Raimo Summanen HIFK:n päävalmentajana

  • 1 377 707
  • 3 266

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Kerro ihmeessä mistä tämä tieto?

(muualta kuin aina yhtä luotettava "urheilu"lehti?)

En lue Urheilulehteä. Jostain muualta sen luin. Yleensäkään jossain rikostutkimuksissa ei voi itse tarjoutua todistajaksi tai asiantuntijaksi.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
High Risk - High Reward -hankinta viimeisen päälle, mutta jos / kun yritetään pelastaa se mitä pelastettavissa on nimenomaan kuluvan kauden osalta, niin vapaana olevista nimistä Raato oli aivan kevyesti paras vaihtoehto tehtävään, jossa vaaditaan tulosta nopeasti. Pidempää sopparia en välttämättä olisi itsekään uskaltanut lähteä sorvaamaan, sillä Raadon historian tuntien olisi pelkästään todennäköisyysmatematiikkaa, että milloin sukset menisivät pelaajien kanssa ristiin (sopparin kestäessä ainoastaan loppukauden pienenee tämän mahdollisuus kuitenkin "erittäin todennäköistä"-kategoriasta tasolle "edelleen mahdollista").

Pakko Raadosta on silti tykätä; nerouden ja hulluuden raja on häilyvä. Lisäksi on kyennyt osoittamaan, että silloin jos pelaajat sitoutuvat hänen tyyliinsä ja pelikirjaansa, niin tulosta saattaa tulla nopeastikin. Eikä IFK:lla tässä lopulta ollut paljon hävittävää, sen verran vihkoon on alkukausi mennyt.

(My Friend the Careless Goer Raimo Summanen) - YouTube
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Päivi11

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Mä käsitin, että ei ole ennen ottanut näin nopeesti projektia vastaan. Eli ei ollut puhetta projektin pituudesta vaan siitä, että kuinka nopeesti päätöksen teki.
Minä taas ymmärsin, että kyse on nimenomaan vain loppukauden pestistä kun Rami toteaa haastiksessa, että "Suomessa en ole ikinä tullut tekemään tämmöstä..", "näin nopeella aikajänteellä ja tavallaan näin lyhyttä pätkää".
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Huikeaa nähdä Raato taas liigassa valmentamassa, aina ollut yksi suosikeistani ja varmasti tuo väriä liigaan ihan eritavalla kuin sopan IFK.
Nyt kun stadilaisia johtaa ehta Keski-Suomalainen niin eiköhän tulosta taas tule!
Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan Raadon toimintaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei kai sopimuksen pituudesta kysyminen voi olla noin toivottoman vaikeaa?

Ihmeellisiä urpoja. Pakkohan HIFK:n on mennä ensi kausikin Summasen kanssa, koska joukkuetta pitää jo kasata. Toinen vaihtoehto on, että HIFK:lla olisi jo takataskussa seuraavan kauden valmentaja - joka olisi eri henkilö kuin Raato! Voi olla, että tässä ollaan kipinässä taas loppukeväästä.

Valistunut veikkaus: sopimus on tämän kevään ja ensi kaudesta on molemminpuolinen optio.
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
Minulla oli kerran kunnia jutella Summasen kanssa Tapiolassa. On kyllä niin asiallinen kaveri ja ennenkaikkea intohimoinen lajin suhteen. Kiitin häntä edellisestä IFK-visiitistä ja totesin että aina oli mukava lähteä hallille. Vaikka joskus hävittiin niin silti ei tarvinnut koskaan hävetä. Rami muuten syytti suoraan Jortikkaa lajin pilaamisesta Suomessa. Jortsu aloitti itkemisellään jääkiekon "siistimistalkoot" vuonna 1999.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Valistunut veikkaus: sopimus on tämän kevään ja ensi kaudesta on molemminpuolinen optio.

Summasen ensisijainen tavoite on ulkomaat. Siihen on useita syitä, ei pelkästään taloudellisia.

Toivotaan silti että natsaa ja Summanen & HIFK nähdään liigassa myös kaudella 2013-2014.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, ei olisi uskonut, että kautta lähdetään vielä pelastamaan! Siis, vielä ihan tosissaan! Uusista Hannula ei sano juurikaan mitään, mutta itse The Rami!! Wau! Veikkaisin, että asennepuolella tapahtuu peleissä ja kopissa suuri muutos. Toivotaan, että suunta on tuhoisasti ylöspäin!

Pakkohan tässä on lippukauppoja alkaa matsästämään uudella innolla!

Sormusen tapauksessa on helppo yhtyä Jatkoajan toimittajan juttuun.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Summanen vs. Sormunen - YouTube

Ei osunut silmään, että kukaan olisi tätä linkittänyt. Pahoittelut jos tulee tuplana. Aika koominen klippi päivän uutisten valossa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toivotaan silti että natsaa ja Summanen & HIFK nähdään liigassa myös kaudella 2013-2014.

Kyllä vaan. Ensi kautta ja joukkuetta pitäisi rakentaa juuri nyt ja hankala sitä on tehdä, jos ei ole ensi kauden valmentaja tiedossa. Oletan, että HIFK tietää mitä on tekemässä. Tässä nähtiin jo viime kesänä valmentajan 'yllättävä' lähtö ja tuskin kukaan kaipaa sellaista vaihtoehtoa, että kokeillaanpa Joonas Tanskaa ykkösenä. Koko tämä Summas-kuvio on pitkittynyt ja mutkistunut nimenomaan näistä sopimusteknisistä syistä ja tämä loppukauden diili oli nyt paras, mitä saatiin aikaiseksi.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Ei ole missään osunut silmään, mutta onko kellään tietoa sopimuksen pituudesta? Erikoista että palkkaa saavat toimittajat eivät sanallakaan kysyneet Summasen sopimuksen yksityiskohtia, tarkemmin sanottuna niitä jotka voi tuoda julki (pituus, milloin astui voimaan).
 

Plätsis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yle kertoo näin:

- Tässä on hyvin nopea ja intensiivinen prosessi taustalla, joka heräsi nyt viikonloppuna. Neuvottelut menivät aika sujuvasti. Jotenkin tuntui heti alusta saakka, että me löysimme yhteisen sävelen ja pääsimme aika nopeasti sopimukseen, Nybondas avasi.

- Raimo on minusta paras mahdollinen vaihtoehto tässä tilanteessa. Olemme puhuneet kuluvasta kaudesta, mutta mitä ensi kauteen tulee, niin siihen me palaamme kauden jälkeen.


En itse uskonut että tuo HPK-sarja olisi ollut tämän taustalla, mutta ainakin ylläolevan mukaan olisi. Eli jos oltaisiin valittu tasauskierrokselle Narrit ja otettu 6-0 turpaan, olisi selitykset jatkuneet... sarjakärkijne.
 

scholl

Jäsen

Erittäin fiksuja jutteli. Mulle tuli sellainen kuva tuosta, että Summanen on jotenkin kasvanut valmentajana. Pari hauskaa heittoa siinä oli. Yksi esimerkiksi: "Useimmiten arjessa molemmat jengit pelaa aika paskasti." Sen olen kyllä liigamatseja katsoessani huomannut. Toinen oli sitten tämä: "Tää ei ole mitään koohottamista enää. Sä et voita pelejä koohottamalla." Tulee mieleen, että onkohan Petun lätkä nyt tuhoontuomittua ja sukupuuttoon kuolevaa touhua. Ei voita enää 2-1 matseja, jos ei ole mitään käsitystä, mitä pitäisi tehdä. Muutama vuosi sitten sillä lätkällä menivät Bluesin kanssa vielä finaaleihin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tässä on hyvin nopea ja intensiivinen prosessi taustalla, joka heräsi nyt viikonloppuna.

Heh, tämä on kyllä täyttä bullshittiä! Urheilulehti on aivan oikeassa kertoessaan, että Rami signattiin ja Soppa kengittiin jo kerran joulukuussa ja homma hyytyi silloin kalkkiviivoilla. Jepjep, viime viikonloppuna tämä idea tosiaan syntyi.
 

scholl

Jäsen
Heh, tämä on kyllä täyttä bullshittiä! Urheilulehti on aivan oikeassa kertoessaan, että Rami signattiin ja Soppa kengittiin jo kerran joulukuussa ja homma hyytyi silloin kalkkiviivoilla. Jepjep, viime viikonloppuna tämä idea tosiaan syntyi.

Mikä jätkä toi Sormunen sitten on, että palasi takaisin, jos on kerran jo kengitty? Peltonenkin sanoi, että huhuja oli jo ennen joulua. Jos Peltoselle esim. on silloin sanottu, että nyt tämä jätkä lähtee ja sitten sama jätkä palaa kuitenkin johtoon niin avainpelaajien usko ja luottamus siihen valmentajaan on silloin varmaan todella korkealla tasolla. Joka harjoituksessa fiiliksellä: kannattaakohan tätäkään kuviota niin tarkkaan treenata, kun toi äijä ei oo ehkä enää seuraavassa pelissä penkin takana.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mikä jätkä toi Sormunen sitten on, että palasi takaisin, jos on kerran jo kengitty?

Hyvin outo kuvio. En mä oikein ymmärrä sitäkään, että äijä tulee takaisin täysin tietoisena siitä, että on jo melkein napattu uusi jätkä ja koko ajan etsitään korvaajaa. Onnetonta tumpelointia sekä HIFK:lta että Sopalta itseltään.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ok, eli nyt on melko varmaa, että avohaavaa tilkitään laastarilla loppukauden ajan, niin ettei nyt ainakaan pariin kuukauteen kuolla pois. Laastari on eittämättä paras mahdollinen jos tavoitteena on pelkästään tämän kauden pelastaminen, mutta mikäli meinataan pelastaa HIFK:n urheilullinen menestys seuraavan kahden(tai vähintään seuraavan) kauden ajalta, niin ei Summasen tänne tulolla muutamaksi kuukaudeksi pelasteta tarpeeksi, jotta tässä jaksaisi tämän enempää tuuletella.

Olen tyytyväinen siihen, että HIFK ei luovuttanut urheilulllisen menestyksen osalta tänä kautena, ja kiitokset siitä, mutta kyllä ensi kauden valmentaja tulisi jo olla signattuna. Ja jos tosiaan odotamme tämän kauden loppuun asti Ramin kuvioiden selkiytymistä ja jos se juna menee ohi, niin taas ollaan peukalo perseessä. Tässä tilanteessa toisaalta on vähän pakkokin venailla Ramin päätöstä, sillä Rautakalliota tai jotain helvetin kiviä yms. on aivan turha lähteä meidän peräsimeen palkkaamaan.

HIFK on joutunut semmoiseen jamaan, jossa sen on pakko ottaa riskejä. Ei tässä nyt muu auta.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Kaikenkaikkiaan kaveri on hyvin kiinnostava tapaus tämän päivän kommenttien perusteella.
Suusta/päästä tulee muutakin kuin puhkikaluttua jargonia.

HIFK on ajanut itsensä tällä kaudella tosi surkeaan jamaan eikä se sieltä välttämättä enää nouse. Sopan jatkaessa kurssinmuutoksen mahdollisuus olisi ollut tasan nolla. Nyt luku ei ole enää nolla, valitettavan pieni kuitenkin.
None to slim muutos kertoo kuitenkin siitä että kirvestä ei ole heitetty kaivoon.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ammattilaisen ja amatöörin eron näkee& kuulee noissa Ramin haastatteluissa. Koko kauden aikana Sopan selityksistä ei ole saanut mitään tolkkua. Rami kiteyttää muutamassa minuutissa hommat pakettiin.

Voi vitalis kun tämä olisi tehty syys- tai joulutauolla.

Ps. Onko Stigusta havaintoja? Saiko se onnesta slaagin vai unohtuko poteroihin muiden juhliessa tätä selustassa? OldShit, kuuluuko? Kommentteja?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK on joutunut semmoiseen jamaan, jossa sen on pakko ottaa riskejä. Ei tässä nyt muu auta.

Koko viesti oli täyttä asiaa. Olen aivan samaa mieltä ja mulla on nyt vasta 50%:sesti helpottunut olo. Kyllä kauden 13/14 kuvioiden pitää olla jo nyt selvillä, jos HIFK:hon meinataan signata uskottavia pelaajia.
 

Onside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jellonat, KalPa, Tappara
Minulla oli kerran kunnia jutella Summasen kanssa Tapiolassa. On kyllä niin asiallinen kaveri ja ennenkaikkea intohimoinen lajin suhteen.

Arvostan Ramia nimenomaan hänen osaamisensa ja jääkiekkoa kohtaan tuntemansa intohimon ansiosta.

HIFK tulee olemaan erittäin vaarallinen joukkue heti huomisesta alkaen.

Rautakorpi - kuulitko?
 

Onside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jellonat, KalPa, Tappara
Kyllä kauden 13/14 kuvioiden pitää olla jo nyt selvillä, jos HIFK:hon meinataan signata uskottavia pelaajia.

Eivätköhän ne aika pitkälle ole jo selvillä. Paljon tietysti riippuu siitäkin, mitä seuraavien noin kymmenen päivän aikana tapahtuu.

Ainut asia jota en vielä tässä vaiheessa käsitä, on Hannulan värvääminen. Tämä lienee joko jotain syvällisempää matematiikkaa tai taktiikkaa. No, Hannula-asiaa kannattanee puida omassa viestiketjussaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös