Huhuketju

  • 4 951 327
  • 12 149

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En tiedä kuinka jullina jätkää voidaan pitää jos molemmat hifk ja jokerit tarjoavat aikalailla 1:1 sopimuksia ja silti jokerit on korkeammalla hänen omalla listalla. Jos joukkue hylkää kertaalleen (tapaukset Karalahti ja vaikkapa Lehterä) niin aika harvoin pelaajat tulevat takaisin. Jos jokin jokereissa on toiminut viime vuosina niin se on organisaatio ja kuinka tiivis se on, viime kauden tapauksista sen enempää sanomatta, Ben-Amoria ei heitetty koirille. Luulen myös että Kilpeläinen jatkaa ykkösenä tästä syystä, eikä pelota ollenkaan.

No varmasti jostain välirikosta Hifkiin on kyse, jos Karalahti Jokereissa pelaa. Silti en sanoisi, että HIFK olisi miehen hyljännyt missään vaiheessa. Huumesotkuista revittiin kaveri takaisin ihan NHL- tasolle, ja myöhemminkin monenlaista tukea tuli. Ehkä liikaakin, sillä kiitoksena kaikesta tuesta Karalahti tarjoili organisaatiolle darra- aamuja sekä missattuja pronssimatseja. Lopulta paapominen oli pakko lopettaa, ja jättää kaveri ulos suunnitelmista. Monta kertaa on takaisin yrittänyt, mutta ei ole kelvannut. Tästä syystä ja ehkä myös HIFK:n heikommasta tarjouksesta voi Karalahti olla käärmeissään. Joka tapauksessa Karalahti sai elämänsä järjestykseen vasta, kun joutui tekemisistään itse ja yksin vastaamaan, ilman HIFK:n ikuista turvasatamaa tukenaan. OK, ehkä olisi asiansa muutenkin järjestykseen saanut, mutta sitä ei saada koskaan tietää.

Minä näkisin Jeren mieluusti lopettavan uransa punaisissa, mutta mikään katastrofi ei miehen siirtyminen Jokereihinkaan olisi. Kirpaisisi kyllä hetken, ehkä kovaakin. Lopulta olisi kuitenkin vain yksi uusi pettymys, jonka mies tuottaisi. Vanhat synnit on kuitenkin mielestäni jo lusittu, joten voisi tulla vielä lopettamaan uransa kunniakkaasti seurassa, joka on kuitenkin ollut hänelle se tärkein mahdollisesta välirikosta huolimatta. Ja rahakin ratkaissee osaltaan, Jere kun ei taida olla näitä kavereita, joille on peliuralta säästöjä jäänyt. Enemmän tainnut raha polttaa hyppysissä. Siksi kai ensisijaisesti KHL:aan hamuaakin.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
En tiedä kuinka jullina jätkää voidaan pitää jos molemmat hifk ja jokerit tarjoavat aikalailla 1:1 sopimuksia ja silti jokerit on korkeammalla hänen omalla listalla. Jos joukkue hylkää kertaalleen (tapaukset Karalahti ja vaikkapa Lehterä) niin aika harvoin pelaajat tulevat takaisin.

Tuskin Jerelle on mitään traumoja jäänyt tuosta "hylkäämisestä", jos miehen vuonna 2009 antamaan lausuntoon voi luottaa.

"Pentti Matikainen on loistava tyyppi ja harvoja kunnon äijiä kiekkopiireissä, mutta sekään ei nyt auta. Jos pelaisin Suomessa, niin pelaisin HIFK:ssa", Jere Karalahti 6.5.2009.

Se on tietysti totta, että mistään IFK-sydämellä varustetusta kaverista ei voi puhua, jos hän todella haluaa Jokereihin.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on tietysti totta, että mistään IFK-sydämellä varustetusta kaverista ei voi puhua, jos hän todella haluaa Jokereihin.

Haluaa tasan tarkkaan sinne mistä saa eniten fyrkkaa! Ukko on semmoisessa tilanteessa, että pakko rahastaa vuosi tai pari niin paljon kuin pystyy. Muutamilla tonneilla ei ole merkitystä, mutta semmoinen 100k on jo ihan vitusti lähes kenelle vain.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tulee Karalahti tai ei, ensi kaudella jokereilla on helvetin vahva ja vittumainen joukkue. Yhtä kovaa snaipperia tai pelintekijää keskellehän tuo kaipaa, kunhan Teräväinen ja Eaves pelaavat eri ketjuissa omiensa dynamoina ja pysyvät terveinä niin ei ole hätää, mutta kyllähän kaikki tietää että se olisi erittäin iso riski.

Tän hetken miehillä Jokerit ei ole mitään muuta tuosta mainitsemastasi kuin vittumainen vastustaja, se tosin ei ole lähelläkään sitä Jokereiden edustamaa taitokiekkoa nähnytkään. Jokerit tarvitsee ehdottomasti ykkösen pelintekijän, siitä ei voida edes keskustella etteikö ykköseen hankittaisi pelintekijää. Samoin veskaririntamalla on tapahduttava jos meinataan menestyä, jos Korpisalo on meidän kakkonen niin ykkönen ei voi olla hermoheikko Kilpeläinen. Karalahdelle ei ole mitään tarvetta, eikä miestä toivottavasti koskaan nähdä Jokereissa.

Onneksi Hirso huhuilun voi lopettaa, mies kun löysi uuden kodin Bluesista. Onnea heille sillä sitä siellä todella tarvitaan että tuo löysä makaroni olisi edes auttavasti hyödyllinen. Onneksi Jokereiden ei tarvitse tuota katsella.
 
Viimeksi muokattu:

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Jaahas, taas tätä taitokiekon pakottamista. Ei hirveästi kiinnosta mitä pelitapaa on ennen edustettu koska laji menee aina eteenpäin ja on suhteessa vastustajaan. Viime playoffeista jäi enemmän positiivisessa valossa mieleen Ben-Amorin tahtomaalit kuin kaavamaisesti epäonnistunut ykkösketju.

Vahva ei ollut edellisessä viestissäni synonyymi hyvälle, vaan molempien maalien edustojen hallinnan mahdollisuus. Ei se taito ole Eavesilta, Mosesilta tai Teräväiseltä toivottavasti minnekkään kadonnut ja puolustus (tulee Karalahti tai ei) on sm-liigan mittatasolla erittäin pelottava. Ehkäpä siellä maalilla on ensi kaudella jopa ruuhkaa kun Nordlund/Kousa toimittaa kiekkoa maalille.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei se taito ole Eavesilta, Mosesilta tai Teräväiseltä toivottavasti minnekkään kadonnut

Eaves olisi terveenä NHL:ssä. Mutta.

Ura päättyi jo kertaalleen pahaan polvivammaan. Sen jälkeen tauko ja sitten Jokereihin. Jokereissa 112 ottelua ja 73 pistettä ja noin 0.65 pistettä per ottelu. Liigan johtavat sentterit ja hyökkääjät tekevät sellaista 0.85-1.00 pistettä tai yli per ottelu joten Eaves on todella kaukana niistä luvuista. Myöskään tehot (plus/miinus) eivät paikkaa keskiarvoltaan matalaa pistemäärää. Eaves on Jokereissa kunakin kautena muutaman pisteen plussalla kun parhaat ovat siellä +30 pistettä tai yli.

Kyse on siitä, että Eavesin vahvuus on aina ollut pelikäsitys yhdistettynä nopeuteen. Polvivamma vei nopeutta ja teki Eavesista erittäin haavoittuvaisen omalla pelitavallaan. Hänen vauhtinsa ei riitä samalla tavalla harhautuksiin ja oikea-aikaisiin syöttöihin kuin ennen ja häneltä on aiempaa helpompi ottaa kiekko pois.

Jos ajatellaan Eavesia ihan vaan pelaajana niin näistä lähtökohdista Eavesin on erittäin vaikea pelata kuten SM-liigan TOP-3 joukkueen yhden johtavan sentterin tai hyökkääjän pitäisi pelata. Pisteet ei enää riitä, fysiikka ei riitä, nopeus ei enää ehkä riitä - ainakaan Eavesin omaan pelitapaan.

Yhteenvetona voi todeta että Eavesilla ei enää ole mitään käyttöä liigan parhaimpien joukkueiden parhaimpina pelaajina. Näin se vaan on ellen tuleva kausi yhtäkkiä ole poikkeus. Mihin on erittäin vaikea uskoa Eavesin koko loukkaantumishistoria ja erityisesti polvivamma huomioiden.

Jokerien kannalta ongelma on siinä, että organisaatiosta ei edes Kekäläisen aikana löytynyt ketään joka pystyisi arvioimaan Eavesin todelliset mahdollisuudet viedä Jokereita mestariksi. Oliko Kekäläisen ratkaisu palkata Eaves erittäin kalliilla vuosisopimuksella Jokereihin sitten enemmän oman tien pitämistä auki NHL:ään Eaves-perheen kovan statuksen kautta vai selkeä huti suhteessa palkaan, sitä en tiedä. Mutta niin se vaan on että Jokereilla ei ole varaa ensi kaudella olettaa, että Eaves on yksi liigan johtavista pelaajista muutenkin kuin muistoissa.

Sanoisin että jos Jokereissa jatkaa Kilpeläinen ja mistään ei kyetä löytämään kahta huippusentteriä tässä ja nyt - ei siis muistoissa - ensi kausi tulee olemaan erittäin vaikea. Ja siltä se näyttää jo nyt.

Ja huhuna: Karalahti ei edelleenkään ole Jokereissa ensi kaudella. KHL on huomattavasti todennäköisempi vaihtoehto.
 
Juttelin treenaamassa olleen Bernd Brücklerin kanssa. Kyselin missä skulaa ensi kaudella, niin sanoi suoraan, että joko HIFK:ssa tai Jokereissa. Sain sellaisen käsityksen, ettei Jokereilla todellakaan ole suurta luottoa Kilpeen. Hyvä niin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Juttelin treenaamassa olleen Bernd Brücklerin kanssa. Kyselin missä skulaa ensi kaudella, niin sanoi suoraan, että joko HIFK:ssa tai Jokereissa. Sain sellaisen käsityksen, ettei Jokereilla todellakaan ole suurta luottoa Kilpeen. Hyvä niin.

En nyt tiedä onko se Brückler kovinkaan iso parannus. Vähän kovempaa korvaajaa ainakin itse odottelisin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Juttelin treenaamassa olleen Bernd Brücklerin kanssa. Kyselin missä skulaa ensi kaudella, niin sanoi suoraan, että joko HIFK:ssa tai Jokereissa. Sain sellaisen käsityksen, ettei Jokereilla todellakaan ole suurta luottoa Kilpeen. Hyvä niin.

Hyvä, että joku muukin oli kuullut Brücklerilta saman. En viitsinyt kirjoittaa tuota tänne kun saman jutun kuulin, tosin silloin versio oli, että Kilvestä oltaisiin hankkiutumassa kokonaan eroon. Onneksi tätä ei näyttäisi olevan tapahtumassa.

BB olisi kyllä ihan ok tandem, mutta ei missään tapauksessa riittävä korvaamaan Kilpeä. Eero on paljon parempi maalivahti.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Joo ei BB herätä mitään hurraa huutoja täältä suunnalta. Itselläni jäänyt kaverista hyvin ailahtelevainen kuva Bluesista. Parhaana päivänä koppi tarttuu ja huonona ei saa edes rantapalloa kiinni. En ole vakuuttunut, että BB olisi ratkaisu meidän ongelmaan. Eikä todellakaan BB pysty Kilpeläistä korvaamaan, mutta mahdollisesti menisi kunnossa ollessaan kakkosveskana jos parempaa ei ole markkinoilta saatavilla. Toki BB:n ei kannata mitään isoa summaa laittaa. Oikealla palkkakustannuksilla voisin harkita asiaa. En silti Jokereina lähtisi BB:n tuhlaamaan hirveästi rahaa. Jos BB tulee Jokereihin silloin meillä olisi kaksi ailahtelevaista maalivahtia, joten aikamoinen soppa tuosta voi syntyä.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Jep

Kilpeläinen-Brückler tandemina voisi olla ihan mestarikamaa. Pieni kilpailu voisi tehdä Kilvellekin hyvää. Ykkösenä taas Brückler ei toisi yhtään parannusta tilanteeseen.

Tässähän oli äskettäin juttua, että HIFK ja Jokerit olisivat saman veskarin perässä. Brückler siis hän. Molemmilla on veskaripaletti aika hakusessa. Siis varsinkin, jos Jokerit on luopumassa Kilpeläisestä kokonaan. HIFK etsii vimmatusti ykköstä...en usko, että ihan Brückleriin luotetaan ykkösenä. Kakkosena taas häärii jo Ore. Toki Brückler voipi tulla tapaukseen, jos ketään muuta huippua ei ole saatavilla pikaisesti. Jokerit taas huhujen mukaan olisi sittenkin luopumassa Kilpeläisestä ja tällöin paketissa olisi tilaa kahdellekin veskalle. Korpisaloon en lähtisi vielä luottamaan tandemina. (Paitsi jos ykkönen on luokkaa Thomas) Itse voisin hyvin lähteä kauteen Kilpeläinen-Brückler-kaksikolla.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Brücklerhan on Summasen luottomies, joten eiköhän hän mene HIFK:hon, varsinkin kun Jokereissa joutuisi taistelemaan ykkösveskarin paikasta.

Sanoisin että jos Jokereissa jatkaa Kilpeläinen ja mistään ei kyetä löytämään kahta huippusentteriä tässä ja nyt - ei siis muistoissa - ensi kausi tulee olemaan erittäin vaikea. Ja siltä se näyttää jo nyt.

Sinänsä olen samaa mieltä siitä ettei Eavesista todennäköisesti ole johtavaksi hyökkääjäksi, mutta kannattaa oikeasti vilkaista muidenkin joukkueiden sentteriosastoja. Millään joukkueella ei tällä osa-alueella ole tilanne kadehdittavan hyvä. Jos uusi ykkössentteri ja -maalivahti ovat pelipaikoillaan liigan eliittiä, on Jokerit yksi suurimmista mestarisuosikeista Tapparan ja JYPin rinnalla kauteen lähdettäessä. Jos huippusenttereitä jotenkin onnistutaan hankitaan kaksi (en usko, yhdessäkin on tarpeeksi tekemistä), olisi Jokereiden sentterinelikko paperilla liigan selvästi kovin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Nimiä huhuillaan ja mitkään ei tahdo kelvata. :) Viimeksimainittuihin perustuen Lahti ja N. Kapanen ovat olleet miltei ainoita, jotka ovat saaneet jonkinlaisen yleisen hyväksynnän, mutta hekin taitavat mennä ohi. Ei ole helppoa, ei.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
En nyt tiedä onko se Brückler kovinkaan iso parannus.
Ihan samalla lailla suli finaaleissa Kärppiä vastaan 2008, kuin Kilpeläinen viime keväänä Lukkoa vastaan. Joten ei olisi tosiaan mikään parannus.

Muutenkin tuntuu, että ulkomaisista veskareista ei ole onnistunut kuin Jan Lasak, Tim Thomas ja Jamie Ram viime vuosina. Ja näilläkään ei tullut mestaruutta (keväällä 2002 Lehtonenhan vei Ramin ykkösmolarin paikan).
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaimo oli tossa pari viikkoa sitten lasipalatsin terassilla missä kuulemma joku about 180 pitkä, kiharapäinen kundi oli iskeny jotain mimmiä ja jutellu kaverinsa kanssa lähtevänsä St. Louis Bluesiin ensi kaudeksi?

Aikoinaan eräs SM-liigapelaaja yritti useampana viikonloppuna nostella naisia Hesarin baaritiskiltä " tiedätsä, mä oon pelannut lätkää maajoukkueessa". Nimeä en viitsi kertoa - pääkuapunkiseudun pelaajia tuntevat varmaan arvaavat kuka sankari kyseessä.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Ihan samalla lailla suli finaaleissa Kärppiä vastaan 2008, kuin Kilpeläinen viime keväänä Lukkoa vastaan. Joten ei olisi tosiaan mikään parannus.

Muutenkin tuntuu, että ulkomaisista veskareista ei ole onnistunut kuin Jan Lasak, Tim Thomas ja Jamie Ram viime vuosina. Ja näilläkään ei tullut mestaruutta (keväällä 2002 Lehtonenhan vei Ramin ykkösmolarin paikan).

Ei meillä tule olemaan maalivahtia jos pitää löytää joku joka ei koskaan ole pelannut neljää ottelua seitsemästä joskus urallaan huonosti. Omasta mielestä jos Korpisalon kakkospaikalle on joku tulossa niin ainoa vaihtoehto olisi Kilpeläinen (käytännössä tarkoittaen uutta, selvästi korkeamman statuksen omaavaa maalivahtia ykköseksi). Kilpeläisellähän on vielä 2 vuotta sopparia jäljellä ja tuskin kukaan on valmis sopimusta ulos ostamaan.

Toisaalta jos ihan objektiivisesti katselee tilannetta niin Kilpeläinen on ennen pelannut playoffeja kovalla torjuntaprosentilla, jokerit voittivat runkosarjan Kilpeläinen ykkösenä ja ensimmäisenkin ottelun sarjasta nollilla. Paperilla ei kyllä voi leimata mitenkään epäkonsistentiksi maalivahdiksi kun uraa (edes pelkkää jokeriuraa) katsoo. Toisaalta syitä viime kevään fiaskolle ei kukaan täällä tiedä, jotka ovat paljon tärkeämmät tähän keskusteluun kuin niiden seuraukset.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Paperilla ei kyllä voi leimata mitenkään epäkonsistentiksi maalivahdiksi kun uraa (edes pelkkää jokeriuraa) katsoo.

En tiedä mitä tarkoitat epäkonsistentilla, mutta kyllähän tasaisuuden puute on ollut yksi Kilpeläisen suurimmista ongelmista Jokereissa. Samoin oli ilmeisesti myös Ässissä.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
En tiedä mitä tarkoitat epäkonsistentilla, mutta kyllähän tasaisuuden puute on ollut yksi Kilpeläisen suurimmista ongelmista Jokereissa. Samoin oli ilmeisesti myös Ässissä.
Juu siis epätasasuutta varmaan hain (englanninkielen sana inconsistent pyöri päässä eikä meinannut millään taipua suomeksi).
Tuntui että kauden loppua kohti Kilpeläinen paransi runkosarjassa ja piti välillä pystyssä kun Moses ja Filppula vaelteli varjojen mailla (pidempi aikainen ja melkeinpä samaa kaliberia oleva sulaminen omasta mielestä).

Jos ruvetaan kahdelle maalivahdille sm-liigatasolla ykkösmaalivahdin palkkaa maksamaan niin onhan se selvää että se on aina jostain muualta pois. Veikkaan että tässä odotellaan vielä mitä khl:ssä tapahtuu, ihan mututuntumalla.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Tuntui että kauden loppua kohti Kilpeläinen paransi runkosarjassa ja piti välillä pystyssä kun Moses ja Filppula vaelteli varjojen mailla (pidempi aikainen ja melkeinpä samaa kaliberia oleva sulaminen omasta mielestä).

Moses nyt ylihehkutettiin pilalle. Mies teki pari komeaa maalia ylivoimalla Karlssonin tarjoiluista, jonka jälkeen miestä alettiin yliarvostamaan aivan helvetisti liikaa. Karlssonin lähdön jälkeen Moses oli täysi tuhnu, kun menetti itseluottamuksensa. Kuitenkin Moses on tähän liigaan oikein pätevä laituri, jolla on potentiaalia 20-25 maaliin. Sääli vain että mies on täysin hyödytön puolustuspäässä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Moses nyt ylihehkutettiin pilalle. Mies teki pari komeaa maalia ylivoimalla Karlssonin tarjoiluista, jonka jälkeen miestä alettiin yliarvostamaan aivan helvetisti liikaa. Karlssonin lähdön jälkeen Moses oli täysi tuhnu, kun menetti itseluottamuksensa. Kuitenkin Moses on tähän liigaan oikein pätevä laituri, jolla on potentiaalia 20-25 maaliin. Sääli vain että mies on täysin hyödytön puolustuspäässä.

Mosesta ei ylihehkutettu mihinkään, Moses oli syyskaudella huikea ja Moses hakkasi menneellä kaudella 22 maalia joka on yliopistosarjasta tulleelle pelaajalle 1.ammattilaiskaudella kovat lukemat, ilmeisesti kunto ei kuitenkaan kestänyt vielä kauden läpi ja taso laski kevätkaudella. Moses on tällä hetkellä Jokereiden kovin maalintekijä jonka niskassa on isoimmat maaliteko-odotukset ja Moses on esimerkiksi selvästi kovempi maalintekijä kuin Hardt. 22 maalia ei tehdä vahingossa, ei edes SM-liigassa. Jos Jokerit löytää mitat täyttävän 1.sentterin Moseksen rinnalle niin odotuksissa on että Moses ylittää tuon 22 maalin rajan ja lähentelee mahdollisesti jopa 30 maalia ja taistelee liigan maalikuninkuudesta. Ei kaikkien tarvitse olla huikeita kahdensuunnan hyökkääjiä varsinkin kun omaa jotain muuta tärkeitä avuja joukkueelle. Ei Jokereilla ole pulaa hyvin puolustavista pelaajista, ei siitä kannata olla huolissaan.
 
Viimeksi muokattu:

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mosesta ei ylihehkutettu mihinkään, Moses oli syyskaudella huikea ja Moses hakkasi menneellä kaudella 22 maalia joka on yliopistosarjasta tulleelle pelaajalle 1.ammattilaiskaudella kovat lukemat, ilmeisesti kunto ei kuitenkaan kestänyt vielä kauden läpi ja taso laski kevätkaudella. Moses on tällä hetkellä Jokereiden kovin maalintekijä jonka niskassa on isoimmat maaliteko-odotukset ja Moses on esimerkiksi selvästi kovempi maalintekijä kuin Hardt. 22 maalia ei tehdä vahingossa, ei edes SM-liigassa. Jos Jokerit löytää mitat täyttävän 1.sentterin Moseksen rinnalle niin odotuksissa on että Moses ylittää tuon 22 maalin rajan ja lähentelee mahdollisesti jopa 30 maalia ja taistelee liigan maalikuninkuudesta. Ei kaikkien tarvitse olla huikeita kahdensuunnan hyökkääjiä varsinkin kun omaa jotain muuta tärkeitä avuja joukkueelle. Ei Jokereilla ole pulaa hyvin puolustavista pelaajista, ei siitä kannata olla huolissaan.

En mä lähtis Moseksen puolustusasennettakaan kritisoimaan ja kutsumaan sitä puhtaaksi yhden suunnan hyökkääjäksi, vaikka lahjat enemmänkin on siellä hyökkäyspäässä. Oli usein ketjustaan se ensimmäinen hyökkääjä omalla puolustusalueellaan, vaikka hetkeä aikasemmin oli hyökkäyspäässä ylimpänä hyökkääjänä. Moseksen puolustuspelin laatu nyt varmasti kehittyy ajan ja kokemuksen myötä, mut asenteessa ei mulla oo huomautettavaa. Karvauspelissä ja etenkin takakarvaajana oli hyvällä luistelulla ajoittain jopa erittäin hyvä.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Moses nyt ylihehkutettiin pilalle. Mies teki pari komeaa maalia ylivoimalla Karlssonin tarjoiluista, jonka jälkeen miestä alettiin yliarvostamaan aivan helvetisti liikaa. Karlssonin lähdön jälkeen Moses oli täysi tuhnu, kun menetti itseluottamuksensa. Kuitenkin Moses on tähän liigaan oikein pätevä laituri, jolla on potentiaalia 20-25 maaliin. Sääli vain että mies on täysin hyödytön puolustuspäässä.

Ja heti aamusta alkaen alkaa tulemaan semmosta paskaa, että heikompia vois hirvittää. Kyllä Moses on niiden kehujen arvoinen. Tulokaskausi ja huikeat pisteet. Oli ainoa se todellinen oikea snaipperi viimekaudella. Tulee lukuisia upeita maaleja ja suorituksia heti mieleen. Uskomatonta että jaksat jotain sementtikäsi Hardtia aina hehkuttaa vaikka Hardtin viimekausi oli totaalinen sukellus. Häpeisit edes jos osaisit! Muistutan että koko joukkue kärsi Karlssonin lähdöstä ei se vaikuttanut vain Mosekseen. Syystä tai toisesta lähes koko joukkue alkoi alisuorittamaan. Silti kaikki jääkiekosta ymmärtävät näkivät Moseksen taidot ja nopeuden. Ei Moses pelannut vain Karlssonin takia niin hyvin Moses aloitti koko kauden hyvin harjoituspelejä myöden, milloin Karlsson ei ollut edes joukkueessa. Lisäksi kyllä Moses parhaimillaan pystyi myös omalla taidolla ja nopeudella tekemään niitä maaleja. Loppukaudesta Moses oli vielä enemmän ja vähemmän hajalla mikä myös varmasti vaikutti hieman peliin. Vituttaa suunnattomasti tämmöiset keijot jotka tulee väittämään jotain täyttä kuraa tänne kirkkain silmin. Häpeisit nyt edes! Moses oli oikeasti pitkään aikaan hienoin pelaaja mitä olen Sm-liigassa nähnyt edustaa kaikkea Jokerikiekon perinteitä on taitoa ja nopeutta.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Moses on tällä hetkellä Jokereiden kovin maalintekijä jonka niskassa on isoimmat maaliteko-odotukset ja Moses on esimerkiksi selvästi kovempi maalintekijä kuin Hardt.

No ehkä hieman parempi maalintekijä, mutta ei todellakaan paljon. 16 maalia vs 22 maalia ja toisella oli apunaan Karlsson ja paria astetta paremassa kunnossa oleva Filppula. Hardt on sitten muuten vielä toistaiseksi jonkin verran Mosesta parempi pelaaja. Teki kaudella 2011-2012 53 pelissä 41 pistettä, huomattavasti heikompi tasoisten ketjukavereiden kanssa kuin Moses, joka pelasi 55 peliä ja sai kasaan 38 pistettä.

Karlsson loi Moseksesta illuusion jonakin superpelaajana, vaikka totuus oli toinen. Hyvä pelaaja Moses toki on, mutta ei todellakaan kaiken sen hehkutuksen ja suitsutuksen tasoinen. Se ylihehkutus kääntyy usein pelaajaa vastaan.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Katsokaa niitä Moseksen maaleja!

Kaikki Moseksen maalit löyttyy samasta klipistä koottuna youtubesta. Katsokaa se ja tulkaa sen jälkeen mussuttamaan, että maalit oli vain Karlssonin ansiota. Maaleja jotka olivat Karlssonin ansiota ei montaa näy vaan valtaosa maaleista on maaleja mitkä olisi jäänyt monelta muulta, mm. Hardtilta tekemättä. Valtaosa on ns. maalintekijän maaleja ja maalintekijä Moses nimenomaan on.
Sm-liigaan jopa ihan top-3 sellainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös