta ja tarjota pestiä ensi kaudeksi.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nieminen teki jo viime kaudella selväksi, että tämä jää viimeiseksi kaudeksi TPS-junioreiden valmentajana. Tästä oli ihan paikallislehdissä jotain juttuakin. Haluaa edetä uralla ja sen takia täytyy siirtyä joko aikuisten sarjoihin tai maajoukkueeseen. Haaveena kuitenkin TPS:n valmentaminen joten kannattaa varmaan pitää urakehitystä silmällä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka ei sulkisikaan, niin yhdeltä TPS- juniori puolen johdossa olevalta kaverilta kuulin, ettei Niemisellä ollut haluja jatkaa nykyisellä tavalla johdetussa organisaatiossa.

Tämäpä tuli yllätyksenä. Vähän kuin kokiksen happopitoisuus kola-Ollille. Shokkiwau!
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilisessä ottelussa ei taaskaan ollut mitään järkeä. Pelaajia ei kiinnosta, ja Suikkanen jauhaa pressissä että "hyvin taisteltiin". Mitä vittua?

Ihan oikeasti, siellä ei ainoakaan pelaaja pelaa logolle. Ei saatana yksikään. Tai jos pelaa, niin sitä ei pysty katsomoon näkemään vaan homma lähinnä näyttää sille että ajoittain, yksittäisissä tilanteissa korkeintaan, annetaan näyttöjä ensi kaudelle jollain pienellä tilannekohtaisella suorituksella mutta kollektiivinen tekeminen ja täysillä hommaan sitoutuminen ovat asioita jotka loistavat poissaoloillaan aivan täysin. Se on anteeksiantamatonta, sekä pelaajiston että valmennuksen osalta.

Sitten tämän hetken ydinongelma: Kiekollinen pelaaminen, pelitavan toteuttaminen, sen olemassaolo jne. -> aivan kaameaa paskaa. Pakko oikeasti ihmetellä sitä että tämä meidän valmentajamme, joka toistaiseksi vielä on yksi valtakunnan kovimpia jätkiä puolueettomienkin silmissä, on täysin hampaaton ja kykenemätön saamaan A) pelaajia suorittamaan ammattimaisesti B) peliä kuntoon niin hyökkäys- kuin puolustuspelinkään osalta. Aivan vitullinen farssi on tämänhetkinen valmennus. Tuomareista kyllä osataan itkeä joka halvatun ottelun jälkeen mutta tekemistä ei saada kohennettua edes vahingossa.

Edelleen, silmiin saatana sattuu katsella tuota peliä jota meidän jätkät kentällä esittävät. Ei yhtään mitään helvetin järkeä tuossa touhussa, ei yhtään mitään.

Kaitsu muuten vetosi kiekollisen suorittamisen suhteen pressissä siihen että kärkipelaajia puuttui. Mitä helvettiä, eikös juuri silloin olisi ihan kiva että olisi olemassa jonkinlainen pelillinen selkänoja johon rivipelaajatkin voisivat turvata. Kaitsun mielestä ei, tuo sotku on pelkkää roiskimista, vastustajassa hitaampana roikkumista ja päätöntä pyörimistä. Pelaajat eivät tunnista oikeita ratkaisuja, ja virheen jälkeen tulevat koppiin istumaan vain tehdäkseen täysin identtisiä virheitä seuraavissa vaihdoissa.

Minä en oikeasti enää meinaa jaksaa. On se helvetti, että seurallamme on vitsin imago. Tämä koko entinen kiekkoinstituutio nimeltä TPS on pelkkää puuhastelua alusta loppuun lukuunottamatta Autiota ja some-tiimiä. Johto sekoilee minkä kerkeää, oksentelee ties mitä kommentteja medialle ja esiintyvät julkisuudessa täysin naurunalaisesti jos edes uskaltautuvat koloistaan ulos. Antavat ilmeisesti tietoisesti täysin hälläväliä-hyvävelikerhon kuvan muulle lätkäskenelle ja puolueettomille katsojille. Lisäksi joukkue kentällä näyttää kokoonpanolliselta C-tyttöjä. Ovat pelkkiä lapasia fyysisesti, taidollisesti sekä mentaalisesti eivätkä tiedä ollenkaan miten jääkiekkoa tulisi pelata. Vaatimustasoa ei tunnu olevan, ja aivan turha fanipoikien väittää että olisi, ainakaan oikeanlaista sellaista. Jos olisi, näyttäisi peli edes vähän freesimmältä.

Pelillisiin asioihin liittyvät kritiikit voi ja tuleekin osoittaa suoraan valmentajan suuntaan, ja karu totuus on että TPS on pelillisesti suuremmassa kriisissä kuin Pekka Virran aikana kertaakaan. On mielenkiintoista, ja samalla mielestäni täysin aiheellistakin pohtia mistä tämä nyt tällä kertaa johtuu, ja oikaisisiko valmentajan vaihto tälläkään kertaa yhtään mitään. Oma mielipiteeni koskien tätä on viimeisten parin viikon aikana mennyt siihen että tuosta paskemmaksi otteet eivät millään tavalla enää voisi muuttua. Näin ollen on aivan sama mennäänkö nykyporukalla vai roudataanko uutta valmentajaa. Valitettavasti en oikein pysty uskomaan siihenkään että Suikkis ensi kaudellakaan saa mitään parempaa aikaan. Mikään ei yksinkertaisesti puhu sellaisen puolesta. Peliteknisesti katsottuna etenkään yhtään mikään ei puhu sen puolesta, koska mitään merkkejä esimerkiksi mistään järkevästä pelitavasta ei ole erotettavissa. Tuo peli on pelkkien yksilöiden sooloilua ja sekoilua. Siihen päälle kesän farssitreenit, syksyn jalkajumit ja tappelut ulkomaalaisten kanssa, onko tämä oikeasti muka se jätkä joka valmensi Palloseuran mestariksi 2010?
 

Fremont

Jäsen

Pakko tyytyä nyökyttelemään. Tällä hetkellä ei harmittaisi yhtään mikäli TPS ja Suikkanen purkaisivat ensi kauden sopimuksensa, kuka tahansa "turakainen" suorittaisi tällä hetkellä paremmin, mutasarjoista joku energinen ja eteenpäin katsova tyyppi. Alkaa hiljaistakin miestä nykyinen muumio-meininki vituttamaan...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Olen aina ollut sitä mieltä, jotta paskatkin pelaajat pitää saada pelaamaan jonkun sovitun mukaisesti. Ja jos käsittämätön paskuus on ollut se Suikkasen tavoite, on onnistuminen 110%:sta.

Nyt se 2 metrin syöttö ei edes ikinä lähde lavasta. Puolustus on jotain lähes ihmismielelle käsittämätöntä.

Tietysti jos Virtala on koko paletin lähtökohtainen avain niin ei hyvältä vaikuta.

Suikkanen, mitä sulle on käynyt?
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Oliskohan mahdollista, että Suikkasta ei vaan enää nappaa paskaakaan koko touhu täällä? Toki hänen työuransa kannalta pitäisi napata. Toisaalta, tosta materiaalista tässä organisaatiossa ja näiden huhujen keskellä, kukaan ei saa mitään irti. Uskomaton tilanne, muuta ei voi sanoa.

Hyvä kysymys on myös se, paljonko taustan puuhastelu vaikutti Pekka Virran valmentamiseen? Varmasti paljon, mikä taas edesauttoi floppausta. Ei kertakaikkiaan ole minkäänlaista työrauhaa täällä.

En kyllä keksi miten tästä helpolla noustaan, jos seuran johto ei ensin vaihda maisemaa. Suikkaseen uskon siinä mielessä, että on se näyttänyt osaavansa valmentaa. Päivitystä nykyaikaan varmasti tarvitaan, mutta kyllä Suikkasen johdolla silti 6. joukkoon voi päästä. Mutta tosiaan ennen sitä pitää tapahtua radikaalisia muutoksia taustajoukoissa..
 

juaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt se 2 metrin syöttö ei edes ikinä lähde lavasta. Puolustus on jotain lähes ihmismielelle käsittämätöntä.

Tämä. Eilen kun näin ainoastaan pelin ensimmäisen puolikkaan, en voi muuta kuin yhtyä edelliseen. Tämähän on täällä jo useaan otteeseen todettu, mutta sanonpa vielä: Näiden nykypakkien avaussyötöt on mallia "järkyttävää saatana". VMV ei nähdäkseni saanut ekan 30-minuuttisen aikana ainuttakaan avaavaa syöttöä hyökkääjän lapaan, vaan aina kiekko oli jaloissa, liian edessä tai ihan missä sattuu.

Jos ja kun pakisto on sellainen, joka ei saa kiekkoa liikkeessä olevalle hyökkääjälle lapaan, on huono lähteä toteuttamaan minkäänlaista pelitapaa. Onhan meillä yksi puolustajapari, joka osaa syöttää ja muutenkin toimia omissa järkevästi, mutta kun se ei perkele vaan riitä ammattilaissarjassa.

Suikkasen teilaan sitten ensi kaudella, mikäli puolustusta saadaan parannettua tähän kauteen verrattuna. En missään nimessä ole tyytyväinen Kaitsun porukan ilmeeseen ja tekemiseen tällä kaudella, mutta jostain kumpuaa sellainen lapsenomainen usko, että paremmalla puolustuksella ja eritoten pelin avaamisella homma saattaisi luistaa paremmin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos ja kun pakisto on sellainen, joka ei saa kiekkoa liikkeessä olevalle hyökkääjälle lapaan, on huono lähteä toteuttamaan minkäänlaista pelitapaa. Onhan meillä yksi puolustajapari, joka osaa syöttää ja muutenkin toimia omissa järkevästi, mutta kun se ei perkele vaan riitä ammattilaissarjassa.

Mestaruuskaudella pakistoon kuului mastoja, skålbergejä, järvisiä (Joonas ei kiekollisessa pelissä silloin mikään maestro ollut) ja vittasmäkiä, joten tuntuu omituiselta että pelkästään yksilötaidon puutteen taakse mennään. Hyvä pelitapahan on se, johon joukkue voisi turvautua, ja myös se tekijä joka taitovajetta kompensoisi. Erinomaisena esimerkkinä Kiven Ässät -13 ja nuoret leijonat -14. Suhteutettuna vastustajiin koostuivat nämä jengit ei-niin-taitavista yksilöistä.

Suikkasen teilaan sitten ensi kaudella, mikäli puolustusta saadaan parannettua tähän kauteen verrattuna. En missään nimessä ole tyytyväinen Kaitsun porukan ilmeeseen ja tekemiseen tällä kaudella, mutta jostain kumpuaa sellainen lapsenomainen usko, että paremmalla puolustuksella ja eritoten pelin avaamisella homma saattaisi luistaa paremmin.

Itselläni ollut vähän samoja tuntemuksia, mutta viimeiset pari viikkoa on kyllä alleviivannut sitä ettei mitään viitteitä homman luistamiselle jatkossa ole, koska merkkejä nykyvalmennuksen minkäännäköisestä taktisesta osaamisesta tai sen oikeanlaisesta orientoinnista materiaaliin nähden ei ole. En rehellisesti tiedä mitä TPS Suikkasen alaisuudessa treeneissä touhuaa. On tuossa pakistossa kuitenkin lopulta tällä hetkellä jätkiä jotka ovat kirkkaasti parempia kuin mestaruuskaudella jos ei verrata Sweattiin. Morrisonn, Jurcina ja Seigo ovat valiopuolustajia tähän liigaan mutta niin vain hekin näyttävät karmean huonoilta välillä. Mielestäni se pohjautuu siihen etteivät toteuta minkäänlaista pelitapaa vaan tekevät ratkaisuita milloin minkäkin mielijohteen perusteella.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eilisessä ottelussa ei taaskaan ollut mitään järkeä. Pelaajia ei kiinnosta, ja Suikkanen jauhaa pressissä että "hyvin taisteltiin". Mitä vittua?

Ihan oikeasti, siellä ei ainoakaan pelaaja pelaa logolle. Ei saatana yksikään. Tai jos pelaa, niin sitä ei pysty katsomoon näkemään vaan homma lähinnä näyttää sille että ajoittain, yksittäisissä tilanteissa korkeintaan, annetaan näyttöjä ensi kaudelle jollain pienellä tilannekohtaisella suorituksella mutta kollektiivinen tekeminen ja täysillä hommaan sitoutuminen ovat asioita jotka loistavat poissaoloillaan aivan täysin. Se on anteeksiantamatonta, sekä pelaajiston että valmennuksen osalta.

Sitten tämän hetken ydinongelma: Kiekollinen pelaaminen, pelitavan toteuttaminen, sen olemassaolo jne. -> aivan kaameaa paskaa. Pakko oikeasti ihmetellä sitä että tämä meidän valmentajamme, joka toistaiseksi vielä on yksi valtakunnan kovimpia jätkiä puolueettomienkin silmissä, on täysin hampaaton ja kykenemätön saamaan A) pelaajia suorittamaan ammattimaisesti B) peliä kuntoon niin hyökkäys- kuin puolustuspelinkään osalta. Aivan vitullinen farssi on tämänhetkinen valmennus. Tuomareista kyllä osataan itkeä joka halvatun ottelun jälkeen mutta tekemistä ei saada kohennettua edes vahingossa.

Edelleen, silmiin saatana sattuu katsella tuota peliä jota meidän jätkät kentällä esittävät. Ei yhtään mitään helvetin järkeä tuossa touhussa, ei yhtään mitään.

Valitettavan totta.
Kaavoihin kangistuneesta pelaamisesta ja reagoimattomuudesta joka pelissä toistuviin ongelmakohtiin olen kauden aikana tänne jo kirjoitellutkin.
Samat tunarit saavat peliaikaa vaikka pelaavat päin persettä joka pelissä, katsomokomennus voisi näille pahimmille tunareille tehdä terää.
Jos ja kun näköjään nykymateriaali ei kykene toteuttamaan Sukkasen pelitapaa niin sitten pitäisi päivittää pelitapaa näille puujaloille sopivaksi.
Ei R-P Lehtonenkaan pakkien peluutuksesta sulkia hattuunsa saa, apuvalmentajat vaihtoon ensi kaudeksi.
Fysiikkavalmennuksesta pitää vastata alan ammattilainen eikä Sukkanen.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oliskohan mahdollista, että Suikkasta ei vaan enää nappaa paskaakaan koko touhu täällä? Toki hänen työuransa kannalta pitäisi napata. Toisaalta, tosta materiaalista tässä organisaatiossa ja näiden huhujen keskellä, kukaan ei saa mitään irti. Uskomaton tilanne, muuta ei voi sanoa.

No esimerkiksi Tuokkolan Ilves on liikenteessä aika kyseenalaisella rosterilla yhtälailla ja pelaavat parhaimmillaan loistavaa kiekkoa. TPS puolestaan on pelannut loistavaa kiekkoa tällä kaudella todella pienissä määrin.

Tirkkosen SaiPa pelaa hyvää lätkää. SaiPan rosterikin on paperilla todella köykäinen.

Ilveksen taustat olivat vähintäänkin omituisessa jamassa useaan otteeseen mutta silti joukkue ei ottanut kuivana kakkoseen kentällä. Varmasti TPS:n johdon sekoilu vaikuttaa, mutta on täyttä paskaa että se vaikuttaa muka näin paljon siihen mitä jäällä tapahtuu. Kyllä vastuu siitä että peli on tuonnäköistä on Suikkasen, käänteli asiaa miten päin tahansa.

TPS kynsi jopa silloin kun Paré ja Sexton vaikuttivat samaan aikaan rosterissa. Viisikkopuolustusta on saatu vähän parempaan muottiin yksittäisiin otteluihin mutta onhan tuo edelleen isolla otannalla täysin katastrofaalisella tolalla.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Ihan oikeasti, siellä ei ainoakaan pelaaja pelaa logolle. Ei saatana yksikään.

Mielestäni on hyvin huolestuttavaa, että joukkueen ainoa pelaaja, joka blokkaa laukauksia on ulkkari-Jurcina. Jokaikinen muu väistää mielummin.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minua on oikeastaan koko kauden ajan ihmetyttänyt Suikkasen tyyneys esim. lehdistötilaisuuksissa peliesitysten suhteen. Kauden alussa jaksoi vielä kritisoida esim. ulkomaalaisia ja pelaajien kurittomuutta pelitavan suhteen, mutta aika pian kaikki kommentit muuttuivat sellaiseksi perushötöksi: "hyvin taisteltiin, mutta silti niukka tappio". Minun silmääni juuri se taistelun puute on ollut aika silmiinpistävää monessakin pelissä. Eikä peli ole oikeasti ollut laadukasta oikein missään vaiheessa kautta, vaikka sellaista jargonia on välillä kuultu valmennuksen puolelta. Jotenkin tuntuu että Tepsistä puuttuu nyt valmennusta myöten kaikki kuannianhimo ja realiteetti sen suhteen, millainen peli riittää tässä liigassa voittoon. Joku "melkein voitettiin" kerran viidessä pelissä on todella kaukana siitä, että voitettaisiin säännöllisesti ja taisteltaisiin pudotuspelipaikoista. Siis jestas sentään, ei yhtään varsinaisen peliajan vierasvoittoa koko kautena! Täydellinen katastrofi valmennuksellisesti(kin).

Scissors paketoi kyllä erinomaisesti nuo pelilliset ongelmat ja voin allekirjoittaa koko viestin. Jotenkin kaipaisin tuohon valmennukseen ensi kaudeksi apujoukkoja nimenomaan taktiselle puolelle. Puolustus on vuotanut koko kauden todella pahasti, eikä kyse ole mielestäni pelkästään yksilötaidon puutteesta, vaan myös pelin organisoinnista. Tiedä sitten onko Suikkasella nöyryyttä täydentää valmennusjoukkoa jollain puolustuspelin expertillä, tai onko sellaisia edes vapaana.

Kaikesta huolimatta olen kuitenkin ihan tyytyväinen, ettei ole ainakaan vielä edes harkittu valmentajan vaihdosta. Niitä on täällä nähty viime vuosina aika paljon ja ainoa onnistuja on ollut Suikkanen. Lisäksi, olisihan se nyt ihan hävytöntä toimintaa tältä johdolta, jos taas yksi valmentaja saisi maksaa tämä organisaation toiminnasta työpaikallaan. Vuoren ja hallituksen track record alkaa senkin suhteen olla aika mykistävä. Ensi kaudella on kuitenkin Suikkasella TODELLA iso näytön paikka, jos taas aloitetaan kyntämällä niin vaihtoehdot alkavat käydä vähiin. Tällä kaudella kuka tahansa muu paitsi Suikkanen olisi ollut potkuryöpytyksen alla jo kuukausikaupalla.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mukavaa huomata että muutkin täällä alkavat huomata ettei se TPS-johto suinkaan ainoa tekijä tässä säälittävässä menossa ole. Vaikka olenkin sitä mieltä että koko johto pitäisi ampua kuuta kiertävälle radalle niin ei se silti poista sitä tosiasiaa että vähintään yhtä suuri epäonnistuja tässä paletissa on ollut K.Suikkanen.
Miten edes on mahdollista että tollaisella statuksella operoiva valmentaja ei saa yhdestäkään pelaajasta ulosmitattua sitä tasoa jota heillä aiemmin on ollut, jopa ihan viime kaudella. Itse en ainakaan ehkä Mikko Rantasta lukuunottamatta keksi yhtään pelaajaa joka olisi viime kaudesta kehittynyt, suurin osa jopa toisinpäin mennyt alaspäin.
Sillehän Suikkanen tietysti ei voi mitään että kun hänen pelitapaansa (mikähän se ikinä onkaan) kuuluu voittava maalivahti niin sitähän meillä ei syksyllä ollut mutta esim. alivoimapelaaminen: miksi ihmeessä koko kausi on pelattu pientä boksia josta pääsee rauhassa laukomaan siniviivalta, näistähän tuli lukuisia maaleja syyskaudella.
Näistä jutuista huolimatta en olisi kenkää Suikkaselle antamassa, ensi kausi on näytön paikka ehkä koko uraakin ajatellen. Tavoite tietysti riippuu siitä millaisen nipun A.Mountain ja kumppanit saavat kasaan, vetovoima Tepsiin on tällä hetkellä varmasti huippuluokkaa.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suikkanen vapaalle

Mielestäni ollaan oltu liiankin kärsivällisiä Suikkasen munattoman meiningin suhteen. Olisi korkea aika vapauttaa hänet tehtävistään pariksi-kolmeksi kuukaudeksi relaamaan vaikka etelän lämpöön ja aloitettaisiin taas uudelleen toukokuussa. Mitään kun ei enää ole menetettävissä tai saavutettavissa. Ensi kauden joukkueen rakentamiseen voisi osallistua uima-altaan reunaltakin. Samalla R-P Lehtonen voisi jäädä pysyvästi kotiin vaippoja vaihtamaan eikä sitä yhtä toistakaan kovaäänistä kohkaajaa tulisi ikävä. Pätevän fysiikkavalmentajan hommaaminen kesäksi olisi prioriteeteissä melko korkealla.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelaajat onkin jo menossa vaihtoon, joten pistetään valkkukin vaihtoon samalla. Tarpeeksi kauan kuin tuota rulettia pyöritetään, niin kyllä jossain vaiheessa salama taas iskee tännekin.

Ihan turhaa lässyttää täällä Suikkasesta ja pelaajista, syyt löytyy syvemmältä. Valmentajan vaihdolla voidaan saada parin pelin buusti ja sen jälkeen kynnetään taas pohjalla. Paskalla työpaikalla kaikkia vituttaa ja tulos on sitä vastaava.
 

Fremont

Jäsen
Olisi korkea aika vapauttaa hänet tehtävistään pariksi-kolmeksi kuukaudeksi relaamaan vaikka etelän lämpöön ja aloitettaisiin taas uudelleen toukokuussa. Pätevän fysiikkavalmentajan hommaaminen kesäksi olisi prioriteeteissä melko korkealla.

Taisin ehdottaa lomauttamista jo joskus marraskuun kirkkaina iltoina. Äijää ei kuitenkaan pidä missään tapauksessa päästää takaisin puikkoihin ennen pitsiä, kerätkööt kiukkua kesän jossain Huippuvuorilla, ja todellakin joku joka ymmärtää ihmisen fysiologiaa hoitamaan treenausta siihen asti.

Pelikuviot, mikäli sellaisia on, Suikkis voi lähetellä vaikka vhs-nauhoitteena makkara-arenalle.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suikkanenhan lähtee Sotšiin Ylen kommentaattoriksi ja R-P johtaa joukkoja tällöin parissa ottelussa eli on Suikkaselle tämmöinen loma jo buukattu tuonne Mustanmeren rannoille. Tai sitten tuo kommentaattorin homma on Suikkasella se päätyö ja nuo valmennushommat hoituvat sitten siinä sivussa silloin, kun aikaa niille jää.
 

-TMA-

Jäsen
Suikkanenhan lähtee Sotšiin Ylen kommentaattoriksi ja R-P johtaa joukkoja tällöin parissa ottelussa eli on Suikkaselle tämmöinen loma jo buukattu tuonne Mustanmeren rannoille. Tai sitten tuo kommentaattorin homma on Suikkasella se päätyö ja nuo valmennushommat hoituvat sitten siinä sivussa silloin, kun aikaa niille jää.

Ymmärtääkseni yhtään TPS-matsia ei jää väliin. Treenit RPja Elomo kyllä hoitaa sinä aikana.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ymmärtääkseni yhtään TPS-matsia ei jää väliin. Treenit RPja Elomo kyllä hoitaa sinä aikana.

Eli HC TPS:lle on OK vetää vihkoon päätyössä ja vielä palkita siitä päästämällä kaveri muihin kuin päätöihin?

Mistä TPS Suikkaselle maksaa? Valmentamisesta vai kommentoinnista TV:ssä?

Viimeksi kun katsoin, sarjasijoitus oli 14.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kun Suikkasen olympiakomennus julkaistiin niin tepsillä oli vielä täydet mahdollisuudet päästä sääleihin.
Nyt on mennyt miten on, mutta mitä jos hommat olisi alkanut pelittämään niin eihän tätä ratkaisua olisi kukaan ymmärtänyt.
Taas TPS johdon totaalinen munaus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös