"Myllyt sallittu" - Tappelut kaudella 2012-13

  • 260 123
  • 743

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Tunnetta! Kiitos IFK ja Tappara. Tästä kun selvitään ilman pelikieltoja tai muutakaan jeesustelua, niin hyvä tästä vielä tulee.
 

XO-konu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tulihan se vihdoin ja viimein vaikka ei mikään kunnon turpakäräjä ollutkaan! Mutta ollaan tyytyväisiä edes tähän..Tosin Poliisi-Tv on kuulemma kaivanut jo Raija Pellin komerosta valokeilaan ja kysymään huolestuneena miksi näin.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Hauska nähdä, että onko huomisten iltapäivälehtien raportit tuosta "tappelusta" vai itse 6 maalin ottelun pelitapahtumista.

Linjurit, kun menevät matseihin väliin kesken kaiken, niin siinä on se riski, että linjuri ottaa osumaa tai hän saa sidottua vain toisen riitapukarin puolustuskyvyttömäksi ja toinen pääsee vapaalyöntejä.
 

nikir15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Onhan se naurettavaa ettei anneta jätkien tapella vaan ollaan heti välissä ja aivan varmasti Sampo Liusjärvi(kin) p*skoo housuunsa tilanteen johdosta ja antaa vähintään 3 peliä pelikieltoa molemmille. TOIVOTTAVASTI EI. Kyllä näitä tappeluja pitäisi tulla paljon enemmän mutta enää ei taideta uskaltaa.
 

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kiitos Jokela & Hansen!! Oli sen verran mieto nysväys, että tuskin tästä kovin raflaavia otsikoita saa edes paskalehdistö aikaiseksi. Linjurille kolme lampaanpersettä intoilusta. Pää on nyt auki ja toivottavasti sama meno jatkuu jo huomenna Areenassa! *hymiö*
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Respect Hansen vs Jokela hyvästä yrityksestä! Ja nyt soitan auttavaan puhelimeen, kun en nähnyt kunnon myllyjä...ei voi olla rahasta kiinni, jos joku opettaisi noille raitapaidoille pelinlukemista ihan vaan teoriassa ja kyllä, spontaanit nenänniistot todellakin kuuluvat tähän lajiin!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Hansen sai pari mukavaa osumaa Jokelaan. Tuomari sitten blokkasi Jokelan iskut ryhdikkäästi. No tärkeintä tässä on se, että ne hanskat on tiputettu ja nyt odotellaan Liusjärven tuomiota.
 

Titans

Jäsen
Kusen hunajaa. Tätä on todellakin odotettu! Suuret rispektit Hansenille ja Jokelalle!

Toivottavasti kestsuppipullon korkki on nyt avattu!

Titans
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakko tästä "nyhjäämisestä" on tehdä vähintäänkin eduskuntakysely. Missä on ensimmäinen punavihreä täti tai setä joka haluaisi lähitaistelussa olla täti???
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ajattelin käydä huomenna tekemässä rikosilmoituksen tästä tappelusta.

Samalla ajattelin myös koota kaikki parin edellisen kauden viikateiskut ja suckerpunchit, ja tehdä myös näistä rikosilmoitukset. Mieleen tulee näin äkkisältään ainakin Tomi Pekkalan kahden käden kirvesisku jotain JYPin pelaajaa selkään. Eihän noin saa siviilissäkään tehdä niin miksi kaukalossa sitten saisi. Samaa perusteluahan esim. Ben-Amorin keississä käytettiin, joten pakkohan näidenkin on ylittää syytekynnys.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Mutta mitä tästä kauheasta tapauksesta loihe lausumaan Maria Guzenina-Richardson, tuo samettiääninen kaunokainen ja totaali-idiootti? Nyt alkoi kausi sanon minä. Useampia myllyjä vaan joka matsiin. Hyvä että juuri HIFK:n matsissa tapahtui ensi kerran sitten koko tämän alkukauden jupakan. Respektit myös Tapparalle ja Tanskalais pelurille.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Eihän noin saa siviilissäkään tehdä niin miksi kaukalossa sitten saisi. Samaa perusteluahan esim. Ben-Amorin keississä käytettiin, joten pakkohan näidenkin on ylittää syytekynnys.

Ei saakkaan. Sama homma esim. futiksen liukutaklauksissa. Jos menen aamulla puistoon, otan vauhdit ja vedän kunnon liukutaklauksen lähimmän ohikulkijan kintuille loukkaannuttaen tämän, niin tuskin poliisit sitä hyvällä katsoisi. Teenkin tästä päivästä lähtien jokaisesta jalkapallossa esiintyvästä liukutaklauksesta rikosilmoituksen. Niin ei saa tehdä siviilissä, joten miksi futiskentällä saisi?

Naurattaa myös näiden myllyjä vastustavien argumentti "tappelut on kielletty sääntökirjassa, joten ne ei kuulu lajiin." Silloin ne nimenomaan kuuluu lajiin. Sääntökirjassa ei mainita mitään esim. keskiympyrään paskomisesta tai teräaseen piilottamisesta housun punttiin, joten ne ei kuulu lajiin.

Isot propsit Jokelalle ja Hansenille. Jospa se alkaa nyt tästä lähtemään.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On muuten todella naurettavan näköistä tuo linjurin toiminta, heiluminen tappelijoiden mukana.

Aika hyvin sai silti yksin pidettyä molemmat aisoissa vaikka Jokela yrittikin huitaista niskaan.

Tähän sitten reilusti pelikieltoa niin oli kauden ensimmäinen ja viimeinen tappelu.
 
Tähän sitten reilusti pelikieltoa niin oli kauden ensimmäinen ja viimeinen tappelu.

Tässä tilanteessahan on muuten aivan 100% varmaa, ettei pienintäkään lisäsanktiota ole luvassa. Kritiikki on alkanut pikkuhiljaa kääntyä Sm-liigan vastaiseksi. Tunne pelistä on puuttunut koko kauden, eikä vain Helsingissä. Kyseessä oli niin spontaani tilanne, että langettaessaan lisärangaistuksia tästä, liiga ampuu itseään jalkaan. Tässä oli kyseessä nimenomaan lajille ominainen tappelu. Puolustettiin omia menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin. Jokela puolusti tilanteessa omiaan (Soderholmia) ja hatunnosto hänelle siitä. Näitä peli kaipaa, rajatapauksissa joudutaan tilille tekemisistään, vaikkei tuomarit välttämättä tilannetta noteeraa. Ja tämä siis ajatuksen tasolla, vaikka itse ottelu olikin torso.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienoa, että "hanskat heitettiin pois."
Hienoa, että Tapparan Kanadalainen voitti mennentullen tuon yhdenkäden naurettavan nyrkkeilyn.

Tuo nyrkkeilymuotohan perustuu toisen käden laajakaarisiin heilahduslyönteihin, joiden osumatarkkuus on suurinpiirtein samaa luokkaa Gazan Palestiinalaisten raketti-iskut pieneen ja viattomaan, mutta hampaisiin aseistautuneen Israelin maaperään juu.


Koska se oli näkyvin tapahtuma ottelussa, niin kai se näkyy sarjataulukossakin.

Pakko näkyä juu...
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Liigalta taas huikea näytös Varakas - Ben-Amor hippajaisissa. Helvetin säälittävää, että liiga on tappanut tunteet ja pelistä alkaa muodostua ringetteä.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
No ei tuo nyt ensimmäinen kerta ollut, kun tuomarit menevät tuolla tavalla tilanteeseen väliin, kun tappelu olisi alkamassa. SM-liigassa näitä on nähty ennenkin monena vuotena.

Eipä silti, olisihan tuo läpsyttely ollut ihan kiva nähdä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
No ei tuo nyt ensimmäinen kerta ollut, kun tuomarit menevät tuolla tavalla tilanteeseen väliin, kun tappelu olisi alkamassa. SM-liigassa näitä on nähty ennenkin monena vuotena.

Eipä silti, olisihan tuo läpsyttely ollut ihan kiva nähdä.

Sami Heleniusta eivät tuomarit mielestäni koskaan pysäyttäneet? Onkohan niin, että naamataulu tässäkin asiassa ratkaisee. Itse uumoilen, että joku mahtikäsky sieltä on annettu, että väliin on loikattava vaikka mikä olisi. Kovin kauaa ei tosin mene ennen kuin joku linjuri oikeasti loukkantuu vakavasti, kun hän menee siihen tappeluun väliin tällä tavalla mitä nyt on nähty. Kuka onkaan silloin vastuussa?
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sama tuli itsellekin mieleen. Tässä videomateriaalia ko. tapahtumasta: SM-liiga - Illan erikoinen I 29.12.2012 | Nelonenpro.fi

Oli aika hämmentävää toimintaa tuomareilta. Jotenkin jäi fiilis, että tappelut on estettävä vaikka terveyden kustannuksella.

Olisi kyllä kiva kuulla rehellisesti Liigalta miten tuomarit on ohjeistettu näitä tappeluita varten. Onko toimintaohjeena loikata sivusta henkivartijamaisesti nyrkiniskun eteen vaikka naama edellä vai miten?

En ole mikään tappeluiden ylistäjä mutta kyllä tuollainen linjureiden kaulaan hyppiminen ja kaatuilu on yhtä koomista kuin pelistä irralliset, järjestetyt nyrkkihippaset. Plus että tuossa touhussa menee vielä joku kerta polvi/nilkka/olkapää, joko linjurilla tai tappelijalta. Ja se on paljon pahempaa kuin aukinainen silmäkulma tai turvonneet rystyset.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehkäpä olikin jääkiekon, ja Semirin itsensä, kannalta hyvä etää tuomarit tulivat väliin jo heti alkutaipaleella. Voi ulkosynnytin sitä keltaisen lehdistön itkujen määrää mikäli Semir olisi ollut "taas" tappelemassa. Ja vielä Ifk-pelissä.

Sponttaaneja tappeluja en vastusta, mutta olisihan tuo Varakas-Semir vääntö tuonut taas pärinää mediaan. Ja ei ehkä hyvällä tavalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös