Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 179 736
  • 7 196

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katso ketä siellä IFK:n hallituksessa istuu. Luuleeko joku ihan tosissaan, että kyseiset henkilöt suostuisivat jäseniksi puhtaaseen marionettihallitukseen, ja todellisuudessa Moberg ja Heino ohjaavat kaikkea päätöksentekoa?

Fakta on se, että Ligaföreningen on Oy HIFK Hockey Ab:n suurin omistaja. Toimitusjohtaja vastaa hallitukselle, hallitus omistajille. Ikävä, ikävä fakta.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Katso ketä siellä IFK:n hallituksessa istuu. Luuleeko joku ihan tosissaan, että kyseiset henkilöt suostuisivat jäseniksi puhtaaseen marionettihallitukseen, ja todellisuudessa Moberg ja Heino ohjaavat kaikkea päätöksentekoa?

Nämä salaliittoteoriat alkavat mennä täällä vähän liian paksuksi.

Timo Everi (pj.)
Leo-Dan Bensky
Alexander Lindholm
Jaakko Marttinen
Kaj Swanljung

Kyllä luulen. Frank päättää.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
En mäkään jaksa uskoa dinojen suureen vaikutusvaltaan käytännön johtamisessa (pois luettuna tapaus "Summanen ja pahasti sanominen"). Mitään halliprojekteja, remontteja jne. ei ikinä olisi saatu aikaan, jos dinot olisivat vahvasti vaikuttamassa asioihin. Jäljellä olisi korkeintaan kaikenlaista puolitekoista, kuten

- puoliksi juotu brandypullo
- puoliksi alkoholisoitunut kanukkivalmentaja
- puolikuntoinen Kimmo Mäki-Kokkila.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En mäkään jaksa uskoa dinojen suureen vaikutusvaltaan käytännön johtamisessa (pois luettuna tapaus "Summanen ja pahasti sanominen).

Tämähän on ihan eri asia. Valmentajan palkkaamisesta IFK:ssa vastaa hallitus. Hallitus ei voi toimia suuromistajansa "edun" eli tässä tapauksessa mielipiteen vastaisesti. Eli suuromistajan tulee hyväksyä valmentaja. Ei Dinot mihinkään päivittäiseen duuniin osallistu, pl. Nybondas.

Se, mikä mua eniten ihmetyttää, on että milloin Ligaföreningenin hallitus on saanut ottaa HIFK:n jääkiekkojaoston omakseen? Tilannehan ei ole ollenkaan sama kuin vaikkapa naapurilla, jossa Hjallis pelasti seuran itselleen, koska muuten toiminta olisi loppunut. HIFK:ssahan tilanne on ihan erilainen. Tämä on se asia, mikä mua hämää aivan helvetisti. Ovatko Dinot ostaneet emoseuralta jääkiekkojaoston omalla rahallaan vai miten homma on toiminut? Tähän haluaisin saada vastauksen.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on se asia, mikä mua hämää aivan helvetisti. Ovatko Dinot ostaneet emoseuralta jääkiekkojaoston omalla rahallaan vai miten homma on toiminut? Tähän haluaisin saada vastauksen.

Tämä on hyvä kysymys, joka nyt pulpahtaessaan ei itseasiassa aukene minullekkaan. Millä oikeudella, vivulla, dinot omaavat päätäntävallan eli käytännössä omistusta? Millä perusteella heillä on pysyvä paikka dinoina?Käytännössä paljonko he ovat sijoittaneet toimintaan saaden asemansa? Kummallinen on järjestely kaikkinensa. HIFK ja jääkiekko - hämärän rajamailla. Ti-du-ti-du-ti-du...
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olenko ainoa jonka mielestä Summanen suorastaan tyrkyttää itseään tällä hetkellä HIFK:n päävalmentajan paikalle? Aika kovaa settiä latoo Kekäläisen suuntaan ja ottanut selkeästi "HIFK:n puolen".

Ramihan kunnioittaa Villeä erityisen paljon, joten sinänsä puolen valitseminen ei ole ihme.

Itsekin haluaisin nähdä Ramin koutsina, mutta en usko miehen haluavan sitä. Nyky-IFK:n ruoriin hyppääminen tuntuu toivottomalta tapaukselta, enkä usko Ramin haluavan ikävää merkintää siitä uralleen.

Kappas vaan, Bedrock olikin jo aiemmin samaa mieltä.

Itse kenkisin sekä Sopan ja Pennasen ulos, eli täyssiivous. Lundell on mitä ilmeisemmin tehnyt Ortion kanssa hyvää duunia (myös henkisessä koutsaamisessa) joten hän saa pitää duuninsa. Tilalle ottasin kenet tahansa, jopa Alpon. Ja se on jo aika heviä, se.
 
Viimeksi muokattu:

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Tämä on hyvä kysymys, joka nyt pulpahtaessaan ei itseasiassa aukene minullekkaan. Millä oikeudella, vivulla, dinot omaavat päätäntävallan eli käytännössä omistusta? Millä perusteella heillä on pysyvä paikka dinoina?Käytännössä paljonko he ovat sijoittaneet toimintaan saaden asemansa? Kummallinen on järjestely kaikkinensa. HIFK ja jääkiekko - hämärän rajamailla. Ti-du-ti-du-ti-du...

Tätä samaa olen ihmetellyt aina. En tosin mistään yhdistyslainsäädännöstä tms. mitään tiedäkään, joten ihan junttipohjalta asioita mietin. Onko käytännössä niin, että hallituksen jäsenet valitaan IFK:ssa ikuisiksi ajoiksi? Poistuvatko he tehtävistään vain kuoleman kautta? Periytyvätkö heidän tehtävänsä heidän perillisilleen? Tulosvastuuta heillä ei juuri liene, koska tuloksia ei ole pahemmin tullut eikä vastuunkannostakaan ole juuri näkynyt merkkejä.

P.S. Mäkin ottaisin jopa Alpon koutsiksi. Eihän hän ole läheskään huonoin IFK:ssa nähty valmentaja.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
IFK:n hallituksesta löytyy osaamista ja intohimoa, joten kyllä tilanne on viimeistään eilisen jälkeen siellä selvä. Suikkasta yritettiin, mutta ei onnistanut. Puolentoistakauden ratkaisu on ainoa, mitä nyt kannattaa hakea. En halua ensi syksynä lukea uudesta pelisysteemistä, joka ennen mahdollisia pudotuspelejä juuri ja juuri ehditään ajaa sisään.

Summasella näyttää olevan intohimoa, joka nostaa hänet kaikista riskeistä huolimatta ykkösvaihtoehdoksi. Ehkä ainoa, joka voisi tuloksellisesti saada vielä tällä kaudella jotain aikaiseksi. Jos ei tuloksia, niin ainakin vanha slogan aina sattuu ja tapahtuu saisi sisältöä. Ehkä CC kaipaisi myös hieman ravistelua, jotta kaikilla ei olisi tuloksista riippumatta niin kivaa. Jos menisi ihan kiville, niin yhden kauden palkan maksamiseen pitäisi varautua, mutta tässä sirkuksessa se ei paljoa painaisi. Tällaisessa kriisissä jotkut Rautakalliot ovat vain laastareita, jotka eivät vakavia murtumia paranna.
 

Stigu

Jäsen
Viime kauden jälkeen piti pestä isosti likapyykkiä. Varmaan juu on pesty, mutta mitään muutosta se ei parempaan näytä tuoneen. Josko tämän kauden jälkeen haettaisiin jostain sellainen pesukone, joka pese kaikki paskat kerralla pois ja linkoaa sen verran isolla kierroksella, että kuivumisessa ei kestä koko seuraavaa kautta.
Härifrån tvättas!

BOLilta taas hyvä kirjoitus. Tuo yhden kauden mestaruus oli tosiaankin harhaa, joka johtui tasan ja tarkkaan yhdestä henkilöstä. Jos IFK:ssa oikeasti halutaan vakituista ja pitkäaikaista menestystä, pestään tuo likapyykki perusteellisesti. Seuran kannalta olisi parasta, jos kaikki hyvä veli-systeemit ja napanuorat Dinoihin katkaistaisiin, ja varsinkin UTJ:n ja valmentajan pesti kilpailutettaisiin ns. avoimen kilpailun mukaisesti. Nythän meillä on kahdella tärkeimmällä avainpaikalla kaksi CountryClubilaista ja tulos on sen mukaista.
 

scholl

Jäsen
Härifrån tvättas!

Joo, Petu pitää laittaa munista hirteen ja johdon pitää selvittää miksi Petu hankittiin ja miksi Petun määräyksestä pelaajamateriaali huononnettiin ja miksei Petulle laiteta nyt kunnolla kampoihin, kun se luikki käpälämäkeen ja ennen kaikkea miksei nyt reagoida Sopan touhuihin. Minkä takia Soppa ylipäätänsä päästettiin puikkoihin, oliko syynä halliprojekti. Miksei reilusti sanota, että Petun ja Sopan aika ovat välikausia siksi, kun nyt satsataan halliprojektiin, eikä urheilulliseen menestykseen. Älytöntä antaa ymmärtää, että yritetään pärjätä, jos se on valhetta.
 

Stigu

Jäsen
Joo, Petu pitää laittaa munista hirteen ja johdon pitää selvittää miksi Petu hankittiin ja miksi Petun määräyksestä pelaajamateriaali huononnettiin ja miksei Petulle laiteta nyt kunnolla kampoihin, kun se luikki käpälämäkeen ja ennen kaikkea miksei nyt reagoida Sopan touhuihin.
Liebe Scholl, tiedät että olen yllä olevasta eri mieltä. Petu EI luikkinut käpälämäkeen, vaan lähti organisaatiosta kahdesta syystä: 1) sai tarjouksen josta kukaan ei voi kieltäytyä, sekä 2) tajusi minkälaiseen sisäsiittoiseen organisaatioon oli joutunut.

Ja jos Petun määräyksestä pelaajamateriaalia on hunonnettu, niin tästähän vastaa yksi ainoa henkilö: Tom Nybondas. Samoin Tomppa lienee suurin syyllinen siihen, että Petun lähdettyä mentiin yli siitä missä aita on matalin, eli valittiin Soppa seuraajaksi. Harjoittelijavalmentaja, jolla ei ollut kokemusta liigavalmennuksesta.

Eniten itseäni vituttaa, paitsi omasta puolestani, myös Ville Peltosen ja Kimmo Kuhdan puolesta. Perkele näiden IFK-ikonien viimeinen kausi meni munille sen takia, että organisaatio on täynnä epäpäteviä turhakkeita.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse kenkisin sekä Sopan ja Pennasen ulos, eli täyssiivous. Lundell on mitä ilmeisemmin tehnyt Ortion kanssa hyvää duunia (myös henkisessä koutsaamisessa) joten hän saa pitää duuninsa.

Sama juttu. Vaikka veli Jhag onkin aistinut Pennasessa hyviä puolia ja asiallisia juttuja, nyt on se paikka milloin pitää tehdä täyssiivous. Pennanen edustaa ainakin meikäläiselle liiaksi tätä pelikirja-sukupolvea joka ei tajua/usko lätkän nyansseihin kentällä vaan laskee liiaksi monta viivelähtöä ehtii vielä tehdä ennen erätaukoa.

Lunkkahan on tehny aivan helvetin taivaallista työtä. Alkukauden jännittäjä-Joni on saanut tehdä tilaa The Ortsulle, tuolle jokaisen HIFK täd...naisen unelmalle. Mä annan tästä suoraan krediitit Lunkalle. Odotan muuten innolla millaisen muurin Lunkka saa taiottua siitä nuoresta Hussosta.

HIFK:n hallitus ja dinot muuten tuntuvat kaikkein eniten(ylläri) rakastavan fyffeä. Siihen ei juuri voi enää tälläkaudella vaikuttaa vaikka jäisikin pois peleistä. Tuskin tarpeeksi moni haluaa jättää leikkiä kesken vaikka rakas seura siellä tarjoaakin 60min Kusta a'la 2012 höystettynä 2011-12 Cacalla. Mutta nämä julkiset avautumiset ja kaikenlaiset protestit, nehän ne on mitkä tuntuvat laittavan dinoihin liikettä.

Lyhytaikainen korjausliike olisi potkaista Soppa hiivattiin ja tuoda pro-kaveri tilalle, 1.5v sopparilla vähintään. Pitkäaikainen ja suurin korjausliike vaatisi Tom Nybondaksen siirtämistä muihin tehtäviin, esim. takaisin junnujen päälliköksi. Liigajoukkueelle pitäisi saada ulkopuolelta kivenkova Utj. Ideaalimaailmassa Nybari saisi kenkää koko organisaatiosta mutta se on haahuilua, ei tuolta suojaduuniparatiisista ketään tärkeä kenkää saa. Mutta siirto toisiin tehtäviin saattaisi olla ratkaisu.

Voin muuten kuvitella miten Raato höykyttäisi Nybaria kun näkisi minkälaisia pelaajascouttaus/ratkasuja äijä on tehnyt. Kuvitelkaa Rami vetämässä aamutreenejä ja Nybarin saattelevan O'Sullivanin kentällä-> 45min myöhemmin olisi jo pientä huutoa horisontissa :)
 

Stigu

Jäsen
Voin muuten kuvitella miten Raato höykyttäisi Nybaria kun näkisi minkälaisia pelaajascouttaus/ratkasuja äijä on tehnyt. Kuvitelkaa Rami vetämässä aamutreenejä ja Nybarin saattelevan O'Sullivanin kentällä-> 45min myöhemmin olisi jo pientä huutoa horisontissa :)
Tuohon vielä päälle Retiisin ja Klubitanssin flegmaattiset esitykset, niin veikkaan, että Rami olisi Nybarille snadisti sadisti. Ja tämähän on tietysti se syy, miksi Nybari ei ehdota hallitukselle Ramin palkkaamista:Tämä turhake joutuisi hyvin pian pois omalta mukavuusalueeltaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Lyhytaikainen korjausliike olisi potkaista Soppa hiivattiin ja tuoda pro-kaveri tilalle, 1.5v sopparilla vähintään. Pitkäaikainen ja suurin korjausliike vaatisi Tom Nybondaksen siirtämistä muihin tehtäviin, esim. takaisin junnujen päälliköksi. Liigajoukkueelle pitäisi saada ulkopuolelta kivenkova Utj. Ideaalimaailmassa Nybari saisi kenkää koko organisaatiosta mutta se on haahuilua, ei tuolta suojaduuniparatiisista ketään tärkeä kenkää saa. Mutta siirto toisiin tehtäviin saattaisi olla ratkaisu.

Samaa mieltä RM:n kanssa! Toivoisin, että Summasen Kekäläislausunnoista voitais laskea 1+1=2 ja huomenna nähtäisiin the SiivousTiedote.

Tohon Nybarin kenkimiseen olis kyllä selkeät perusteet, mutta niin valitettavasti ei tule tapahtumaan. Tässä maassa kun ei kauheesti ole valmiita huippuammattilaisia ala Kekäläinen. Mulle ei ainakaan nopeella funtsimisella tule mieleen ketään vapaata olevaa "utj:ta" kenet vois ottaa tilalle...
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja jos Petun määräyksestä pelaajamateriaalia on hunonnettu, niin tästähän vastaa yksi ainoa henkilö: Tom Nybondas.
Ei. UTJ:n duuni on kasata jengi valmentajan toiveiden mukaisesti. Jos PS on halunnut taidon pois ja tilalle pelikäsityksetöntä ristikulmaan skodaajaa, silloin UTJ hankkii niitä ristikulmaan skodaajia.

Mutta kyllä mäkin haluaisin tietää Schollin ohella miksi PS ylipäänsä hankittiin. Ehkä epäsopivin valinta ikinä, joku Alpo tai Kari Malinen olisi ollut ehkä paskempi. Tämä kausi on muuten oikeastaan suoraa jatkumoa viime vuotiseen sontaan. Ainoa ero on jengin materiaalissa, viime vuonna jengiä piti pinnalla pelaajien henkilökohtaiset taidot. Nyt siitä taidosta on päästy eroon ja tulos on ollut nähtävissä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä maassa kun ei kauheesti ole valmiita huippuammattilaisia ala Kekäläinen. Mulle ei ainakaan nopeella funtsimisella tule mieleen ketään vapaata olevaa "utj:ta" kenet vois ottaa tilalle...

Raimo Summanen. Siinä olisi mies ketä voisi laittaa koko pöhöttyneen lafkan kunnolle raiteilleen.

Fantasioidaan: Nybari saa kenkää. Raato julkistetaan uutena utj:nä. Peltonen ajetaan ensikaudesta alkaen sisään valmennushommiin, ensin kakkosena ja 1.5v päästä ykkösenä. Kaiken kruunaa Kaitsu Suikin 'hankinta' joululahjana Lahdesta. Soppa laitetaan mäkeen, tack och adjö. Valtanen kerää fyrkkaa ja Everi& Co hoidelkoot Garden Projektia. HIFK aloittaa vuodenvaihteen jälkeen hirveän kirin kärkeä kohti ja Raato hommaa(koska änärikausi peruutetaan kokonaan) kaksi täsmähankintaa, kovan ykköspakin ja yhden laatusniperin rapakon takaa. Somervuori lähtee Lahteen hyvityksenä.

HIFK:n ilme muuttuu täysin ja ehditään nousta just 6:si ennen pleijareita. Suikki saa lauman kiimaiseksi ja päästään välieriin missä laadukkaammin rakennettu Valtra vie voiton 4-3. Narrit tippuu suoraan 4-0 Kalakukoille välierissä ja Keklu saa paskahalvauksen('ota Jarmo rauhallisesti' 'enkä ota, OTA ITSE!').

Kaudella 2013-14 HIFK on liigan kuumimpia joukkueita ja ennenkaikkea parhaiten rakennettuja. Kaitsu kieltäytyy uudesta KHL-pestistä syksyllä mutta istuu 8 matsia katsomossa koska on räyhännyt dumareille. Ville johdattaa joukkoa tuolloin. Kausi päättyy mestaruuteen, Kaitsu lähtee takas itään ja Ville nousee pomoksi. Raato saa viisi numeroa putkeen ylistystä UL:ltä ja HIFK fanit löytävät tiensä takaisin BOL:n taivaaseen. Stigu on maksanut itsensä kipeäksi lyömällä ja häviämällä viskivetoja mun ja HJL:n kanssa.

Oisko vaikutusta?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Fakta on se, että Ligaföreningen on Oy HIFK Hockey Ab:n suurin omistaja. Toimitusjohtaja vastaa hallitukselle, hallitus omistajille. Ikävä, ikävä fakta.

Juuri näin. Joka muuta väittää, sortuu salaliittoteoriohin. Ja tällaisen henkilön, joka uskoo HIFK Hockey Oy;n olevan "kuin mikä tahansa osakehtiö", näkökulma HIFK:hon on hyvin kaukainen. Tätä kommentoin edellisessä kirjoituksessani ja vielä kerran rautalangat: Valtanen ja Nyba ovat duunissa HIFK:ssa. Everi on mainosmies, jolle HIFK on rakas harrastus, Lindholm on lehtibisneksessä jne. Everi & co. saavat päätoimeentulonsa ihan muualta kuin HIFK:sta ja siksi heidän hallituspaikkansa on aika muodollinen. Isoin omistaja Ligaföreningen on perustanut koko Oy:n ja kutsunut hallitukseen ja muiksi omistajiksi luonnollisesti vain itselleen mieluisia kumppaneita. Ligaföreningenin vaikutusvalta on helvetin iso HIFK:ssa. Todisteeksi käy esimerkiksi se, että heidän Summas-vastustuksensa riittää näköjään pitämään Raadon ulkona. Ja aikanaan juuri Frank & co roikottivat Penaa puikoissa kauan yli kipurajojen. Jos Valtanen & co vetäisivät aidosti oman tahtonsa mukaan HIFK:ta, eivät he roikottaisi suojatyöpaikkalaisia mukana. Tätä peliä pelataan omistajan ehdoilla, pidetään siitä tai ei. Frank ja Kife pysyvät, Matikaiset ja Valtaset vaihtuvat. HIFK Hockey Oy:llä ei ole paljonkaan yhteistä normaalien perusosakeyhtiöiden kanssa. Lätkäbisnes on pientä piperrystä ja kaikkien seurojen organisaatiot ovat tulvillaan vanhoja jarruja menneiltä ry-ajoilta. Ja pidämme me siitä tai ei, Ligaföreningen on rakentanut HIFK-brändin. Ei HIFK Hockey. Piste.

Mutta se siitä. Pakkohan tässä on fanina olla lapsellisen luottavainen alkoholistifaijaa kohtaan. Mun käsitykseni mukaan viime aikoina on käynyt todellakin näin: Suikkanen ryssittiin. Rocky tiedetään vanhaksi jarruksi. Nyt on Summasen paikka ja hän vetää Kekäläis-vihamielistä rooliaan ihan tietoisena näyttönä sympatioidensa suunnasta. Siinä, missä Shedden muodon vuoksi sanoo sydämensä kuuluvan HIFK:hon, Raato aidosti vihaa Kekäläistä ja tämän vuoksi myös Jokereita. Tämä on voimavara, johon HIFK:n kannattaisi tarttua.

Löysin Linnan juhlista mielenkiintoisen kandidaatin uudeksi koutsiksi: Iranin suurlähettiläs jätti kylmän rauhallisesti ja miehekkäästi Jennin kättelemättä kokonaan ja käänsi jopa katseensa hänestä poispäin. Erittäin särmikäs hahmo!
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Löysin Linnan juhlista mielenkiintoisen kandidaatin uudeksi koutsiksi: Iranin suurlähettiläs jätti kylmän rauhallisesti ja miehekkäästi Jennin kättelemättä kokonaan ja käänsi jopa katseensa hänestä poispäin. Erittäin särmikäs hahmo!

Sopimus sille äijälle kouraan heti. Hänhän on selvästi KJ:n kouluttama. KJ:han jätti kerran Cacan kättelemättä ja vittuili vielä perään.

P.S. Mun heikot ja toisinaan epäluotettavat lähteeni kertovat, että juuri nyt IFK:ssa todella on tyyntä myrskyn edellä. Jotain on tulossa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
P.S. Mun heikot ja toisinaan epäluotettavat lähteeni kertovat, että juuri nyt IFK:ssa todella on tyyntä myrskyn edellä. Jotain on tulossa.

Sillehän tämä nyt vahvasti tuoksuu. Kukaan ei kommentoi mitään, ei edes perusskeidaa, jonka asiasisältö on puhdas nolla. Kommentoimattomuus on vahvan ylikorostunutta, mikä sekin osaltaan on epäilyttävää.

Joko organisaatio on täysin lamaantunut, mihin en oikeasti kyllä haluaisi uskoa tai sitten kohta räjähtää kunnolla. Kallistun jälkimmäisen kannalle. Tosin ensimmäinenkään ei valitettavasti ole mahdoton vaihtoehto. Mutta optimisti uskoo, että organisaatiossa jollain vielä jokunen aivosolu toimii ja nyt on tyyntä myrskyn edellä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Joko organisaatio on täysin lamaantunut, mihin en oikeasti kyllä haluaisi uskoa tai sitten kohta räjähtää kunnolla.

Joulun jälkeen aletaan myymään pelaajia? Tai ehkä jo mj-tauolla ennen joulua? Ehkä ensi viikolla on jotain tapahtumassa, mutta en yhtään ihmettele, vaikka HIFK johto olisikin täysin lamaantunut. Mistään ei viitsitä kertoa mitään, Robidas´n sopparin päättymisestäkin tuli viesti HIFK:n sivuille kaksi päivää sen jälkeen, kun äijä oli jo lähtenyt maasta. Sitä ennen ei mitään puhetta pelaajan poistumisesta joukkueesta. Nybondage on vissiin hävittänyt sen viimeisenkin puhetaitonsa medialle tai fanien suuntaan... tai sitten siellä on niin paljon keskeneräisiä asioita, ettei äijä tiedä mitä pitäisi tehdä?
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoa ero on jengin materiaalissa, viime vuonna jengiä piti pinnalla pelaajien henkilökohtaiset taidot. Nyt siitä taidosta on päästy eroon ja tulos on ollut nähtävissä.

On älyllisesti epärehellistä ja aidan matalimman kohdan etsimistä syyttää Petri Matikaista HIFK:n alennustilasta. Se, että Matikainen menetettiin on yksi näkyvä oire organisaation tumpeloinnista. PS on osoittanut olevansa hyvä valmentaja sekä ennen että jälkeen HIFK:n.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On älyllisesti epärehellistä ja aidan matalimman kohdan etsimistä syyttää Petri Matikaista HIFK:n alennustilasta. Se, että Matikainen menetettiin on yksi näkyvä oire organisaation tumpeloinnista. PS on osoittanut olevansa hyvä valmentaja sekä ennen että jälkeen HIFK:n.
On älyllisesti epärehellistä ja aidan matalimman kohdan etsimistä olla ymmärtämättä lukemaansa. PS ei ole syyllinen HIFK:n alennustilaan, syylliset ovat ne jotka hänet palkkasivat. Täysin väärä valinta siihen saumaan.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Nybari ei ikinä palkkaa Summasta, vaikka itse sitä toivoisinkin. Olisi mahtava nähdä Summanen vs Keklu ja kumppanit. Saataisiin tähän muuten niin masentavaan liigakauteen vähän väriä.

Nybarista taas houkuu semmoinen pullan tuoksuisen nousukkaan leima, joka sai Juha Junnon avustuksella teille Mikael Granlundin ja sitten Kari Jalosen ansiosta yhden mestaruuden. Hankalina aikoina se osaaminen mitataan ja mies on paljastanut todelliset karvansa olemalla täydellinen ämätööri.

Ketäs valmentajia täällä Suomessa on, jotka haluaisivat Nybarin juoksupojaksi? Summanen söisi Nybarin elävältä ja en usko, että kukaan itseään arvossa pitävä valmentaja haluaa tulla tämmöisen fiaskon keskelle. Joku Pekka Tuokkolan kaltainen vätys, joka oli hetken aikaa Kapasten selänpesijänä ehkä kävisi, mutta kai se Tuokkolakin jotain kritiikkiä hiukan lopulta esitti, kun hän saikin lähteä Kapasten hyvä veli-kerhosta.

Itse epäilen, että Sormunen saa kenkää tammikuussa ja Pennanen saa vuorostaa yrittää kääntää laivaa.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Summasen ottaminen olisi kyllä todellinen high-risk vaihtoehto. Herran jäljiltä on iso kasa palavia raunoita organisaatioissa, pelaajia, jotka eivät herran kanssa edes päivää sano, jne. Tämän lisäksi vielä Mobergin sana painaa varmasti valinnassa ja jos tilanne ei ole parantunut, eivät nämä kaksi herraa ole juuri paremmissa väleissä, kun Kekäläinen ja Summanen.

Valmentajana varmasti pätevä, mutta tuo liian fanaattinen suhtautuminen kiekkoon, on selvä rasite. Ei sillä, saataisiin kyllä melkoinen lisämauste loppukauden paikallisiin, mutta vaikka Sormusesta HIFKn on päästävä eroon, näkisin Heikkilän selvästi paremmaksi vaihtoehdoksi, kun Summasen, jopa vain projektihommiinkin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Mielestäni koko ketjun voisi laittaa lukkoon. Vitut täällä mitään tapahtuu, Sopan lähtölaskenta ei todellakaan ole alkanut. Siellä ollaan tekemässä ennemminkin jatko sopimusta äijälle. Vitun tunarit, kukaan muu kuin IFK ei voi kusta 1,5 vuodessa näin hyvin kaikkea mitä mestaruuden eteen rakennettiin. Víttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös