Trevor Gillies, HIFK

  • 789 752
  • 2 155

abc

Jäsen
Tami saa erityismaininnan kun haukkuu tämän hankinnan, etenkin kun hankki Jared Bollin tuossa jokin aika sitten. Hyvä Tami.
Tämä kyllä huvitti itseänikin. Toki Boll osaa jonkin verran paremmin kiekon kanssa pelata, mutta saman roolin kavereitahan molemmat ovat. Eikös Tami kommentoinut Bollin hankintaa suurin piirtein samoilla sanoilla kuin Nybondas Gilliesin? Tuntuu mielipiteet vaihtuvan Tamilla tuulen suunnasta johtuen.

Alpo nyt jatkaa aivan omalla linjallaan, en ymmärrä.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Ei ole niin kova, mutta arvaamaton ja muita pelaajia ja heidän terveyttään kunnioittamaton pipipää. Lisäksi narreilla löytyy vastaavanlaisia nutimuttereita muitakin, ihan valmennusjohtoa myöten.

Jos Trevor-setä saa nämä miettimään edes hetken mitä ovat tekemässä, niin hankinta on sen väärti. Mikäli sikailu jatkuu, kuten odotettavissa on, niin sitten Trevor-setä opettaa miten finnit poistuvat naamasta nanosekunnissa. Eikä kysy siihen lupaa.

Yksinkertaista.

Voiko kaukalossa pelätä? Ihan oikeasti, onko ammatilaisia jotka oikeasti pelkää? Hetkellistä ei lasketa vaan ihan kategorisesti. Pehmeitä pelaajia on mutta harvemmin uskoakseni oikeita pelkureita on.

Ensimmäisestä lauseesta olemme eri mieltä, toisesta osittain. "Sikailu" tuskin jatkuu, miksi jatkuisi jos sitä ei vaadita vastustajan puolelta, esim idioottien hankkimisen takia. Kuten sanoi, kovaa saa ja pitää pelata, Ben-Amorin tyylistä touhua ei pidä tehdä.

Yksinkertaista tosiaan, tervetuloa pelaamaan ja vaikka se spontaani myllykin ok mutta sikailut voisi lopettaa. Molemmat osapuolet ja oikeastaan kaikki muutkin.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Simon hyvä, rauhoitu, tarkoitus oli kusta molempien pesään tasaisesti.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voiko kaukalossa pelätä? Ihan oikeasti, onko ammatilaisia jotka oikeasti pelkää? Hetkellistä ei lasketa vaan ihan kategorisesti. Pehmeitä pelaajia on mutta harvemmin uskoakseni oikeita pelkureita on.

Älä viitsi. Ihan varmasti on sellaisia jotka pelkäävät enemmän tai vähemmän. Toki harvemmassa ovat. Se nyt on ihan semantiikkaa, että onko vaikutus pelkoa, kunnioitusta vai "varovaisuutta", mutta ihan varmasti vaikutusta on. Kyllä tervejärkinen ihminen pelkää terveytensä puolesta kun siihen on aihetta. Enkä tarkoita, että Gilliesia pelättäisiin kellon ympäri, mutta varmasti herättää ajatuksia siitä mitä voi olla tulossa jos törttöilee. Ns. "normipelaamiseen" ei siis vaikuttane, mutta ihan varmasti on todennäköisempää, että nähdään vastustajan alullepanema maalineduskahakka silloin kun Gillies ei ole jäällä.

Ihmisiä on paljon erilaisia ja toiset viihtyvät mukavuusalueella jääkiekkokaukalossakin toisia enemmän. Tuo "ammattilaiset ei pelkää tilanteesta riippumatta" -asenne on aika perusteeton. Ihan varmasti on perhosia vatsassa ja vaikutusta tietyillä asioilla alan kuin alan ammattilaisiin. Veikkaan ammattisotilaidenkin pelkäävän siinä missä asevelvollisuusarmeijan vastaavien.
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On muuten hiukkasen tekstiä tässä topicissa, emmä jaksa kaikkee lukee. Oma veikkaukseni on, että myllyt tulee ottamaan Ben-Amorin sekä Jonne Virtasen kanssa. Ben-Amor tipahtaa ja Virtasen kanssa tulee tasapeli. Näin mä veikkaan.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)

Totta, taitaa olla puhujasta kiinni käyttääkö sanaa pelko vai ei.

Siksi puhuin kategorisesti pelkäämisestä, sillä kuten sanoit, hetkellisesesti kaikki pelkää tai pelästyy. martin st.louis väistää kun chris pronger on maalin edessä ihan varmasti, eikä aloita huitomista mutta syy tuskin on pelko.

Menee ot:n puolelle joten lopetan osaltani tähän. Mielenkiintoinen aihe kuitenkin yleensö, pelko jääkiekossa ja sen vaikutus. Ja goonien osuus siinä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Olin paskoa housuun tänään tämän psykopaatin ja moottorisahamurhaajan takia, kun palstaveli Metropolit laittoi viestiä, että oli jutellut päivällä jonkun samassa lentokoneessa Gillesin kanssa jenkeistä suomeen tulleen tyypin kanssa. Normaali lätkähöpinää ja oli kertonut tulevansa Helsingin IFK:n pelaamaan ja mielissään kyseisestä mahdollisuudesta. Perhe jäi jenkkeihin ja Trevor menee sinne jouluna. Mukavalta tyypiltä oli vaikuttanut ja todella kohteliaalta.

Miksi se ei puristellut lentoemoja tai yrittänyt tunkeutua kuskin paikalle, tai edes haastanut riitaa kaikille. Kotiin jäi 6-vuotias tytär ja eikö ne sitäkään ole ottaneet vielä huostaan? Mihin tämä maailma on menossa?

Jatkakaa...huoh..
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Viimeksi muokattu:

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tipahdin, hienosti haettu tämä. Hyvä että kaiken keskellä löytyy huumoria. Hienoja poimintoja Ramin ilmeistä. On se vekkuli. Samoin Admiral, joka tarjosi tämän.

Kyllä! Oikeasti paras viesti tähän ketjuun... Poikkeaa valtavirrasta...

Kieltämättä, itsekin yön yli nukuttuani, näen asian hiukan eri lailla. Tosin edelleen olen sitä mieltä, että turha hankinta, koska pelillinen anti on tasan 0. Ja tappeluista kun nykyään rankaistaan oikein huolella, niin näkisin että siinä mahdollisessa "kuittaus"-tilanteessa IFK kyllä jää miinukselle ja reippaasti.

Edit. vähän väärä viesti lainattuna, mutta ei kai tuo haitanne...
 
Mitäkö haen tällä takaa? Vaikka Gagnon oli lähtökohtaisesti vieläkin "hullumpi" pelasi hän kauden ilman mitään järkyttäviä ylilyöntejä.

Yhden ranteen löi paskaksi (Tähtinen?) järkyttävällä pesislyönnillä ja kävi ajelemassa Lukon molarin. Tuollaiset tulivat viidessä sekunnissa mieleen. Oli kyllä myös osaava pelimies ja taisi pyörähtää uudestaan NHL:ssäkin Jokereiden jälkeen. Muistaakseni hän tuli tänne kliseisesti kehittämään peliään Phoenix-Jokerit yhteistyön tuloksena ja onnistui siinä.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Muistaakseni hän tuli tänne kliseisesti kehittämään peliään Phoenix-Jokerit yhteistyön tuloksena ja onnistui siinä.

Kyllä, juurikin näin.

Se on kyllä pakko sanoa, että vaikka ihan yhtä kilipää kaveri lähtökohtaisesti olikin, niin kyseessä oli kuitenkin nuori, urallaan eteenpäin tähtäävä kaveri. Samaa ei kyllä voi hyvällä tahdollakaan sanoa Gilliesistä.

En kyllä näitä kahta lähtisi vertaamaan toisiinsa, sen verran eri lähtökohdat kyseessä...
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Huikeaa settiä tämä kohkaaminen siellä Helsingissä. Tästähän tulee mieletön kausi kun Helsingin pelitkin kiinnostavat! Vastakkainasettelun aika on täällä taas. Tervetuloa Liigaan, Trevor!
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Aika jännä et mies tuomitaan usean mukaan tuosta yhdestä Youtube -klipistä. Ok, selvä ylilyöntihän se oli. Kyynerpäätaklaus ja iskut maassa olevaan. Kuitenkaan, katsoiko kukaan koko ottelua, tiedetäänkö ottelussa mahdollisesti tapahtuneet rottailut? Tuskin Tangradi (ainakin toivon ettei) viaton TGn hyökkäykseen oli. Ei nyt ruveta tuomimaan hulluksi yhden klipin perusteella. Tappelijahan on kyseessä, muttei varmastikaan niin surkea kiekkoilija kuten puhutaan. 2010 -luvulla NHLssä tuskin pelaa surkeita pelaajia. Ikää on 34v ja minuutteja boksissa kertynyt uralla järkyttävästi, samalla pistetilastojen pyöriessä lattiantasolla.

Itse odotan TGltä juuri sitä pelottelua penkiltä, mutta myös peliaikaa, jolloin pääsee näyttämään että on pelimies. Miestä seinälle kuten sanoi. Alivoimalla voi olla käyttöä. Pelejä tulee katsomossa istumaan, koska hyökkääjiä on sen verran, että kierrätystä tulee paljon. Ylilyönteihin en välttämättä usko. Isku Karalahteen KHLssä oli käskytys, samalla tapaa kuin SBAn isku vuosi sitten. Sanotaan että "tapa se" ja silloin lähdetään repimään sitä päätä irti kaverilta. Koutsin vastuu, mut pelaajilta myös valoja päälle. En usko että TG tulee omasta päätöksestään kenenkään päälle käymään (rehdit tappelut asia erikseen).

Mut joo väriä tuo ja kiinnostus nousee. Mielipiteitä herättänyt harvinaisen paljon. Summasen pään on nyt kestettävä. Ja oma koutsi kun on, niin siihen uskotaan. Härifrån Tvättas! (vai tuokse huonoo onnee?)
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Aika mellevän riskin ottaa myös seurajohto. Mikäli Trevor nousee laukalle, ei taida kestää seurajohdon kasvot. Samoin varmaan Sinerbrychoff alkaa miettiä sponsorituen lopettamista..heh.
 
Pakko ottaa vähän sanoja takaisin kundista. Kunhan vain on hankittu ehkäisemään sikailuja, ei kostamaan vanhoja. Edellisen työsulun jälkeen kuitenkin pelannut kahdeksan kautta ja tuona aikana teholukema vain -15. Kahdella kaudella ollut plussalla ja suurimmat miinukset yhdellä kaudella -5. Kyllähän kundin on pakko osata edes jotenkuten pelata, kun 2006-2007 51 ottelussa tehotilastossa oli lukema +5. Videon tyyliin: Energinen ja taklaava pelote.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös