Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 844 405
  • 2 929

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Dreger jo twiittailee/makustelee kesän tapahtumilla, jos sarja katkeaa nopeasti. Tuumailee jo Malkinin treidaamista. Mitä mieltä palstan asiantuntijaveljet tästä? Mitä vastineeksi, pakkejahan tai no prospecteja ainakin on omasta takaa helkutisti. Vai jatketaanko puimista vasta kauden jälkeen....?

Malkin on Vokounin ja Martinin jälkeen paras Pingviini ollut näissä playoff karkeloissa. Ehdottomasti ei saa treidata pois.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kolme matsia konffifinaaleja takana...

... ja neljä edessä.

Baby Pens teki sen Baby Bruinsia vastaan, ja nyt on emoseuran vuoro toistaa sama.

Saa nähdä kuinka Pittsburgh saa rivinsä kasattua tämän musertavan jatkoaikatappion jäljiltä, mutta ei tässä ole muutakaan vaihtoehtoa. Penguins pelasi erittäin hienon pelin, ja tuolla sykkeellä pitää tulla seuraavaankin otteluun. Maalille pitää vaan saada enemmän liikennettä, sillä Rask saa edelleenkin liian rauhassa torjua niitä kiekkoja. Etenkin ylivoimalla sinne tarvitsee saada maskia lisää, ja kiekon pitää muutenkin liikkua paljon nopeammin ylivoimalla ollessa. Paikkoja oli ratkaista tämä ottelu, mutta ei tällä kertaa kelvannut, ensi pelissä sitten.

Voitto kerrallaan nousua tekemään.
 

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Kyllä nyt on vähän tyhjä fiilis. Loistava taistelu lopulta sitten lässähti Tuukka Raskiin ja siinä meni käytännössä viimeiset rippeet jatkoonmenon mahdollisuudesta. Tällä pelillä mitä tänään nähtiin pystytään tosissaan jopa hallitsemaan Bostonia vastaan, muttakun maaleja saadaan 2 vajaaseen 11 erään niin ei sillä nyt voi matseja voitetakkaan.

Tästä olisi voinut joukkue herätä, jos voitto olisi kairattu. Toki periaatteessa tämän ottelun otteilla voi ottaa neljäkin voittoa peräjälkeen, mutta se vaatisi nyt ketsuppipullon räjähtämistä auki.

Malkinilla riitti halua, kuten varmasti kaikilla, mutta Malkinista se huokui eniten. Jatkuvasti halusi itse ratkaista.

Vokoun oli itse varmuus maalilla. Ensimmäinen maali oli harmittava pomppu, jonka olisi voinut ottaa, mutta eipä nyt tuosta käy Vokounia syyttäminen. Tuossa hiukan parempi puolustaminen ja peli olisi päättynyt meille 1-0...

Jääkiekko on kuitenkin maalintekopeli ja jos et itse tee, vastustaja rokottaa. Se nähty nyt ensimmäisessä ja tässä kolmannessa ottelussa, jotka olisivat voineet ihan hyvin päättyä myös Pensille. 3-0 ei todellakaan anna rehellistä kuvaa tästä sarjasta.

Kaippa tässä täytyy katsella nyt viimeinen peli/toivottavasti viimeiset pelit ja sitten keskittyä ensi kauteen. Mieluummin toki katselisi neljä peräkkäistä voittoa ja sitten Stanleyn finaaleja.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
... ja neljä edessä.

Baby Pens teki sen Baby Bruinsia vastaan, ja nyt on emoseuran vuoro toistaa sama.

[...]

Voitto kerrallaan nousua tekemään.

Jaan ajatukseni veli Boscon kanssa 100-prosenttisesti.

Niin kauan kuin tiimalasissa on hiekkaa ja viimeistä vihellystä ei ole kuultu, niin sarja on täysin avoin. Monttu, jossa tällä hetkellä ollaan, on aika helvetin syvä, mutta ei tätä pitkää kautta olla tässä taas eletty mukana, jotta kolmen pelin jälkeen voitaisiin luovuttaa.

Peli kerrallaan, erä kerrallaan, vaihto kerrallaan.

#PensIn7
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Tällaista peliä jos onnistutaan jatkamaan, niin kaikki on vielä mahdollista. Bruinsia vastaan saatiin peli pyörimään, nyt pitää vain löytää Raskista ne aukot. Crosbykin paransi pelin edetessä, neljännessä jos jaksaisi pelata ihan alusta asti.
Pakko kai sen tuurinkin on joskus olla meidän puolella? Tolppia on tähän sarjaan ollut ihan tarpeeksi.

Näin jos pelataan, niin tappiostakin voisi olla ylpeä. Kaaduttaisi sentään saappaat jalassa ja taistellen.

LGP
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Crosbykin paransi pelin edetessä, neljännessä jos jaksaisi pelata ihan alusta asti.

Joo, Crosby olikin pari erää taas vaisu, mutta kolmannesta erästä alkaen huomasi, että mies halusi tosissaan ratkaista ottelun.

Jatkoerässä Crosbylta lähti kypärä pois päästä, mutta silti mies datsyukmaisesti takakarvasi kiekon itselleen ja oli tehdä vielä maalinkin. Siinä olisi kokeneempikin hokiromantikko herkistynyt.

--

Toivottavasti Bylsma vie pojat tänään strippiklubille tai edes raveihin. Nyt vaan rentoutta seuraavaan peliin ja "one game"-mentaliteetilla hakemaan niitä voittoja.

LET'S GO PENGUINS!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Loistava matsi, mutta kun ei saatana mene kiekko sisään niin ei vaan mene! Tolpat kolisee ja tuuria ei ole sitten yhtään matkassa. JA maali oli vituttava, kun #68 vetää hirveellä koukulla Malkinilta kiekon pois ja lähettää Bruinsin hyökkäykseen, vittu!

Rask on vaan aivan käsittämättömässä vedossa ja on mielestäni ryöstänyt kaksi matsia Bruinsille, sarja voisi pikkaisen paremmalla tuurilla olla 2-1 Penguinsille, mutta nyt se on sitten 3-0 ja aikamoisessa sillassa Penguins joukkue on.

Malkin ollut todella hyvä näissä playoffeissa, ei tuota kaveria vaan voi treidata. Jatkuvasti Malkin ja Neal pääsee maalipaikoille, ei vaan uppoa. Jos sitten seuraavassa pelissä aukeaisi ketsuppipullo ja alkaisi niitä maaleja tulemaan...
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, JYP
Pitkälle riittäisi jo se, että ne kaikki tolppalaukaukset käännettäisiin maaleiksi. Jos miettii, että Penguins on tehnyt kaksi maalia kolmessa ottelussa, ei ole ihme että saldona ei ole voittoja, mutta kai sekin on koettava kerran kaudessa. Suurin tappioputkikin tuli tähän saumaan. Sihti on kyllä ollut aika kateissa esimerkiksi Nealilta muutamia väläyksiä lukuun ottamatta, mutta toivoa on vielä, jos samat otteet jatkuvat.

Malkinia en kyllä ikipäivänä treidaisi ellei mies ole suoraan ilmoittanut, ettei aio jatkaa Penguinsissa.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Oli kyllä ennen kaikkea ilo katsoa Malkinin peliä. Löytyy taistelutahtoa, yritystä, eikä kiekkokaan polttele lavassa, vaikka moni muu joukkueesta näyttäisi olevan pään sisälläkin selkä seinää vasten. Ja mikä parasta, miehestä ei paista se turhautuminen, mikä joskus puskee esiin ihan basic runkosarjamatseissa jotain Floridaa vastaan. Kaikin puolin näkee, että Malkinilla on tällä hetkellä avaimet ratkaista peli kerrallaan homma Penguinsille.

Valitettavaa vain on, että joukkueesta löytyisi monta muutakin, jotka hyvänä päivänä voisivat ratkaisija viitan pukea. Nyt kuitenkin esimerkiksi Letang ja Crosby ovat lähes kaikessa Genon vastakohtia: turhauttaa, pää ei kestä, kiekko polttaa ja pelirohkeus ja etenkin -ilo loistavat poissaolollaan.

Nyt tehokasta psyykkausta ja joka jätkä nauttimaan peli kerrallaan playoff-keväästä, niin kas kummaa, ollaankin pian game sevenissä.
 

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Le Dang tiivistää homman viimeisissä sanoissaan. Eipähän tässä tarvitse enää paineessa pelata, homma vaikuttaa niin pahalta nousta. Nyt jokainen lähtee iloisena kaukaloon ajatuksella, että vedetään viimeiset pelit tällä joukkueella täysillä. Katsotaan sitten ottelun/otteluiden jälkeen mihin se sarjassa riittää.

Ainakin Neal, Adams ja Crosby puhuivat haastatteluissa juuri pelaamisesta yhden vaihdon kerrallaan. Keskitytään aina vain olennaiseen. Vapautunutta, mutta tarkkaa ja uhrautuvaa peliä joukkueen eteen. Konferenssifinaali-pelejä ei kuitenkaan äijille tule hirveästi vyölle, joten ei niissä kannata lähteä perseilemään vaan nauttimaan tunnelmasta ja tosiaan antaa kaikki mitä koneesta lähtee. Jos tämän kaltaisten pelien, mitä kolmosottelu hävitään, niin ainaki hävittiin kunnialla ja täysillä taistelleena.
 

Pengu

Jäsen
Joukkue ryhdistäytyi ja pelasivat hyvän matsin, valitettavasti Bostonin maalilla oli muuri nimeltä Rask joka varasti voiton nalleille. Paikkoja oli lyödä taululle selvät lukemat mutta tolppia kilauteltiin ainakin tyyliin 5 kertaa ja loput otti Rask kiinni eikä edes tuuria ollut mukana. Boston ratkaisi pelin toisessa jatkoerässä mutta kokonaisuutena loistava matsi joukkueelta. Beau pelasi todella hienosti kovassa paikassa, oli rohkeutta! Hyvä lisä. Lisäksi Geno pelasi hyvää peliä ja halua oli ratkaista tämä peli. Vokoun oli maalilla todella hyvä ja rauhallinen, pari gamesaveria ja paljon hyviä ja tärkeitä koppeja! Hieman heikomman pelin jälkeen Vokyltä erinomainen esitys tolppien välissä!

Sarja nyt 3-0 tilanteessa ja syvä montussa ollaan, mutta pitää aina jaksaa uskoa loppuun asti omaan joukkueeseen. Tilanne on täysin eri mitä se oli viime kevään Flyers-sarjassa. Game 1:ssä ja Game 3:ssä ollaan hallittu peliä mutta maalinteko on ollut erittäin tuskallista. Ensi peliin olisi tärkeää saada pelin ensimmäinen maali ja voittaa ottelu. En tuomitse Dania ennen kuin kausi/sarja on ohi.

Niin kuin Bosco sanoi, Baby Pens nousi AHL:n playoffeissa toisella kierroksella Bostoni farmia Providencea vastaan 3-0 tappio asemasta sarjassa 3-4 voittoon. Siellä pojat eivät antaneet periksi vaan uskoivat omaan tekemiseen ja tuossa tulos. Nyt on sitten meidän vuoro tehdä tämä, nousta suosta voittoon!

Uskon että ne tolpatkin alkavat kääntyä meille, kunhan vaan jaksetaan yrittää. Peli kerrallaan mennään. Uskoa on.

LET'S GO PENS!
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Kyllähän tuo koukulta näyttää, kun katsoo kuvaa. Mutta helpompi olisi sanoa, jos olisi pieni video pätkä hidastettuna, jotta näkisi koko tilanteen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän tuo koukulta näyttää, kun katsoo kuvaa. Mutta helpompi olisi sanoa, jos olisi pieni video pätkä hidastettuna, jotta näkisi koko tilanteen.

Hidastusta ei ole, mutta kyllähän tuon tilanteen NHL:n sivulta näkee ja aivan selvä koukkuhan se on ei siinä hidastuksia tarvitse...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Yöllä taas mennään ja voi olla, että se onkin sitten tämän kauden viimeinen peli Penguinsille. Game 2:sta lukuunottamatta Penguins on pelannut hyvin Bruinsia vastaan, harmi vain, että Rask ja ja tuuri ovat olleet suotuisat Bruinsille. No, jos tänään aukeaisi ne maalihanat niin ehkä tästä vielä Penguins raapisi itsensä sarjaan mukaan. Nyt vain vaihto kerrallaan eteäpäin!

Neljä - muna olisi kyllä ikävä tapa lopettaa muuten niin hyvin mennyt kausi. Eiköhän pelata vielä ainakin kerran Consolissa!
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ketsuppipulloefektiä odotellessa sopii vähän toivoa tuuriakin matkaan. Nimenomaan Penguins on se joka tarvitsee nyt onneakin, että Raskia saataisiin yhtään hätyyteltyä. Muutama onnekas pomppu alkuun tekisi kyllä eetvarttia itseluottamukselle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tänään on sitten kausi katkolla ja pakkovoitto edessä, jotta kesälomat eivät pääse vielä kuitenkaan alkamaan. Uskoa joukkueeseen riitää vielä.

Tulosvetoon laitettu Pittsburghin 0-6 voitto. Maalihanojen aukeamista siis odotellaan.
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Penguinsille pistetty kanssa rahaa, tosin pitkävedossa, sillä en vain jaksa uskoa, että sweep tapahtuisi tämän tason porukalle. Luultavasti tasapeli ja Penguinsin voitto, niin ei pääse pleijariparrastakaan eroon vielä.
 

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Penguinsilla alkaa olemaan kasvojen pesun paikka nyt toden teolla. Viime pelissä jo hyviteltiin sitä game 2 nöyryytystä hyvällä pelillä, mutta petrattavaa löytyy. Eipä tuo kovin hyvältä kuulosta ettei pingviinilauma ole ollut missään ottelussa johtoasemassa kertaakaan tässä sarjassa.

Yks tekijä mikä varmasti motivoi Pensiä on game 5, joka pelataan kotona. Olisihan se nyt häpeällistä päättää kotipelit 6-1 tappioon ja varmasti jo sen takia halutaan sarjaa venyttää ja laittaa Boston ainakin yhdelle reissulle vielä Pittsburghiin. Toivottavasti reissuja tulee vielä kaksi.

Kyllähän se on kylmä fakta, ettei Crosby ja kumppanit pysty olemaan kovin montaa peliä kiikareilla. Jotenkin on sellainen kutina, että tänään alkaa tehoja tulemaan. Veikataan lopputuloksena 4-2 pinkuille. Crosby ja Malkin molemmat 1+1. Dupuis ja Neal tekevät sitten maalit mieheen ja Letang syöttää kaksi.
 

Pengu

Jäsen
Tänään sitten sarja katkolla Bostonille ensimmäistä kertaa, voitolla siis sarja jatkuu ja häviöllä kausi päättyy. Vielä on kuitenkin peli edessä ja voitolla niitä on lisää, uskoa on omaan joukkueeseen. Mitään ei olla vielä ratkaistu.

Lähdetään vaan pelaamaan omaa peliä, uskotaan omaan tekemiseen ja eikä lopeta koskaan peliä kesken. Näillä uskon että ne tolpatkin alkavat pikkuhiljaa kääntyä meille. Tästä voitto ja kaikki on mahdollista vielä tässä sarjassa, pitää vain uskoa itseensä. Believe.

LGP!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös