Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 726
  • 7 196

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Ei ole Sakke

Ei voi olla, koska Sakke on köytettynä mun auton takahudlarissa, ettei vaan pääse Officelle ilmoittautumaan.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Paras ketju jatkoajassa pitkään aikaan. Toivottavasti tänään jo tulisi uutisia koskien tätä aihetta niin saisitte täydellisen päätöksen koko tapahtumaketjulle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kello on 9 ja luovutan päivystysvuoron. Työpaikoilla ja kodeissa juodaan nyt aamukahvia ja samalla kaikki tietysti päivystävät fakseja, joita mahdollisesti saapuu HIFK:n toimistolta...

Siirrytään kollektiiviseen valvontaan. Julistan yövuoron päättyneeksi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Paras ketju jatkoajassa pitkään aikaan. Toivottavasti tänään jo tulisi uutisia koskien tätä aihetta niin saisitte täydellisen päätöksen koko tapahtumaketjulle.

Tuskinpa. HIFK- faneille tämän casen loppu tulee luultavasti olemaan täydellinen antikliimaksi:

Vaihtoehto A: Kymmenien sivujen spekuloinnin jälkeen ketju hiljenee, kun faksia tai tiedotetta ei koskaan tule. Soppa jatkaa muina miehinä ja HIFK vaikenee.

Vaihtoehto B: Rocky. Konttaus jatkuu tulevilla kausilla.

Muiden joukkueiden faneilla riittää taas naurussa pitelemistä. Tää on mun IFK.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tää kyllä huikeeta settiä, läpi yön, parasta lätkäviihdettä höntsätauolle.
Ei muuta kuin jaksamista naapuriin, ehkä se aurinko vielä jossain välissä paistaa Nordiksenkin risukasaan... Huumorillahan tästä selviää ja nauruhan tunnetusti pidentää ikää!
 

Hermann63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HÄLYTYS, viime hetken muutoksia!

Minäkin lähestyn teitä rauhanaattein, veljiä on autettava hädässä silloin kun ollaan suurempien uhkien edessä. Olen juuri lentokentällä ja Bobia talutetaan taksiin kiireen vilkkaa...tai no, niin nopeasti nyt kun kaksi miestä voi raahata kainaloista tuollaista Movember - Tom Selleck-yhdistelmää. Toinen kenkä on jäänyt varmaan kotirintamalle, mutta sota on sellaista ja tämä on nyt murheista pienin. Sotamiehet, faxi alkaa laulamaan anytime, anytime! S.O.S.

Niin, ihan pieni lisäys vielä, olen varma että tässä ollaan menossa johtamaan sotajoukkoja suoraan eturintamalle, kun apumiehet pyyhkivät hikeä Bobin otsalta ja tumputtavat puuteria otsalle aikamääriä. Ja joku jäljentää Bobin nimmareita ilmeisesti päiväkäskyyn. Rintamatyö on selvästi vaatinut veronsa, mutta uskon, että The Tiedoton hoitaa homman. S.O.S.

Pakko auttaa veljiä taas hädässä, että päästään taas nahistelemaan kunnolla. Pohjoiselta rintamalta kuuluu kummia! Bob on jäänyt Jakomäen Teboilille kello yhdeksän Oluelle, eikä pääsekään The Tilaisuuteen. Paikalle on hälytetty vihreiden Heidi Hautala, jolta odotetaan uudenajan kukkahattujohtajuutta.
Hieman arveluttaa, minkälaista sisällissotaa tästä saadaan aikaiseksi? Ei muuten suostunut jatkamaan matkaa autolla, vaan odotteli Heikinlaaksosta tulevaa ratikkaa. Entisenä sissipartiolaisena väänsin raiteet kohti Honkanummen hautausmaata, siellä on vastaanottokomitea hoitamassa tämän asian kunnialliseen loppuun. Ja nyt viestiä sinne punaisten Päämajaan, kerta vielä tällaista, niin päädytte samaan ratikkaan...
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Uuteen päivään on saanut herätä levänneenä ja rauhallisin mielin tietäen urheiden kipinävuorolaisten pitäneen vahtia yön tapahtumista. Hälytystä ei kuulunut joten rintamalla ei taida olla mitään uutta. Lienee tyyntä myrskyn edellä. Vähän jännittää. Ilmahälytystä odottaen. Työhuoneen ikkunasta väijyn lumista Helsinkiä, ei näy Dinoja eikä Penaa, mutta muutamakin ravintola mainosti Soppaa klo. 11-14. Luulen, että silloin jysähtää.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hei hifkipojat, turhaan te täällä odotatte the tiedotetta. Johtajanne on Kanarialla teidän selkänahasta revittyjen lipputulojen kanssa. Teitä viedään nyt pojat kuin litran mittaa. Ne haluu vaan kouluttaa teitä ja pitää teidät nöyrinä. Tulkaa pojat Ilmalan joukkoihin niin saatte sämpylää jaettavaksi eikä tarvitse rautavaijereiden takaa kurkkia suuria johtajianne. Nopeimmilla loikkareilla on mahdollisuus vaihtaa Mobirat uusiin yökerhomogulin älypuhelimiin. Kattokaa nyt hei sarjataulukkoakin ja miettikää haluatteko syödä jouluna paskaa vai kaviaaria.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Tulkaa pojat Ilmalan joukkoihin niin saatte sämpylää jaettavaksi eikä tarvitse rautavaijereiden takaa kurkkia suuria johtajianne. Nopeimmilla loikkareilla on mahdollisuus vaihtaa Mobirat uusiin yökerhomogulin älypuhelimiin. Kattokaa nyt hei sarjataulukkoakin ja miettikää haluatteko syödä jouluna paskaa vai kaviaaria.

Tule sinä tänne, niin saat voita sämpylän päälle
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulkaa pojat Ilmalan joukkoihin niin saatte sämpylää jaettavaksi eikä tarvitse rautavaijereiden takaa kurkkia suuria johtajianne.

Oletko varma, että pääsemme Mersuillamme ja Burberryn takeissamme sinne Helsingin leipäjonoihin(missä nuo edes lienevät?) noin vain jonottamaan ''teikäläisten'' kanssa? Ette kai vain ole järjestämässä meille tämän hädän hetkellä ansaa, olemmehan me kuitenkin kuulleet teidän pahamaineisista otteista...

Kiitokset kaikille yövuoroon osallistuneille! Vaikka vieläkään ei ole hyvä olo, niin onpahan kuitenkin turvallinen!
 
Viimeksi muokattu:

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Tulkaa pojat Ilmalan joukkoihin niin saatte sämpylää jaettavaksi eikä tarvitse rautavaijereiden takaa kurkkia suuria johtajianne. Nopeimmilla loikkareilla on mahdollisuus vaihtaa Mobirat uusiin yökerhomogulin älypuhelimiin.

Tuu sä narri tänne hakeen voita sun sämpylän päälle! Ja muka puhelimissa älyä, kuka tommosta keksii??
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rintamalla oli loppujen lopuksi rauhallinen yö. Me täällä jossakin ehdimme kirjoitella pitkästä aikaa viestejä kotijoukoillekin. Mutta valvonta ei missään vaiheessa pettänyt. Kuten Johannes totesi, olemme nyt yhteisvalvonnassa. Bob Francisin läpitulo on estetty, hienoa! Mutta muistakaa, että Tom Coolen saattaa livahtaa sivustalta. Tämä Batman & Robin -parivaljakko osaa myös tällaisen sodanjohdollisesti edistyksellisen manööverin. Näin Tom Coolen pääsi aikanaan yksin erääseen italialaiseen seuraan. Tänään on muuten ihan pakko käydä Stockmannin tavaratalossa, siellä vierailee Miami Vice -tähti Don Johnson!

PS. Kaikki yövuorolaiset: tarkistakaa varmuuden vuoksi, ettei jarkkoruutu livahtanut yöllä ihon alle. Jos näin on päässyt käymään, ottakaa yhteys Päämajan hygieniaosastoon.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eihän tästä vain mitään tule. Gävlen olkipukkikin ehdittiin jo polttaa, mutta kotirintamalla mikään ei muutu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikäs täällä? Mitä minä näen? Nyt, nyt te olette vallan erehtyneet. Ai...jaaai poojaat, poojaat. Ei sotaa näin käydä...Eheei. Eheei. Ei tämmösestä sodasta tule niin mitään. Mennäänpäs mokoman suon yli, että heilahtaa. Siellä jo Kekäläinen ja Lämsä ovat naapurin asemissa.

Täytyykin sitten seuraavalla vaelluksella jakaakin kipinämikromikkovuoroja. Näin se informaatioyhteiskunta valtaa alaa.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenta urheat kipinämikkomme. Mitkä ovat viimeisimmät tilanneraportit?

Itse olen tässä aamuyön hoilannut tätä biisiä päässäni ja sen voimalla selviytynyt jopa töihin. Nyt jatkan F5 hakkaamista HIFK:n interwebbi sivuilla.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
Miettikää hei takavuosien TheSirPenaa. Miestä, joka on siunattu arvonimellä, jota saa kantaa vain Valitut.

Mies on valvonut 15 minuutin tisurin sijaan jatkuvia pitkiä öitä silmäpussien kasvaessa Officella hoitaen toimitusjohtajan, urheilutoimenjohtajan ja päävalmentajan hommia samalla kertaa.

Vasen käsi on ollut herkeämättä faksin sydämellä ja tuntenut tulevan impulssin väräyttävän laitteen kuorta. Kirjoitinpää on hetkeksi aktivoitunut ja teroittanut aistit äärimmilleen. Sitten piinaavien sekuntien ja ajatuksen " ei sittenkään " jälkeen laitteen pistematriisikirjoitinpää alkaa laulaa tuhannen pasuunan voimalla.

Ajatelkaa sitä humalluttavaa tunnetta, kun haluttu pelaaja sittenkin saatiin sainattua jengiin.

Sitä tunnetta te ette nyt ikävä kyllä päässeet kokemaan. Hengessä olin mukana.
 

Carlos

Jäsen
Myöskään Loundgesta ei raportoitavaa. Tai siis on, mutta ei mitään mikä viittaisi Hifk:n uuteen valmentajaan, siihen mystiseen kolmanteen mieheen. Eikä sen puoleen niihin kahteen muuhunkaan.
 

pellha

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK. Die DFB-Auswahl, FC Honka, PSG
Kun sitä olisi edes pisara officella...

Kaksi kertaa tällä kulissikaudella on IFK:hon liittyvä tekeminen sykähdyttänyt. Ensimmäinen oli se Ilves-kom-igen -tempaus ja toinen viime yön huikea kipinäväijy. Tampereella osoitettiin arjen yläpuolelle nousevaa perinteiden arvostamista ja ainutlaatuista urheiluhenkeä. Viime yön tapahtumat bittiavaruudessa.... anteeksi hallin parkkipaikan liepeillä... olivat sivistynyttä vittuilua, turhautumisen purkamista riemukkaaksi happeningiksi, elämän voitto kaiken hallintoskeidan keskellä. Juuri nyt IFK -se vanha punainen - elää näissä jutuissa. Juuri nyt seura ei vittu ansaitse tällaisia faneja.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Mies on valvonut 15 minuutin tisurin sijaan jatkuvia pitkiä öitä silmäpussien kasvaessa Officella hoitaen toimitusjohtajan, urheilutoimenjohtajan ja päävalmentajan hommia samalla kertaa.

Joo ja lopulta SirPena on ollut niin väsynyt että on vetässyt nimen ensimmäiseen agentin lähettämään ehdokkaan soppariin. Tämä selittäisi paljon...
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
TIEDOTE!!!

13.12.2012:

Tervetuloa HIFK fani- ja junnupäiville KSB-Sportiin!

Tilaisuus järjestetään su 16.12.2012 klo 12-18.

Alennus HIFK fanituotteista -20%

* tarjous ei koske aitoja pelipaitoja, nahkatakkeja, kelloja, kultakoruja eikä jo alennettuja tuotteita.

Lisäksi paljon erikoistarjouksia!

Uutiset › Kutsu perinteiseen joulutapahtumaan - HIFK

Jotenkin pistää mietityttämään kun samaan lauseeseen laitetaan nahkatakki, kello ja kultakoru. Päivämäärä 16.12. Hmm. Sunnuntainako Sir Pena tekee paluun penkin taakse? Kryptistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös