Xbox 360: NHL13 GM Connected - Analyysit, jälkipelit ym.

• 48 709
  • 836

Hawk #22

Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Päätin perustaa ketjun, jossa voidaan puida tulevia otteluita, haukkua tuomarit, selitellä tappioita, ylistää omia pelaajia ja solvata vastustajat maan rakoon. Tänne siis kaikki julkiset taistelut, otteluanalyysit ja tottakai jälkipelit! Jännittävimmät pelit kuitenkin käydään kabineteissa eikä kentällä.

Nume

Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Detroit Red Wings kohtasi Chigago Blackhawksin ja mitäs tässä nyt voisi GM:nä todeta. Pelaajat pelasi uskomattoman paskan pelin Detroitin puolelta. Valmennus, kentälliset, kaikki oli hiottu tappiinsa. Kehun tietenki, että hienosti meni ja ei muuta ku pasta naamaan ja videoita katteleen.

Ei vaan, tasoero oli ihan uskomaton minun ja ysiyks:n välillä. Hän näytti minulle närhenmunat toisesta erästä alkaen ja peli päättyi jalkapallolukemiin 9-2. Enpä ole vielä tänään nähnyt samanmoista pelaajaa onlinessa, aika hyvällä prosentilla pisti kaveri läpiajot reppuun niinkuin myös one-timereista hassutti Howardia mennen, tullen ja palatessa. Marian Hossa paukutti hattutempun. Lisäksi minun toinen maali olisi varmasti NHL 12:ssa hylätty, siinä lensi maalikin paikaltaan kun Johan Franzen raahasi ison ahterinsa Chigagon maalille ja kiekko lipui jossain välissä maaliviivan yli.

Itselleni jäi parannettavaa joka osa-alueella, mutta maalit mitkä jäivät kaivelemaan olivat ehdottomasti ne, kun Chigago lähti suoraan keskialoituksesta läpiajoon, en tiedä mihin ne pelaajat jumiutuivat, mutta kiinni en saanut millään.

En voi sanoa, että tästä on hyvä jatkaa, mutta jatkettava on kuitenkin. Pelejä on vielä jäljellä ja eiköhän se tästä pikkuhiljaa hioudu. Hienon pelin pelasit ysiyks!

Wicci

HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Marian Hossa paukutti hattutempun.

Aijai! Loistavaa, mun kaikki pelaajat ei siis kauden lopussa ole tehoilla 0+0.

Piti saada kauteen hyvä alku... Piti saada. Pitäishän naistakin saada. Yllättäen, kas kummaa, ekana vastaan JiVe (Kranke) ja Islanders, tuo henkisen pelin jumala. Alusta asti peli oli Sabresilta kuoleman väistelyä ja kuinka ollakaan, mun hermoilleni paras mahdollinen vaihtoehto tuli ottelun viimisellä minuutilla. Miller ei pystyny venyttään millään ja turpaan tuli 1-0. Tuskaset 81 matsia vielä edessä.

Mut ei siinä, parin vuoden tauon jälkeen oli kyllä helvetin hieno pelailla. Jopa Kranken ääni kuulosti asteen veraan hunajaisemmalta kun ennen :-D Noi treidit vaan pelottaa jos sattuu tuleen ekoissa peleissä loukkaantumisia. Chicagon ehdotuksen jo hyväksyin.

Tänään en luultavasti ehdi pelaileen, töissä klo 14 asti ja sit koirat pihalle jonka jälkeen Hakamettään katteleen lätkyttelyä. Perjantai, niin sen tietää taas että olut virtaa. Katellaan huomenna lisää.

Titans

Noniin nyt on sitten ensimmäinen matsi tullut pelattua. Vastassa oli Matsku (Mazzteri) joukkueella Los Angeles Kings. Täpinöissään sitä lähti kauden avausta aloittelemaan ja voi kai laittaa ylilatauksen piikkiin, että ensimmäisessä erässä soi kaksi kertaa omissa.

Ensimmäistä erää oli pelattu n. minuutti (1!), kun Matsku pääsi laittamaan hyvin pelanneen Kipperin antamasta riparista kiekon reppuun. Hyvä aloitus siis matsille. Kun 10 minuuttia oli pelattu Matsku pääsi Dennis Widemanin karmeasta kiekonmenetyksestä (Jani Honkanenkin nauraisi) läpiajoon. Häkki oli kynineen päivineen upea! Sillä olisi päässyt vaikka mihin koosteeseen. 1. erä takana ja Kingsien johdossa 0-2. Hallinta Kingseillä.

Toiseen erään Flames lähti aivan eri asenteella, enää ei haluttu olla vastaantulijoina. Erä oli tasaista vääntöä. Kympin kohdalla Flamesin romuluinen hyökkääjä Tom Kostopoulos pääsi virittämään ranteet lukkoon B-pisteen kaarelta ja tilanteeksi muuttui 1-2! Flames saikin tästä hyvän paineen päälle, mutta tasoitusmaalia ei saatu aikaan. Aivan erän lopussa tulikin sitten kylmä suihku niskaan, kun pitkän hyökkäysmyllyn jälkeen Kings pääsi vastahyökkäykseen ja iski onetimerilla tilanteeksi 1-3.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja Flamesin hyökkääjällä Mike Cammalerilla oli useita mainioita paikkoja kaventaa peli, mutta kun ei uppoa ei uppoa. 2 minuuttia ennen loppua, loppukirin ollessa pairhaimmillaan, erotuomari päätti ratkaista matsin antamalla todella heppoisen kampitusjäähyn. Joskus käy näin, ei voi valittaa.

Valmistautuminen matsiin oli selvästi huono, ja tästä täytyykin huomauttaa Flamesin valmennusjohtoa. Ensi peliin sitten aivan edi draivi päälle! Matsku ja Los Angeles olivat hyviä, kuten myös Flamesin maalivahti Miikka Kiprusoff.

Jalasvaara

TPS ja WSH Capitals
Tulipahan Nashvillen kausi myös avattua. Melko surullista katsottavaa kun LA vyörytti ja Peksi torjui lähes kaiken. Laukauksia Nashville sai juuri ja juuri kymmenen kohti Quickiä ja toiseen suuntaan niitä tulikin lähemmäs 30 kappaletta. Syy tähän on ihan selvä, nimittäin en edes tajunnut, että tuo meidän oma Bettman on meikäläisen hyväksynyt liigaan joten allekirjoittanut yllätettiin housut kintuissa.

Itse otteluhan päättyi lukemiin 1-0 ja maalin tekijänä taisi olla Dustin Penner sellaisella kudilla mikä olisi kyllä pitänyt torjua. Positiivisena asiana todettakoon jonkun Nashville puolustaja jalkatorjunta kun vastustajalla oli jo tyhjä maali. Lisäksi Halischuck pelasi mainion ottelun ottaen huomioon, että ikinä en ollut kyseisetä kaverista kuullut.

#16 Murray

HIFK
Alkopas helvetin upeesti.

3 peliä, 3 häviötä. Kaikki yhden maalin erolla. (4-3, 1-0, 4-3)

Ensimmäisessä pelissä oli väärät näppäimet ja siinä menikin sitten se peli vituiksi, toisessa totuteltiin takaisin vanhoihin näppäimiin ja kolmannessa sitten jäätiin hyvän alun jälkeen Peten jalkoihin.

Ainut plussa Granlundin NHL-uran ensimmäinen maali kolmannessa ottelussaan. Ensimmäinen tehopiste syntyi heti ensimmäisessä ottelussa. 3 peliä, 1+1. Ykköskenttä toiminut (Parise-Koivu-Granlund).

Mige

Kaksijakoinen alku.

Kingsiä vastaan oltiin hieman jäljessä koko matsin ajan, lopputulos 1-3 Kingsille. Jälkimmäisessä matsissa Devilsiä vastaan homma toimi huomattavasti paremmin, vakuuttava 9-1 -voitto plakkariin. Lopussa lähdin riskillä hakemaan kymppiä täyteen ja Devils sai seuranneesta vastahyökkäyksestä oman kuparisensa rikki.

Hyviä matseja molemmat, kiitos ko. henkilöille!

Titans

Flamesillä lähdettiin vierasreissulle kaatamaan Kojootteja. Peli oli hallinnassa, ja hallinta oli meikäläisen eduksi 9 min - 4 min, mutta hallinta ei kerro kaikkea. Paikkoja oli vaikka kuinka moneen maaliin, mutta kun paikoista ei maistu, niin ei voi mitään.

Turpaan tuli siis 3-2. Harmi, voitto oli hyppysissä.

EDIT: Jäähyjä tuli muuten mukava määrä.
EDIT2: Ja Iginla 8 ottelun huilille loukkaantumisen vuoksi. Sa*tana.

Titans

Jargon

HIFK
Flamesillä lähdettiin vierasreissulle kaatamaan Kojootteja......

Kiitokset hyvästä pelistä. Tiukkaa tosiaan oli ja hyvin olisi voinut jatkoillekin päätyä mutta onneksi et saanut lopussa enää mitään tuhannen taalan paikkaa. Meni vähän ohi mitä siinä tilanteessa tapahtui kun Iginla loukkaantui? Jotenkin aika harmittoman oloinen tilanne. No eka voitto Kojooteille joten tästä on hyvä jatkaa.

Aikaisemmin eilen pari todella hyvää ja intensiivistä peliä Dallasia vastaan joista ensimmäisen Phoenix hävisi 4-3 rankkareilla ja toisen 6-3. Jälkimmäinenkin oli tasaisempi kuin numerot näyttää. Viimeisellä minuutilla Phoenix kavensi 4-3 tilanteeseen ilman maalivahtia mutta tässä versiossa näköjään veska jää vaihtoaitioon maalin jälkeen jos sitä ei erikseen laita takaisin kentälle. Tämän johdosta tuli nopea kuitti 5-3:een ja 6.maali vielä kaupan päälle.

Kolmen pelin jälkeen Vermette 5+1 ja Vrbata 1+5. Tutkapari missä pelaa.

Titans

Joo kiitokset itsellesi, oli hyvä matsi. Selostajan mukaan polvi meni ainakin, mitä koitin kuunnella. En löytänyt mistään tarkkaa loukkaantumisraporttia tuolta valikoista. Heti aloituksen jälkeen joku Phoenixin pelaaja taklasi kevyesti Iginlaa ja kaveri heitti selälleen siitä polvea pidellen. 8 peliä nyt siis Iginla sivussa, joten nyt saatte kaverit tähän alkuun vähän tasoitusta!

Titans

Parker27

-
San Jose Sharks aloitti kauden kahdella pelillä. Ensimmäisessä vastassa oli Carolina Hurricanes joka voitti ottelun numeroin 4-2. Peli oli mielestäni todella hyvä ja tasainen ja kiitokset Carolina kipparille hyvästä pelistä. Paikkoja ole molemmilla mut Carolina teki maalit kovemmalla prosentilla.

Toisessa pelissä San Jose Sharks kohtasi Anaheim Ducksin joka näin ollen korkkasi myös liigan käyntiin. Tämäkin ottelu oli todella hyvä ja tasaista vääntöä alusta loppuun asti. Rehtiä peliä jonka ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä kun Patrick Marleau teki ottelun voittomaalin. Peli päättyi 4-3 San Josen hyväksi. Kiitokset myös Anaheim ohjastajalle hyvästä pelistä.

Jonte

Ilves ja Detroit Red Wings
Edmontonikin sai kautensa avattua kahdella ottelulla Kingsiä vastaan.

Ensimmäisessä matsissa vähän meni totutellessa ja kumarrellessa Kingsiä, kun tappiottomana porskutti. Mutta ekasta ottelusta 2-1 voitto Hemskyn kahdella osumalla, ottelun voittomaali oli kyllä koominen, en edes tiedä mitä siinä tapahtu. Omaksi maaliksi se taidettiin lopulta pistää ja sitä kautta Hemskylle.

Toisessa pelissä ekassa erässä Greene(?) nappaa vitosen ja Oilers ylivoimalle ja hyvä paikka taputella peli jo alkuunsa. Niinhän siinä myös kävi, Kings lato 3 alivoimamaalia vitosen aikana ja peli näytti selvältä. Vielä nuorisoketju kavensi 3-1 ja sen jälkeen molemmat teki vielä yhden. Vähän ennen kolmannen erän loppua 4-2 tilanteessa yritin ottaa mokea pois mutta kusin sen sitten mukavasti ja Kings pistää tyhjiin 5-2. Vähän myöhemmin vielä ylivoimalla 6-2 ja Richardsin hattutemppu. Horcoff kävi illan toisellaan kaunistelemassa loppulukemat 6-3, 6 sekuntia ennen päätösvihellystä.

Hieman hukassa oltiin kyllä, kun ei paljon online-pelejä ole tullut hakattua, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa. Aiheutettiinpa ainakin Kingsille eka tappio jos ei mitään muuta hyvää keksitä.

Niin ja Eberle loukkaantui 4 otteluksi, mutta pelasi silti ottelun lopussa.

Wicci

Mä voin lopettaa hengittämisen, kaikki on koettu. Migeltä viety piste.

ysiyks

Blackhawks, Kärpät, Rams, Real Madrid
Empäs huomannutkaan että täällä on tälläinenkin ketju tehtynä. Blackhawksin osalta liiga on alkanut loistavasti 4 voitolla. Peli-ilo on tällä hetkellä korkealla ja myös tappioasemassa pelatessa uskoa omaan tekemiseen löytyy, siitä osoituksena kahdessa viime pelissä nousu tappioasemasta voittoon. Vielä tätä jaksoa jäljellä 1 peli Coloradoa vastaan josta voisin heittää hieman tarkempaa analyysiä pelin jälkeen.

Kiitos kaikille vastustajille, hyviä matseja ollut!

E: Ja Coloradolta sitten dunkkuun lukemin 3-4. Olipa tiukka ja jännittävä peli, tälläistä lisää!! Ainoa harmittava miinus oli Sharpin loukkaantuminen, poissa 5 ottelua. Kiitos nätistä pelistä Peteliuz!

JiVe

Jokerit, Tottenham

Playoffpaikka on pakko olla kiikarissa ton jälkeen.

Tänään pari peliä takana. Eka matsi Lightningia vastaan ja kolme erää purjeessa. Vähän niinko Helenius Chisoraa vastaan oli toi matsi, eli meikäläinen ottaa koko matsin leukaan, mutta niin vaan kädet pystyyn loppusummerin jälkeen. eli kaks räkämaalia riitti voittoon, kun omassa päässä veskari seisoi päällään.

Toinen peli meinasi olla aivan päinvastoin. Vastassa pingviinit ja välillä Islandersin myllytys oli näyttävää. Joskaan maaliverkot ei kauheasti heiluneet. Vikaan erään lähdettiin 1-1 tilanteesta ja heti erän alkuun Islanders onnistui maalinteossa. Tästä sitten vikalle vitoselle ja ekana pingviinit tasoihin ja sitten vielä ohi. Lopulta kuitenkin Islanders tasoitti pelin noin minuutti ennen loppua ja voittomaali tuli 14 sekkaa ennen summeria. Tämän jälkeen vielä yksi tyhjiin ja lopppullukemat 5-3.

Hyviä matseja kaikki tähän mennessä.

lake79

Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ei saatana mikä peli Devilsiä vastaan. Kokoajan ukkoa nurin, kun taklauksia tulee tauotta. Myös yksinläpi-tilanteita riitti, ei yksikään veto mennyt sisään noista. Sama homma suoraan syötöstä-tilanteissa.

2-2 jatkoille, 11.8 sekuntia jäljellä ja Ribeiro saa kiekon, pieni luistelu sivulle, veto yläpesään ja siellä on. Caps-areenan pilli huutaa ja ukot juhlii jäänpinnassa.

Helvetin iso kiitos Jerseyn suuntaan huikeasta pelistä. Vittu tää on hokia!

Schadowan

Anaheimilla saldo tähän mennessä 1-3-1. Hävityistä peleistä pari oisin voinut paremmalla tuurilla harjata, mutta toisaalta tuo ainoa voitettu peli tuli aivan käsittämättömällä hillolla.

Veskarit ovat aikalailla perseestä, etukulmat auki ja välillä sijottuminen kusee oikein huolella. Toinen ääripää ovat sitten nämä seivit, joita pitäisi tulla ehkä 2-3 koko kauden aikana. Nyt niitä tulee 2-4 yhden pelin aikana.

1vs1:sten puolustaminen on todella vaikeaa, varsinkin, jos vastustajan hyökkääjä kaartelee. Ei mitään jakoja pysyä perässä, ainakaan näillä skilleillä.

Mukavia matseja ollut kuitenkin kaikki tähän mennessä. Edmontonia vastaan ois vielä yks jäljellä tässä periodissa.

Kontiovaara

Pelicans

Juu hyvä matsi oli, mainittakoon että peli oli 1-1 varsinaisen peliajan jälkeen =) Josko pikkuhiljaa alkaisi Jerseyn miehillä kulkea. Brodeur pysyy toistaiseksi penkillä ensimmäisen ottelun katastrofin johdosta.

Jalasvaara

Täytyy todeta, että ensimmäistä kertaa paloi kyllä pahasti kiinni konsolipelissä kun napautit sen 2-1 maalin.

Aiemmin päivällä suvereeni voitto lukemin 4-0 St. Louisia vastaan. Tästä pelistä jäi päällimäisenä mieleen ensimmäisen erän lopussa vastustajan erikoinen ratkaisu luistella omalle alueelle ja heittää kiekko katsomoon. Aikaa oli kellossa jäljellä 0.6 sekuntia.

trap

Tämä oli kieltämättä facepalmin arvoinen suoritus. Tarkoitus oli ne erän viimeiset sekunnit peruutella varmasti ja kruunuksi viskata kiekko toiseen päätyyn. Ei nyt ihan mennyt putkeen. Seuranneella ylivoimalla iskitkin sitten maalin.

St. Louisilla on neljästä pelistä kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Hyviä pelejä kaikki. Maalinteko on vähän tahmannut, vaikka laukaustilastot olen välillä voittanut hyvinkin selvästi. Joku seitsemän maalia olen tainnut tehdä, ja niistäkin viisi McDonaldilla.

Parker27

-
San Jose Sharks jatkoi pelejään Edmontonia ja Rangersia vastaan.

Edmonton peli oli tasaista vääntöä alusta loppuun asti. Paikkoja ole molemmilla ratkaista matsia mutta niin vain päädyttiin jatkoajalle. Jatkoajalla Sharks sai ylivoimapelin ja ratkaisijaksi nousi samettikäsi Douglas Murray. Veto epäonnistui mutta niin vain upposi takapesään ja Sharks nappasi voiton. Mukava oli pelata vaikka maaleja olisi saanut tulla enemmän, molemmille. Kiitokset pelistä!

Sitten Rangers peliin. Eihän tuossa ollut mitään jakoa kumpi joukkue tämän pelin tulee viemään. Rangers vei ja Sharks vikisi. 5-0 taisi päättyä peli. Gaborik nakutti pari reppua ja Lunkka oli Rangers maalissa hyvä. Harmittaa kun pariin maaliin oli paikat. Mutta tämäkään ei olisi muuttanut sitä tilannetta että Rangers oli valovuoden edellä ja todellakin ansaitsi voittonsa. Hyvin pelattua ja kiitokset myös matsista sinne suunnalle :-)

Jonte

Edmontonin urakka ekalta osiolta Vancouver-ottelua vailla jos sille jotain saadaan tehtyä.

San Joseta vastaan tiukka matsi ja tuloksena ylläkerrottu 1-0 tappio jatkoajalla.
Tasasta oli ja sentään edes piste kotiintuomisina.

Ottelu Anaheimia vastaan oli myös tasainen. Ottelu keskeytyi nettini katketessa (pahoittelut siitä) toisen erän puolessa välissä tilanteen ollessa 0-0, joten sinänsä ei suurta vahinkoa tapahtunut. Toisella yrittämällä nähtiin jo maalejakin, Gagner survoi jostain maalinedustalta 0-1 johdon ensimmäisessä erässä. Toinenkin maali ottelussa nähtiin ja sen tekaisi Hemsky, varasti kulmassa kiekon pakilta ja nousi röyhkeästi maalin eteen ja omasta riparistaan Hillerin sekoillessa sai pistää lähes tyhjiin 0-2 ja näihin numeroihin ottelu myös päättyi. Dubnykin nollapeli irtosi lopulta 10 torjunnalla, mutta mukana oli muutama tärkeä torjunta mm. Getzlafin onetimer.

2-1-1 recordilla jatketaan taivalta, tyytyväinen pitää olla päästettyjen maalien vähyyteen, jos tuota 6 maalin ilotulittelua ei lasketa. 3 ottelussa 2 päästettyä, vastaavasti maalinteko tuottaa harmaita hiuksia. 4 ottelussa 7 tehtyä maalia.

trap

Eka jakso takana. Viisi peliä ja viisi pistettä, illan ainoa matsi Detroitia vastaan päättyi jatkoaikatappioon. Vähän harmillinen sylkeminen Halakilta suoraan eteen ja ikävä päätös sille pelille.

Seuraavia matseja odotellessa...

Cans

Pelicans
Dallas Stars on nyt pelannut kauden ensimmäisen jakson, joka oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut tähtipaidoille. Jokaisesta matsista on kerätty pisteitä taskunpohjalle ja record on tällä hetkellä 5-0-1, joka ainakin tällä hetkellä siivittää tähtimiehistön läntisen konferenssin ykkösijalle.

Starsin toimistolla ollaan tyytyväisiä etenkin ykkösketjun työskentelyyn. Benn & Eriksson -parivaljakko on aloittanut vauhdikkaasti, ja kovasti muualle kaupiteltu Derek Roy tulee sittenkin jäämään Texasiin, sillä aiemmin neuvoteltu kauppa kaatui Toronton GM:n vaihtumisen vuoksi. Roy on vakuuttanut alkukauden matseissa olevansa huippusentteri, josta pidetään mielellään kiinni, joten mitään treidiä hänen kohdallaan tuskin tulee tapahtumaan. Puolustuksen valopilkku on ollut puolestaan Alex Goligoski, joka on loistanut kiekollisen pakin roolissaan.

Dallasissa ollaan tyytyväisiä kauden alkurynnistykseen, mutta tiedostetaan myös, että mitään ei ole saavutettu vielä. Tuskin malta odottaa seuraavan jakson matseja!

lake79

Aadwalta ärsyttävä 1-0 turpaan otto. Hyvää peliä pelasi niin Senators-GM, kuin Anderson maalillaan. Pelasti mm. yhden aivan varman maalin, heittäytymällä räpylöineen eteen, kun Bäckströmillä oli tyhjä maali edessään.

Torontosta taas sitten suhteellisen helppo voitto. Taisi murtua siellä selkäranka, kiitos paskan maalivahtipelin Reimerilta. Pahoittelut jos se eka maali oli bugirannari, meikä ei niillä yritä maaleja ikinä. Tosin taisi olla keskialueelta veto, jonka Reimer imaisi. Kiitos pelistä Toronton suuntaan.