Pittsburgh Penguins (1.) - Boston Bruins (4.), idän finaalit 2013

  • 89 608
  • 317

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Pisti silmään tilastoista aloitukset. http://www.nhl.com/scores/htmlreports/20122013/FC030311.HTM

Miten herra Ferrencen peli näytti pitkän tauon jälkeen? Entä Krug jäikö jalkoihin Crospin ja kumppaneiden rinnalla?

Eihän se ole mitenkää ihmeellistä, että Bruins vie aloituksia miten haluaa. Niinhän se teki koko runkosarjan ajan. Toki luulisi, että Crosbyn ja Malkinin prosentit ovat parempia, mutta jos häviää Thorntonille nii ei voi mitään.

Joku tarkemmin peliä seurannut kertonee paremmin Ferencen ja Krugin otteista.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ferencen ja Krugin otteista.

Molemmat pelasivat hyvin. Tosin Krugille ei tainnut kertyä kuin tusinan verran minuutteja, tai sitten oli vaan huomaamaton. Ference ei kämminyt suuremmin, vaikka pelasi enemmän ja pärjäsi ihan hyvin laitaväännöissä. Krugilta ei nähty tässä pelissä sellaisia dominointiväläyksiä kuin Ragsia vastaan. Ensimmäisessä erässä oli lähellä päästä toisesta aallosta nokikkain Vokounin kanssa, mutta syöttö tuli vähän eteen ja karkasi lavasta. Plussaa myös siitä, että oli ehkä ainoa Bruinspelaaja, joka ei ollut sysihuono yv:llä. Ei tosin ollut hyväkään.

Bruinsilla ei ollut missään vaiheessa ottelua samanlaisia avausongelmia kuin on tällä kaudella totuttu näkemään, mikä johtui lähinnä siitä, että Pensin karvaus ei ollut kovin järjestelmällistä, vaan enemmän yksittäisten pelaajien säntäilyä. Toki avausongelmia oli siinä mielessä, että Chara ei osaa edelleenkään syöttää perussyöttöä kaverin lapaan ja taisi siellä joku vastustajalle mennyt sokkosyöttökin olla mukana, mutta verrattain hyvin siis meni silläkin saralla.
 

Pengu

Jäsen
Bruins tosiaan nappasi voiton 3-0 lukemin ja otti sarjassa 1-0 johdon. Peli oli viihdyttävä ja pelattiin hyvää playoff hokia. Vokoun oli maalilla hyvä, ei voinut oikein mitään maaleille. AV oli hyvää. YV:llä ei tullut tulosta, mutta yritystä sielläkin oli ja pari tolppaa. Ensi kerralla menee sitten sisään! Penguins oli mielestäni ainakin kaksi erää parempi mutta maalilla Rask oli todella hyvä ja otti hyviä torjuntoja. Boston teki tarvittavat maalit ja voitti.

Mutta en ole ollenkaan huolissani vaikka Game 1 hävittiin, ensi pelissä vaan parempia vetoja ja sitä kautta parempaa viimeistelyä niin voitto tulee varmasti. Puolustuksen pitäisi myös parantaa, nopeammin kiekko omalta alueelta pois nopealla helpolla ja hyvällä syötöllä. Esim 2-0 maalissa Eaton ei saanut kiekkoa pois omalta alueelta ja Boston rankaisi. Puolustukselta huonoa oman pään pelaamista muutenkin kahdessa viimeisessä maalissa. Sid pelasi huonon pelin,, ensi peliin pitää petrata.

Game 2 sitten ma-ti yönä ja silloin uusi peli ja uudet kujeet. Usko omaan joukkueeseen on edelleen kova, nyt vain Game 2:seen parempaa viimeistelyä, ei tyhmiä jäähyjä eli pää kylmänä ja turhat oman pään virheet pois niin voitto tulee!

LGP!
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Senverran puitu jo matsia etten ala omaa analyysiä enää kirjoittamaan.

Crosbystä pitää silti sanoa että hyi helvetti. Miten noin oksettava pelaaja voi olla joukkueen kapteeni? En puhu ainoastaan tästä pelistä.

Odotin kokoajan että Chara vetää tota kakaraa nassuun. Harmi kun ei lyöny
 

Eskelarit

Jäsen
Crosbystä pitää silti sanoa että hyi helvetti. Miten noin oksettava pelaaja voi olla joukkueen kapteeni? En puhu ainoastaan tästä pelistä.

Odotin kokoajan että Chara vetää tota kakaraa nassuun. Harmi kun ei lyöny

Yhy yhy yhy. Toipa paljon tähän keskusteluun tämä, helppoa pudonneena on huudella. Mikäli jotain on tapahtunut 0-3 maalin jälkeen, lupaan ottaa itseeni ja olla hiljaa.

Pelistä: 0-3 tilanteessa meni telkkari kiinni ja kompassi kohti sänkyä. Pens omaan silmään parempi jengi, mutta ei saanut maaleja aikaan. Boston pelasi hyvää poff-kiekkoa.

Toistaalta, uskoa riittää, että Pens voittaa sarjan. Mikäli seuraavassa Rask nollaa jälleen / onnistuu pelaamaan voiton joukkueelleen yksinään, niin sarja lienee taputeltu, mielenkiinnolla odotan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Yhy yhy yhy. Toipa paljon tähän keskusteluun tämä, helppoa pudonneena on huudella. Mikäli jotain on tapahtunut 0-3 maalin jälkeen, lupaan ottaa itseeni ja olla hiljaa.

Toiselle erätauolle mentäessä Crosby ainakin tökki koppiin luistelevaa Raskia. Class act.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Odotin kokoajan että Chara vetää tota kakaraa nassuun. Harmi kun ei lyöny

Odotin kans että milloin kyseiset herrat hanskat tiputtaa. Kovasti oli asiaa puolin ja toisin mutta ei muuta. Ottais Sid Malkinista mallia. Jos vituttaa niin hanskat pois ja tansseihin. Kyllä sieltä tanssikaveri löytyy, vaikka Chara ei kiinnostaisikaan (ymmärrettävästä syystä). Siinä mielessä hieno mies tämä #87, että tuo mukavasti tunnetta peliin kuumentumisillaan.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toiselle erätauolle mentäessä Crosby ainakin tökki koppiin luistelevaa Raskia. Class act.

Jep, heti kun tuli hieman isompi kaveri kyselemään mitä tuli tehtyä, niin CC:llä meni pupu pöksyyn, ja tulikin kiire muihin maisemiin. Vasta kun kaveri pääsi isoveljen (tuomarin) taakse piiloon, niin johan taas löytyi rohkeutta haastaa riitaa. Hanskat jäähän eikä mitään tuollasta kakaroiden kiukuttelua, Sidney!

On siinäkin keulakuva NHL:lle...
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Aah, 2013 palstalle rekisteröityneet hahmot pyörittävät yhyy-Cindy-on-ämmä-ja-paska-kapteeni -ikiliikkujaa. Tästä sarjasta tulee lämmin ja kyllä, ad hominem oli tarkoituksellinen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hanskat jäähän eikä mitään tuollasta kakaroiden kiukuttelua, Sidney!

Ihan tosissasiko luulet, että lähes 30cm lyhyempi taitopelaaja tiputtaisi hanskat järkälemäisen pakin kanssa? Ei mitään järkeä...kyllä Crosbykin on tapellu urallaan, mutta ehkä nyt ei Charan kanssa kumminkaan, tyhmyyttähän se olisi. Penguins tarvitsee Crosbya jäällä tekemässä maaleja eikä nyrkkeilemässä Charan kanssa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Hymähdin. Minä vuonna pitää olla rekisteröitynyt, jotta saa arvostella tätä NHL:n parasta pelaajaa? Voi hyvänen aika sentään.. :)

Enpä minä tuota kieltänyt. Kunhan huomioin asian ja totesin, että taitaa tulla lämmin sarja sekä kaukalossa että palstan puolella.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan tosissasiko luulet, että lähes 30cm lyhyempi taitopelaaja tiputtaisi hanskat järkälemäisen pakin kanssa?

Ei chihuahuakaan varmaan mielellään tappele saksanpaimenkoiran kanssa, kannattaisi siis jättää räksytys vähemmälle. Omistaja ei ole aina suojelemassa, kun isommalla hurtalla kilahtaa. :)

Mielenkiintoinen sarja tulossa joka tapauksessa. Boston ei tule viemään, jos taso on tulevissa peleissä samanlainen kuin ensimmäinen koitoksen kahdessa ensimmäisessä erässä. Parantamisen varaa on vielä huomattavasti, mutta luotan kyllä kovasti siihen että Rask vie maalivahtien taistoin Vokounia/MAFfia vastaan.
 

Eskelarit

Jäsen
Täh..? Miten Crosbyn ikuinen ämmäily liittyy siihen, että Detroit on pudonnut kesälomille? En ymmärrä yhteyttä..

Oli vähän turha joo kuitti..

Vähän vaan ihmetytti, kapteeni kun on niin ei saa esittää tunteitaan. Onhan se toisaalta ymmärrettävää kun hermot menee niin hämmentää tilannetta.

Oli kyllä omalta osaltakin aika turha viesti, tuli vähän purettua omaa oloa väärässä paikassa, silti väitan, jos joku muu olisi vähän veskaa sohaissut niin ei sitä näin suurennuslasilla huomioitaisi..

No hard feelings?
 

macce

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki ne 'nimettömät' pikkuseurat..
Kyl melkeen vois sanoa, et 70-80% pelistä Pens pelas parempaa kiekkoa, mut kiekko on maalintekolaji yhä ja edelleen, Bruins hoiti homman kotio siltä osin. Toki, olihan Raskilla myös hillittömästi onnea parissa tilanteessa, mut niinhän aina hyvillä maalivahdeilla. Vokounin otteet eivät aivan vaikuttaneet ja hyvinkin uskon Fleuryn hyppäävän tolppien väliin, etenkin jos Bruins voittaa vastaavalla maalierolla ja Pensin dominoinnilla.

Mä olen tässä vuosien aikana hiljaksiin yrittänyt opetella arvostamaan Crosbyä pelaajana ja eihän sitä voi kieltää etteikö herralta taitoa löytyisi ja ei hän myös ole lainkaan huono mainoskasvo liigalle, mutta vastaavanlaiset älyttömyydet mitä hän aika ajoin tekee.. Ensinnäkin, Raskin tökkiminen oli aivan älytöntä, ne parit ekaa kopautusta kyl ymmärrän, mut sitten kun Crosby viel kääntyy takas ja antaa poikittaista.. Hyvin Rask piti päänsä kylmänä ja osoitti olevan tuollaisen pelleilyn yläpuolella.
 

Murskaaja

Jäsen
Crosbyn ehkä ainoa heikkous lienee juuri tuossa hermojen pitämisessä. Normaaliolotilassa mies on pitelemätön mutta varmaan Bruins-pelaajat tarkoituksella yrittävätkin saada häntä raiteiltaan, kuten muitakin Pensin tähtiä. Koko Penguinsin joukkueen akilleen kantapää on ollutkin kasetin kestäminen niin maalivahti- kuin pelaajaosastollakin. Siellä piilevät myös Bruinsin mahdollisuudet tässä kiihkeässä sarjassa.

Leukavammaisena en kuitenkaan liikaa lähtisi ärsyttämään vastustajan isointa pelaajaa.
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Eipä ole ensinmäinen eikä viimeinen kerta kun Crosbyä arvostellaan ihan syystä ja Penguins fanit huutelee takaisin ettei tarvi huudella, koska ootte jo pudonnu. Crosby tekee pikkusikaa ja mässyttää kaikesta neitimäisesti ja pakenee paikalta ennen kuin kaveri käy kimppuun. Sitten ihmetellään miksi kaikki kitisee tästä änärin keulakuvasta. Vaikka kyseessä onkin maailman paras hyökkäjä niin vähän ny jäitä hattuun. Faktat pöytään.

Toivottavsti Boston käy tämän neidin kimppuun ja hakkaa aina jäkitilanteessa leukaan antaen vähän extra painetta. Meinaan leuka ei kyllä ole täysin 100% kunnossa tai ainakin uskoisin niin. Ikinä en toivo loukkantumisia paitsi halpamaisille pelaajille, mutta sen verran, että leuka olisi loppusarjan kipeä eikä pystyisi kunnolla pelaamaan. JA Chara mieluiten jatkaa siitä mihin jäi Crosbyn kanssa. :)

Mitä itse tulee game kakkoseen niin toivottavasti saavat edes yhden ylivoima maalin tehtyä. Vapauttaisi peliä ja toisi uuden ulottuvuuden hyökkäys arsenaaliin. Torey Krug voisi heittää maalin jos toisen.
 

zxfg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Pittsburgh Penguins
Eipä ole ensinmäinen eikä viimeinen kerta kun Crosbyä arvostellaan ihan syystä ja Penguins fanit huutelee takaisin ettei tarvi huudella, koska ootte jo pudonnu. Crosby tekee pikkusikaa ja mässyttää kaikesta neitimäisesti ja pakenee paikalta ennen kuin kaveri käy kimppuun. Sitten ihmetellään miksi kaikki kitisee tästä änärin keulakuvasta. Vaikka kyseessä onkin maailman paras hyökkäjä niin vähän ny jäitä hattuun. Faktat pöytään.

Minkälaista on neitimäinen mässytys? Onko puhetyyli jotenkin naisellinen vai onko ulosannissa jotakin naisellista? Vai mihin perustat tämän neitimäisyyden? Pisti ihan mietityttämään.
 
Viimeksi muokattu:

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Crosby huitaisee mailalla Charaa kun tuomari kääntää katseensa maassa möyriviin tappelijoihin. Ja sitä ennen kävi hieman lämmittämässä Raskia. Joko herra on todella turhautunut tai sitten tietoisesti koittaa kaivaa kirjasta kaikkia temppuja joilla saisi omalle jengille hieman etua tai momentumia (Raskin tai Charan jäähy).

Sen sijaan huutelu "olisiko Crosbyn pitänyt tapella isompaa Charaa vastaan" on turhaa koska jos aletaan tökkimään niin sitten myös pitää olla valmis menemään.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Minusta (ja ilmeisesti suuresta osasta Pens faneja) Crosbyn toisen erän lopun toimissa ei ollut mitään vikaa. Joukkue tappiolla ilman suurta tunnetta sarjan avauspelissä niin silloin pitääkin saada säpinää aikaan. Tällä kertaa ei iskenyt tulta mutta kaikki keinot oman porukan herättämiseen on otettava käyttöön. Maalivahdin tökkimisestä tietysti miinusta.

Minusta (ja ilmeisesti suuresta osasta muita faneja) Crosbyn jatkuva ja pelin alusta lähtien käynnistynyt tuomareille naputtaminen oli melkein kuin Bruinsin pussiin pelamista. Etenkin kun tämä näytti tarttuvan vaihtopenkillä muihinkin pelaajiin eli keskittyminen ei ollut täysin pelissä parilla muullakaan Pens-pelaajalla.

Bruins sai jostain syystä, liekö finaalipelin tunnelman ja tärkeyden takia, Pittsburghin isot tähdet tekemään muuta kuin pelaamaan täysillä ja näin sen on oltava jatkossakin että voitoista voi haaveilla. Puolet Pensin puolustajista oli heikkoja omassa päässä, näistä etenkin paljon pelaavaa Letangia pitää pystyä painostamaan ja juoksuttamaan cyclen perässä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei chihuahuakaan varmaan mielellään tappele saksanpaimenkoiran kanssa, kannattaisi siis jättää räksytys vähemmälle. Omistaja ei ole aina suojelemassa, kun isommalla hurtalla kilahtaa. :)

Uskallan arvailla ettet omista koiraa. Luvalla sanoen surkea vertauskuva.

Vähän vaan ihmetytti, kapteeni kun on niin ei saa esittää tunteitaan. Onhan se toisaalta ymmärrettävää kun hermot menee niin hämmentää tilannetta.

Kyllähän se niin on, ettei tämän kapteenin pitäisi tällä tavalla pelata. Ymmärrän jos Dustin Brown esimerkiksi tekisi tätä, mutta miksi Crosbyn pitää ryhtyä tähän leikkiin mukaan kun avut ovat aivan toisaalla. Ainut selitys minkä jollain tapaa pystyn hyväksymään on jopa liiallinen voitontahto joka sumentaa ihan normaalin järjenkäytön. Pieni ja viaton hyväksyntä näille Crosby-on-ämmä -kitinöille, vaikka siihen leiriin en täysin hyppääkkään. Tosin, kun jotkut ehtivät NHL:n keulakuvasta jo huutelemaan niin eipä siitä tontista tarvitse joka ilta edes kilpailla kun ne hyvät illat ovat sitten ^2 muiden hyviin iltoihin nähden. Game 2:ssa katseet ja ajatus muualle noista kahinoista niin peli on taputeltu ennen kuin Chara ehtii luistelemaan ensimmäistä kertaa vaihtoon.
 

Schadowan

Jäsen
Niin,nythän on tosiaan playoffit menossa,jos joku ei ole huomannut. Paineet ovat kovat ja tunteet pinnassa. Silloin yleensä tapahtuu kaikenlaista ja tuo Charan-Rask/Crosbyn jäkäjäkä ja tökkimiset ovat aika normaalia settiä.

Mutta Crosbyn headshot-yritys Marchandiin oli jo aika huolestuttava merkki näin Pens-kannattajan näkökulmasta. Koko jääkiekkomaailma tietää,että Boston yrittää horjuttaa Crosbya kaikin mahdollisin keinoin. Jos kuppi menee näin pahasti nurin jo ensimmäisessä pelissä niin tästä sarjasta tulee pirun lyhyt.

Itse pelihän oli hyvää. Jossain vaiheessa kiekot kyllä menevät sisään,se on varma. Ensi yönä taas mennään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös